Wetenschappers hebben een grimmige waarschuwing voor ons: de globalistische elite kan nu uw dromen hacken, uw onderbewustzijn factchecken en uw dromen voorzien van mind control-boodschappen om uw gedrag te beïnvloeden – en ze zijn de technologie al aan het uitrollen, schrijft Thepeoplesvoice.

Mind control voor de massa, waarbij zelfs onze dromen worden gecontroleerd en gemanipuleerd – met of zonder onze toestemming – is de toekomst voor de mensheid, volgens de mondiale elite.

Hoe zal dit er in werkelijkheid uitzien? Als een gewoon persoon die is opgevoed in een goed christelijk gezin toevallig de illusie heeft dat een vrouw geen penis kan hebben, of dat pedofilie slecht is, maak je dan geen zorgen, het WEF zal zijn dromen hacken, zijn onderbewustzijn binnendringen en zijn gedachten opnieuw bedraden.

Maar er zijn dappere wetenschappers die zich verzetten tegen de sirenenzang van de globalistische elite.

40 slaaponderzoekers hebben een open brief ondertekend waarin ze wetgevers oproepen om “targeted dream incubation (TDI)” te verbieden, aldus Science Magazine. In de brief waarschuwen zij dat grote multinationals, die hand in hand werken met het World Economic Forum, nu al de dromen van normale mensen manipuleren en hun gedrag beïnvloeden.

Zoals Yuval Noah Harari, hoofdadviseur van Klaus Schwab, onlangs toegaf, treedt het World Economic Forum in de voetsporen van autoritaire dictators bij het nastreven van de droom om privacy uit te bannen, iedereen in de gaten te houden en alles te weten wat u denkt, droomt, voelt en doet:

“Dictators hebben er altijd van gedroomd om privacy uit te bannen, iedereen te controleren en alles te weten wat u doet, denkt en voelt … Het is nu mogelijk.” – Yuval Noah Harari

Deze dromen van Harari en zijn collega’s van het WEF zijn hard op weg om werkelijkheid te worden.

Dat een bedrijf zich in je dromen nestelt, is beslist een scenario dat je in een cyberpunkverhaal zou zien – maar in werkelijkheid gebeurt het ook.

  10 Machinaties van de Globalistische Elites die we in 2023 moeten bestrijden

Coors Light is een van de bedrijven die toegang hebben gekregen tot de technologie om het vertrouwen te winnen van goedgelovige burgers die graag willen experimenteren. Sommige mensen hebben niets geleerd van de Covid-pandemie.

Maak kennis met Deirdre Barrett, droompsycholoog, redacteur van het wetenschappelijk tijdschrift Dreaming en medewerker van het WEF.

Dus… heeft het gewerkt? De globalistische elite heeft onpeilbare hoeveelheden tijd en geld gepompt in de agenda om het menselijk ras te hersenspoelen, dus reken maar dat het werkte.

Hoewel droomtechniek momenteel onze actieve deelname vereist, waarschuwen slaaponderzoekers voor een nieuwe duistere realiteit, waarin slechte actoren passieve TDI-tactieken toepassen via zaken als slimme luidsprekers.

“Het is gemakkelijk een wereld voor te stellen waarin smart speakers […] instrumenten worden van passieve, onbewuste nachtelijke reclame, met of zonder onze toestemming,” aldus de auteurs van de brief. “Deze op maat gemaakte soundtracks zouden achtergronddecors voor onze slaap worden, zoals de oneindige billboards die de Amerikaanse snelwegen bezaaien dat zijn geworden voor ons wakkere leven.”

Het is een relevante waarschuwing, vooral als u bedenkt dat het World Economic Forum heeft verklaard dat uw gedachten niet langer uw eigen gedachten zijn. Uw gedachten behoren nu toe aan Klaus Schwab en het WEF. En u moet niet proberen deze dystopische ontwikkeling te bestrijden, want het is voor uw eigen bestwil.

Volgens Nita Farahany bezit het WEF nu uw gedachten dankzij de ontwikkeling van een nieuwe generatie smart headbands, smart hats, oordopjes en zelfs tatoeages. Het WEF kan uw emotionele toestand controleren, uw dromen beheersen, beelden die u in uw hoofd ziet decoderen en zelfs toegang krijgen tot uw grootste geheimen, of het pinnummer van uw bankrekening.

Ze maakten geen grapje toen ze zeiden dat u niets zult bezitten. Het is het deel over gelukkig zijn waar ze waarschijnlijk een grapje over maakten.

