Een wetenschapper van Big Pharma heeft onthuld dat zowel Pfizer als Moderna bekende kankerverwekkende stoffen in hun Covid-injecties hebben gestopt, die vervolgens werden gebruikt om naar verluidt miljarden mensen over de hele wereld in te enten.

Microbioloog Kevin McKernan verrichtte baanbrekend onderzoek naar het testen van enkele flesjes Covid-vaccins en ontdekte gevaarlijke hoeveelheden dubbelstrengs DNA-plasmiden in de vaccins van Pfizer en Moderna, bericht Sean Adl-Tabatabai.

Tijdens een recent interview met Peter Sweden zei Sasha Latypova dat besmetting met DNA “een enorm probleem is, omdat dit replicatiecompetente plasmide menselijke cellen kan binnendringen, het kan de bacteriële cellen binnendringen die in uw darmen leven. Ze gaan dus de bacteriën binnen en vermenigvuldigen zich daar, ze vermenigvuldigen antibioticaresistente genen… het kan sepsis veroorzaken, het kan kanker veroorzaken, allerlei problemen.”

Expose-news.com bericht:

De World Council for Health (“WCH”) heeft verklaard dat er een rode lijn is overschreden. “DNA-besmetting van mRNA-‘vaccins’ vormt een risico voor iedereen op deze planeet,” aldus WCH. “Repliceerbaar DNA, zogenaamde plasmiden, in zowel de monovalente als de bivalente vaccins, die er absoluut niet zouden moeten zijn … We kunnen alleen maar speculeren hoe het zal aflopen, maar wat er vandaag moet gebeuren na de publicatie van de paper van McKernan et al (2023) is een onmiddellijke stopzetting van het ‘covid-19 vaccin’-programma.”

In de mRNA-injectie van Pfizer ontdekte McKernan ook promotors van het Simian Virus 40 (“SV40”) die in verband worden gebracht met de ontwikkeling van kanker bij mensen. Hij benadrukte dat het gevonden SV40 een stukje virus is, niet het hele virus. Het vormt echter nog steeds een risico op het veroorzaken van kanker.

SV40 of Simian Virus 40 was het 40e virus dat gevonden werd in niercellen van resusaapjes toen deze cellen gebruikt werden om het poliovaccin te maken. Dit virus besmette zowel het geïnactiveerde poliovaccin (“IPV”) als het orale of “levende” poliovaccin (“OPV”) dat door Dr. Albert Sabin was ontwikkeld. Toen ontdekt werd dat SV40 een dierlijk kankerverwekkende stof was die in de poliovaccins terecht was gekomen, werd er in 1961 een federale wet aangenomen die voorschreef dat vaccins dit virus niet mochten bevatten.

  Britse regering roept "Bevolking Noodtoestand" uit: Duizenden gevaccineerde Britten sterven op onverklaarbare wijze

Kanekoa The Great tweette twee audio/video transcripts. Eén van een recent interview met McKernan waarin hij zijn ontdekkingen uitlegt en een andere van een Japanse professor die zijn bezorgdheid over deze ontdekkingen uit. We hebben deze transcripties hieronder opnieuw gepubliceerd.

DNA-besmetting en SV40 ontdekt

McKernan deed vrijdag mee aan Conservative Review with Daniel Horowitz om te waarschuwen dat er geen kwaliteitscontrole is in het productieproces van deze vaccins. Als zijn bevindingen wijdverspreid blijken te zijn, zou dat een nog groter risico op anafylaxie, bloedstolling, ontwikkeling van resistentie tegen antibiotica, risico op genintegratie en langdurige productie van spike-eiwit in het lichaam kunnen betekenen. U kunt HIER een audio van het interview beluisteren op Apple podcasts.

