Het geheime leven van de Dalai Lama

6

Waar denk je aan als je de woorden “Dalai Lama” hoort?

A) Goedaardige, vriendelijke, zorgzame, met de Nobelprijs voor de Vrede bekroonde wijsgeer, die geen vlieg kwaad zou doen.

B) Zo’n oude man in een oranje gewaad die waarschijnlijk te veel wiet rookt.

C) Een vleesetende, kindermisbruikende, nepotistische CIA-spion die honderdduizenden dollars verdient voor zijn inspanningen om de macht in Tibet terug te winnen en die gevraagd heeft om wapens naar de regio te laten vliegen, waardoor er een einde zou komen aan immens veel (Tibetaanse) levens.

Als je “A” van “altruïstisch” antwoordde, dan ben je een naïeve idealist die zich te veel wenst dat iemand werkelijk in staat is om zichzelf op te offeren voor anderen. Als je “B” van “botterik” antwoordde, dan kan het je waarschijnlijk toch niets schelen. Als je “C” antwoordde van “conspiracy”, dan ben je waarschijnlijk een complotdenker. Maar dan zou je tevens ook de enige zijn die daadwerkelijk gelijk heeft.

Kindermisbruik

Als de goddelijke beschermheer van het boeddhisme is de Dalai Lama ook een representant van wat er in zijn tempels gebeurt. Het zou zijn alsof de Paus je zou willen vertellen dat pedofiele priesters een integraal onderdeel van het katholicisme zijn en dat hij er eigenlijk niets over kan zeggen, of aan kan doen.

De Details.com website schrijft het volgende over de ervaringen van een jongen…

Na een lezing in Vancouver afgelopen september vroeg iemand uit het publiek aan Kalu naar het seksueel misbruik in de kloosters. Hij antwoordde dat hij gevoelig zou zijn voor de kwestie omdat hij zelf was misbruikt.

De volledige naam van de jongen is Kalu Rinpoche; een soort reïncarnatie van een al lang dood persoon (beter bekend als: een willekeurig gekozen baby). Hij heeft een video opgenomen met de titel “Confessions of Kalu Rinpoche”; hij zegt dat hij door oudere monniken werd lastiggevallen…. “Seksueel misbruikt door oudere monniken” – en toen hij 18 jaar oud was, bedreigde zijn leraar in het klooster hem met een mes. “Het gaat altijd over geld, macht, controle…. Door al die misverstanden werd ik toen verslaafd aan drugs en draaide ik door“.

Een groep oudere monniken bezocht hem elke week in zijn kamer…. Dat was hardcore seks, zegt hij, zelfs met penetratie. “Meestal kwamen ze gewoon alleen”, zegt hij. “Ze klopten steeds vaker op de deur en ik moest de deur openen. Ik wist wat er zou gaan gebeuren, en dan raak je er steeds meer aan gewend”. Pas toen Kalu na drie jaar stage terugkeerde naar het klooster, realiseerde hij zich hoe verkeerd deze praktijk was. Tegen die tijd was de cyclus weer helemaal opnieuw begonnen met een jongere generatie slachtoffers, zegt hij. Kalu’s uitspraken over seksueel misbruik komen overeen met die van Lodoe Senge, een voormalige monnik en 23-jarige Trülku die nu in Queens, New York, woont. “Toen ik de video zag”, zegt Senge over Kalu’s bekentenissen, “Dacht ik, Shit, die man heeft het lef om erover te praten terwijl ik niet eens de moed heb om het mijn vriendin te vertellen”. Senge zegt dat hij als 5-jarige jongen door zijn eigen leraar, een man van eind twintig, in een klooster in India werd misbruikt.

Een andere interessant artikel werd geschreven door de Huffington Post. Het is vooral opmerkelijk omdat alleen de cache-versie nog beschikbaar is (zie referenties).

Het artikel gaat over de ervaringen van een jong meisje dat ook door monniken verkracht is. Nog verrassender was de reactie van de autoriteiten in de Tibetaanse gemeenschap:

Zo schokkend als de misdaad, was het besef dat de tempelleiding in Mundgod [stad in het in de Indiase staat Karnataka] en de schikkingsofficier de vader van het kind hadden aangemoedigd om de mannen niet aan te klagen. Waarom? Angst om de Dalai Lama en het Tibetaanse volk te schande te maken.

Verbindingen met de Amerikaanse geheime dienst CIA, nepotisme en vleeseters

Het Australische tijdschrift The Age publiceerde een veelzeggend artikel waarin details over het geheime leven van de Dalai Lama werden onthuld, wat al lang geleden door de CIA was toegegeven.

