Een 17-jarig Iraans meisje dat naar Turkije was gereisd, werd teruggebracht naar haar vaderland waar zij door haar man werd afgeslacht. Op een video die op het internet circuleert, is te zien hoe de man glimlachend met een lang mes en het hoofd van het meisje over straat paradeert. WAARSCHUWING VOOR SCHOKKENDE BEELDEN, bericht Samnytt.se.

De in Londen gevestigde televisiezender Iran International heeft de beelden gepubliceerd van de stad Ahvaz, waar de echtgenoot van het meisje zaterdag werd gezien terwijl hij rondliep met het afgesneden hoofd van zijn jonge vrouw.

Volgens het verslag zou de vader van het meisje haar man hebben geholpen haar terug te brengen naar haar thuisland, waar zij vervolgens werd vermoord. De man en broer van het meisje worden verdacht van de moord en zijn naar verluidt gearresteerd.

WAARSCHUWING VOOR SCHOKKENDE BEELDEN.

Dit is waarom we de beelden publiceren

Samnytt kiest ervoor de schokkende videobeelden te publiceren om de ernst te onderstrepen van de culturele, religieuze onderdrukking en eerwraak waarmee jonge vrouwen worden geconfronteerd, niet alleen in het islamitische deel van de wereld, maar ook in het Westen, met inbegrip van Zweden – onderzoekers schatten dat alleen al in ons land maar liefst 240.000 jonge mensen hierdoor worden getroffen. Jonge vrouwen worden naar het land van herkomst van hun familie gebracht om gedwongen te worden tot een huwelijk of genitale verminking. Wie de strenge leefregels overtreedt, riskeert te worden vermoord om de vermeende eer van de familie te herstellen.

Het is een realiteit dat veel media niet de volledige verantwoordelijkheid nemen voor de berichtgeving, met als gevolg dat er niet voldoende druk wordt uitgeoefend op onze nationale politici om de nodige maatregelen te nemen om de trend te stoppen. Een afbeelding zegt meer dan duizend woorden.

Wij hebben ervoor gezorgd dat het slachtoffer van het misdrijf anoniem is gemaakt, overeenkomstig goede perspraktijken. Tegelijkertijd willen wij onze lezers erop wijzen dat het als particulier een misdrijf kan zijn volgens de wet op de onrechtmatige weergave van geweld en de onrechtmatige schending van de persoonlijke levenssfeer om de clips te kopiëren en te verspreiden via social media. Het is echter geen misdaad om een link naar ons artikel te delen, dat een sterkere grondwettelijke bescherming geniet dankzij ons publicatiecertificaat als media-exploitant.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Asielzoeker onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: de onthoofding van de Hamburgse justitieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe Australische tirannie is slechts een test
Volgend artikelDe “elite” verzamelen hun krachten voor een tegenaanval op de truckers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

90 REACTIES

 1. Idiologie van satanistise pedo-imbiciel, de persoon moet de strop krijgen, dat is een straf waar de hele familie onder lijd. Wel openbaar

 2. Ben je dan een man, dan ben je echt een meest verwerpelijk stuk stront, dan ben je in de ogen van Allah geen moslim, ik hoop dat Allah hem straft, zo iemand verdiend zelfs geen proces, haar vader is evenzeer verantwoordelijk hiervoor, zo iemand overgieten met chemicaliën en laten lijden, zoveel mogelijk, liefst onmenselijk laten lijden, zo lang mogelijk, zo iemand is geen mens, branden zal hij.

  • Ben je dan een man, dan ben je echt een meest verwerpelijk stuk stront, dan ben je in de ogen van Allah geen moslim, ik hoop dat Allah hem straft

   Idiot stupid
   Spirit kent duidelijk de islam niet!

   • Tuurlijk kent hij die wel wat hij deed is een zoveelste barbaarse straf dat vanuit de koran word gedicteerd uiteindelijk islam is niets anders dan oorlog en barbaarsiteit

    • Dat is niet waar,je mag geen ziel ontnemen!! Ze draaien alles!! Je mag je eigen VERDEDIGEN,,dat is anders dan vermoorden,,,ik wordt er zoooo boos van als de islam bestempeld word met iets waar men geen kennis over heeft.