  De informatieoorlog

Klaus Schwab spreekt al lang over een toekomst waarin hersenchips zullen worden geïmplanteerd bij menselijke proefpersonen om hun gedachten te controleren.

Hij gelooft dat hersenchips een “samensmelting van de fysieke, digitale en biologische wereld” mogelijk zullen maken, met andere woorden: transhumanisme.

Tijdens een bijeenkomst van het World Economic Forum (WEF) in 2017 vroeg Klaus Schwab aan Google-medeoprichter Sergey Brin of hij zich een toekomst kon voorstellen waarin iedereen een hersenchip heeft.

Klaus Schwab en het World Economic Forum zijn verrukt dat transhumanist Elon Musk vastbesloten is om z.s.m. te beginnen met het testen van hersenimplantaten bij mensen.

In 2008 was Musk een WEF Young Global Leader en boog hij voor de globalistische elite, samen met Emmanuel Macron, Jacinda Ardern en Justin Trudeau, die allemaal extreem-linkse autoritairen werden als premier en president in door het WEF geïnfiltreerde landen.

In 2016 richtte Elon Musk Neuralink op, een bedrijf dat tot doel heeft het menselijk brein met een computer te verbinden. Het bedrijf ontwikkelt een hersenchip met ultrahoge bandbreedte om mensen, computers en kunstmatige intelligentie met elkaar te verbinden, wat Musk “een Fitbit in je schedel met kleine draadjes” noemt.

In 2017 uitte Musk precies dezelfde gevoelens als Globalist WEF-oprichter Klaus Schwab.

Tijdens de 2017 World Government Summit in Dubai legde Musk uit dat Kunstmatige Intelligentie zo snel vorderde dat de mens zou moeten fuseren met digitale intelligentie om een soort AI-mens hybride te worden.

In 2020 demonstreerden Musk en Neuralink hun succes met het implanteren van een dergelijke chip in varkens, met mensen als hun volgende doel.

In 2021 kondigde Musk de vooruitgang van Neurlink aan in een verontrustende video waarin hij beweerde dat een 9-jarige mannelijke makaakaap pingpong speelt met zijn eigen gedachten. Neuralinks werden volgens de video aan elke kant van de hersenen van de aap geplaatst. De links volgen de delen van de hersenen die gericht zijn op hand- en armbewegingen en registreren de neurale activiteit.

  Wetgevers in Florida staan op het punt de doodstraf voor pedofielen goed te keuren

Elon Musk bevestigde vervolgens dat hij tegen eind 2022 zou beginnen met het testen van hersenimplantaten bij mensen, ook al zijn de meeste van zijn hersengechipte labapen ofwel gestorven of hebben ze hun vingers afgekauwd, terwijl ze gruwelijk hebben geleden, onder meer door gaten in hun schedel te laten boren.

Mind control voor de massa, waarbij zelfs onze dromen worden gecontroleerd en gemanipuleerd, is de akelige realiteit die Klaus Schwab en zijn trawanten voor ogen hebben voor de toekomst van de mensheid.

Dit zijn donkere en verraderlijke tijden voor de mensheid. Ondanks de verzekeringen van de mainstream media heeft de globalistische elite die in Davos bijeenkomt niet het beste met ons voor. Zij verbeteren de toestand van de wereld niet.

Zij willen hun eigen leven verbeteren, de planeet ontvolken en de rest van ons veroordelen tot een vorm van technologische slavernij, zonder bezit, privacy of vrije wil.

Maar de toekomst is nog niet geschreven en de globalistische elite zal niet winnen. De mensen in de wereld worden langzaam wakker.

Hier bij de People’s Voice zijn wij vastbesloten onze rol te blijven spelen om mensen wakker te schudden voor de waarheid over de duistere agenda van de elite. Maar we hebben uw hulp nodig. Abonneer u op het kanaal, verspreid deze video wijd en zijd, en sluit u aan bij de Peoples Voice Locals gemeenschap om het kanaal te steunen. Ik hoop u daar te zien.

KIJK:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

“Google is Illuminati”: David Bowie’s laatste internetbericht voorspelt een angstwekkend 2023Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet Britse geschenk dat blijft geven – Met uranium bestraalde wind en regen ook voor Polen, Duitsland, Nederland en Londen
Volgend artikelCOVID en een 5G-connectie?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Weer een organisatie die geld probeert te vangen.
  Ik geloof best dat die onmesen, lagste levensvormen, ook dit soort technologie onwikkelt, maar we moeten (sorry FN) buiten het speeltje van immigrantamerikanen (www) om kijken of er nog wat te redden is.

