In een interview met Tucker Carlson zegt Dr. Hooman Noorchashm dat we het probleem van de Covidpandemie, waarbij een half procent van de bevolking vatbaar is om te sterven, verergeren door mensen te vaccineren die al geïnfecteerd zijn.

Dr. Hooman Noorchashm wil dat de mensen weten dat hij een fervent voorstander is van de nieuwe Covid-19 vaccins, maar met één zeer belangrijke waarschuwing: mensen die al geïnfecteerd zijn, lopen het risico op ernstige kwetsuren, waaronder de dood, bericht The Defender.

In het onderstaande interview in de Tucker Carlson Tonight show van dinsdag, zei Noorchashm:

“Ik denk dat het een dramatische fout is van de volksgezondheidsfunctionarissen om te proberen dit vaccin in een one-size-fits-all paradigma te plaatsen … We gaan dit probleem dat we hebben met de Covid-19 pandemie, waar een half procent van de bevolking vatbaar is om te sterven, verergeren door totaal vermijdbare schade te veroorzaken door mensen te vaccineren die al geïnfecteerd zijn … het signaal is oorverdovend, de mensen die complicaties of bijwerkingen hebben, zijn de mensen die onlangs of momenteel of eerder besmet zijn [met Covid]. Ik denk niet dat we dit kunnen negeren”.

Zoals The Defender eerder deze maand berichtte, gelooft Noorchashm dat een #ScreenB4Vaccine-campagne miljoenen zou kunnen redden van vaccinletsels. De cardiothoracale chirurg en voorvechter van patiëntveiligheid heeft zich uitgesproken over de noodzaak om mensen te screenen voordat ze de Covid-19 vaccins krijgen toegediend, zijn eerste pleidooi aan Pfizer en de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) heeft geen bevredigend antwoord opgeleverd.

In een brief van 26 januari aan functionarissen van de FDA waarschuwde Noorchashm dat als virale antigenen aanwezig zijn in de weefsels van personen die een vaccinatie ondergaan, de antigeenspecifieke immuunrespons die door het vaccin wordt opgewekt zich op deze weefsels zal richten en weefselontsteking en -beschadiging zal veroorzaken.

  Het dilemma van de ongevaccineerden

Noorchashm zei tegen de toezichthouders dat Pfizer en Moderna “op zijn minst duidelijke aanbevelingen moeten doen aan clinici om de vaccinatie uit te stellen bij recent herstellende patiënten, evenals bij bekende symptomatische of asymptomatische dragers – en om zoveel mogelijk patiënten met een hoog cardiovasculair risico actief te screenen om de aanwezigheid van SARS-CoV-2 op te sporen, voordat ze worden gevaccineerd”.

The Defender nam na zijn interview met Carlson contact op met Noorchashm met het verzoek om zijn zorgen nader toe te lichten.

In een e-mail schreef hij:

“Virale antigenen persisteren maandenlang in de weefsels van de natuurlijk geïnfecteerde. Wanneer het vaccin te vroeg na een natuurlijke infectie wordt gebruikt, of erger nog tijdens een actieve infectie, activeert de vaccinkracht een krachtige immuunrespons die de weefsels aanvalt waar de natuurlijke virale antigenen bestaan. Dit is volgens mij de oorzaak van het grote aantal bijwerkingen en waarschijnlijk ook sterfgevallen die we na vaccinatie bij de pas geïnfecteerden zien.

De pre-vaccin screening campagne die ik wil starten is #ScreenB4Vaccine. Deze bestaat uit een PCR- of Rapid Antigen-test om te bepalen of er een actieve infectie is EN een IgG-antistoftest waarmee een infectie in het verleden kan worden vastgesteld. Als een van deze tests positief is, moet vaccinatie minimaal 3 – 6 maanden worden uitgesteld. Als in die tijd de IgG-spiegels dalen, is het redelijk om een vaccinatie te overwegen. Maar zelfs dan zouden de IgG-spiegels in het bloed bepalend moeten zijn voor de vraag of iemand al dan niet wordt gevaccineerd”.