  • Doel van islam: vestigen van de sharia. Daardoor is het een politieke cult. Omdat ze dat willen met moord en massamoord en dat ook doen–42 sura’s geven het bevel– zijn ze een terroristische cult.

   Daarnaast eeuwen lang te jonge zwangerschappen, inteelt, incest geeft als resultaat mensachtigen met een super laag IQ en zonder geweten.

   Geen mensen dus.
   ————————————–
   En dit is niks; was de dagelijkse werkelijkheid is, is nog veel minder.
   De islam moet verboden worden in NL, moskeetjes: net zoveel laten staan als dat er kerken in Mekka zijn; en moslims eruit.

 3. De joodse noahide wetten, verplicht voor alle niet joden met onthoofding als enige straf voor ‘overtreding’ zijn enige tijd aangenomen door de VN en worden biinenkort geïmplementeerd.
  Just saying.

  • Raar dat de antichrist iedereen onthoofd die het teken 666 niet aan neemt dat binnen 10 jaar staat te gebeuren. Won,t forget antichrist is de Mahdi deze persoon is 2 druppels water met de antichrist in de bijbel.

   Conclusie alleen Jezus redt en komt spoedig terug. Hij maakt religie ten einde en brengt mensen weer in relatie met de schepper.

   • @Hap snap, Dus Jezus (lol) maakt religie ten einde, hmmm, dus dan is er ook geen Jezus meer.

    Joeppie!

    De bijbel, ben je uberhaupt bekend met de de herem in het Oude Testament? Vast wel, maar daar mag niet over gesproken worden he’ hypocrietje! De bijbel is net zo gewelddadig als de Koran, vandaar dat ze (mensen) de Bijbel ook hebben herschreven!

    Conclusie, je bent een geindoctrineerde hypocriete waus, met een IQ van een wurm!

    • Feit is inderdaad dat de bijbel niet beter scoort dan de koran en met enkele punten zelfs slechter!
     Ik spot soms ook wel met die mensen maar begrijp je scheldpartij echt niet, is dat echt nodig?
     Hierdoor verliest je meer IQ en EQ dan Hap snap.
     Je IQ is waus, haha

     • Frontnieuws.
      Reactie verwijderd
      Persoonlijke conflicten gelieve via je mail of ander medium uitvechten, niet in de Frontnieuwscommentarensectie. Indien niet, ban.

     • Frontnieuws.
      Reactie verwijderd
      Persoonlijke conflicten gelieve via je mail of ander medium uitvechten, niet in de Frontnieuwscommentarensectie. Indien niet, ban. Laatste waarschuwing.

 4. Het moslim geloof gewoon afschaffen in westerse landen. Simpel genoeg.
  Ipv binnenrijven. Waarom denk je dat de meeste moslims hier binnen komen, omdat te ontvluchten, voortaan moeten ze ook gewoon afstand van de islam nemen om in europa te kunnen wonen.
  Voor de rest zo een piece of shit verdiend dezelfde behandeling.met al de andere rest die erbij was.

  • Waarom denk je dat de meeste moslims hier binnen komen, omdat te ontvluchten.

   Zodat ze hier vrolijk hun gebruiken en ideologie hier verder kunnen verspreiden
   en uitvoeren.
   Je kent duidelijk de islam noch niet goed maar je bent op
   de goede weg.

   • Klopt Pierre, maar ze voeren gewoon Agenda 21 – 2030 uit !
    Deze documenten zijn ondertekend door 173 landen…
    Dat behoort dus tot het plan dat we nu meemaken, ook de reden waarom die meer rechten krijgen. Ont- omvolking en chaos creëren… – divide et impera.
    En alle mensen op een hoopje kan je veel beter controleren dan mensen in de woestijn of hoog in de bergen.
    Allemaal onder het mom van de vergrijzing, haha

   • Islam is niet gewelddadig, sektes en culturele onderlinge levensstijlen in combinatie met overlevings-mechanisme in armoede, dat is gevaarlijk… mensen veroordelen op religie of afkomst, dát is gevaarlijk.