  En dat lijkt bar weinig als ik het gepeupel zie rondconsumeren. Alsof er geen wereldstaatsgreep heeft plastsgevonden.

  • dat rondconsumeren verbaasd mij ook elke dag..en het zijn de immigranten die voor de allerduurste winkels nog altijd in de rij staan.. buiten de allergoedkoopste zijn het wel echt ook bij de allerduurste dat vooral de ex-noord-Afrikaanse die daarvoor in de rij staan, ik passeer bijna dagelijks in het koopcentrum van Antwerpen… begrijpe wie kan..

 2. Verklaart het onverklaarbare… zowel in accidenten, als onvoorspelbaar gedrag..maar ik ben er zeker van dat het nog steeds, en meer en meer de schapen zijn die zich vol laten spuiten hebben (en een aantal nog steeds) bij mij gaat er snachts de stekker er uit en mijn smartphone licht ook in een andere kamer het is misschien niet veel..maar ik ben alert en nog meer door het artikel van vandaag alweer..maar het raakt slechts heel weinig mensen…erg weinig ba 🤮

  • Ik denk ook dat mensen dmv de prik nu connected zijn. ..” we are one” ..en bestuurbaar zijn.
   Hier, in het betrekkelijk rustige noorden, rijdt bijna elke dag een jongere tegen een boom, zonder aanwijsbare reden.
   Drente/groningen.
   Élke dag!
   Resistance is futile..BORG!

 3. Zet je TV bij het afval, de radio met alle reclame erbij, en gebruik je telefoon alleen om werkelijk te bellen. Dat scheelt al 80% van je indoctrinatie.
  Koop een goede LINUX laptop die alle junk eruit filtert, en als je naar muziek wil luisteren neem een reclame vrij abonnement op spotify.
  Geen reclame in je brievenbus scheelt ook oud papier.
  Bewust ZIJN betekend ook bewust kiezen.
  5G en de sateliet treintjes van Musk kan je niet persoonlijk aanpakken maar ook daar komt wel een oplossing voor.

  • “Zet je TV bij het afval, de radio met alle reclame erbij, en gebruik je telefoon alleen om werkelijk te bellen. Dat scheelt al 80% van je indoctrinatie”

   Dat doe ik niet, ik vind het leuk om te zien hoe alle instanties, organisaties de aan de overheid zijn gerelateerd liegen, ik zou het voor geen goud willen missen.

   *

   Slechts 2% van de mensen heeft kritisch denkvermogen, 8% van de mensen denkt dat ze kunnen denken, en 90% sterft liever dan te denken

   https://www.frontnieuws.com/58959-2/

   • Ja, je kunt beter gewaarschuwd zijn. Ik lees hier ook wat een week later in de andere krant staat.. dan weet ik het liever eerder. Doe verder toch niks met de tel.

 4. Klaus SS gelooft in zijn eigen natte dromen. Zielige oude man. Nog armzaliger zijn de meelopers Rutte, Kaag, Wiilempie van 🍊, schoolmeester Hugo dansen met Janssen … De lijst is eindeloos. Het grootste volksverraad in human history. Maar het antwoord is eenvoudig: “Neen, dank u, geen prikkies, geen pharma, geen MSM… gaat u voor..”

 5. Nou en of het werkt, geheel tegen mijn natuur in droom ik van de Ruttes en Swaapszen in deze wereld die zachtjes wiegend in de wind aan de hoogste boom bungelen.

  Mijn droom moet wel gehackt zijn, zoiets zou nooit in mij opkomen anders. Ik identificeer mij dan ook als onvrijwillige dromer en soms als baby.

  Prachtige wereld is het toch.

 6. 5G toch een wapen? Patent aangemeld voor gedachtecontrole via microgolven

  Microgolven maken ‘gedachtelezen van criminelen’ en ‘belemmeren hersenwerking’ mogelijk

  Dat 5G een groot gevaar voor de volksgezondheid kan vormen is inmiddels ook door gevestigde wetenschappers bevestigd. Dat de nieuwe mobiele frequenties ook gebruikt zouden kunnen worden om de gedachten van enorme aantallen mensen te beïnvloeden en controleren blijkt uit een al in 2002 aangemeld patent voor de technologie om via microgolf frequenties rechtstreeks gedachten en zelfs muziek in de hoofden van mensen te kunnen projecteren. Is 5G heimelijk toch een wapen om straks de massa te kunnen controleren en tot gehoorzaamheid te dwingen?

