Misschien, heel misschien zijn de nuttige debiele Nieuwe Wereldregering-marionetten zoals Albert Bourla echt zo idioot en onderwerpen ze zichzelf aan hun eigen biowapen DEATHVAX™-gif?

Deze bio-kamikaze heeft naar verluidt niet alleen meerdere experimentele gentherapie-injecties gekregen waar hij zelf beweerde aanvankelijk bedenkingen bij te hebben, maar hij heeft waarschijnlijk ook het nutteloze en giftige Paxlovid ingenomen, schrijft 2ndsmartestguyintheworld.

Ik ben positief getest op COVID. Ik voel me goed en symptoomvrij. Ik heb de nieuwe bivalente booster nog niet gehad, omdat ik de richtlijnen van de CDC volgde om 3 maanden te wachten sinds mijn vorige COVID geval dateert van midden augustus. Hoewel we grote vooruitgang hebben geboekt, is het virus nog steeds aanwezig.

Aangenomen dat Bourla werkelijk deelneemt aan deze massale farmaceutische rituele zelfmoord, dan is het vooral fascinerend dat hij zich opmaakt om de bivalente booster te nemen.

We weten dat de meerderheid van de Amerikanen dit nieuwste BigPharma-gif botweg heeft verworpen; naar schatting neemt minder dan 2% van de bevolking deel aan deze nieuwste zwendel.

Wat we ook beginnen op te merken is dat de bivalente injectie potentieel veel dodelijker is dan de vorige DEATHVAX™ aanbiedingen; om precies te zijn:

De ‘bivalente’ nachtmerrie begint – en er zijn al 549 meldingen in VAERS

  Plotseling en onverwacht: Minstens 11 vakantiegangers dood op Italiaanse stranden in slechts 24 uur

De nieuwe COVID-19 intraveneuze producten zijn dus uitgerold. Amendementen op de EUA’s (iedereen die denkt dat we om een andere reden in een noodsituatie verkeren dan dat psychopathische miljardairs de wetenschap en de geneeskunde teisteren en controleren, moet eens wat gaan lezen), werden uitgegeven aan Moderna TX Inc. en Pfizer Inc. en als gevolg daarvan staan mensen over de hele wereld in de rij om zich met dit nieuwe product te laten injecteren. Lees meer

De bovenstaande VAERS-gegevens zijn vooral grimmig omdat de bivalente injectie gloednieuw is en bijna niemand deze accepteert.

Als Bourla echt een bonafide debiel is, zal hij waarschijnlijk niet lang meer onder de levenden zijn.

En de bivalent gemodificeerde VAIDS-patiënten gaan deze winter een bijzonder helse verkoudheids- en griepseizoen tegemoet.

Voldoe er NIET aan.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

In Oostenrijk is het vingerwijzen begonnen! Vaccinartsen worden onder de bus gegooid!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe situatie in Oekraïne is een historische gebeurtenis van immense omvang
Volgend artikelDr. Coleman: Vaccin waarheden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

  • Bivalent slaat op de 2 in 1 prik, de griepspuit en covidprik in één, zoals die nu aangeboden wordt.
   Gemodificeerd slaat op de genetische modificatie die de Messenger RNA spuiten veroorzaken. Door middel van de ‘communicatie signalen’ van het RNA te wijzigen, zal ook het DNA anders reageren en is de ontvanger van de MRNA dus genetisch gemodificeerd.
   VAIDS patiënten slaat op de destructie van het immuunsysteem door zogenaamde vaccins. Oftewel AIDS door de V.

   • “FV september 25, 2022 at 11:01
    Bivalent slaat op de 2 in 1 prik, de griepspuit en covidprik in één,”

    Is die intraveneus?
    Dat moet door een dokter of een hoger opgeleide verpleegster. Vroeger toch.

    Bi-valent… de gewone griepprik is al multivalent. En de covidprik is ook een cocktail van varianten.

    Waar zit dan dat bi ???

    • Grikke; het is hier geen NU.nl hé….. waar men het beste kind van de klas speelt door elkaar te verbeteren en om verduidelijking van een 4 lettergreep te vragen.

     Bi staat gewoon voor tweewaardig in dit geval van chromosomen (dus bij de reductiedeling een paar vormend).

     Kom op laten we de kern van de boodschap niet uit het oog verliezen…

 1. Een nieuwe regel zou moeten worden dat CEO’s van de vaccinatie industrie verplicht zichzelf en hun complete familie moeten laten vaccineren alvorens experimentele spuiten op de complete mensheid los te laten.
  Ik denk niet dat deze gluiperd zo stom is dat hij zich echt laat vaccineren.
  Het is gewoon een PR stunt.

 2. Geloven jullie nu echt in dit verhaal.
  Het is 1 van de laatste stuiptrekkingen van deze persoon om te doen alsof hij van niets weet. En dus eventueel kan ontsnappen aan vervolging !
  NOOIT maar dan ook nooit heeft hij dat vaccin genomen.
  Dit is een sprookje.

 3. Neem eens een blik op het ongecensureerde kontrakt van Pfizer met de EU.
  Link :
  https://www.rai.it/dl/doc/2021/04/17/1618676600910_APA%20BioNTech%20Pfizer__.pdf

  Dit contract is een ware schande !

  – Pfizer aanvaard geen enkele verantwoordelijkheid voor letsels en overlijdens
  – De overheden van betrokken landen moeten zelf opdraaien voor de schade en doden ! (er wordt een waarborg kapitaal geeist van de overheden).
  – Er is geen enkele garantie qua leveringsplan, er mogen geen schadevergoedingen geclaimd worden.
  – Zwijgplicht voor overheden over de contractinhoud en Pfizer gegevens
  – Zolang men contractueel gebonden is mogen geen “alternatieve geneeswijzen” gebruikt worden : HCQ, Ivermectine … Azithromycine

  Vraag je dan af hoe groot de kans is dat Bourla (CEO Pfizer), en verantwoordelijke voor dit kontrakt, zich met zijn eigen smeerlapperij heeft laten inspuiten ?

  Ik schat die kans op 0,0% en al die leugens zijn gewoon een PR-stunt.

  Zoek zelf maar even op hoeveel winst deze moordenaars al maakten …

 4. IDD denk ik ook niet dat ie zich volspuiten,in 2020 zou hij het niet eens gewild hebben.
  En dat men nu schrijft dat ie wel besmet is ondanks vax,zou betekenen dat de schaapjes blijven slapen,dat het normaal is.
  NEVER VAX

 5. Dit zijn insider berichten, om elkaar te waarschuwen voor iets wat alleen die satanische club weet.
  Dus lieve mensen, doe er je voordeel mee.

 6. Dat is en blijft voorlopig de fascinerende vraag : hoeveel van die dombo’s geloven echt–al dan niet louter op gezag van anderen–in de flauwekul waar ze voor zeggen te staan en hoeveel zijn er wel kortzichtig dom, maar geraffineerd puur slecht genoeg om–wétend dat alles één grote hoax is en de ‘vaccins’ giftige rotzooi zijn–alle schade en ellende wel op hun geweten te willen hebben.. Uit puur misdadig parasitair egoïstisch vermeend eigenbelang…ten koste van alles… Beide soorten bestaan gegarandeerd ! Misschien je eigen buurman wel, die zich nooit zal laten prikken maar driftig aandelen Pfizer koopt ?! Zoulgraag de percentuele verhouding willen weten.. Een Rutte en de Jonge laten zich volgens mij niet prikken–of met wat zoutoplossing–maar een Seegers en een groot deel van de kamers zijn volgens mij toch écht schapen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in