Tijdens het interview zei McKernan:

“Het zit in zowel Moderna als Pfizer. We hebben gekeken naar de bivalente vaccins voor zowel Moderna als Pfizer en alleen naar de monovalente vaccins voor Pfizer omdat we geen toegang hadden tot monovalente vaccins voor Moderna. In alle drie de gevallen bevatten de vaccins dubbelstrengs DNA-verontreiniging. Als u dat DNA een sequentie geeft, zult u zien dat het overeenkomt met wat lijkt op een expressievector die gebruikt wordt om het RNA te maken…

Telkens wanneer we zien dat DNA-verontreiniging, zoals van plasmiden, in een injecteerbaar product terechtkomt, is het eerste waar mensen aan denken of er E. coli-endotoxine in zit, omdat dat anafylaxie veroorzaakt bij de geïnjecteerde. En natuurlijk weten uw kijkers en luisteraars waarschijnlijk dat er veel anafylaxie voorkomt, niet alleen op tv, maar ook in de VAERS-database. U ziet mensen hiermee geïnjecteerd worden en neervallen. Dat kan de achtergrond zijn van dit E. coli-proces voor de productie van het DNA…

  Vaccinpaspoorten: De Panzer Tank van de COVID-19 Blitzkrieg

Aan de kant van Pfizer heeft het in ieder geval een zogenaamde SV40-promotor. Dit is een stukje oncogeen virus. Het is niet het hele virus. Het kleine stukje staat er echter om bekend dat het zeer agressieve genexpressie stimuleert. En de zorg die mensen, zelfs bij de FDA, in het verleden hebben opgemerkt bij het injecteren van dubbelstrengs DNA, is dat deze dingen dan in het genoom kunnen integreren. Als je niet voorzichtig bent met de manier waarop je deze dingen maakt, en je hebt te grote hoeveelheden van dit DNA, dan neemt de kans op genoomintegratie toe…

Als je een SV40-promotor voor een oncogen zet, krijg je een hoge expressie van een gen dat kanker kan veroorzaken, het zal een zeldzame gebeurtenis zijn, maar je hebt niet veel van deze cellen nodig om met zoiets in aanraking te komen om het te laten werken. SV40 heeft in feite eerdere vaccinatieprogramma’s geplaagd, toegegeven, het was het volledige virale genoom, niet alleen de promotor, maar dit heeft eerdere vaccinatieprogramma’s geplaagd. Het poliovaccin is er één van en men was bezorgd dat dit zou hebben bijgedragen aan kanker door dat vaccin. Er is dus een geschiedenis van bezorgdheid over SV40.

De promotor in sommige van deze vectoren is niet nodig. Het lijkt overbodig overgewicht dat ze hadden kunnen elimineren, maar het zit er nog steeds omdat ze dit zo snel de deur uit hebben gedaan, dat ze niet echt de tijd hadden om overbodige delen van de plasmide te verwijderen. Dat stukje DNA is dus iets waar we echt aandacht aan moeten besteden. We hebben kwantitatieve PCR-tests gemaakt om hiernaar te zoeken. Verschillende onderzoekers over de hele wereld voeren deze tests nu uit om te kijken hoeveel van dit DNA er nog rondzweeft nadat mensen gevaccineerd zijn.”

  Nieuw onderzoek toont aan dat vrijwel iedereen hartschade oploopt door de COVID-vaccins

Japanse professor uit bezorgdheid

De Japanse professor Murakami van de Universiteit van Tokio uitte zijn bezorgdheid over de alarmerende ontdekking van SV40-promotors die McKernan had gedaan. Hij zei:

“Het Pfizer-vaccin heeft een onthutsend probleem. Ik heb een verbazingwekkende ontdekking gedaan. Deze afbeelding is een vergrote weergave van de vaccinvolgorde van Pfizer. Zoals u kunt zien, bevat de Pfizer-vaccinsequentie hier een deel van de SV40-sequentie. Deze sequentie staat bekend als een promoter. Grofweg zorgt de promoter voor een verhoogde expressie van het gen. Het probleem is dat de sequentie aanwezig is in een bekend kankerverwekkend virus.

