Screenshot video

Aan jullie WHO globalistische misantropen: wij staan hier vandaag om jullie te vertellen dat jullie dit gevecht zijn begonnen. Jullie wilden dit gevecht. En weet jullie wat? Jullie gaan het krijgen. Laat ons vechten. Er zijn miljoenen van ons. Miljoenen over de hele wereld. Jullie zijn de kleine minderheid in de marge. […] We zullen jullie ten val brengen, en we zullen niet ophouden totdat we precies dat bereikt hebben.”

Met een burgerinitiatief (ECI) kunnen EU-burgers de Europese Commissie dwingen om de kwestie te onderzoeken en publiekelijk commentaar te geven op de eisen van het burgerinitiatief.

Daarnaast zou er een hoorzitting in het Europees Parlement plaatsvinden. Binnen zes maanden zou de Commissie moeten aangeven welke “eventuele vervolgmaatregelen zij zal nemen en waarom zij actie onderneemt of verdere actie uitsluit”.

Via RT.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lancerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Zijn de media en de medische wereld medeplichtig aan moord?
Vorig artikelIs Biden bezig om de V.S. in de oorlog te brengen tegen Rusland?
Volgend artikelBig Pharma wetenschapper bekent: “Ze stoppen kankerverwekkende chemicaliën in de COVID-prikken”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. Volgend jaar EU verkiezingen
  STEM ZE WEG, die bloedzuigers en stem alternatief: FVD, Vlaams Belang of op iedere partij die tegen oorlog is.
  Nu zijn die partijen, op een enkele na, de mond gesnoerd door de machigen die niet in de gaten hebben dat wij met veel meer zijn en als we aan hetzelfde zeel trekken veel machtiger zijn.
  Trap dus deze keer niet in het “verdeel en heers” systeem, hun sterkste wapen, maar vorm een eenheid, ons sterkste wapen.
  Niet stemmen is laf wegduiken.

   • klinkt mooi, maar stel je zelf de vraag: wat is de echte reden dat je stemrecht hebt gekregen? en: geloof je nog steeds dat als democratie in huidige vorm echt werkt dat bbb opeens bijna de grootste is en heel toevallig rutte daar blij mee was? en: wat gebeurd er toch op het centrale punt waar alle getelde biljetten worden opgeslagen en opeens de uitslag bekend wordt gemaakt? wie met wleke agenda zitten er in de kiesraad en wat doen die echt rondom verkiezingen? en waarom heeft fvd nooit geeist dat er hertelt wordt omdat ze “opeens” wel erg weinig stemmen hadden? ik heb het zelf een fvd kamerlid gevraagd… mijn vraag werd genegeerd. ja fvd is goede volksbeweging maar zit wel in verkeerde gebouw en daarbij niet de oplossing, want de oplossing ben je altijd zelf en nooit een “hogere”macht. .

   • Precies maar als je dit nu nog uitdraagt dan zijn er toch nog veel schapen in je omgeving dus ik moet het nog zien of het dit keer omgedraaid wordt.🧐🖕💉

   • Wat is er nog meer te doen om die Duitstalige vrouw te steunen en dan bedoel ik ook echt te steunen, is er een actie,demonstratie, een petitie of wat dan ook om iets duidelijk te maken aan de bevolking in de EUROPESE UNIE, dat zou ik graag dan ook echt steunen, is er iemand die wat meer weet reageer dan op mijn berichtje!

 2. In een echt werkende democratie is stemmen een prima idee.
  Helaas worden al jaren de stemmachines geprogrammeerd om het gewenste resultaat te krijgen.
  Je kan stemmen wat je wilt maar een echte democratische uitslag zul je nooit krijgen.

 3. Laf napraat.
  Deze E.U mensen hadden in 2020 al tegenstanders coronamaatregelen kunnen verbinden.
  Miljoenen Europeanen als één blok.

  Ooit een reactie gehad van deze Europarlementariers?

 4. Stemmen omschrijving :

  Een ingezetene / burger die een vreemde mogendheid doormiddel van een geïnformeerde keuze het
  handtekeningrecht overhandigd.

  Wat zou dat nou inhouden?

  Dat de gemachtigden namens de ondertekenaar van dit juridisch rechtsgeldige ,” Contract” kan en mag beslissen doch zichzelf uitzonderd van eventuele nadelige gevolgen……

 5. Dus alle bevoegdheid zonder enige verantwoordelijkheid. Dat maakt een hoop duidelijk over de politiek sinds de tweede wereldoorlog….

 6. De who is het begin.
  Laat al die millionairsclubjes volgen.
  Noem de namen van deze hypocriete huichelaars.
  En laat ze betalen !
  Het wordt tijd om eens met de vuist op tafel te slaan en dat volk op hun plaats te zetten.
  En geen politieke onschendbaarheid voor grove schuld en opzet. Die vlieger gaat niet op.

 7. Deze vrouw geloof ik niet.
  Dit is echt de pure grote rat die de satanisten daar hebben zitten.

  Haar preken geven de mensen zo veel hoop en dat is precies wat haar doel is.

  Zo lang mensen hoop hebben dan gaan ze lekker achterover leunen en dan doen ze helemaal niets. Ze wachten lekker af tot de slechterikken opgepakt worden.

  Mensen moeten geen hoop hebben dan staan ze pas op en gaan pad acties ondernemen.

  Zolang zo’n schreeuwlelijk daar zit te schreeuwen dan gebeurt er dus niets.

  • This woman is a German AfD MP. The only oposition party we have here in Germany. The AfD is being attacked, denigrated and shunned like the devil shuns holy water by the established parties SPD, CDU, FDP and the Greens. That you don’t believe her is perhaps because you don’t know her and this party. A party that has been shunned and vilified as a Nazi party by our MSM and state television here for 10 years, even though its pateiprogram hardly differs from those of these established old parties of 20 to 25 years ago, which was against compulsory vaccination and the Lookdown, which was against arms deliveries to Ukraine and for peace negotiations, which is against this unbridled invasion from the Islamic states, is now the second strongest party here in Germany. Now these old parties are trying to ban the AfD with all means (constitutional protection).

 8. Zodra je stemt ga je akkoord met de idee dat de meerderheid zijn zin krijgt.

  Daarnaast is politiek één gore bende en mooie afleiding zodat er hier menden stil blijven zitten in de hoop dat…

  Hopen doe je op het toiltet en zoals GO zei gebeurt er niets als je zelf niets gaat doen.

  • L.

   Jaaaa, met hoofdletters. Het is hier geen kindercreche, noch een raden maar clubje. Als je denkt iets te weten of begrijpen dat interessant of leerzaam zou kunnen zijn voor Rommel of het fijne stel reaguurders hier, schrijf het dan gewoon op i.p.v. een beetje interessant te doen. FAIL! Mijn oude vader zou je uitgeroepen hebben tot Lúúúúúl, met de u zo lekker langgerekt en een grimas op z’n gezicht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in