Duitse moeder en zoontje moeten in een armoedige container wonen – asielzoekers verhuizen naar luxewoningen

1

Ulrike Werner-Wolf en haar 7-jarige zoontje zijn nu officieel tweederangs mensen. Nadat ze door hun huisbaas op straat zijn gezet, moeten ze in een armoedige wooncontainer wonen. Illegale asielzoekers daarentegen kregen van de stad Emersacker luxueuze eengezinswoningen – op kosten van de belastingbetaler.

Nu wil men graag denken dat er in een land, waar men zogenaamd goed en graag leeft, nu iets wordt gedaan om de behoeftige mensen onder de armen te bereiken. Maar als je de verkeerde huidskleur hebt, kun je niet langer rekenen op de hulp van de staat. Ulrike Werner-Wolf moest dit ook op een bittere manier ervaren. Er was geen steun van de gemeente. Michael Müller, burgemeester van Emersacker, wees er alleen maar op dat er een wachtlijst voor sociale huisvesting bestaat.Voor Ulrike Werner-Wolf was het verlies van haar baan de eerste stap op weg naar sociale achteruitgang. De daaropvolgende scheiding van haar man bracht haar in financiële moeilijkheden, zodat ze de huur niet meer kon betalen. De eigenaar van het appartement had geen begrip voor de situatie van Werner-Wolf en haar 7-jarige zoontje en zette hen zonder meer op straat, schrijft Anonymousnews.

Moeder en zoon moeten in container wonen

In de noodsituatie had Ulrike Werner-Wolf geen andere keuze dan in een wooncontainer te stappen. Op slechts 36 vierkante meter woont ze nu met haar zeven jaar oude zoon. Ze delen een tweepersoonsbed, dat vlak naast een klein keukentje staat waar ze eieren bakt. Er is niet genoeg ruimte en geld voor meer bijzondere gerechten. De beklemmende nauwheid wordt versterkt door de dozen en koffers die zich overal in de container ophopen. De moeder heeft alles uit haar oude appartement meegenomen. Het was ongeveer drie keer zo groot als de container waar ze nu in wonen.

  Een vreemdeling in mijn eigen land

Maar de container is niet alleen klein en smal, het is ook koud. Vooral in de winter is het erg tochtig, zegt Werner-Wolf. Haar zoontje, die ook een astmapatiënt is, lijdt enorm onder de woonsituatie. Maar de verantwoordelijke autoriteiten geven er geen moer om. In plaats van te zorgen voor behoeftige landgenoten, investeren ze liever tijd, geld en energie in de professionele allround zorg voor illegale migranten.

Vluchtelingen kregen luxueuze eengezinswoningen

Toen in de loop van de massale migratie van illegale immigranten, veroorzaakt door Angela Merkel, de eerste exemplaren in Emersacker aankwamen, hebben de autoriteiten onmiddellijk actie ondernomen. Een eengezinswoning in de Weldener Straße werd eerst royaal en luxueus verbouwd op kosten van de belastingbetaler, voordat zogenaamde “vluchtelingen” mochten intrekken. Sindsdien hebben asielzoekers die illegaal het land zijn binnengekomen, genoten van het statige huis en hebben een goede tijd in hun nieuwe huis.

Maar dat is nog lang niet alles. De gemeente Emersacker heeft een zogenaamde “open kring van helpers” in het leven geroepen. Zonder uitzondering zorgt deze cirkel voor het welzijn van Merkels goudstukken. Op de webpagina van de gemeente rekruteert men schaamteloos voor de twijfelachtige kring van helpers en roept men onder [email protected] op om zich aan te sluiten bij de voortdurende  verwoesting van ons thuisland.

Duitsers zijn tweederangsburgers in hun eigen land

Terwijl alle hefbomen in gang zijn gezet voor migranten die illegaal de Bondsrepubliek zijn binnengekomen, zijn de Duitsers ondertussen gedegradeerd tot tweederangsburgers. De Duitse Franz is in het beste geval goed in de financiering van de verwoestende asielpartij. Als je zelf in de problemen komt, dan kom je ofwel als Ulrike Werner-Wolf in een tochtende container terecht, die je natuurlijk zelf moet betalen, of direct in de goot.

  In de trein: "Duitsland is niet langer jullie land, vergeet dat niet"

De slechte behandeling van Duitsers die hulp nodig hebben van de autoriteiten is nu een gangbare praktijk. Ook in het Westerwald worden bijvoorbeeld mensen met een sociale uitkering gedwongen om in een camper zonder stromend water of toilet een onwaardig leven te leiden. Tegelijkertijd maken illegale asielzoekers zich comfortabel in luxueuze appartementen en hotels – niets is te duur voor de verantwoordelijken.

Gemeente wint: Duitse gepensioneerde moet zijn huis verlaten voor asielzoekers

Vorig artikelSyrische vluchteling: ik hoef niet te werken, de Duitsers doen dat voor mij
Volgend artikelChristelijke straatpredikant door moslims aangevallen – met de dood bedreigd als hij zich niet tot de islam bekeerde
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in