De vraag is waarom een dergelijke sequentie, die afkomstig is van een kankervirus, aanwezig is in het vaccin van Pfizer. Er zou absoluut geen noodzaak moeten zijn voor zo’n kankerverwekkende virussequentie in het vaccin. Deze sequentie is totaal onnodig voor de productie van het mRNA-vaccin. Het is een probleem dat zo’n sequentie stevig in het vaccin zit. Dit is niet het enige probleem. Als zo’n sequentie in het DNA aanwezig is, migreert het DNA gemakkelijk naar de celkern.

Het betekent dus dat het DNA gemakkelijk het genoom kan binnendringen. Dit is een zeer alarmerend probleem. Het is essentieel om de sequentie te verwijderen. Pfizer heeft het vaccin echter geproduceerd zonder de sequentie te verwijderen. Dat is schandalig kwaadaardig. Dit soort promotorsequentie is helemaal niet nodig voor de productie van het mRNA-vaccin. In feite is SV40 een promotor van kankervirussen.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Top 7 van kankerziektes die enorm zijn toegenomen sinds mensen injecties krijgen met Covid spike-eiwittenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelChristine Anderson aan de “WHO Globalisten”: “Wij zullen jullie ten val brengen”
Volgend artikelPoetin: “Vernietig Westerse tanks” – Oekraïense wapendepots geraakt door Zircon supersonische raketten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

49 REACTIES

 1. Bedankt voor weer zo’n artikel.
  Laat laffe wegkijkers nog eens beweren dat websites als deze massale onzin verkopen……

  • Dan verkoop ik ook onzin, waarom niet. Geen enkele prik is een placebo geweest.

   Hoop maar niet gevaccineerden, er is geen placebo, Hopen brengt verdriet. Wordt woedend, je bent verkracht, erken het, pak de daders en niet de gene die de prik niet hebben genomen. Of neem je geheim mee in het graf “ ik was zo dom Hugo met geile schoenen te volgen”

   Hugo komt ook wel aan de beurt hoor, een plekje in Vucht is al voor hem gereserveerd. Hij wist al heel vroeg te vertellen “ we komen niet uit de crisis zonder vaccin” . Wat wist die rat, wat waren zijn marsorders. Het is de meest gehate man van Nederland, zonder twijfel. Vucht wacht.

   • Wat jammer dat jij die onzin voor waar heb aangenomen maar een troost met jou miljarden mensen. Heb nooit in die waanzin gelooft en een ieder die zij jij doet het voor een ander vond ik maar een stom gelul. Gelukkig zijn er mensen die deze verplichte waanzin niet geloofde en mocht ik ziek worden dan hoef ik die gifprikken niet de schuld geven.

   • Volksverraders, Nazi-Liefhebbers zoals Hugo de Jonge, niet opsluiten in een gevangenis.
    Maar er lab ratten van, zodat ze nog van enige betekenis kunnen zijn voor de maatschappij!

    • Ben ik helemaal met je eens ieder jaar twee opgedwongen pfizer vaccins door ons uitgekozen, en laat de vaccins hun Russische roulette maar uitwerken. Net zoals zij anderen hebben aangedaan.

 2. Spiritual Meaning of Aquarius

  The Age of Esoteric Knowledge

  We ending a “Big Cycle”announced already in 2012 – 2030 in nature as we move from Pisces to Aquarius are the cycles from every 2000 years.

  From the constellation Pisces it gradually moves to Aquarius in our time. The age of Aquarius could, according to some astrologers, be accompanied by major changes on a global scale.
  The new culture of Aquarius would be associated with creative individuality and not with specific rulers. Ascending Your Consciousness, Spiritual Awakening, Ascension

  Learn how the Age of Aquarius is currently governing our planet and how to better take advantage of the spiritual direction humanity is being pushed towards.

  There are currently two forces struggling against each other, and those who choose to awaken their consciousness have to understand the amount of radical psychological revolution it takes to walk the authentic spiritual path in a practical way – completely obliterating all forms of outdated dogmatic systems of belief.

