In Italië, zoals in vele landen, werden de experimentele COVID-19 serums in gebruik genomen onder buitengewone vergunning. Deze vergunning is zojuist verlopen, waardoor het gezondheidspaspoort een dode letter is geworden, bericht Fromrome.info.

De toelating werd op buitengewone wijze verleend omdat er geen andere kuren zouden bestaan, en er geen andere kuren waren goedgekeurd.

In de Europese Unie bestaan er twee vormen van buitengewone toestemming: Voorwaardelijke Goedkeuring voor Commerciële Distributie, en Noodtoestemming.

Een Noodtoestemming houdt geen toestemming voor commerciële distributie in en vereist dat elke lidstaat van de EU de wettelijke verantwoordelijkheid op zich neemt.

Om die reden hebben de EU-leden voor voorwaardelijke goedkeuring gekozen.

Bij voorwaardelijke goedkeuring moet een vaccin voorzien in een onvervulde behoefte, d.w.z. er kan alleen om goedkeuring worden gevraagd als er geen andere goedgekeurde geneesmiddelen zijn.

Deze voorwaardelijke goedkeuring voor commercieel gebruik is rechtens komen te vervallen met de officiële erkenning door de AIFA, het Italiaanse agentschap voor de goedkeuring van geneesmiddelen, van het gebruik van andere monoklonale antilichamen als doeltreffende remedie tegen SarsCov19-infectie.

Vaccins van welke aard dan ook kunnen in Italië niet commercieel worden gebruikt zonder de goedkeuring van de AIFA.

De AIFA heeft slechts 2 mRNA-vaccins goedgekeurd: Pfizer en Moderna.

En slechts 2 virale vectorvaccins: AstraZeneca en Johnson and Johnson.

De aankondiging verscheen onlangs op hun website, maar werd op 7 augustus 2021 van kracht.

De mainstream media en de Italiaanse regering zullen u dit niet vertellen, want de pandemie is een doorlopende zwendel van apocalyptische proporties.

Hier meer over te lezen in het Italiaans.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse politicus geeft openlijk toe: De Coronacrisis dient om de natiestaten af te schaffenVolg Frontnieuws op Telegram

Café laat met een hondenwaterbak zien wat zij vinden van democratische grondrechten
Vorig artikelGezondheidsautoriteiten dringen aan op boosterprikken om de massa’s te doden voordat ze volledig wakker worden
Volgend artikelAustraliërs vechten terug – pepperspray, pistolen en rubberen kogels gebruikt door de politie; dit gaat niet over gezondheid, het gaat over controle
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

11 REACTIES

 1. check het artikel:
  (ik versta geen italiaans, maar google translate wel)
  dit is de vertaling:

  Gebruikers van de Drug Registers onderworpen aan Monitoring worden hierbij geïnformeerd dat, na de publicatie van AIFA Determination n.911 in GU n.187 van 06.08.2021, het vanaf 07/08/2021 ook mogelijk is om het monoklonale antilichaam sotrovimab te gebruiken, voor de volgende therapeutische indicatie:

  “Behandeling van milde of matige coronavirusziekte 2019 (COVID-19), bij volwassenen en adolescenten van 12 jaar en ouder die niet in het ziekenhuis zijn opgenomen voor COVID-19, die geen aanvullende zuurstoftherapie nodig hebben voor COVID-19 en die een hoog risico lopen op ernstige progressie aan COVID-19”.

  Verder is het bij implementatie van AIFA Bepaling n.912 mogelijk om de combinatie casirivimab + imdevimab te gebruiken in een dosering van 4.000 mg + 4.000 mg bij de volgende therapeutische indicatie:

  “Behandeling van patiënten die in het ziekenhuis zijn opgenomen voor COVID-19, inclusief aanvullende zuurstoftherapie (met uitsluiting van high-flow zuurstoftherapie of mechanische beademing), met negatieve serologie voor SARSCoV-2 anti-Spike IgG-antilichamen”.

  De aandacht wordt gevestigd op het feit dat de momenteel beschikbare monoklonale antilichamen tegen SARS-CoV-2, ondanks overlappende indicaties voor gebruik, op basis van recent literatuurbewijs van elkaar verschillen wat betreft hun vermogen om de verschillende varianten te neutraliseren. . Alle in Italië beschikbare anti-SARS-CoV-2-antilichamen (bamlanivamb/etesevimab, casirivimab/imdevimab en sotrovimab) behouden voldoende antivirale activiteit tegen alfa (afstamming B.1.1.7) en delta (afstamming B.1.617.2), terwijl de neutraliserende activiteit van de combinatie bamlanivamb/etesevimab wordt, in tegenstelling tot de andere beschikbare monoklonale antilichamen (casirivimab/imdevimab en sotrovimab), sterk geremd tegen de bèta- (B.1.351) en gamma- (P.1) varianten. Daarom verdienen monoklonale antilichamen die momenteel effectief zijn tegen alle varianten (casirivimab/imdevimab en sotrovimab), als er geen genotypering/sequencing is uitgevoerd, en rekening houdend met de epidemiologische context van referentie, de voorkeur.

  (Om de varianten van SARS-Cov2 die in Italië circuleren te controleren, raadpleegt u de periodieke rapporten van het ISS die beschikbaar zijn via de volgende link: https://www.iss.it/cov19-cosa-fa-iss-varianti)
  Concluderend worden artsen eraan herinnerd dat het voorschrijven van monoklonale antilichamen met betrekking tot de goedgekeurde indicatie moet worden uitgevoerd in overeenstemming met de geschiktheids- en prescriptieve geschiktheidscriteria die zijn vermeld in het klinische dossier, te downloaden in .zip-formaat, uit de lijst van “Actieve registers en PT’s”, bereikbaar via het vak “Verwante links”.

  Tot slot wordt bepaald dat met ingang van 10/08/2021 het betreffende register, gewijzigd, beschikbaar is op het webplatform; daarom worden regionale vertegenwoordigers, rekening houdend met de beschikbaarheid van nieuwe producten, uitgenodigd om door te gaan met de activering van de geautoriseerde gezondheidsfaciliteiten door toegang te krijgen tot het systeem.

  Dus als ik het goed begrijp wordt er met geen woord gesproken over de intrekking of opschorting van de huidige noodlicentie van het vaccin.
  Er wordt enkel aangehaald dat het toegestaan is om andere medicatie te gebruiken in specifieke gevallen.

  correct me if I am wrong, please!!

 2. ‘Wereldwijd waren er 91 WOB (of soortgelijke) verzoeken. Daarin werd verzocht om een publicatie te tonen van een correct gezuiverd en geïsoleerd SARS-CoV-2 virus.

  Geen enkel WOB verzoek kon hieraan voldoen!’

  https://anbb.nl/kwesties/q39-moet-de-overheid-kunnen-bewijzen-dat-het-sars-cov-2-virus-echt-bestaat-en-covid-19-veroorzaakt

  https://zelfzorgcovid19.nl/rechtbank-utrecht-verklaart-anbb-niet-ontvankelijk/

  https://zelfzorgcovid19.nl/nhg-paracetamol-advies-mogelijk-schadelijk-met-name-voor-ouderen/

 3. Mocht deze therapie van monoklonale antilichamen officieel geaccepteerd zijn door de AIFA en niet als ‘experimenteel’ geetiketteerd zijn, dan vervallen alle experimentele “serum”injecties niet alleen in Italie, maar ook in heel Europa iig. Een Italiaanse advocaat heeft hierover informatie aangevraagd bij de AIFA en de EU o.a. en wacht op antwoord.
  Duimen maar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in