    Die man kijkt héél raar uit zijn ogen… die mensen zijn gebrainwashed. Dit, dat meisje van 17, dat is iemands kind….verschrikkelijk dit.

    Zoals de NL jongen die een peuter vermoord heeft 2 weken terug en vluchtte naar Belgie. Daar horen we u niet over. Kortom; wees een slimmer iemand dan kortzichtige uitingen delen..

    • “mensen veroordelen op religie of afkomst, dát is gevaarlijk”

     Nou nee! Kortzichtig is het ware gezicht van de Islam onder het tapijt vegen, dus wie is hier nou eigenlijk kortzichtig, al dan niet in ontkenning, een wegkijker! Islam is geen religie maar een zieke gewelddadige onderdrukkende kinderverkrachtende ideologie!

     Islam is gevaarlijk, religies en ideologieën zijn gevaarlijk!

     Een ideologie is een samenhangend ideeëngoed waarmee de werkelijkheid veranderd moet worden.

     https://www.thereligionofpeace.com/

     Jij snapt er echt helemaal niks van! Lee de deugneus 1990…. Ik zou de Koran nog maar eens doorspitten als Ik jou was!

 5. waarom post je dit soort filmpjes ….. negative aandacht is ook aandacht deze mensen moet je helemaal niks van dat geven en zoiezo ga je die cultuur nooit veranderen

 6. Walchelijk Frontnieuws om dit hier te posten.
  We weten allemaal dat dit gebeurt, maar om die negatieve frequentie hier te plaatsen valt mij zwaar tegen.
  Ik haak af als trouwe lezer!!!

  • Dat is de mens in puur natuur!
   Mensen zijn dieren en zullen het blijven.
   Dus niet boos zijn op FN maar op de mens…
   Maar waarom heeft god de mens niet beter gemaakt?
   Kan zijn dat je op hem/haar boos moet zijn want had die niet alle tools aan boord?

  • Ik zelf ben gek op FN. En ik roep en plaats al een langere tijd dat ik het stemmingmakerij gebeuren met rassen verschillen werkelijke zonde van mijn EQ vindt. Ik ben het 100% met u eens. Dit leidt af van waar we met zijn allen in belandt zijn; een aanval vanuit de overheid naar de mensheid toe.

   En dat FM dan dit soort berichten plaats over asiel zoekers die kinderen vermoorden, vind ik misselijk makend. Waarom; omdat het focus geeft op aspecten terwijl andere onderwerpen véél meer de aandacht verdienen. maargoed…Het is alweer geplaatst zien we wel.. en het blijft door gaan..

   • Interessante uitleg Lee!
    Maar hoe gaan we over een onderwerp discuteren wanneer deze het daglicht niet mag zien?
    Hoe kan je dit soort drama’s vermijden wanneer je alles hierover onder het tapijt moet schuiven? En beter een ander onderwerp laten zien…
    Onze pedofiele paters gaan ook steeds alles onder het tapijt schuiven en een moslim zal zich (terecht) ook daarop gaan focussen. Dat is het leven…
    En uiteraard zal je hiermee bepaalde mensen en culturen choqueren… So What?
    En in hoeverre heeft deze misdaad te maken met een aanval vanuit de overheid?
    Het is hoog tijd dat we de problemen daadwerkelijk gaan aanpakken en niet steeds gaan verbergen.
    Het laat mij duidelijk zien dat wij niet op de wereld gezet zijn om hier als heilige paters rond te lopen.
    Je kan niet opscheppen met ‘religie van de vrede’ terwijl met een hoofd van een kind in één hand en in ander hand een groot mes!
    Daar moet je dus aan werken want daar ligt het probleem!
    De rest van de moslims moeten daar zelf einde aan maken en de straat opgaan, want dit soort mensen halen heel de Islam onderuit…
    Maar dit gebeurd nooit, tegendeel gelukkig niet allemaal maar veel vinden het zelfs terecht.
    Wat mij vooral stoort is dat op deze wereld zeker 85% van de mensen rondlopen met een bepaald geloof in het goede maar de wereld draait vierkantig, met veel miserie en chaos.