    • En je wil niet weten hoeveel moslims 666 prikken hebben genomen. Daar ben ik van verschoten, dat zij zich hebben vol laten pompen met satanisch vergif. Tja🤔

      • Hoi Ron.

       Ik hen het eens aan chatGTP gevraagd.

       Openbaringen 13:18 hoe duidt je dat

       ChatGPT
       Openbaring 13:18 is een vers uit het Bijbelboek Openbaring dat een deel uitmaakt van de christelijke geschriften. Het specifieke vers luidt:

       “Hier is de wijsheid: wie verstand heeft, kan het getal van het beest ontcijferen, want het is een getal van een mens, zijn getal is zeshonderdzesenzestig.”

       Dit vers verwijst naar het “getal van het beest” en stelt dat mensen met begrip en wijsheid in staat zullen zijn om dit getal te ontcijferen. Het getal wordt gegeven als zeshonderdzesenzestig (666). Het verwijst naar een symbolische aanduiding die in verband wordt gebracht met het beest of de antichrist.

       De interpretatie van dit vers en de betekenis van het “getal van het beest” variëren binnen verschillende christelijke tradities en theologische opvattingen. Er zijn verschillende interpretaties voorgesteld door geleerden en theologen door de eeuwen heen. Sommige interpretaties zien het als een symbolisch getal dat duidt op onvolmaaktheid of onheiligheid, terwijl andere het proberen te verbinden met specifieke historische figuren, gebeurtenissen of systemen.

       Het is belangrijk op te merken dat interpretaties van profetische teksten, zoals die in het boek Openbaring, vaak verschillen en afhankelijk zijn van de theologische overtuigingen en interpretatieve benaderingen van individuen of denominaties. Daarom kan de specifieke interpretatie van Openbaring 13:18 variëren afhankelijk van wie je het vraagt.

       • De specifieke interpretatie is behoorlijk verschillend ja.
        Ik had in de jaren 90 een paar jehova getuigen regelmatig op bezoek en er is heel wat af gediscussieerd, heb daardoor de bijbel ook in de boekenkast.
        Toen het bankkantoor dicht ging en op de plek van een telefooncel een pinautomaat kwam kreeg ik erg het gevoel van dit hoofdstuk, er staat rechterhand of voorhoofd wat volgens mij moest zijn hand en hoofd, de pincode zit in mijn hoofd (voelt als voorhoofd) en de code typ ik met mijn hand.
        Daarna staat er iets over drinken van de toorn van god, wat voor mij de injecties zijn, maar ik heb nog steeds die pas en pincode en geen injectie gehad en ga er vanuit dat die toorn ook via chemtrails water voedsel enz. langskomt.

 3. Ik ben toch eens benieuwd. Iedereen in de familie en vrienden meervoudig geprikt, soms boos dat ik pertinent weigerde. Uitgemaakt voor van alles en nog wat.. maar ik moet zeggen, tot nu toe bij niemand van diezelfde mensen iets afwijkends kunnen ontdekken. Gelukkig doet ook weer iedereen normaal tegen elkaar en gaat hier althans het leventje weer verder.

  • Zo moet het ook zijn. Het heeft geen nut om boos op elkaar te blijven. We moeten toch verder met elkaar. We moeten wel voorzichtig blijven, want de testfase van die prik is nog lang niet voorbij. Het duurt gemiddeld tien jaar voordat een prik op de markt gebracht mag worden. De nieuwe z.g. uitbraak staat volgens vorige FN artikels op stapel in 2025. Dus maak je borst maar nat en blijf uit de buurt van witte jassen.

