50.000 euro voor gezinnen die terugkeren naar hun thuisland

9

De kernpunten van de Noorse Vooruitgangspartij (FrP) zijn de vermindering van de macht van politici en bureaucraten, en een kritische houding ten opzichte van de immigratiekwestie. De FrP vraagt zich onder meer af om men het land moet blootstellen aan de spanningen die immigratie naar Noorwegen volgens hen veroorzaakt; zoals maatschappelijke tegenstrijdigheden, hoge criminaliteit en integratieproblemen, en of het huidige immigratiesysteem om ethische redenen kan worden gecombineerd met een welvaartssysteem dat gebaseerd is op het verzekeringsprincipe, dat wil zeggen of het juist is om sociale uitkeringen te betalen, zelfs aan degenen die geen premies hebben betaald.

Het uitgangspunt van de partij is dat men in principe een zo vrij mogelijke immigratie moet hebben, maar dat dit onmogelijk is zolang de verzorgingsstaat gehandhaafd blijft. Zelf beweren ze dat hun immigratiebeleid eerder gebaseerd is op realpolitik dan op ideologie.

Nu wil de FRP dat asielzoekers die in Noorwegen wonen tot 50.000 euro aangeboden krijgen om naar huis terug te keren en hun land weer op te bouwen. De partij is geïnspireerd door Denemarken, waar de emigratie van vluchtelingen nu groter is dan de immigratie, meldt HRS.

De FrP onder leiding van Sylvi Listhaug en Jon Helgheim lekt voortdurend nieuwe maatregelen die dit weekend op de nationale bijeenkomst zullen worden gepresenteerd. Gisteren was er sprake van criminalisering van gearrangeerde huwelijken en diverse beperkingen op gezinsimmigratie. Vandaag is het een wortel voor degenen die asiel hebben aangevraagd in Noorwegen en een verblijfsvergunning hebben gekregen, permanent of tijdelijk.

Degenen die een gezin vormen, ontvangen 40.000 – 50.000 euro om terug te keren naar hun land van herkomst, zodat ze kunnen bijdragen aan de wederopbouw van het land van herkomst.

  Mohammed-cartoons opgehangen: ​​vier politieagenten voor de deur

Het voorstel is geïnspireerd op Denemarken, dat eerder dit jaar “schitterende cijfers” heeft kunnen registreren, zoals minister van Immigratie Mattias Tesfaye verklaarde.

Voor het eerst sinds 2011 hebben meer mensen met een vluchtelingenachtergrond Denemarken verlaten dan asielzoekers die het land zijn binnengekomen. Volgens een analyse van het ministerie van Immigratie en Integratie (Deense UDI) lag het aantal geëmigreerde asielzoekers in 2019 met ongeveer 730 personen boven het aantal immigranten.

Helaas kan Noorwegen vanwege EU’s Vluchtelingenverdrag niet eisen dat de 50.000 euro aan steun voor terugkeer veronderstelt dat men nooit meer asiel aanvraagt in Noorwegen.

Dit toont opnieuw het volgende aan: Ja, geef mensen geld om naar huis te gaan en hun land op te bouwen, maar daarnaast moet de EU het hele asielinstituut sluiten, zodat niemand het continent illegaal kan binnenkomen en vervolgens een verhaal van vervolging kan ophangen.

In het ergste geval zou het voorstel van de FrP ertoe kunnen leiden dat meer mensen naar Noorwegen gaan, zodat ze op een dag een 50.000 euro kunnen ophalen. Alleen door een einde te maken aan de mogelijkheid om asiel aan te vragen, kan dit voorstel werken zoals bedoeld.

Het is ook mogelijk zich dit scenario voor te stellen: Mensen gaan een paar jaar op vakantie naar hun thuisland en investeren het geld in een schitterende woning, om vervolgens terug te keren naar Noorwegen en weer asiel aanvragen.