  • Haha, je zit er inderdaad heel dicht bij Karel!
   Ben totaal niet gelovig maar heb de koran en bijbel gelezen
   En de bijbel moet zeker niet onderdoen… de geschiedenis staat er bol van.
   Wat we wel zien is dat de moslims verder doen… en wij gestopt zijn met de brandstapel te gebruiken.
   Er is dus hoop…

 7. Een varken heeft meer fatsoen en een betere geweten, dat zegt dus genoeg over deze walgelijke beest die zijn vrouw onthoofd.
  1 ding is zeker ze is nu beter af, want welke mens gunt een vrouw bij dit stuk vreten. Misselijk wat ze al door gemaakt heeft bij deze gast.

 8. En dan nog even dit. boycot elk bedrijf (restaurants en dergelijke) wat moslim eigendom is of waarbij ze moslims in dienst hebben, tenzij je het niet erg vindt dat er in je eten wordt gespuugd! Sowieso dat verschrikkelijke halal voedsel boycotten! Dit is gebasseerd op pure dierenmishandeling!

  Islamitische geestelijken zeggen dat spugen op voedsel hun traditie is; als je dit voedsel weigert, ben je een ‘islamofoob’

  https://www.jihadwatch.org/2021/11/india-islamic-cleric-says-spitting-on-food-is-their-tradition-if-you-refuse-this-food-youre-an-islamophobe

 9. Kaag en de hele links zooi wat er in Den Haag zit, jullie zullen wel geilen maar ik maak mij zorgen over de dader wanneer komt hij naar ons land ik meen dat Halsema al heeft gezegd ze wilt deze man graag in haar midden hebben en Kaag is nu bezig deze goede moslim naar Nederland te halen het is geen slechte man hij heeft dat gewoon in een opwelling gedaan maar wij moeten ons er niet druk om maken zei hij dat is mijn dagelijks werk eerst even naar de Moskee en dan hoofden af snijden.

 10. Sommige mensen kunnen door deze beelden in cognitieve dissonantie schieten en gaan het dan door pure verwarring goedpraten en relativeren. Het is wel heel triest dat je door dit soort acties volgens de koran je familie eer redt. Gelukkig zijn dit soort praktijken in het Christendom dankzij het nieuwe testament verboden.

 11. Afschuw en verdriet bij deze beelden…deze zieke geest zal nog duizenden jaren moeten evolueren eer hij het eerste lichtstraaltje in de duisternis zal kunnen zien.

 12. In Nederland doen ze dat met ongeboren kinderen. Dat noemen ze dan abortus en dan is het goed.
  oh ja, zo’n 30000 ongeboren kinderen per jaar, jaar in, jaar uit.

  • @pinokkiocratie, Dat heeft totaal niets te maken met eerwraak! Wat een ongelooflijk onnozel en stupide opmerking zeg.

   Je hebt curettage en je hebt abortus, in beide gevallen kiest de persoon daar zelf voor, dit kan in verband met de leeftijd zijn of dat diegene slachtoffer is van een verkrachting, etc etc. Het is in ieder geval een eigen keus al dan niet een bewuste keus!

   Ten tweede, zie je die mensen die een curettage of abortus hebben gehad ook glimlachend met babyhoofdjes door de straat rennen?

   En als laatste, een curettage of een abortus wordt niet alleen uitgevoerd in Nederland hoor! Domme koe!

   Wat ben jij een onnozele dwaas zeg, niet te geloven! En met zulke gladiolen als jij moeten we een oorlog winnen. Echt niet te geloven!

   • In Nederland glimlachen ze van de boem big business van ongeboren kinderen.
    De onderdelen zijn goud waard.
    Maar ja, de goddelozen als jij snappen dat natuurlijk niet en denken dat het vermoorden van ongeboren kinderen geen moord is.

    Abortus een keuze???? Voor wie?? Heeft het ongeboren kind daarvoor gekozen dan?

    Behoorlijk hoog gehalte liberaal marxistisch vergif in dat bekrompen koppie van je. Je hebt de oorlog reeds verloren, er valt niets te winnen.

