Image by freepik

Jarenlang heeft het mainstream media establishment van de Verenigde Staten alle speculaties over het bestaan van Directed Energy Weapons (DEW), die de regering gebruikt om “bosbranden” aan te wakkeren en hele steden aan te vallen, zoals Lahaina, Maui, belachelijk gemaakt door DEW een “samenzweringstheorie” te noemen. Nou, plotseling zijn DEW’s echt, volgens 60 Minutes – maar alleen omdat Rusland de nieuwe vermeende boeman is, schrijft Ethan Huff.

In de volgende videoclip spreekt 60 Minutes onderzoeksjournalist Christo Grozev zijn geloof uit dat een topgeheime Russische inlichtingendienst genaamd 29155 achter “mysterieuze gezondheidsincidenten zit die gemeld zijn door Amerikaanse ambtenaren” – kijk:

Kijk nu naar deze video waarin Grozev uitlegt hoe hij “letterlijk tranen in zijn ogen kreeg” nadat hij vermeend bewijs had ontdekt dat de topgeheime Russische 29155 eenheid mogelijk in verband brengt met DEWs:

Er is hier duidelijk sprake van een agenda, een agenda die we telkens weer zien als er weer een complot van de Amerikaanse regering wordt ontmaskerd als echt in plaats van een complottheorie: geef Rusland maar de schuld.

Als ze ontdekt worden, geef dan Rusland de schuld

Newsweek en andere door het bedrijfsleven gecontroleerde mediakanalen zijn al bezig met het nieuw narratief en geven Rusland de schuld van de “mysterieuze en verzwakkende aandoening die Amerikaans personeel in Cuba trof”, dat nu het “Havana-syndroom” wordt genoemd.

  Wat was de oorzaak van de Hawaiiaanse bosbranden waarbij tientallen doden vielen en de historische stad Lahaina in Maui verwoestten?

“Onverklaarbare anomale gezondheidsincidenten, ook bekend als het Havana Syndroom, kunnen hun oorsprong hebben in het gebruik van gerichte energiewapens” die gebruikt worden door de buitenlandse militaire inlichtingendienst van Rusland, bekend als GRU, meldde Newsweek, verwijzend naar een gezamenlijk onderzoek van 60 Minutes, The Insider (Rusland) en Der Spiegel (Duitsland).

Dit is trouwens de modus operandi (MO) van de Westerse media: ontken het bestaan van iets verschrikkelijks zoals DEWs, chemtrails of wat dan ook totdat ontkenning niet meer mogelijk is omdat de wereld ervan weet. Ga dan gewoon door met Rusland de schuld te geven van wat voor gruwelijks het ook is.

Town Hall beweerde onlangs de mythe van de buitenlandse tegenstander met betrekking tot het Havana Syndroom te hebben ontkracht, door te verwijzen naar “jarenlang onderzoek” waaruit blijkt dat het “niet in verband kan worden gebracht met de acties van een buitenlandse tegenstander.”

De CIA en zes andere inlichtingendiensten zouden de ongeveer 1000 gevallen hebben onderzocht van diplomaten die leden aan vreemde symptomen die verband houden met het Havana-syndroom. Er werd vastgesteld dat het “zeer onwaarschijnlijk” was dat al deze gevallen veroorzaakt waren door buitenlandse tegenstanders.

“‘Rusland, Rusland, Rusland!’ in de afgelopen tien jaar – niemand gelooft jullie meer,” schreef iemand op X over de nepreportage van 60 Minutes. “Alles wat de politici en media zeggen dat Rusland doet, blijkt onze eigen regering te doen.”

“Dit is zo gênant voor Democratische vrouwen die de enigen zullen zijn die het geloven,” grapte een ander.

“Ik wist altijd al dat er geheime spionage-eenheden waren, maar mysterieuze gezondheidsincidenten veroorzaken? Klinkt als iets rechtstreeks uit een James Bond film!” zei een ander.

  Het brein is het slagveld van de toekomst. Het verklaarde doel van het WEF is "het veranderen van het menselijk wezen"

Anderen wezen erop dat de regering, die werkt via haar mediapoppen zoals 60 Minutes, op dit moment zo duidelijk wanhopig is dat ze alles wat ze nog heeft op Rusland gooit.