  • Tis heel verschillend: bij mij in de straat eind vorig jaar stond meerdere malen de ambulance voor verschillende adressen er; hartaanval met dodelijke afloop, andere buurman dood naast bed, 1 in elkaar zakker, 1 hersenbloeding. Nu een buurvrouw met uitgezaaide kanker. M’n broer blaaskanker fase 4. M’n zus 2e autoimmuunziekte erbij gekregen. M’n moeder van nu 92 wilde de injecties niet (ze nam griepinjecties niet eens want daar kreeg ze juist griep van), maar ‘dankzij’ m’n zus gedwongen. Bij iedere spuit complicaties: vallen, pijnlijke uitslag op rug, rechterarm trillen. Collega’s ziek, 3 ouders van collega’s onverwachts of snel overleden, 3 ouders van collega’s ernstig ziek (we zijn met in totaal 30). En stiefzoon van technisch directeur, in de twintig, werd onwel tijdens autorijden, belde zn ma, kon nog zelf veilig naar de vluchtstrook rijden. En zo kan ik nog wel doorgaan. Maar de link met de injecties worden totaal niet gelegd.

   • Dat herken ik ook. Veel zieken ,was nu maand rustig maar sinds een paar dagen vliegt de ambulances weer meerdere x per dag langs mij heen met veel sirenes. Waar vroeger 5 x per week was ist nu 5 x per dag.
    Tja ze hadden ook nee kunnen zeggen tegen de prik netzoals ik ,toch?
    En dat verhaal in mijn omgeving en familie is alles oke niemand ziek geloof ik echter geen woord van. Want dat vertellen ze nl niet als ze weten dat jij niet gevaxt was. Want ze willen niet dat je het weet. Zo simpel ligt het maar als mike uit brabant doorvraagt en doorvraagt en aan mensen om die mensen heen zijn oren te luisteren legt zal die al gauw ontdekken dat er meer zieken zijn dan zij zich willen verkopen als gezond. Ik ken letterlijk niemand van de gevaxte die niet ziek is geweest , allemaal één voor één leiden ze aan vermoeidheidsyndroom. En dat is het minimale , maar gezwegen over de doden en verlamde , hartproblemen en lever problemen versnelde turbo kankers……tja heb al wat ten grave gedragen de afgelopen 3 jaar …..

    • Valt ons ook op Greet, ze verouderen supersnel. Als camouflage laten een hoop bekende mannen van ons een baard staan en lijken steeds meer in slow-motion te bewegen met afhangende schouders en een zielloze lege blik uit hun hoofd.
     Beduidend minder hardlopers op straat en veel mensen die met ‘onverklaarbare klachten’ al weken of maanden thuis zitten. Ook opvallend veel mensen die aan de bril en/of een hoorapparaat zitten.

    • Kan zijn dat ze niks vertellen natuurlijk, maar we hebben altijd best frequent contact met de hele familie en in onze wijk. Gewone griepverschijnselen kun je mss nog over het hoofd zien, als iemand omvalt komt dat zo uit natuurlijk. Over my dead body dat ik ooit dat soort spuitjes neem, ik vertrouw de witte jassen voor geen meter!

 4. De aap komt steeds meer uit de mouw dat dit echt een GMO makende gifspuit is. Dus met de bedoeling om het menselijk genoom te veranderen. Wat ik al een paar jaar roep. Niks te maken met virus en ziekte. Heeeeeel schunnig verderf waar ze al jaren mee bezig zijn.

 5. Best wel gek eigenlijk. Ik ben niet covid geprikt (wilde dat gelijk niet) heb mij eigen er helemaal in vastgebeten om zoveel mogelijk info over te vinden. We zijn nu 2 jaar verder en nog steeds verdiep ik mij eigen er in.
  Volg laatste jaar bijna dagelijks John Campbell:
  https://www.youtube.com/watch?v=1l6Q2r5VWLo&t=604s&ab_channel=Dr.JohnCampbell

  Maar het gekke is dat de mensen die een covid prik gehad hebben (ken er veel) die verdiepen zich totaal NIET in. Toen niet en NU nog steeds niet.
  Snap daar totaal niks van. Ik heb in mijn kinderjaren de ‘echte’ vaccinaties gehad. Als je nu leest wat dat voor nare gevolgen heeft wordt je ook niet vrolijk van maar ik wil het toch weten.
  Zo zijn er meer van die dingen die later uitkomen en dat je beter (achteraf) anders had kunnen doen. Maar met al die kennis van nu wil ik juist meer een meer weten om zo ‘schade’ te beperken. Daarom begrijp ik de covid geprikte niet? Waarom willen ze niks weten toen niet en nu niet. Soms stuur ik wat door een link.. wordt gewoon weggegooid. Nee niet gelezen krijg ik als antwoord. Onbegrijpelijk.