    • @Pinokkiocratie, Kijk, daar komt de aap uit de mouw. “In Nederland glimlachen ze van de boem big business van ongeboren kinderen. De onderdelen zijn goud waard.”

     Qanon gewauwel! Nu snap ik ook waar je die achterlijke vergelijking weghaalt. Domme waus!

     En dat noemt mij bekrompen. Lmao! Pinokkio, zijn neus werd ook steeds langer door die onzin die hij uitkraamde. Je hebt in ieder geval je nick goed uitgekozen, Chapeau!

     Ga jij alvast maar op een houtje bijten want er komt toch niet een zinnig woord uit, pinokkio, hout, get it!

     • huh Qanon??? lachen.

      Kan me voorstellen dat je de realiteit niet meer ziet met zoveel fantasie, je haalt er van alles bij, straks kom je nog met je grootmoeder aanzetten.

      • @pinokkiocratie, Je moet je eigen commentaren eens na lopen, als er 1 iemand zijn fantasie op de vrije loop last ben jij het wel. Typisch, dat deugneuzen zoals jij altijd de boel omdraaien wanneer ze geconfronteerd worden met de waarheid!

       • Frontnieuws.
        Reactie verwijderd
        Persoonlijke conflicten gelieve via je mail of ander medium uitvechten, niet in de Frontnieuwscommentarensectie. Indien niet, ban.

  • Die vergelijking is te goedkoop!
   Alles hangt af vanaf wanneer de foetus pijn kan voelen en de moeder niet te lang wacht!
   De meeste functionele breinnetwerken lijken pas zichtbaar te zijn op scans na 26 weken.
   Om pijn te voelen moet je emoties kunnen koppelen aan een gebeurtenis.
   En de pijnsignalen uit het lichaam moeten aankomen in het brein.
   Daarvoor heb je dus een ontwikkeld brein nodig.
   Een foetus heeft hoogstwaarschijnlijk geen bewustzijn tot week 22 van de zwangerschap.
   En zal dus geen pijn ervaren. De verbindingen in de hersenen zullen zich daarna ontwikkelen
   en kan een externe prikkel emoties oproepen.
   Dus hoe sneller je abortus uitvoert hoe beter…
   Er zijn ook enorm veel terechte redenen waarom vrouwen voor abortus kiezen.
   Denk maar aan een groepsverkrachting… er bestaan toestanden waar een ongewenst kind elke dag 24/7 gedurende vele jaren mentaal en fysiek gefolterd wordt op gruwelijke wijze, kan je dan niet beter weg zijn al voel je maar even korte pijn?

   Daarnaast zie ik soms vrouwen die echt beter af zijn zonder kinderen.
   Die hebben meer aandacht voor hun phone en het kindergeld dan hun kinderen.
   Dat kind groeit op in toestanden die erg boven mijn petje gaan… maar dat is hier bijzaak en geen reden voor abortus(?).

   Dat Iraans meisje van 17 had een ontwikkeld brein en heeft de pijn met zekerheid gevoeld.
   Er is ook geen rationele reden te vinden waarom die dood moest!
   Je vergelijking gaat dus heel kort door de bocht.
   Maar ook grote denkers struikelen over Abortus… je bent zeker niet de enige.

   Ik praat abortus niet goed! Maar elke land maakt zich schuldig aan abortus en ga je dit verbieden dan creëer je pas onmenselijke toestanden. Ik kies voor goed gecontroleerde en hygiënische toestanden voor de moeder. De moeder is baas over eigen lichaam (nu niet meer).
   Ben je tegen abortus dan moet je ook geen ei eten of op het gras lopen want onder het gras leven ook kleine wezentjes.

   • Wat een geluk voor jou dat jouw ouders niet besloten om jou te aborteren. Sommigen willen wel lekker vogelen in bed maar willen niet de eindverantwoording nemen. Abortus, gelegaliseerd of niet, is en blijft MOORD op je eigen kind en de meeste vrouwen krijgen na de abortus psychische problemen.