“Het buitenaardse wezens verhaal was veel geloofwaardiger,” grapte een van hen.

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Klokkenluider Raytheon: Amerikaanse overheid heeft Directed Energy Weapons die mega-aardbevingen kunnen veroorzakenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Coleman: Hoe farmaceutische bedrijven artsen misleiden
Volgend artikelEen zeer merkwaardige Crocusvideo
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. “60 Minutes beweert nu dat Directed Energy Weapons (DEW) echt zijn en geen samenzweringstheorie, omdat Rusland ze zogenaamd tegen ons gebruikt”

  Enfin dus moet de NAVO al hun wapens blauw spuiten?

 2. De media is geworden tot een gigantische leugenfabriek. Dat was al langer zo. Ergens rond 1995 zat ik in de wachtkamer bij de tandarts. Daar lag het AD met in heel grote letters op de voorpagina: DE RUSSEN KOMEN.
  Ook toen al die waanzin. En dat is met die rotprik alleen maar erger geworden. Hoe bedonder je het klootjesvolk die zelf niet (meer) nadenkt en alles gelooft wat de hoerenmedia uitkraamt. Zo dus.
  Stop dat gewauwel, die als media zelf gedegen onderzoek ipv de tekst van hogerhand / narratief te copieren. De media is totaal ongeloofwaardig geworden.
  En dat is op elk vlak, financieel, maatschappelijk, sociaal en economisch.

 3. Waarom moet al die onzin steeds uit Amerika komen? Is er dan echt niks te doen bij de 1+ miljard Chinezen en de 1+ Indiërs dat een greintje onze aandacht verdient?

  • Nee, dat mag niet want dan wordt het narrief onderuit gehaald. Sowieso wordt het nieuws uit Azië eerst gefilterd. Aleen als ze iets vinden waar ze iets onderuit kunnen halen dan staat het groot in de krant.

 4. Trump staat aan de kant van Zelensky – Tabach

  De Amerikaanse president Donald Trump wil Rusland feitelijk op Oekraïense voorwaarden aan de onderhandelingstafel dwingen.

  Voormalig NAVO-vertegenwoordiger in Rusland, Trump-aanhanger Harry Tabakh, zei dit op het internetkanaal Politeka, meldt een correspondent van PolitNavigator

  Volgens Tabach worden in Oekraïne de woorden van de Amerikaanse presidentskandidaat verkeerd vertaald als hij over het conflict spreekt.

  “Hij zei: “Ik weet dat Zelenski een heel goed persoon is, hij heeft me niet teleurgesteld met dit telefoontje, ik ben hem dankbaar.” Dat wil zeggen, hij laat zien dat hij genegen is tegenover Zelensky. En “Ik zal Poetin gevangen zetten.” Hier vertaalden ze: ‘Ik ben vrienden met hem of ik hou van hem.’ Het is niet goed. Het is: “Ik tolereer hem, ik kan met hem samenwerken.” Dit is zo’n vertaling, het laat niet zien dat iemand aardig gevonden wordt of niet. Nou: “Ik vind het prima met hem.” Dat wil zeggen, hij heeft al laten zien dat hij aan de kant van Zelenski staat”, zei Tabakh.

  “Dan zegt hij: “Ik zal zeggen: maak een deal, ik zal tegen Zelensky zeggen – maak een deal.” En ik zal tegen Poetin zeggen: ‘ga voor een deal’. Dit is hoe het wordt vertaald, niet hoe het hier wordt vertaald. “En als jij geen deal sluit, doe ik dat.” Eerst zei hij: “Ik geef je zoveel wapens dat je er niet genoeg van zult vinden.” En nu zegt hij: “Ik geef je veel geld, maar ik geef je geen geld.” Het is niet duidelijk wat de inhoud van de deal is, zegt hij tegen Oekraïne: “Maak een deal, creëer een deal. Je maakt een deal, en Poetin zal deze deal moeten sluiten, anders geef ik je veel geld, maar ik geef je geen geld”, zei Tabakh.

  https://www.politnavigator.net/tramp-na-storone-zelenskogo-tabakh.html

  • “Geld geven”, geld… dat doen ze dan, een zak geld toegooien en zich omdraaien, niks meer mee te maken. De prijs van 155mm obussen is ondertussen op de wereldmarkt meer dan x2,5, dank zij het idee van die Tsjechische genie die de oplossing had voor het munitietekort.