   • gilberte leonardus
    juli 15, 2023 at 11:12
    Bedankt voor de tip Gilberte! Voor de liefhebbers:
    De muziek op deze clip is echt heel goed. Het is een piano rendition door Naya Grana van het nummer Ides of March van Iron Maiden. Geweldige renditie. Ook deed zij een bijzonder krachtige renditie van de 7th Son van Iron Maiden, een meesterlijk nummer.

    (Nota bene de zanger van Iron Maiden is ook een vaxxinado…hoe is het toch mogelijk.)

    • @Immortal, in het Verenigd Koninkrijk hebben sir Paul McCartney en sir Ringo Starr ook reclame gemaakt voor the jab. The Beatles zijn in de zestiger jaren onder handen genomen door het door de Rockefellers opgezette Tavisstock Institute voor mind control. Op het in 1976 uitgebrachte solo-album van Starr Rotogravure houdt hij voor zijn linkeroog een vergrootglas. Een 100% illuminatisymbool.

     • Ron Swart juli 17, 2023 at 14:12
      Tsjongejongejonge Ron… er is zoveel verziekt, het houdt niet op. En alles, alles alles heeft een twist. Bedankt voor het weetje…

  • Bang voor de waarheid.❗️
   Ondertussen zijn er velen dit dit wel weten of vermoeden, maar ze willen het nu niet meer weten.
   Ze voelen zich behoorlijk genomen, er de gevolgen met ziekte zijn zo ernstig dat ze zichzelf helemaal daarop fixeren…… ze willen beter worden maar dat gaat nu niet meer……. en het gaat steeds meer achteruit…..
   Het is in triest dat onze overheid zich zo heeft laten gaan…… en zelfs dat mag niet onderzocht worden……

 6. SV40 zat ook in de polioprikken
  Wat er aan bijgedragen heeft dat kanker tot een epidemie uitgroeide. Deze SV40 update zal een verwoesting achter laten.

 7. Aller eerst dank voor uw trouwe nieuwsbrieven
  Mijn zoon Freek Hagoort is helaas aan zijn laatste BMRKTP vaccinatie overleden! Mijn neef 2 x Corona vaccin gekregen na 3 maanden bot kanker ! Ik heb mijn familie zo gewaarschuwd en hier door ruzie gekregen terwijl ze zo dichtbij mee gemaakt met onze lieve Freek en toch nog een prik halen !

  • Schrijnend.
   Dat het leed enigzins getemperd mag zijn, dat het niet onbekende verhaal van uw zoon ook mensen heeft behoed voor het eenzijdige verhaal rond prikken, in het bijzonder met het covid verhaal.
   En in sommige gevallen ook voor een daadwerkelijke prik (of veelvoud daarvan).

   Dank dat u zich toen heeft uitgesproken.
   Heel veel sterkte in uw situatie.

  • Ook ik was boos toen ik indertijd vernam over Freek, meende rond 9 jaar oud. Verschrikkelijk voor u om dat mee te maken. Wel goed om dat heel openbaar te hebben gemaakt.
   Maar ook hier geldt helaas, wie niet luisteren wil moet voelen. En er moet nog veel water door de Rijn stromen, en dus nog veel leed worden aangedaan, voordat mensen gaan geloven en beseffen wat hen bewust wordt aangedaan.
   Ik moet me inhouden om in mijn omgeving te vertellen wat er loos is, men gelooft het niet en/of men wil het niet weten.
   Met pijn in mijn hart zie ik straks hoe deze mensen de volgende prikrondes gaan binnenhalen, met alle gevolgen van dien.
   Hopelijk komt er steeds meer boven tafel wat hen misschien kan tegenhouden. Alhoewel het de vraag is of zij/wij onder de verplichte prikrondes kunnen uitkomen.
   We gaan het zien/ervaren. Ieder veel sterkte gewenst in zijn/haar omgeving.