    • Linkse lul-praat!
     Hadden mijn ouders dit besloten dan wist ik het niet eens, haha
     Als je mijn tekst hebt begrepen dan is het niet steeds een moord en je moet echt geen abortus plegen om psychische problemen te krijgen… Kijk gewoon naar het gedrag van linkse mensen.
     Veel kinderen hebben psychische problemen omdat ze niet gewenst zijn… Lopen rond met een trauma voor de rest van hun leven…
     En in hoeverre is het je eigen kind bij verkrachting?
     Die vrouw met uwe bastaard moet ze opvoeden?
     Je kan beter van je kloten maken dat ze nu alle kinderen met die gif-vaccins platspuiten!
     En of ze nu wel of niet gewenst zijn, gezond zijn of niet maakt voor hen niet uit!
     En elke school en bijna elke huisdokter maakt daar weinig problemen over.
     Ik ontving één maand geleden zelfs een brief van de school dat vaccins geen enkel gevaar betekenen en ook niet op lange termijn!
     Ook dat ze halal zijn, haha
     Wat heb je daarop te zeggen? Is dat dan geen moord? En het gaat hier over miljarde gezonde kinderen! Daar gaat zelfs niemand de straat voor op!
     Accepteren het stilzwijgend…

  • Abortus? Dat is een keuse van moeders die geen zin hebben in een (traumatiserende) bevalling .Geef ze eens ongelijk. Liever abortus (OP TIJD!) dan dat de ouders niet voor de kinderen kunnen zorgen of verkeerd opvoeden en dan religie of rassen haters worden, zoals we hier veel zien, helaas.

   Beter hebben we ouders die hun kinderen liefde en EQ (intellect) meegeven dan ouders die niets bijdragen aan hun eigen ontwikkeling en dan nog kinderen op aarde zetten….

   Abortus doet niemand voor z’n plezier. Dus ik vind de vergelijking gek.

   We kunnen beter de vrachtwagen chauffeurs die naar Vietnam reizen en Thailand om jongetjes te misbruiken, vergelijken. Mensen die misbruikt zijn en nog in leven zijn, is nog erger dan de dood.

   • Doe geen moeite Lee, die roeptoeters kunnen zich niet inleven wanneer een vrouw verkracht wordt en verplicht wordt hun bastaard levenslang op te voeden.
    Hebben totaal geen idee wat voor sadistische ouders er rondlopen…
    Veel ongewenste kinderen plegen uiteindelijk zelfmoord omdat hun leven niet dragelijk is.
    Vooral voor die reden is abortus in bepaalde landen toegelaten!
    Ik wil steeds alle ongewenste kinderen gratis ophalen en bij hun afdroppen zodat ze die een normale(?) toekomst kunnen geven. Maar dan gaan ze weer klagen dat het kind bij de moeder moet blijven.
    Baas spelen over iemand anders is enige wat ze wel goed kunnen… en daarna gaan ze idd als zedige toeristen rare sprongen maken in Vietnam en Thailand, haha.

   • “We kunnen beter de vrachtwagen chauffeurs die naar Vietnam reizen en Thailand om jongetjes te misbruiken, vergelijken. Mensen die misbruikt zijn en nog in leven zijn, is nog erger dan de dood.”

    Jij moet je echt laten nakijken en je vrijwillig laten opnemen in de dichtsbijzijnde psychiatrische kliniek! Wat een uitspraak zeg, allemachtig! Jij hebt echt een behoorlijke kronkel in je kop!

     • Ik begrijp die hele reactie niet, maar ik heb dat wel vaker wanneer er reacties (zoals deze) worden geplaatst die kant noch wal raken. Hoeveel verschillende nicks gebruik je eigenlijk, gezien het felt dat de zinsopbouw bij andere commentaren onder verschillende pseudoniemen identiek zijn.

      Zielig hoor, dat geeft wel weer aan onder wat voor kinderlijk niveau jij opereert.

      Jossi, jostiband?

