Screenshot via Twitter

Sommige media schrijven de gruwelijke dood toe aan “Sudden Unexpected Death in Epilepsy”, andere merken op dat het incident de bezorgdheid over de vaccinbijwerkingen bij jonge, gezonde mensen verder aanwakkert: Rapper Costa Tsobanoglou, bekend als Costa Titch, overleed zaterdagavond nadat hij tijdens een show op het podium in elkaar was gezakt. Hij was slechts 28 jaar oud, schrijft Report24.

Costa Titch trad op tijdens een muziekfestival in zijn geboorteland Zuid-Afrika. Op schokkende videobeelden is te zien hoe de jongeman eerst valt tijdens zijn optreden, maar zich daarna snel opricht met de steun van een andere muzikant en doorgaat met zingen – om vervolgens weer in te storten en van het podium te vallen. Verschillende mensen schoten hem onmiddellijk te hulp en droegen de rapper, die aanvankelijk nog met zijn benen bewoog, naar het backstage gedeelte, maar hij kon duidelijk niet meer gered worden: zijn familie heeft inmiddels zijn dood aangekondigd op Instagram. De politie vertelde AFP dat een postmortaal onderzoek de doodsoorzaak zou vaststellen.

De 28-jarige leed naar verluidt aan epilepsie. De eerste media schreven zijn tragische dood toe aan een zogenaamde “Sudden Unexpected Death in Epilepsy (SUDEP)” (“Plotselinge onverwachte dood bij epilepsie”), wat opvallend veel doet denken aan het “Sudden Adult Death Syndrome” (een synoniem voor “onverklaarde” hartdoden). De aanval zou kunnen zijn uitgelokt door de lichtshow, zegt men. Elders wordt gezegd dat de beelden van zijn plotselinge instorting de angst voor plotselinge hartdood onder jonge Covid-gevaccineerden verder hebben aangewakkerd. Zoals vaak het geval is, is de vaccinatiestatus van de jongeman niet bekend.

  De verantwoordelijkheid van doktoren: waarschuw het publiek wereldwijd voor ernstige staatscriminaliteit en het in de doofpot stoppen daarvan

Op social media is veel medeleven getoond. Velen verklaarden op Instagram de geschokte en rouwende familie in hun gebeden op te nemen. Mensen waren verbijsterd door het vroegtijdige overlijden van de jonge muzikant. “Een van de aardigste mensen die ik ken,” merkte een gebruiker op. Een ander schreef: “Het spijt me zo bro. Je was een levende legende die alles gaf aan de kunst en alleen maar groter en beter werd. Bedankt voor het inspireren van ons allemaal. Je zult gemist worden.”


Copyright © 2023door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vanaf de leeftijd van 13! Lange lijst van “plotseling” overleden of ernstig zieke sportersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAlles inzetten op hegemonie; alles riskeren om de ondergang af te wenden
Volgend artikelWeerzinwekkend: Pedofiele kannibalenfoto’s tentoongesteld in EU-parlement
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

11 REACTIES

 1. Je ging eens naar een concert van rapper Titch
  Hij was cool en kwam zeker niet uit een ditch
  Showtime, lampen aan
  Je zag hem al schokkend staan
  Hij bewoog nog één keer, een twitch

 2. URGENT:
  Een wereldweide banken-crash als voorbode voor de sinds 2008 lang verwachte explosie van de economische ponzi-luchtballon en Grootste Economische Depressie (Economic Warfare) ooit is nu van start gegaan in de US.
  Als verwacht, kan dit nu iedere minuut als een wereldweide vloedgolf verder gaan en nagenoeg niet te stoppen zijn.

  Een banken-crash nu zal betekenen dat de banken een “Bail-in” zullen kunnen toepassen om overeind te blijven, dwz zij zullen alle gelden op de bankrekeningen kunnen toe-eigenen en dus niet overgaan tot uitbetalingen in welke vorm dan ook vanaf je bankrekening.
  Hoe dit alles wettelijk geregeld is in Hol_land weten we niet precies, maar wel bekend is hoe Rutte cs met alles uiterst onbetrouwbaar omgaat.

  De aartsleugenaar Biden heeft nu zeer pertinent en herhaald beweerd dat alle bank-rekeningen safe zijn. Niet dus !!
  Zorg dat je voor minstens 1 maand voldoende cash geld hebt en betaal alles met cash geld en niet met Credit Cards waarop ze minstens ca. 20% rente kunnen rekenen en eindeloos kunen blijven rekenen als je je rekening niet kunt aanvullen.
  Dit kan met hun “compounding interest” van ca. 20% vrij snel tot je faillissement en dus beslag op al je bezittingen kunnen leiden. Volgens Klaus Schwab en zijn WEFfers zul je dan in een dergelijk geval spoedig niets meer bezitten en happy zijn.

  Morgenvroeg je banksaldo minimaliseren met cash geld zou onder deze omstandigheden een zeer wijze beslissing kunnen zijn in afwachting van een aanstaande crash die nu naar verwachting zeer spoedig in zicht kan komen. Allen veel geluk gewenst.
  Reageer

 3. Een rapper zakt in elkaar, sorry voor deze reactie maar ik denk serieus, rapmuziek en een rapper zie ik als iemand die niet kan zingen en daarom dat gaan doen, ben normaliter ruimdenkend maar rap vind ik zo stom, ik zal de overleden rapper niet missen, mooier kan ik het niet maken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in