© Marco Verch Professional (CC BY 2.0)

Het aantal allergische reacties van Pfizer / BioNTech’s Coronavaccinatie is hoger gebleken dan verwacht, meldt de New York Post.

Moncef Slaoui, hoofd wetenschappelijk adviseur van “Operation Warp Speed”, een Amerikaans overheidsproject om een vaccin tegen Covid-19 te versnellen, zegt nu dat het aandeel allergische reacties op het Pfizer / BioNTech’s Cronavirusvaccin hoger is dan verwacht.

Op dinsdag waren er zes gevallen, schrijft de New York Post, maar volgens Slaoui is er een achterstand in de reële cijfers.

Het aantal, zoals het gisteren was, is groter dan wat men zou verwachten met andere vaccins, zegt hij.

De Amerikaanse autoriteiten onderzoeken nu waarom sommige mensen allergische reacties krijgen op het vaccin.

Twitter meldt dat het alle berichten zal verwijderen waarin wordt beweerd dat vaccins mensen kunnen schaden

  De volgende WHO leugen: het Covid-19 virus kwam van buitenlands bevroren voedsel
Vorig artikelForum voor Democratie: Is de Lockdown gerechtvaardigd?
Volgend artikelZweedse school is gestopt met het corrigeren van leerlingen als ze fouten maken – wil niet “de vreugde bederven”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Goh wat raar?
    Ik dacht dat met een aantal maanden onderzoek de kinderziektes er wel uit zouden zijn.
    Gelukkig zijn er nog geen langetermijneffecten zichtbaar.
    Sarcasme modus off.

  2. Dat was te verwachten. Het is feitelijk gentherapie, heeft niks met klassiek vaccin te maken. Bovendien is nu het argeloze en voorgelogen volk geheel tegen de Neurenberg Code in onderdeel van een grootscheeps medisch experiment. Er is al minstens één verpleegster binnen tien uur na de ‘vaccinatie’ overleden, nadat ze live op camera flauwviel. Daardoor kostte het veel moeite om dat te verdoezelen (inclusief intimidatie van familie) maar dankzij de sociale mediakanalen werd wel duidelijk wat er gebeurd was. Van de 100.000 geïnjecteerden kregen er 3000 een zodanig negatieve reactie dat ze niet normaal konden functioneren of werken en medische zorg nodig hadden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in