 8. Ik heb eerlijk gezegd even geen zin meer om deze brute crimilateiten te lezen.. De enige reden dat ik dit nog steeds doe, is mijn grote zorgen omtrent een van mijn dochters en haar vader (mijn aardige ex) die zich meerdere malen hebben laten torpederen.. Ik word er zo verdrietig van en ook bang dat hen wat naars overkomt. Er wordt ijskoud gespeeld met onze persoonlijke leven en dood.
  WALGELIJKE types die politici en geld graaiers! Die zich alle macht toe eigenen en bepalen of je deugt of niet, wanneer je hun stommiteiten bevecht! Absoluut walgelijk! Complete insane!

  • Dit is een vorm van “ modern facisme” .
   De industrie gaat samen werken met de overheid, en dicteert deze zelfde overheid wat ze moeten doen…….. injecteren……
   Geld en macht is de grote drijfveer……

   Nu gebeurt het met een virus………( een biologisch wapen. )
   In de jaren 30 gebeurde het door de wapen industrie, die een verbond sloot met de Hitler kliek, de gevolgen zijn ons bekend.
   Nu sluit de farmaceutische industrie een “ verbond met …… de WHO en diverse regeringen “ om deze troep af te nemen en in vele landen op straffe van verplichting ( QR code) in te spuiten bij gezonde mensen……

   Het resultaat van het schiettuig uit w.o.2 en de prik uit de Farma industrie ….is hetzelfde…….. vermindering van de bevolkings populatie!!!!!!
   Het is vreselijk als je er goed over nadenkt……

 9. Trust the science. Yeah sure.

  Pfizer, grootste boete OOIT berekend.
  2,7 miljard wegens testresultaat vervalsing.
  Gegevens verwijderen en/of verbergen.
  Omkopen wetenschappers.

  Vertrouw de data idd.

  Salaint detail,:
  Welk deel van de wereld bevolking ,
  En welke demografische doelgroep
  omarmt de depopulisten depopulatie agenda het fanatiekst?

  Als je je eigen doelgroep target
  Wie blijven er dan over?
  Van 🔼 naar 🔽 ?

  We didnt start the fire.
  It was always burning sinds
  The World bin “Turning”….

  Maybe 🔼➕🔽=⏹…

  .

 10. We weten al veel van kanker. We kennen ook de wet van inductie. Meestal als ik iets vertel begin ik met de bijzaak en dan vertel ik over de hoofdzaak. De kern. Maar bij het begin krijg ik dan al zulke fanatieke tegenwerking dat ik niet verder kom. Ze blijven bij de bijzaak omdat ze dat zijn en steeds verder worden, hier ligt de burgerlijke affiniteit die zich op steeds kleinere details concentreert. Hierin zijn Nederlanders geniepig en fascistisch. De NSB mentaliteit zit zo in elkaar, om je klein te krijgen, en enkel en alleen hier heeft digitalisering, op de persoon, verder toe geleid. Ze ervaren hun intelligentie als schrandere waarneming op steeds kleinere kleinigheden die hun bewustzijn verder definiëren, maar via politiek ook het bestaan van de ander om te overleven, liefst als ze er niets voor hoeven te doen. Want het bewustzijn is bij hen de laksheid die de meester zelfgenoegzaamheid noemt, de bron van alle kwaad die hen steeds kleiner en afgunstiger maakt; hierin ligt ook de zelf vierende, zogenaamde humor waarmee ze achteloos over lijken gaan. Ik zoek de waarheid in de ruimte, ruimere zin en de context die ze niet hebben. Maar omdat ze bewijzen willen in de kleinste details als maatstaf ben ik aan ze tegemoet gekomen en heb ik dat virus op ze losgelaten, om hun steeds kleinere ego te vieren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in