Cijfers liegen niet, maar leugenaars tellen

1

Het is een oud gezegde, maar nog nooit was het zo waar als vandaag, nu uiterst onjuiste cijfers worden gebruikt om de COVID-hysterie aan te wakkeren.

In minder dan een jaar tijd hebben de heersers van de VS en vele andere landen met succes bedrijven gesloten, sociale interactie gedecimeerd, degenen die troost zochten in hun geloof de mond gesnoerd, economieën vernield en met geweld de macht gegrepen door democratische structuren te vervangen door uitvoerende edicten, bericht International Man.

Dit is uitsluitend bereikt door het creëren van angst voor een griepvirus.

Het dagblad Mother Jones heeft verklaard:

“Het duizelingwekkende dodental was zowel te voorkomen als volledig voorspelbaar. Zelfs afgezien van zijn enorme persoonlijke incompetentie… heeft Trump zonder blikken of blozen gekoesterde conservatieve principes in praktijk gebracht die onverenigbaar zijn met een fatsoenlijke reactie op een pandemie. Het bestoken en onwettig maken van overheidsinstellingen, het demoniseren van minderheden en het inspelen op grieven van blanken kunnen Republikeinen helpen om verkiezingen te winnen, maar als het aankomt op het verslaan van een enorme volksgezondheidsramp, dan zijn robuuste overheidsinstanties, een sterk gezondheidszorgsysteem en speciale aandacht voor de kwetsbaren van het grootste belang. In veel opzichten, waren we vanaf het begin gedoemd”.

Behoorlijk vernietigend. Zoals we kunnen zien, geven de media niet alleen commentaar, maar delen ze hooivorken uit aan de dorpelingen. Zoals in alle irrationele oproepen tot de wapens, is de voormalige president al veroordeeld voor genocide in de rechtbank van de publieke opinie. In vergelijking daarmee is Dr. Fauci, die als arts-deskundige van de regering heeft gefungeerd, volledig buiten schot gebleven; toch wordt er geen wenkbrauw opgetrokken.

  Ziekenhuis door 117 werknemers aangeklaagd wegens eis van COVID-vaccin om te werken: "Schendt de Code van Neurenberg"

Sommige mensen in de VS zullen zweren bij de bovenstaande verklaringen, terwijl anderen zullen zeggen dat het overdrijvingen en verkeerde interpretaties zijn.

Interessant is echter dat de meeste Amerikanen bereid lijken te zijn het aantal van 400.000 doden als juist te aanvaarden.

En toch kunnen we kijken naar de jaarlijkse statistieken van de A.M.A. en/of de CDC/NCHS over sterfgevallen door alle oorzaken, en beide bronnen geven een heel ander beeld.

Laten we eens kijken:

We zien dat het aantal sterfgevallen elk jaar met ongeveer 1% lijkt toe te nemen – voorspelbaar, aangezien de bevolking ook toeneemt. Dus als er geen Coronavirus was geweest, hadden we een totaal dodental verwacht van ongeveer 2.883.386, maar het werkelijke aantal voor 2020 was 2.916.492, of een stijging ten opzichte van de norm van 33.106, niet 400.000. Gebaseerd op een totale bevolking van 330.849.169, betekent dit: als elk van deze extra sterfgevallen te wijten zou zijn aan Covid-19, zou dat een sterftecijfer van 0,01% betekenen.

Dit sterftecijfer komt duidelijk niet overeen met een pandemie. Maar het komt heel goed overeen met een normaal griepseizoen.

Het Coronavirus kan alleen verantwoordelijk zijn voor 400.000 sterfgevallen in de VS in 2020 als minstens 367.000 mensen “toevallig” niet meer sterven aan andere oorzaken, zoals hartfalen, auto-ongelukken en kanker.

Onderzoeker Thomas Di Ferdinando heeft bij de beoordeling van de buitengewone toename van het aantal geclaimde sterfgevallen het volgende opgemerkt:

“Zonder deze extra sterfgevallen, zou er geen bewijs zijn van een Covid pandemie. Deze driehoeksverhouding van feiten: in wezen geen extra sterfgevallen buiten de normale jaarlijkse achtergrondtelling; absoluut geen verband tussen “bevestigde” Covid-gevallen en “bevestigde” Covid-doden; en de mysterieuze, op het laatste moment opgenomen 268.259 doden door alle oorzaken in het eindtotaal voor 2020 – haalt elke bewering dat er in 2020 een virale pandemie was, veroorzaakt door een nieuw Coronavirus of iets anders, volledig onderuit en dat er daarom geen rationele reden is om kinderen maskers op te doen, bejaarden te isoleren, bedrijven te vernietigen, bevolkingsgroepen af te sluiten en het vertrouwen van het publiek te beschamen”.

Ja, dat klopt. Ik had het zelf niet beter kunnen zeggen.

  Witte Huis voormalig hoofdstrateeg Steve Bannon's YouTube kanaal verwijderd

Maar als alle ellende die zich het afgelopen jaar heeft voorgedaan onnodig was – dat wil zeggen, als dit gewoon de zoveelste in de reeks van Coronavirussen was die al meer dan vijfenzestig jaar voor periodieke overlast zorgen – waarom zijn dan alle lockdowns, verlies van banen, verlies van persoonlijke vrijheden, enz. aan de mensen opgedrongen?

Welnu, die vraag kan gemakkelijk worden beantwoord. We hoeven ons alleen maar af te vragen wat een regering zou bereiken door zulke draconische eisen te stellen.

Wat we overal om ons heen zien is een volk dat is onderworpen. “Onvervreemdbare” rechten die we geacht worden te hebben zijn weggenomen. Daarvoor in de plaats is een staat van tirannieke heerschappij gekomen. Alle eisen die door de regering zijn gesteld, hoe irrationeel ook, zijn met geweld ingevoerd en de bevolking is voor alles gezwicht.

Wat anders tientallen jaren van geleidelijke afbraak van rechten zou hebben gekost, is in zeer korte tijd bereikt.

En net op tijd ook. Want er zijn dramatische veranderingen op til in de vorm van de heerschappij waaronder het land zeer binnenkort zal leven. Er is een litanie van nieuwe plannen voorgesteld die elke vorm van vrijheid effectief zullen elimineren.

Het oude systeem zal worden vervangen door een staat van totalitaire, collectivistische heerschappij. Werkloos? De staat zal zorgen voor een universeel basisinkomen. Kan je je opleiding niet betalen? De staat zal alle studieschulden kwijtschelden. Kun je je ziektekostenverzekering niet betalen? De staat zal zorgen voor universele gezondheidszorg.

Ik betwijfel of het een overhaaste voorspelling zou zijn, dat een allesomvattend collectivistisch plan zich zeer binnenkort zal ontvouwen. En dat de angst die gefabriceerd is, zal blijven bestaan totdat het plan goed en wel op gang is.

Het Schapensyndroom

Vorig artikelComplotten … de standaardwerkwijze van deze aarde
Volgend artikelAl dat gevaccineer hielp niets: hoge Corona-besmettingsgraad in vaccinatiewereldkampioen Israël – Vierde lockdown staat voor de deur
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in