COVID-19 injecties blijven mensen doden en verlammen en laten verwoeste gezinnen achter

3

Terwijl de vraag naar de COVID-19 injecties nu afneemt, blijven er verhalen binnenkomen over diegenen die besloten hebben een van de injecties te nemen en de ultieme prijs voor hun beslissing hebben betaald: DOOD of verlammende bijwerkingen. Deze verhalen zijn nu steeds moeilijker te vinden, zo sterk is de poging om ze te censureren. De meeste van deze sterfgevallen worden in de media gemeld zonder vermelding van het feit dat zij één van de COVID-19 injecties hebben gekregen, schrijft medicalkidnap.com.

Zo had ik onlangs een gefrustreerde hulpsheriff aan de lijn die vertelde hoe zijn departement hem onder dwang een COVID-19 probeerde te geven. Hij weigerde en heeft sindsdien het departement van de sheriff in een groot stedelijk gebied in de V.S. verlaten. Hij vertelde me echter dat twee andere hulpsheriffs hebben toegegeven aan de druk van hun leiding om de experimentele injectie te krijgen, en dat beiden nu kort na hun injectie dood zijn. Ik wilde dit publiceren, maar in de berichtgeving werd nooit vermeld dat zij de injecties hadden gekregen, en hun familieleden zijn te bang om dit bekend te maken. Dat zijn de verhalen die we niet kunnen publiceren, en wie weet hoeveel van dat soort verhalen er zijn? Zal het werkelijke aantal slachtoffers van deze injecties ooit bekend worden bij het publiek? Hier zijn vier tragische verhalen die we kunnen verifiëren, terwijl we doorgaan met namen en gezichten bij de statistieken van “bijwerkingen” te zetten voor het publiek om te zien.

28-jarige Italiaanse zanger en deelnemer aan Friends en X Factor dood na het krijgen van de injectie en het bespotten van anderen

Foto bron

Dit verhaal werd onder onze aandacht gebracht door abonnees van Health Impact News in Italië. Zijn ziekte en dood zijn breed uitgemeten in de Italiaanse media.

De 28-jarige Michele Merlo was een zanger die meedeed aan de afleveringen van “Friends” en “X-factor”. Hij werd onlangs in het ziekenhuis opgenomen en overleed vervolgens in het ziekenhuis in Bologna, naar verluidt lijdend aan een vorm van leukemie.

Er circuleert een video van hem op het internet van december 2020 waarop te zien is dat hij een experimentele COVID-prik heeft gekregen, en naar verluidt spotte hij met degenen die bezorgd waren over de bijwerkingen van de prik.

Italiaanse media citeren zijn familieleden die ontkennen dat hij ooit een injectie met COVID-19 heeft gehad. Maar de video is bewaard gebleven, en staat op Rumble (in het Italiaans).

Michele Merlo sterft aan leukemie, had als vrijwilliger ingeënt

De voormalige deelnemer aan ‘X Factor’ en ‘Friends’ ligt in zeer ernstige toestand in het ziekenhuis in Bologna. De familie ontkent dat hun zoon het vaccin heeft gehad, maar op social media circuleert een video van hem waarin hij aankondigt dat hij als vrijwilliger was ingeënt. Of er een verband is, is aan justitie om vast te stellen

“Artsen hebben ons helaas laten weten dat de toestand van Michele met het uur verslechtert.” De familie van Michele Merlo, 28, kondigde via hun adviseurs aan dat de voormalige deelnemer van de X Factor en Friends is opgenomen in de intensive care-afdeling van het Maggiore ziekenhuis in Bologna, na in de nacht van donderdag op vrijdag  te zijn getroffen door een door fulminante leukemie teweeggebrachte hersenbloeding.

  Iedereen, alsjeblieft, OPEN je ogen, en zie wat er recht voor je neus gebeurt

De jongeman onderging een spoedoperatie, maar zijn toestand bleek onmiddellijk ernstig. “Michele – zegt de familie in een briefje – voelde zich al dagen ziek en woensdag ging hij naar de spoedeisende hulp van een ander ziekenhuis in de omgeving van Bologna, dat hem, waarschijnlijk omdat het de beschreven symptomen verwarde met een andere, triviale virale vorm, naar huis had gestuurd. Zelfs tijdens de ingreep op de spoedeisende hulp, op donderdagavond, lijkt het erop dat daar en toen niet meteen duidelijk was hoe ernstig de situatie was.

De familie ontkent: “Nooit gevaccineerd”, maar er is een video van Merlo waarin hij beweert zich als vrijwilliger te hebben onderworpen aan de vaccinatie.

Op social media circuleert een video van de jonge artiest, waarin hij beweert, de plaats van de injectie aan de arm te tonen, “tot de 90 vrijwilligers te behoren die het anticovizine-vaccin hebben getest”.