De regering vestigde een exil in India en ontving tot het einde van de jaren zeventig 1,7 miljoen dollar van de CIA. Het geld was bedoeld voor de financiering van guerrillaoperaties tegen de Chinezen, ondanks de publieke houding van de Dalai Lama die zogenaamd geweldloosheid nastreeft. Voor deze houding werd hem in 1989 de Nobelprijs voor de Vrede toegekend.

De Dalai Lama zelf stond vanaf de late jaren ’50 tot 1974 op de loonlijst van de CIA, toen hij naar verluidt $15.000 per maand ($180.000 per jaar) ontving.

Dus weer een andere Nobelprijswinnaar voor de Vrede die voor geweld is? Een president die het gebruik van drones toestaat en een monnik die wapens koopt – het is duidelijk dat het Nobelprijscomité niet alleen kandidaten selecteert op basis van de druk die de politieke instellingen op hem uitoefenen…

De Dalai Lama is buitengewoon nepotistisch geweest door leden van zijn familie in vele belangrijke posities te helpen. De afgelopen jaren waren drie van de zes leden van de Kashag, oftewel het kabinet – de hoogste uitvoerende tak van de Tibetaanse regering in ballingschap – nauwe verwanten van de Dalai Lama. Een oudere broer was voorzitter van de Kashag en minister van Veiligheid. Hij leidde ook de door de CIA gesteunde Tibetaanse verzetsbeweging in de jaren zestig van de vorige eeuw.

Een schoonzus was voorzitter van de Planningsraad van de regering in ballingschap en haar ministerie van Volksgezondheid.

Een jongere zus was minister van Volksgezondheid en Onderwijs en haar man was voorzitter van de afdeling Voorlichting en Internationale Betrekkingen van de regering in ballingschap.

Haar dochter werd lid van het Tibetaanse ballingschapsparlement. Een jongere broer was senior lid van het kabinet van de Dalai Lama en zijn vrouw was minister van Onderwijs.

De tweede vrouw van een zwager was een vertegenwoordiger van de Tibetaanse regering in ballingschap voor Noord-Europa en voorzitter van de internationale betrekkingen voor de regering in ballingschap. Al deze functies geven de familie van de Dalai Lama toegang tot miljoenen dollars die namens de regering in ballingschap zijn ingezameld.

Dus zijn “ballingschapsregering” bestaat als het ware uit zijn innerlijke familiekring? Dat klinkt echt legitiem, geachte Heer Dalai Lama. Maar het wordt nog beter:

In tegenstelling tot wat velen denken, is hij geen vegetariër. Hij eet vlees. Hij doet het (zegt hij tenminste) omdat een arts hem heeft aangeraden het te doen nadat hij na een hepatitisziekte te kampen had met levercomplicaties. Ik heb er met verschillende artsen over gesproken, maar niemand is het ermee eens dat het eten van vlees noodzakelijk of zelfs wenselijk is als je leverbeschadiging hebt.

Wil je de echte reden weten waarom hij vlees eet? Het smaakt goed. Wie kan het iets schelen als – volgens de leer van het boeddhisme – dit stuk rosbief deel uitmaakte van de resten van de wedergeborene van zijn eigen grootvader? Gelooft hij eigenlijk überhaupt wel in de praktijken die hij ondersteunt?

De CIA was niet alleen zijn belangrijkste donor. Het had ook de weinige mannen getraind die bereid waren om voor hem te vechten. Dit staat in een artikel in Newsweek:

Er was hulp onderweg. In 1958 begonnen meer dan 30 Tibetanen in het geheim te trainen in kamp Hale, niet ver van Leadville, Colorado in de Verenigde Staten. Hier werden in totaal rond 300 Tibetanen – die codenamen droegen zoals Jack, Rocky en Martin – getraind in de zwarte kunst van de heimelijke oorlogsvoering; ze leerden alles van spionagefotografie en sabotage tot morsecodes en het leggen van mijnen. “We hadden hoge verwachtingen toen we naar Amerika gingen; we dachten dat ze ons zelfs een meeneem atoombom zouden geven”, zei een van de cursisten, Tenzin Tsultrim.

De laatste doodskistnagel is een brief van “Zijne Heiligheid” -, of door zijn entourage  geschreven is – die naar de CIA is gestuurd en op verzoek van de FOIA is gepubliceerd.

De brief beweert dat “Chinese communisten ongeveer 2000 artillerieprojectielen per dag afvuren. Ze hebben grote kanonnen afgevuurd en enorme schade aangericht… Stuur ons alstublieft wapens per vliegtuig voor 30.000 man.

Om eerlijk te zijn, de Dalai Lama beweert zelf dat hij pas veel later iets van een CIA-bedding heeft geweten. Helaas zijn woorden alleen maar dwergen en daden zijn bergen, en de feiten blijven feiten. Het is immers het gemakkelijkste ter wereld om een vegetarisch pacifist te zijn… Zolang je tenminste vlees kunt eten en oorlogen kunt voeren.