   • All war’s are bankers war’s.
    Na een inflatie = oeverloos geld creatie (geleend bij de fed), heb je een deflatie nodig = oorlog ver van Huis welke zo duur is dat er weer vraagje naar geld is 1e voor oorlogstuig, 2e wederopbouw, (wederom geleend bij de fed)
    Resultant: iedereen een schuldslaaf van …..De fed !!

 5. Ooit een presentatie gezien van een materiaaldeskundige die beweerde dat ze in 2001 in NY metingen had verricht bij de fundamenten van het toenmalige WTC waarbij ze de aanwezigheid van tritium kon detecteren. In de natuur komt waterstof ook voor als deuterium, maar tritium kan alleen in zeer speciale omstandigheden ontstaan zoals bij het gebruik van wat zij magnetronstraling noemde met een zeer specifieke frequentie. Er zijn ook foto’s van mensen die tijdens 9/11 hun natte kledij al vallend van de WTC-gebouwen in de lucht nog uittrekken (een natte doek in de magnetron wordt erg heet). Die deskundige beschreef ook het bestaan van auto’s in de buurt van het WTC waarvan de verf deels haarfijn was weggestraald (net als bij zandstralen), zo leek het, precies in het verlengende van de WTC-gebouwen, terwijl de rest intact was gebleven. Dit lijkt zeer sterk op de inzet van DE-bundels met een specifieke trillingsfrequentie, gericht op het verpulveren van beton (vandaar de enorme stofwolken: de WTC-gebouwen zijn al vallend in de lucht verpulverd tot stof zodat aan de basis haast niets meer terug te vinden was van meer dan 100 verdiepingen).

 6. The evidence is clear: Living close to a mobile phone mast has consequences:
  https://www.radiationresearch.org/wp-content/uploads/2022/08/Living-close-to-a-mobile-phone-mast-has-consequences.pdf

  Health problems associated with microwaves. Decreases with distance from mobile mast to
  dwelling. Despite exposure being well below current limits. The limit values therefore do not appear
  to be limiting health problems.
  Red bars are closest to the mobile mast, black bars furthest away.
  SYMPTOMS:
  1. Exhaustion
  2. Sleep disturbance
  3. Headaches
  4. Discomfort
  5. Concentration problems
  6. Depression
  7. Memory loss
  8. Visual disturbances
  9. Irritability
  10 Hearing disorders
  11. Skin problems
  12. Cardiovascular
  13. Dizziness
  14. Lack of appetite
  15. Movement problems
  16. Nausea

  Bron Deens onderzoek: https://nejtil5g.dk/beviserne-er-klare-det-har-konsekvenser-at-bo-taet-pa-en-mobilmast/

 7. farao’s jongens ,bloedlijnen ,inteelt blauw bloed ,

  Een videoclip waarin de Amerikaanse president Joe Biden spreekt over bouwvoorschriften in de context van de bosbranden in Texas in februari 2024 is op misleidende wijze online gedeeld om te suggereren dat hij zei dat huizen met blauwe daken brand kunnen weerstaan.

  “Vlieg over deze gebieden die tot de grond toe zijn afgebrand en je ziet te midden van twintig huizen die totaal verwoest zijn, één huis staat daar omdat ze het juiste dak erop hadden”, zegt Biden in de video.

  Het bericht verwijst naar een online complottheorie dat bosbranden zoals die welke in augustus 2023 een groot deel van de stad Lahaina, Maui verwoestten, opzettelijk worden aangestoken door gerichte energiewapens, zoals lasers, en dat deze aanvallen niet Verbrand geen voorwerpen van een specifieke kleur.

  Nu kijken

  DEW SATANISCHE MASSA MOORDROOENDE AANVAL IN CHILI

  https://www.bitchute.com/video/4n1qkCHKpak7/

  (Exodus 3) Hun DEW (“923 code”) wapen is een “burning Ray gun/direct energy weapon.” Ze beweren dat de branden worden veroorzaakt door bosbranden, brandende bomen – bosbranden, enz.
  Bij cloud busting hadden ze een Cloud busting straalpistool om het te laten regenen = de “regenman” is Satan. Satans vuur is om te vernietigen! Zoals we weten, is Satan als een rondsluipende leeuw op jacht naar zielen, die alleen komt om te doden, te stelen en te vernietigen. (1 Petrus 5:8-10).

