© Marco Verch Professional (CC BY 2.0)

Het aantal allergische reacties van Pfizer / BioNTech’s Coronavaccinatie is hoger gebleken dan verwacht, meldt de New York Post.

Moncef Slaoui, hoofd wetenschappelijk adviseur van “Operation Warp Speed”, een Amerikaans overheidsproject om een vaccin tegen Covid-19 te versnellen, zegt nu dat het aandeel allergische reacties op het Pfizer / BioNTech’s Cronavirusvaccin hoger is dan verwacht.

Op dinsdag waren er zes gevallen, schrijft de New York Post, maar volgens Slaoui is er een achterstand in de reële cijfers.

Het aantal, zoals het gisteren was, is groter dan wat men zou verwachten met andere vaccins, zegt hij.

De Amerikaanse autoriteiten onderzoeken nu waarom sommige mensen allergische reacties krijgen op het vaccin.

Twitter meldt dat het alle berichten zal verwijderen waarin wordt beweerd dat vaccins mensen kunnen schaden

De nieuwe COVID wurggreep, manipuleert, bedriegt; het is een variatie op de oude, opnieuw aangekleed en leidt nergens toe - behalve fascistische tirannie

3 REACTIES

  1. Goh wat raar?
    Ik dacht dat met een aantal maanden onderzoek de kinderziektes er wel uit zouden zijn.
    Gelukkig zijn er nog geen langetermijneffecten zichtbaar.
    Sarcasme modus off.

  2. Dat was te verwachten. Het is feitelijk gentherapie, heeft niks met klassiek vaccin te maken. Bovendien is nu het argeloze en voorgelogen volk geheel tegen de Neurenberg Code in onderdeel van een grootscheeps medisch experiment. Er is al minstens één verpleegster binnen tien uur na de ‘vaccinatie’ overleden, nadat ze live op camera flauwviel. Daardoor kostte het veel moeite om dat te verdoezelen (inclusief intimidatie van familie) maar dankzij de sociale mediakanalen werd wel duidelijk wat er gebeurd was. Van de 100.000 geïnjecteerden kregen er 3000 een zodanig negatieve reactie dat ze niet normaal konden functioneren of werken en medische zorg nodig hadden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here