  In de mainstream media focust zich men op de mogelijke (maar tot nu toe onbewezen) spionage door China door middel van 5G apparatuur, en worden de gezondheidsrisico’s gebagatelliseerd of helemaal niet vermeld – laat staan dat 5G mogelijk om heel andere, duistere redenen vrijwel kritiekloos door landen zoals Nederland zal worden ingevoerd.

  ‘Gedachtelezen van criminelen’ en ‘belemmeren hersenwerking’

  Onder de benaming ‘Gedachtenoverdracht’ ligt Offenlegungsschrift 102 53 44.0 al sinds 2002 bij het Duitse Patent- en Merkenbureau in München. Hierin wordt duidelijk aangegeven hoe microgolven kunnen worden ingezet als een wapen:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/5g-toch-een-wapen-patent-aangemeld-voor-gedachtecontrole-via-microgolven/

 7. Ach, niemand weet wat hij wilt, of ze willen alles, of niets is goed… nooit content, anders is beter…
  ‘t Is altijd wat.
  Het gras is altijd groener aan de andere kant.
  Zo is het gemakkelijk om dromen te implanteren, hiervoor hebt ge geen hersenchirurgie nodig.

  In de jaren 50-60 werd in de cinema reclame gepusht door voor het menselijk oog onzichtbare snelle flitsen te projecteren. Het eerste wat je deed na de film was een cola kopen.

  Aan dierenvoeding werd een verslavend middel toegevoegd zodat poes en hond alle andere voeding weigerden.

  Het schijnt dat deze praktijken nu verboden zijn, wat ik betwijfel… 😁

 8. Beste mede strijders tot het punt waar we nu in beland zijn hebben wij onze rug recht gehouden en onze ziel niet aan het duister gegeven voor wat dan ook zoals geld roem aanzien bij de groep horen enz. Het is alles behalve een gemakkelijke weg en soms voel je u soms alleen of niet begrepen of wordt je kwaad om de grote groep die nog steeds denken dat ze in tralala land wonen waar ze door hun regering worden beschermd… Vraag aan het goede het lichtende als je steeds nachtmerries hebt die meestal gaan over zaken in jouw verleden die je hebben gekwetst of zaken die je niet hebt kunnen afmaken door wat voor reden ook. Hetgeen wat hierboven geschreven staat voelde ik vorig jaar al dat ze dat zouden gaan proberen daarom zullen meer en meer mensen niet zo goed meer kunnen slapen. Persoonlijk had ik vorig jaar steeds dezelfde terugkerende dromen “en lach mij nu niet uit maar het ging meestal over het openbaar vervoer of verloren lopen” enfin ik heb hulp aan het goede gevraagd en het ook gekregen.

 9. Als ze werkelijk mijn dromen en gedachten konden lezen, pleegden ze nu nog zelfmoord. Ik heb zoveel sadistische duivelse ideeën over wat ik met hen wil doen. Ik zal ze hier niet schrijven maar werkelijk niets gaat mij te ver voor deze figuren

 10. Ik nam ze al niet serieus, maar sinds ik vorige week erachter ben gekomen dat Schwab vertaald uit het Duits wattenstaafje is, lach ik ze allemaal helemaal vierkant uit met hun belachelijke plannen. Het gaat ze niet lukken. Heel simpel. Steek dat staafje maar in een heel diep donker gat!

 11. De plannen van die demonen zijn zo extreem kwaadaardig dat het ze niet gaat lukken.
  Ik heb me vaak grote zorgen en heel boos gemaakt om wat onze corrupte politieke zwijnen doen in het belang van het WEF maar dat is ook net wat ze willen volgens mij. Het is alsof die demonen van het WEF teren op onze (negatieve) emoties.
  Ik ben er heilig van overtuigd dat hun plannen gaan mislukken en houd voet bij stuk om me niet te laten vaccineren en in het reine te blijven.
  Ik ben heel optimistisch over de toekomst 🙂

 12. Iedereen moet nodig de film “Das Leben der Anderen” gaan zien hoe jaloers mensen met een beperking zijn die de baas willen spelen omdat ze zelf geen ziel hebben. Het WEF bestaat uitsluitend uit entiteiten zonder ziel waar je alleen maar medelijden mee kan hebben. We mogen ze geen kans geven om over ons te heersen. Daarom moet de vrijmetselarij verboden worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in