Noorchashm vertelde dat iedereen die een natuurlijke symptomatische of asymptomatische Covid-19 infectie heeft gehad, zeer waarschijnlijk immuniteit heeft ontwikkeld.

  Patholoog woedend: Elke arts die daarbij betrokken was, hoort in de gevangenis thuis

“Deze immuniteit kan worden gemeten door te beoordelen op de aanwezigheid van IgG-antilichamen die specifiek zijn voor de SARS-CoV-2 virale antigenen. Dus van alle personen die positief worden bevonden voor IgG kunnen we veronderstellen dat er een voorafgaande infectie is. De IgG-antistoftests zijn ofwel kwalitatief (d.w.z. een JA of NEE antwoord) of kwantitatief (d.w.z. de hoeveelheid IgG in het bloed wordt gemeten)”, aldus Noorchashm.

“De eerste screening kan kwalitatief zijn. Als een persoon positief blijkt te zijn voor IgG, dan kan een kwantitatieve titer worden bepaald. Deze titer kan dan dienen als basis waarop beslissingen over vaccinatie worden gebaseerd. Wanneer de IgG-niveaus beginnen af te nemen, kan een herhalingsvaccin worden overwogen”, legde hij uit.

Children’s Health Defense steunt Noorchashm’s inspanningen om screening op SARS-CoV-2 antilichamen verplicht te stellen voordat een van de drie Covid-19 vaccins die in de VS worden verstrekt, worden toegediend, maar gelooft ook dat de vaccins andere soorten kwetsuren kunnen veroorzaken.

Volgens Lyn Redwood, president van Children’s Health Defense, zijn er sinds half december, toen het eerste Covid-19 vaccin werd toegediend, tienduizenden bijwerkingen gemeld aan het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS).

“Deze meldingen verdienen de volle aandacht van onze regelgevers. Helaas maken het gebrek aan onderzoek en post-mortem onderzoeken het onmogelijk om vast te stellen wanneer kwetsuren en sterfgevallen door de vaccins zijn veroorzaakt”, aldus Redwood.

Noorchashm vertelde Carlson dat hij ten onrechte wordt beschuldigd van het aanwakkeren van aarzeling over vaccins, terwijl juist het tegenovergestelde waar is – als volksgezondheidsfunctionarissen willen dat mensen de vaccins vertrouwen, moeten ze er alles aan doen om te voorkomen dat er situaties ontstaan waarin de vaccins daadwerkelijk schade kunnen aanrichten.

Bekijk hier het interview van Noorchashm met Tucker Carlson:

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dit is geen vaccin

Vorig artikelVereniging van Italiaanse artsen behandelt COVID-patiënten met succes met vitamine D en hydroxychloroquine
Volgend artikelCoronadictatuur: Groot-Brittannië maakt vakantie in het buitenland strafbaar
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. En met dit verhaal is Noorchashm voorstander?
  De rest van de mensheid heeft er hoegenaamd geen last van.
  Dus waarom vaccineren?
  Alleen om, wat menselijkerwijs, van jouw is, je vrijheid, terug te krijgen?
  Tenminste, een kans daarop.
  Want de elite bedriegt ons.
  Als ze ons hiermee bedriegen, dan ook met andere zaken.

 2. Toch weer een houding dat vaccineren móét, wel met de nodige voorzorgen dan, maar uiteindelijk iedereen van jong tot oud moet die spuit hebben. Waar is de wetenschap gebleven dat dit virus vrijwel uitsluitend gevaarlijk is voor ouderen met onderliggende kwalen. Voor normaal gezonde mensen is het niet meer dan een stevige griep. Zorgen dat je immuunsysteem op orde is, en het is inmiddels goed bekend hoe je dat doet, is ruim voldoende om je te wapenen tegen dit virus. Dit virus muteert trouwens als een gek en gaat nooit meer weg. De keus is dan: je keer op keer vol laten spuiten met een riskant experimenteel medicijn of zorgen dat je een goed functionerend immuunsysteem hebt.
  Ik kies voor het laatste.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in