De media – zowel de alternatieve als de mainstream – hebben het allemaal over de mogelijkheid dat het virus dat Covid19 zou veroorzaken, is gelekt uit een virologisch laboratorium in Wuhan, en mogelijk is ontwikkeld als een bio-wapen, schrijft off-guardian.org.

We (Off Guardian) hebben vorige week een artikel gepubliceerd waarin we de feiten voor en tegen deze mogelijkheid hebben onderzocht.

Het volstaat te zeggen dat er weinig bewijs is voor het idee dat het virus, bekend als Sars-Cov-2, in een lab is ontwikkeld. En, gezien het lage sterftecijfer, is er helemaal geen reden om bang te zijn, zelfs als dat wel zo was.

Toch lijkt het verhaal niet te verdwijnen, vooral niet nu de e-mails van Fauci zijn vrijgegeven. Voor ons lijken de FOIA vrijgegeven e-mails niets anders dan een afleiding.

Het feit dat dit verhaal wordt verspreid door Buzzfeed, CNN en de Washington Post, enkele van de meest gecontroleerde media in het tijdperk van gecontroleerde media, lijkt mensen die waarschijnlijk beter zouden moeten weten niet af te schrikken.

Gisteren nog publiceerde de Wall Street Journal een artikel met de kop:

De wetenschap suggereert een Wuhan Lab Lek

Het is vrij duidelijk dat het hele COVID-19 “pandemie” narratief een verschuiving ondergaat, een verandering in focus die zowel het idee versterkt dat het virus zeker echt/angstwekkend is, als China een nieuw frame geeft om een hak te zetten.

De problemen met dit narratief werden perfect samengevat door onze vrienden van de Consent Factory, de thuisbasis van satiricus-in-residence CJ Hopkins en een must-follow op Twitter. We hebben hun briljante Twitter thread hieronder uitgeschreven.

  Gegevens onthullen verontrustende trend van COVID-19 prik

Het lab-lek verhaal is:

 1. Een uitweg voor degenen die niet geconfronteerd willen worden met de gevolgen van het verslaggeven van het eigenlijke Covid verhaal (d.w.z. manipulatie van definities en statistieken om de illusie van een apocalyptische plaag te wekken)
 2. Reïficatie van die illusie.

Als ze je zover kunnen krijgen dat je je concentreert op hoe het “monstervirus” misschien “ontsnapt is uit een lab” (zoals in een science fiction film)… misschien vergeet je dan Zweden, Florida, Texas, etc.

Als ze je zover kunnen krijgen dat je je concentreert op hoe het “monstervirus” kan zijn “ontsnapt uit een lab” (zoals in een science fiction film)… misschien vergeet je dan hoe ze een “Covid-geval” herdefinieerden om perfect gezonde mensen te omvatten, en vervolgens een explosie van “gevallen” rapporteerden.

Als ze je zover kunnen krijgen dat je je concentreert op hoe het “monstervirus” misschien “ontsnapt is uit een lab” (zoals in een science fiction film)… misschien vergeet je dan helemaal hoe ze een “Covid ziekenhuisopname” gedefinieerd hebben als iedereen in het ziekenhuis, om welke reden dan ook, die positief getest is met een PCR-test die opgevoerd is tot 40 of 50.

Als ze je zover kunnen krijgen dat je je concentreert op hoe het “monstervirus” misschien “ontsnapt is uit een lab” (zoals in een sci-fi film)… misschien vergeet je dan hoe ze een “Covid sterfgeval” gedefinieerd hebben als iedereen die overleden is, door wat voor oorzaak dan ook, en die positief getest is met een PCR-test in de voorgaande 28 dagen.

  Argentijnse verslaggever Carlos Ferrara stort in tijdens uitzending vanaf COVID-testlocatie.

Als ze je zover kunnen krijgen dat je je concentreert op hoe het “monstervirus” misschien “ontsnapt is uit een lab” (zoals in een science fiction film)… misschien vergeet je dan hoe ze plotseling besloten dat kudde-immuniteit nooit had bestaan, en alleen bereikt kon worden met een experimenteel “vaccin”.

Als ze je zover kunnen krijgen dat je je concentreert op hoe het “monstervirus” misschien “ontsnapt is uit een lab” (zoals in een science fiction film)… misschien vergeet je dan hoe ze ons nepfoto’s lieten zien van “mensen die dood neervielen op straat door Covid” toen de Shock and Awe campagne begon.

Als ze je zover kunnen krijgen dat je je concentreert op hoe het “monstervirus” misschien “ontsnapt is uit een lab” (zoals in een science fiction film)… misschien vergeet je dan hoe ze iedereen terroriseerden met foto’s van “death trucks”.