In de clip zegt Merlo dat hij “vanochtend” (een paar maanden terug, op 3 december 2020, red.) het vaccin heeft gekregen,” en ironiseert door enkele ongewenste bijwerkinngen na te bootsen. “Natuurlijk maken we grapjes, ik ben absoluut voorstander” van het vaccin, schreef de artiest in zijn post op TikTok.

De volgende dag, 7 juni, werd gemeld dat hij was overleden.

De vraag die moet worden beantwoord is, aangezien hij blijkbaar een reeds bestaande kankeraandoening had, en het overlijden 6 maanden later was, waarom ontkennen zij dat hij een van de injecties heeft gekregen?

Het zou veel gemakkelijker zijn geweest om gewoon te zeggen dat de inenting geen verband hield met zijn dood, maar dit toont aan dat er een grote inspanning lijkt te worden geleverd om de “vaccinatiestatus” van mensen met betrekking tot de COVID-19-inentingen te censureren wanneer zij overlijden.

Peter Spann: 54-jarige Australische filmmaker dood twee maanden na eerste experimentele AstraZeneca injectie

SYDNEY – Een 54-jarige Australische filmmaker en zakenman is dood ondanks het feit dat hij alle gevaren rond de COVID-19 “vaccins” erkende en reeds bestaande aandoeningen had.

De heer Peter Spann ontving zijn eerste dosis van de experimentele AstraZeneca virale vector op 25 maart, volgens zijn Facebook-pagina. Hij bevestigde in latere commentaren dat het de AstraZeneca injectie was .

De heer Spann meldde hoofdpijn en koorts die gedurende een paar dagen steeds erger werden. Maar hij zei dat de symptomen dagen daarna vanzelf verdwenen.

De heer Spann en een Facebook-vriend genaamd Brian Gillett hadden een heen en weer discussie over de experimentele injecties, sterfgevallen en bijwerkingen.

Na een lange reeks commentaren reageerde de heer Spann met zijn redenering om de experimentele AstraZeneca injectie te krijgen.

  Nieuw-Zeeland ontslaat negen grensbeambten die COVID-vaccin weigerden

Hij erkende dat de injecties nog in klinische proeven waren en dat hij mogelijk bijwerkingen zou krijgen. Maar hij zei dat het de beste beslissing voor hemzelf was omdat hij waarschijnlijk zou sterven aan COVID-19 als hij het zou krijgen.

Het is onwaarschijnlijk dat de heer Spann de tweede dosis van de virale vector van AstraZeneca heeft gekregen, aangezien het Australische ministerie van Volksgezondheid een periode van 12 weken tussen de twee injecties aanbeveelt. Dan zou hij op schema zijn geweest om de tweede injectie op of rond 25 juni te krijgen. Maar hij kreeg de kans niet.

Heer Spann meldde geen verdere nadelige effecten van de injectie. Hij leek normaal te functioneren in het leven, en publiceerde zijn laatste Facebook post op 22 mei.

Ergens in de dagen daarna werd meneer Spann ernstig ziek. Hij werd opgenomen op een intensive care afdeling en onderging een mislukte operatie. De heer Spann overleed op 30 mei.

Wie was Peter Spann?

Heer Spann schreef een boek getiteld “Wealth Magic.” Hij had een website die vertelt hoe hij begon te investeren in 1989 en in 1996 multi-miljonair werd. Spann “kocht zijn eerste Ferrari op 25-jarige leeftijd” en “bezat er 14” gedurende zijn hele leven, volgens zijn website. Hij hielp verschillende bedrijven op te bouwen en te leiden en verkocht cursussen bedrijfscoaching. Mr. Spann schreef en produceerde ook verschillende films.

Hij schreef blog posts op zijn website die een beetje ironisch zijn. Spann schreef op 1 juli 2019 een post met de titel “Ik wil niet dood”. Hij werd op 23-jarige leeftijd gediagnosticeerd met hypertrofische cardiomyopathie en had naar eigen zeggen nog maar twee jaar te leven. De aandoening zorgt ervoor dat de hartspieren abnormaal dik worden en dus moeilijker bloed kunnen pompen. Daarom spreekt hij zo veel over zijn levensgenoegens.

Spann schreef nog een bericht met de titel “Peter Spann 2016 of 2016 You Can Go Now.” Zijn hartkwaal laaide blijkbaar op en hij kreeg hartfalen. Daardoor belandde hij in het ziekenhuis. Een deel van de blogpost luidt als volgt:

Het is makkelijk om dankbaar te zijn als je leven vol is met Ferrari’s, mooie vrouwen, eerste klas reizen en wat al niet meer (zoals jullie allemaal weten, LOL), veel moeilijker als je achter in een ambulance ligt en ze slangen, draden enzovoorts aan het aansluiten zijn, als de dingen die je gelukkig zouden moeten maken je eigenlijk in de diepe duisternis van depressie en verdriet hebben doen kronkelen, en je niet langer “onbekende” nummers beantwoordt.