Noorse meerderheid: islam is niet verenigbaar met de basiswaarden van de Noorse samenleving

Vorig artikelDuitsland: “Vluchtelingen” wijzen appartementen af: te klein, geen lift, niet centraal gelegen
Volgend artikelYouTube censureert video’s die de aanpak van het Coronavirus in twijfel trekken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Om vervolgens in het land van herkomst een nieuw paspoort te kopen en het vliegtuig weer terug te pakken.
  En alles herhaald zich weer opnieuw.
  Of hebben ze vingerafdrukken en DNA van die gasten opgeslagen om dit te voorkomen.

  • @ BertG.
   Het opslaan van vingerafdrukken en DNA is natúúrlijk wél gebeurd, maar bij navraag zal blijken dat álles per ongeluk is vernietigd. U kent het sprookje van de Belastingdienst toch nog wel ?

 2. Over geld gesproken….wist u dat u in Nederland 750.000 euro kunt eisen als schadevergoeding bij de rechter….
  https://www.ed.nl/binnenland/younes-kan-na-een-flinke-klap-amper-meer-praten-toch-dit-interview-kwaad-ja-man~a77ee078/

  Allachtoon slaat allachtoon…..autochtoon betaald straks de rekening. En als allachtoon autochtoon invalide mept mag de autochtoon met een paar centen schadevergoeding blij zijn…

  Lees vooral het laatste stukje, een vrijbrief voor geweld door allachtonen: “na 8 maanden betaald de staat de opgelegde schadeclaim uit…..en zal de dienst incasso van de staat het ged op de …
  Pizza koerier verhalen….die zeer waarschijnlijk onder of op bijstands niveau zit op papier waardoor er niets te halen is. Of deze gaat naar een ander land. Na drie maanden stopt men met poging tot invorderen.

  En vandaag ook nog twee allachtonen van 21 en 24 die ruim 1.5 miljoen cash hadden en een wiet plantage in rust en nu met 7.500 en 50.000 boete straffeloos weg komen. Moeten wel belasting gaan betalen over het gevonden geld….maar dat schrijft de krant niet, net als het woord

  Misdaad loont in Nederland vele malen meer dan werken.

 3. P.s. Geweldig voor Denemarken om de allachtonen stroom om te keren, maar WAAR gaan ze heen? Denk dat ze vervolgens bij ons komen, en niet als immigranten worden geteld maar als binnen de
  EU verplaatsende persoons eenheden.
  Met andere woorden: uiteindelijk stroomt het hierheen, ze zijn niet weg, ze zijn slechts uit de lijsten van een bepaald land weg. De stronthoop word enkel groter elders.

  Alles elders geweigerd komt ook hier, dus juichen is relatief.

  • Uiteindelijk houden ze er dan een leuke bijverdiensten aan over op hun uitkering in het nieuwe land als je dat een paar keer herhaald.
   Dat bedoelde ik ook.
   En daar pakken ze het vliegtuig terug, dat kan dan ook een ander land zijn.

   Wanneer kan ik nou eens een keer verhuizen naar een land van mijn keuze met 50.000 euro als oprot premie.
   En ik beloof heilig dat ik echt nooit meer terug keer. Ik onderteken alles.
   Ze hebben mij vingerafdrukken en DNA allang opgeslagen voor controle.

 4. Idd; veel te duur, en ze komen zo weer terug met andere ID.

  Veel goedkoper met wat wetswijzigingen.
  –verbied islam;
  –langer dan half jaar werkloos: deportatie.
  –niet alleen registratie op naam, maar ook met vingerafdruk en oogscan
  –geen bigamie toestaan
  Net zoals in andere landen: hoogte van sociale voorzieningen niet meer dan 60% van Noren

  Dan zie je de kuddes al vertrekken richting grens. Gratis.

  • Het zijn allemaal goede ideeën die we allen kennen en natuurlijk ook bekend in de politiek (bij de realistische politiek bedoel ik dan) maar de werkelijkheid is anders en we weten ook allemaal dat Europa met migranten moet worden volgepompt voor omvolking bedacht door corrupte criminelen die buiten Europa wonen maar overal hun bemoeizuchtige vingers achter hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in