      • Wanneer je nu ook al mensen gaat beschuldigen omdat je brein DENKT dat ze verschillende pseudoniemen gebruiken… Dan gaan we belanden in je kindertuin…
       En stel dat ik nu echt die “jostiband” (mooie naam) of ’Pietje de dood’ ben, So What?
       Wat er uit die nickname komt is veel belangrijker!
       Toon dat je een realist ben, dat zijn de mensen die we in deze tijden echt nodig hebben!
       Denk een beetje na vooraleer je iets schrijft en je gaat mijn beste vriendje nog worden.

       • @Jossi, Er komt helemaal niks uit die nickname van jou, behalve wat onsamenhangend gewauwel.

        Ik ben je vriendje niet en dat zal ik ook nooit worden, wie de bal kaatst kan hem terugverwachten, dus ga nou niet lopen janken als een 5 jarige, op zijn teentjes getrapte kleuter!

        Dit: “We kunnen beter de vrachtwagen chauffeurs die naar Vietnam reizen en Thailand om jongetjes te misbruiken, vergelijken. Mensen die misbruikt zijn en nog in leven zijn, is nog erger dan de dood.” Was een opmerking van die waus Lee1990, waar ik op reageerde, of lees je de commentaren maar half door!

        Wat lul je uberhaupt man!

        • Realist februari 9, 2022 at 11:04
         En datzelfde geldt voor jou! Waus!

         Ik wil met jou samen hand in hand rondhuppelen in je kindertuin!
         En is het weer niet goed… je weet niet eens welke zever je achterlaat, lompe

 13. Oh Jossi, hier glij jij nou weer even van het pad af…
  “Ben je tegen abortus dan moet je ook geen ei eten of op het gras lopen want onder het gras leven ook kleine wezentjes.”
  Hoe kun je in godsnaam een ei met een mensen foetus vergelijken… wat een ei ben je zeg.
  https://youtu.be/hiRacdl02w4

   • De zwangerschap begint in werkelijkheid pas na de eisprong (over ongeveer 14 dagen) als de eicel bevrucht wordt. Hier kan je het steeds vergelijken met een ei!
    Of dacht je dat er uit je zaad onmiddellijk een mens tevoorschijn komt? Haha

  • Ja, soms ga ik even van het padje maar jij doet dat aanhoudend
   Alleen de naam al ‘Immortal’ weet je hoe laat het is
   Gij geloofd alles wat je ziet en leest

    • Hier nogmaals want jullie zijn zo ontwetend…
     De zwangerschap begint in werkelijkheid pas na de eisprong (over ongeveer 14 dagen) als de eicel bevrucht wordt. Hier kan je het steeds vergelijken met een ei! Of dacht je ook dat er uit je zaad onmiddellijk een mens tevoorschijn komt?
     Ma wel straf dat jullie niet op de hoogte zijn en het geheel wel belachelijk willen maken…haha

     • Misschien begrijp je dit voorbeeld beter?
      Je vrouw wordt verkracht door die Rambo hier met dat mes, ga je zijn kind aanzien als de uwe?
      En al je energie erin steken om dan wat later te moeten vaststellen dat hij de karaktertrekjes heeft van zijn echte vader?
      Je zal gedurende de nacht geen oog meer dicht doen, haha.
      Gij moogt zeker doen wat je wilt maar ik vraag mijn vrouw om zo snel mogelijk abortus te doen. Doet ze dat niet dan ben ik ribbedebie, goe weten.
      Ons Hugoke kwam ook steeds te snel met zijn padje af… nam heel snel een besluit zonder na te denken.
      Maar waar is die gebleven?

  • @ Immortal @Realist
   Jullie moeten even doorlezen .
   En geen stomme woord associaties maken die jullie beide beter uitkomt in je perpectie.
   @Realist Quote “Jij moet je echt laten nakijken en je vrijwillig laten opnemen in de dichtsbijzijnde psychiatrische kliniek! Wat een uitspraak zeg, allemachtig! Jij hebt echt een behoorlijke kronkel in je kop!”
   Beetje over de rode lijn imo .. Ben je nu bevredigd omdat je zo een ongelofelijke kwats opmerking plaatst ? En jij wil een discussie op gang houden ? Met zulke taal ?
   Ikzelf begin nu aan jouw vermogen tot een inhoudelijk draadje weergeven te twijfelen ..
   2× achter elkaar een neerbuigende sneer geplaatst .. Wees blij dat ik geen mod ben ik zou je overgegaan naar de sectie vermist, stressmode : onvriendelijk rood 🙁