Zijn begrafenisdiensten worden nog steeds afgerond op het moment van publicatie.

Lees het volledige artikel op The COVID Blog.

Elaine Arteaga overleed onverwachts na een COVID-19 injectie

door The Empowerer

Elaine Arteaga uit Californië was een actieve en liefhebbende moeder, evenals een toegewijde echtgenote. Ze overleed onverwacht op 29 mei 2021.

Elaine kreeg naar verluidt een aanval en kreeg een hartstilstand nadat ze naar bed was gegaan. Ze verbleef een week op de IC, en herstelde niet. Ze laat haar man Tony en twee zonen, Lucas en Diego, achter.

  Moeder van drie kinderen "enthousiast over vaccinatie" overlijdt aan bloedstolsels in hersenen na Astrazeneca vaccinatie

Volgens Elaines foto op Facebook, gedateerd 29 april 2021, had ze voor haar dood een COVID-19 vaccin gekregen. Het is onzeker of ze beide doses van het vaccin heeft gekregen, en welk merk ze had.

Yvonne Janelle Fisher plaatste op 30 mei 2021 een bericht op Facebook waarin stond dat Elaine in 1988 afstudeerde aan de Ranier Beach High School. Elaine was ongeveer 50 jaar oud.

Elaine’s schoonzus Maria Arteaga Colen plaatste ook een hartelijk bericht over het onverwachte verlies. In de post schrijft Maria ook: “onze familiebijeenkomsten en vakanties zullen nooit meer hetzelfde zijn zonder jou.”

Een gofundme werd opgericht namens Elaine’s twee zonen, en stelt:

“Duizenden families in Sacramento hebben waarschijnlijk geen idee van de rol die Elaine heeft gespeeld in het verbeteren van hun leven. Ze bracht haar carrière door bij Child Action Inc. en werd uiteindelijk een leidinggevende bij de particuliere non-profit die werkende ouders in contact brengt met kinderopvang en andere ondersteuning”.

“We kennen Elaine om haar warme persoonlijkheid, haar glimlach, haar eigenaardigheden en haar vermogen om om zichzelf te lachen. Ze werd wakker denkend aan anderen, was vaak degene die incheckte bij familieleden en vrienden, bemoedigend en iedereen in contact houdend. Buiten haar werk speelde ze jarenlang voetbal, waarmee ze talloze kampioenschappen won”.

Elaine was zeer betrokken bij haar gemeenschap en haar aanwezigheid zal ongetwijfeld gemist worden. Onze gedachten zijn bij haar vrienden en familie in deze moeilijke tijd.

Lees het volledige artikel op The Empowerer.

Masako Kikekawa in coma en niet reagerend, één dag na 2e Moderna schot

door The Empowerer

Masako Kikekawa is een 49 jaar oude, verder gezonde moeder die in Californië woont. Op 20 mei 2021 kreeg ze haar tweede dosis van het Moderna vaccin. Als gevolg van bijwerkingen van het vaccin is Masako sinds 21 mei 2021 in coma en buiten bewustzijn.

Volgens haar schoonzus Farrah Karapetian kreeg Masako na haar tweede Moderna-vaccin erge koorts, waardoor haar hart stopte. Het ziekenhuis heeft haar twintig minuten gereanimeerd om haar te redden.

Tot nu toe is ze nog niet hersteld.

Er is een gofundme opgericht voor Masako Kikekawa en haar kinderen. De donaties per 1 juni 2021 bedroegen meer dan $22.000. Het doel van de inzamelingsactie was slechts $10.000 Deze familie blijkt zeer geliefd te zijn.

Onze gedachten zijn bij Masako en haar familie in deze moeilijke tijd. Er worden veel tragische verhalen gedeeld over deze vaccins. Helaas wordt veel families het zwijgen opgelegd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Moedige non waarschuwt mensen weg te blijven van COVID-injectie, noemt talrijke sterfgevallen en ernstige letselsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelReiner Fuellmich: “Onze onderdrukkers zijn zeer bange mensen”
Volgend artikelHet Wuhan “lab-lek” verhaal: meer angstporno
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

  1. In NederLaLaLand, van mijn nichtje: vriendin was in de gifspuit lijn, kreeg de spuit en viel ter aarde. Werd afgevoerd naar ziekenhuis. Deze incidenten worden niet vermeld in NL.

    • Zijn ze waarschijnlijk vergeten (in navolging van een regering die zich niets herinnert, en dus niets leert).
      Daarom zijn ze waarschijnlijk ook vergeten dat er mensen zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in