40 Afrikanen die op een lockdownfeest in Kuregem zijn betrapt, lopen twee politieagentes omver, die vervolgens om versterking vragen.

1400 Belgische artsen en gezondheidswerkers slaan alarm: “Er bestaat niet zoiets als een dodelijk virus”

  Farmaceutische reus Johnson & Johnson test haar experimentele Covid-vaccin op pasgeborenen 
Vorig artikelMuammar Gaddafi: Ze zullen een virus creëren en het antidotum ervoor verkopen
Volgend artikelDrastische zet van de Franse regering: gebruik van het openbaar vervoer alleen met inenting
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in