Als ze je zover kunnen krijgen dat je je concentreert op hoe het “monstervirus” misschien “ontsnapt is uit een lab” (zoals in een science fiction film)… misschien vergeet je dan al die lege “nood Covid-ziekenhuizen”.

Als ze je zover kunnen krijgen dat je je concentreert op hoe het “monstervirus” misschien “ontsnapt is uit een lab” (zoals in een science fiction film)… misschien vergeet je dan de totaal niet-apocalyptische leeftijd gecorrigeerde sterftecijfers.

  Schokkende analyse van levend bloed na COVID-19 injectie

En ga zo maar door…

Maar, wat dan ook, vergeet al die feiten, en geniet van het lab-lek verhaal. Het is waarschijnlijk net als in de film gebeurd!


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hersenspoeling, wortel en stok: wetenschappers bevelen strategieën aan tegen vaccinweigeraarsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCOVID-19 injecties blijven mensen doden en verlammen en laten verwoeste gezinnen achter
Volgend artikelOpmerkingen over Wuhan als bron voor COVID-19
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. ImpObs
  Jun 9, 2021 1:49 PM
  there’s very little evidence to support the idea the virus known as Sars-Cov-2 was developed in a lab

  https://childrenshealthdefense.org/defender/fauci-emails-top-public-health-officials-lies-covid-origin-treatments/

  What does all this mean?

  There was a conspiracy between the five authors of the Nature paper
  and the heads of the NIH, NIAID and Wellcome Trust to cover up the lab
  origin of COVID.
  There was a conspiracy involving Daszak , Fauci and others to push the natural origin theory. (See other emails in the recent drop.)
  There was a conspiracy involving Daszak to write the Lancet letter
  and hide its provenance, to push the natural origin theory and paint any
  other ideas as conspiracy theory. Collin’s blog post is another piece
  of this story.
  Farrar was intimately involved in both large hydroxychloroquine overdose trials, in which about 500 subjects total died.
  Farrar, Fauci and Collins withheld research funds that could have
  supported quality trials of the use of chloroquine drugs and ivermectin
  and other repurposed drugs that might have turned around the pandemic.
  Are the four individuals named here — Fauci, Daszak, Collins and
  Farrar — intimately involved in the creation of the pandemic, as well
  as the prolongation and improper treatments used during the pandemic?

 2. nr1 whatever it was its not a leak

  nr2 these labs are oabove the nations meaning its run by deepstate rotchild agents etc, meaning its not a chinese lab but a (((globalist lab

  nr 3 its a well coordinated opp run mostly by jews/mossad (jews in media and ngo s’etc and mossad as the spreader locally and bringing it to the rest of the world(

  nr4 etc etc etc

 3. Wat een triest artikel dit. Naast het Wuhan lab staat een militair lab. Toen het begon werd het hele complex afgesloten. In het wetenschappelijke tijdschrift Nature werd in 2005 een studie gepubliceerd over het in US lab ontwikkeld chimera Corona virus. Dat werd naar Wuhan overgebracht. Ontwikkelen van chimera virus verboden in US. Wb gelekt daar zijn vanaf het begin diverse verhalen over. Ook in het begin. Het virus in Italie wat zoveel doden veroorzaakte??? was niet hetzelfde als in Wuhan. Vele wetenschappers zijn blijven onderzoeken en corrupte overheden kregen het verhaal.niet weg. Maakt het uit? Duitsland heeft zichzelf verspreidende vaccins goedgekeurd In USA willen ze 5 jarigen vaccineren. 11 jarigen nu al zonder toestemming, kennisgeving van aan en door ouders. Net hoor ik dat ze kinderopvang in NL willen voor alle kinderen vanaf 0 jaar. Alle veeteelt willen ze uit NL verbannen en 5 euro belasting per kg vlees.

 4. Jammer dat de auteur blijkbaar niet heel veel snapt van het idee van een werkelijk killervirus.
  Covid is vrij ideaal, net als influenza, hoge besmettelijkheid, laag risico. Perfect als je dat wilt gebruiken om een vertraagd extra effect los te laten. Gain of function KAN zijn besmettelijker maken, maar dat hoeft niet. Je zou ook een aanpassing in kunnen bouwen die bv onvruchtbaarheid veroorzaakt, of verhoogd risico op kanker, of andere ziektes. Dat zou ook net wat voor China zijn aangezien China veel meer kijkt naar lange termijn dan in het westen gebruikelijk is.
  Een virus dat direct veel mensen doodt is gemakkelijk te traceren. Hoe ga je bewijzen dat iets dat zich pas over bv 10 jaar echt openbaart is veroorzaakt door iets wat nu gebeurt? Voor langetermijn strategie is dat perfect.
  Niet dat ik denk dat dit hier het geval is, corona is een hulpmiddel. De echte schade wordt nu gedaan door de gehypte hysterie met de vaccins.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in