Toen Roar Fløttum eind november in de stad Trondheim, Noorwegen, was en predikte en bad voor de zieken, kwamen vier moslimmannen opdagen. Ze vroegen Fløttum mee te komen om voor een vriend te bidden. Eenmaal in een achtertuin werd hij aangevallen en via een trap naar beneden gebracht naar een kelder waar hij werd bestolen, geslagen en met moord bedreigd als hij zich niet bekeerde tot de islam.

Fløttum zegt tegen de Noorse media dat hij aanbood om voor hen te bidden en een van de mannen accepteerde, met het argument dat hij rugpijn had. Na het gebed beweerde de man dat hij zich 50 procent beter voelde, en na nog een gebed beweerde hij zich volledig hersteld te voelen.

Daarna bad Fløttum ook een paar keer voor een andere moslim. Hij zegt dat ze zo overtuigend zijn geweest dat hij hen geloofde. Daarna brachten ze hem, onder het voorwendsel dat er ook voor een vriend met een verwonde voet moest worden gebeden, naar de achtertuin waar de aanval plaatsvond.

Naast de mishandeling eisten ze dat hij zijn bankkaart, pincode, mobiele telefoon en Apple ID zou overhandigen. Een uur lang werd hij gevangen gehouden, terwijl ze in totaal ongeveer 1000 euro stalen. In de tussentijd werd hij met de dood bedreigd als hij zich niet bekeerde tot de islam. Hij werd ook gedwongen om verschillende woorden in het Arabisch te zeggen.

Fløttum zegt dat hij bang was en dacht dat ze hem echt zouden vermoorden.

Na het voorval is hij direct naar de politie gegaan, die de zaak onderzoekt. Men bekijkt onder andere films van bewakingscamera’s in de omgeving om te proberen de daders te identificeren.

Noorse meerderheid: islam is niet verenigbaar met de basiswaarden van de Noorse samenleving

  Noorwegen: 23 sterfgevallen na vaccinatie met Pfizer/Biontech-vaccin
Vorig artikelDuitse moeder en zoontje moeten in een armoedige container wonen – asielzoekers verhuizen naar luxewoningen
Volgend artikelHet geheime leven van de Dalai Lama
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in