Bronnen:

[Bijwijlen ‘verdwijnen’ er pagina’s op het net omdat de link (URL) niet meer bestaat. Dat kan komen doordat een pagina of site is verwijderd, een verhuizing, of de URL van een pagina is gewijzigd, red.]

Filmsterren Robert Downey jr. en Mel Gibson onthullen elite Hollywood pedofiele ring

Vorig artikelChristelijke straatpredikant door moslims aangevallen – met de dood bedreigd als hij zich niet tot de islam bekeerde
Volgend artikelVeroordeeld tot deportatie voor doodsverkrachting – maar Abdi, 38, is nog steeds in Zweden en druk bezig met het plegen van nieuwe misdaden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Ik ging naar een lezing in Antwerpen. De man had een hele vriendeljke uitstraling. In totale tegenstelling tot diegenen die hem bewaakten en na de lezing autoritair tegen nog meer geld een workshop verkochten. Het was ook extreem vrouwonvriendelijk. De Dalai Llama heeft al decennia strijd met de Tibetanen in Tibet die wel gewapend verzet willen plegen door de steeds toenemende discriminatie, landgrabbing van hun volk en het vervangen worden door Han chinezen, die massaal naar het gebied getransporteerd zijn.

  Misbruik in kloosters ook in het gelukkige Bhutan al vele jaren bekend.

  Het hele Vegan concept heeft dodelijke slachtoffers gemaakt. Onze hersenen hebben choline nodig, vooral aanwezig in eieren en rood vlees. Steve Jobs Fruitarian verging het ook niet goed. De acteur die hem speelde en het dieet zelf toepaste moest naar het ziekenhuis.

  Ik ben na die lezing totaal gestopt met de Dalai Llama. Overigens na een lezing van Thich Nhat Hin in den Haag, waar ik precies hetzelfde ervaarde. Extreem sexisme en idealisering van de mannen die achter hem stonden.

  • U had zich al die lezingen kunnen sparen en de Heilige Schriften de Bijbel eens lezen. Als ik spreek over de Bijbel en Christenen bedoel ik niet de klub van Rome die iedere zondag de huichelende heilige uithangen of protestantse zakkenvullerij. Maar fundamentele Bijbelgelovige volgelingen van Jezus de Christus, het belichaamde Huis in het vlees van de Almachtige God en Schepper. En miet enkel met woorden maar in daden.

   De lama lijkt heilig omdat hij naastenliefde aanhaalde ? Is dat niet het tweede gebod van God waar 6 van de 10 geboden aan hangen ? En wie zegt er van zijn vijanden te houden en dit zelf ook te doen ?

   Bovendien wens ik iedereen een vrolijke dag van het eerste fruit met de verrijzenis van onze Heer en Redder Jezus de Christus.

 2. Ik zou het een D geven. Een oude pefofiele viespeuk door demonen bezeten die een masker met liefzaamheid opzet. Zeg me wie je vrienden zijn dan zeg ik wie je bent….. en kunnen twee samen dezelfde weg gaan als ze niet in akkoord zijn ? Schwab clinton gaga tunberg ? En nu laatste video waar hij kleine jongetjes op de mond kust en vraagt asn zijn tong te zuigen ? Onmiddellijk chemische kastratie….

 3. Hij staat ook op de passagierslijst van Jeffrey Epstein’s privevliegtuig, ook wel de “lolita expres” genoemd… En iedereen, iedereen wist wat er op dat eiland van Epstein gebeurde. Van een spiritueel, “moreel verheven leider”, zeker een die zo in de picture staat zoals hij, verwacht je dat hij zich door zijn staf grondig laat informeren over de consequenties van elke move die hij maakt! Laat die man aftreden en plaats maken voor een werkelijk verheven spirituele leider. Maar de werkelijk verlichte mensen hebben geen behoefte aan zo’n functie.
  Dit soort info is killing voor de gehele Tibetaanse gemeenschap.

 4. Beste Mensen

  De Europese Wetten proberen op te leggen
  Aan de heele Wereld
  Als een gekozen zondebok schuld word aangepraat
  Dan moet die onschuldige maar bewijzen dat die onschuldig is aan iets waar die niks van afweet
  Ra Ra hoe zal die dan aan bewijzen van onschuld komen ?
  Slim zijn de Europeanen hè
  Alle Wetten worden 180° verdraaid geformuleerd
  Alsof misdaad loont
  Europa krijgt al die beloningen NU van zijn misdaden
  En het zal nog erger worden
  Mocht Europa niet bijdraaien van Corrupt gedrag
  Boontje komt om z’n loontje

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in