Anti-Lockdown protesten in heel Europa

2

Terwijl de beweerde “tweede golf” van de Coronavirus-“pandemie” naar verluidt in heel Europa dood en verderf zaait, hebben veel regeringen hun totalitaire kant enthousiast omarmd, zichzelf nieuwe “noodmachten” toegekend en nieuwe lockdownmaatregelen uitgevaardigd.

Het publiek is deze keer duidelijk minder bereidwillig om mee te werken. Het verzet tegen de schijnbaar willekeurige beperkingen die noch door de wetenschap, noch door het gezond verstand worden ondersteund, neemt toe. Overal op het continent hebben protesten plaatsgevonden, meldt Off-Guardian.

Duitsland

Duizenden mensen kwamen de afgelopen dagen in Berlijn bijeen om te protesteren tegen het Merkel-regime dat een nieuwe lockdown-wet heeft aangenomen. De politie richtte waterkanonnen op de menigte en bijna 200 mensen werden gearresteerd.

De mainstream media rapporteerden “honderden” demonstranten, maar zoals foto’s duidelijk laten zien, waren het er eerder tienduizenden:

Spanje

Nadat de Spaanse premier Pedro Sanchez eind oktober een zes maanden durende  noodtoestand had afgekondigd, waren er dagenlange protesten in het hele land.

  Petitie gestart - Europese rechtse partijen willen EU-migratiepact stoppen

In Barcelona, reeds een broeinest van anti-regeringsgevoelens als gevolg van de brute onderdrukking van het referendum over de Catalaanse Onafhankelijkheid, waren er gewelddadige confrontaties tussen de oproerpolitie en de demonstranten.

Frankrijk

Emmanuel Macron’s gloednieuwe “uitgebreide veiligheidswet”, door de demonstranten de “kokhalzenwet” genoemd, zal de Franse politie verder militariseren, terwijl het een misdaad wordt om een politieagent op beeld vast te leggen of te verspreiden. Het is op felle weerstand gestuit in de vorm van boze marsen door steden in het hele land.

Macron’s regering heeft een geschiedenis van het aanvechten van burgerlijke vrijheden en als reactie op zijn “hervormingen” heeft het land al meer dan een jaar te maken met grootschalige protesten van de Gilets Jaunes (Gele Hesjes).

Italië

De anti-lockdown protesten in Italië bereikten eind oktober een koortspiek en waren waarschijnlijk de meest omvangrijke op het Europese continent. In tientallen steden in het land, waaronder Rome, Napels, Genua en Bologna, vonden marsen plaats.

De mainstream media deden hun best om de protesten te ondermijnen en te besmeuren. CNN en Reuters rapporteerden slechts “honderden” demonstranten. Staan er “honderden” mensen op deze foto?

  Hongarije's Corona-plan: Stop het virus EN de immigratie

Het linkse Politico ging zelfs zo ver dat ze de protesten aan de maffia toeschreven.

Slowakije

In Bratislava vond op 17 november een grote mars van demonstranten plaats, ter gelegenheid van de nationale feestdag die bekend staat als de Dag van de Vrijheid. Deze marsen waren illegaal onder de Slowaakse noodwet, die bedoeld is om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

Denemarken

Het Deense parlement kreeg 9 dagen lang te maken met protesten vlak voor zijn deur, in protest tegen de voorgestelde “inentingswet”, die de politie in staat zou stellen om “door middel van detentie de inenting fysiek te dwingen“.

Na negen dagen protest werd op social media gemeld dat de Deense regering de wet had laten vallen.

In feite hebben de mainstream media nauwelijks aandacht besteed aan de voorgestelde wet en hebben ze de protesten in Kopenhagen letterlijk helemaal niet genoemd. Een zoektocht naar “Covid protesten Denemarken” op google, levert bijna geen resultaten op met betrekking tot dat onderwerp.

  VN: Mannen zijn schuldig aan de pandemie!

De reden om het Deense protest minder te behandelen dan de anderen is dat het blijkbaar heeft gewerkt, en het laatste wat het establishment wil, is dat de mensen zien dat burgerlijke ongehoorzaamheid alles kan veranderen.

Het is goed om te zien dat het grote publiek zijn geduld verliest met een Covid-narratief dat nergens op slaat, en een ‘pan-pandemie gevolg’ dat waarschijnlijk veel meer schade zal aanrichten dan ooit zou kunnen voorkomen.

Hoewel burgerlijke onrust ontegenzeggelijk een goed en krachtig iets is, is dit ook een tijd om op je hoede te zijn. Als het establishment het gevoel heeft de controle over de situatie of het narratief te verliezen, zullen ze waarschijnlijk hun krachten verdubbelen of iets wanhopigs proberen.

Aartsbisschop onthult: “Er is een plan om Europa te islamiseren met immigranten”

Vorig artikelChristelijke Iraniër dronk communiewijn, gestraft met 80 zweepslagen
Volgend artikelMigrant ramt met BMW meerdere Duitsers dood
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Overal demonstraties tegen de Corona restricties.
    In ons land, vol goede en goedgelovige mensen?
    000000000000000000000000, 0
    Demonstraties.
    Denk ik.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in