  Talmudwood’s buitenaardse invasie DEW Wereldorde

  https://odysee.com/@I-Rabbi-T:3/Talmudwood%27s-Alien-Invasion:e?r=9yUfuAUAV1PBj85zTUySAYV1WpykWAao

  Ik denk dat ze mij ook willen vernietigen

 8. farao’s jongens ,bloedlijnen ,inteelt blauw bloed ,

  Een videoclip waarin de Amerikaanse president Joe Biden spreekt over bouwvoorschriften in de context van de bosbranden in Texas in februari 2024 is op misleidende wijze online gedeeld om te suggereren dat hij zei dat huizen met blauwe daken brand kunnen weerstaan.

  “Vlieg over deze gebieden die tot de grond toe zijn afgebrand en je ziet te midden van twintig huizen die totaal verwoest zijn, één huis staat daar omdat ze het juiste dak erop hadden”, zegt Biden in de video.

  Het bericht verwijst naar een online complottheorie dat bosbranden zoals die welke in augustus 2023 een groot deel van de stad Lahaina, Maui verwoestten, opzettelijk worden aangestoken door gerichte energiewapens, zoals lasers, en dat deze aanvallen niet Verbrand geen voorwerpen van een specifieke kleur.

  Nu kijken

  DEW SATANISCHE MASSA MOORDROOENDE AANVAL IN CHILI

  https://www.bitchute.com/video/4n1qkCHKpak7/

  (Exodus 3) Hun DEW (“923 code”) wapen is een “burning Ray gun/direct energy weapon.” Ze beweren dat de branden worden veroorzaakt door bosbranden, brandende bomen – bosbranden, enz.
  Bij cloud busting hadden ze een Cloud busting straalpistool om het te laten regenen = de “regenman” is Satan. Satans vuur is om te vernietigen! Zoals we weten, is Satan als een rondsluipende leeuw op jacht naar zielen, die alleen komt om te doden, te stelen en te vernietigen. (1 Petrus 5:8-10).

  Talmudwood’s buitenaardse invasie DEW Wereldorde

  https://odysee.com/@I-Rabbi-T:3/Talmudwood%27s-Alien-Invasion:e?r=9yUfuAUAV1PBj85zTUySAYV1WpykWAao

  Ik denk dat ze mij ook willen vernietigen

  Ze voeren oorlog met lassers en niemand heeft het door

  Biden zei wat?!?! Heeft Biden de Blue Roof-theorie bevestigd? -Joe Biden

  Nou niemand

  https://youtu.be/SMGWaXFrx9c?si=L615fcDDr9BglKGa

 9. De controlestaat wordt uitgerold via de Smartphone, QR code, Digitale Identiteit en CBDC munt. Al vele jaren waarschuwt UPF als een roepende in de woestijn voor alles wat komen gaat. De Corona (Covid) periode was daarin een ‘oefening’…….. om te zien hoever men nu al kon gaan met de misleiding en sturing van mensen al is dat lastig te bevatten.

  EINDELIJK GAAT DE BEVOLKING ONTWAKEN UIT DE MASSA HYPNOSE!

  De misleiding en verleiding was groter dan groot, dat gaan nu steeds meer mensen beseffen en erkennen!
  Het kostte veel mensen enorm veel moeite om uiteindelijk te gaan beseffen dat ze jarenlang waren voorgelogen en bedrogen en ze gaan verder.

  Agenda 2050 You Won’t Believe What Τhey Have In Stοre For YOU Next… !!!
  https://youtu.be/nyrNrP6DrAg?si=mdFDVVEaWjD2q4j7

  Skynet 2024: The Infrastructure is Complete!
  The last piece in the infrastructure that allows the operation of Skynet is now in place just announced a week ago. With this piece the advent of wireless peer to peer command and control of devices and robotics now become possible in full, with a range to affect all of the world.
  https://youtu.be/9xPjIfJI5Jk?si=kbVK9191SqBeN1f7

  Here they are preparing it al. Made in Holland.
  Koning Willem-Alexander & koning Felipe bezoeken ’t European Space Research & Technology Centre. https://youtu.be/w96X4PUKeV8?si=xuThGx9t5HSSBQrb

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in