   • Cor, ik stem dat jij mod wordt! Haha
    Want je opmerkingen zijn zoals Peter steeds terecht.
    Dat zal FN zeker een boost geven, al zal ik soms ook met mijn zever eraf vliegen, haha
    We hoeven niet steeds met elkaar eens te zijn anders heb je geen discussie meer.
    Maar bepaalde figuren maken daar echt een sport van om zonder argumenten laatste woord te eisen. En als ze samen klonteren tot één cohesie dan heb je alleen maar scheldpartijen. ?

   • @Cor Nietdus, Ow, is dat zo. Let je even op?

    Kijk:

    Lee1990 februari 9, 2022 at 01:57

    Abortus? Dat is een keuse van moeders die geen zin hebben in een (traumatiserende) bevalling .Geef ze eens ongelijk. Liever abortus (OP TIJD!) dan dat de ouders niet voor de kinderen kunnen zorgen of verkeerd opvoeden en dan religie of rassen haters worden, zoals we hier veel zien, helaas.

    Beter hebben we ouders die hun kinderen liefde en EQ (intellect) meegeven dan ouders die niets bijdragen aan hun eigen ontwikkeling en dan nog kinderen op aarde zetten….

    Abortus doet niemand voor z’n plezier. Dus ik vind de vergelijking gek.

    We kunnen beter de vrachtwagen chauffeurs die naar Vietnam reizen en Thailand om jongetjes te misbruiken, vergelijken. Mensen die misbruikt zijn en nog in leven zijn, is nog erger dan de dood.
    —————————————————————————————————————————————————————–
    Duidelijk? En dan kom jij aan met je moraalnarcistische gewauwel over een discussie in stand houden? Hoe in vredesnaam zie jij dat soort gestoorde commentaren als een gezonde discussie! Als je zulke achterlijke commentaren er uit spuugt, dan heb je wel zeker een kronkel in je kop!
    Wat lul je nou over een kwats opmerking joh! Wederom, de omgekeerde wereld! Ze zien het niet, of willen het niet zien. Blijf jij maar lekker in je bubble hangen Cor, en verdedig dat gestoorde gewauwel maar tot je grijs ziet. En Jossi, spuit elf zoekt bijval, daar kan jij het mee doen.

    Quote Jossi “bepaalde figuren maken daar echt een sport van om zonder argumenten laatste woord te eisen. En als ze samen klonteren tot één cohesie” Zonder argumenten? Hilarisch…

   • @Cor Nietdus,

    Quote, Cor Nietdus, “En geen stomme woord associaties maken die jullie beide beter uitkomt in je perpectie.”

    Perceptie, oen!
    woordassociaties, aan elkaar, niet los van elkaar, oen!
    die jullie beide beter uitkomt, die jullie beiden beter uitkomt, met een N op het eind, oen!

    Weer iemand met een taalkundigheid van een wurm, net als zijn IQ, en dat soort figuren moet je zeker ook nog eens serieus nemen, yeah right!

    • Lol, rustig jongen en 2x heel diep ademen want dat gaat anders heeeeeel slecht aflopen met je hart! Dan ben je een Realist tot in de kist, haha

  • Dat zijn tenminste video’s, thanks!
   Heb veel respect voor wat Tommy Robinson allemaal doet en ook in de toekomst.
   Probleem is dat hij zoals Don Quichot tegen windmolens vecht omdat 173 landen agenda 21 -2030 ondertekend hebben… die strijd kan je nooit alleen winnen.

 14. Elk kind wordt onschuldig geboren , kijk maar eens in hun ogen ,, helaas zijn het onze leiders wereldwijd die het niet met elkaar eens zijn , en de bevolking van elk land wordt geindoctineerd , naar gelang de huidige lijders van dat land aan de macht zijn , en zij gaan zelf niet vechten , maar zwepen de bevolking op , zodat ze hun buren vermoorden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in