via Twitter

In verband met de linkse rellen in de westerse wereld onder het mom van ‘Black Lives Matter’ en ‘anti-racisme’ verschijnen aan beide zijden van de Atlantische Oceaan nu ook verschillende soorten zwarte milities op straat.

Dit weekeinde ging een zwarte militiegroep de straten van Londen op. Op hun kogelvrije vesten stond de tekst “FF Force” die voor “Forever Family” moet staan. De groep eist dat Groot-Brittannië betaalt voor wat wordt verondersteld generaties van Afrikaanse slavernij te zijn.

FF Force wil ook proberen om gelijkgestemde groepen te centraliseren. Er zijn vergelijkingen gemaakt met de Amerikaanse groep Black Panthers in de jaren ’60.

Bovendien beweren ze “verenigd te zijn in de strijd tegen racisme, ongelijkheid en onrechtvaardigheid”. Hoe de groep wordt gefinancierd is onduidelijk, maar wordt beschreven als een als een door “zwarten geëigende beweging” die giften van het publiek ontvangt.

Een van degenen die op de militie reageerden is Nigel Farage. De voormalige leider van de UKIP beschrijft de scènes als beangstigend en gelooft dat dit is wat Black Lives Matter vanaf het begin wilde en dat het de samenleving zal verdelen als nooit tevoren.

Dit weekend ging het geweld door in de Verenigde Staten, waar Antifa en Black Lives Matter gewapende groepen in Texas inzetten.

Zij richtten zich onder andere op het blokkeren van het verkeer voor gewone particulieren die daardoor niet aan het werk konden.

Ook vielen ze restaurantgasten lastig en bedreigden ze.

George Soros pompt nog eens een kwart miljard dollar in racistische Black Lives Matter

  Zwarte burgermeesterskandidaat: Ontvoering was om sympathiestemmen te winnen - filmde haar eigen "mishandeling en ontvoering"
Vorig artikelGriekse regering trekt portemonnee om zich te ontdoen van migranten
Volgend artikelLe Pen belooft alle criminele migranten te deporteren bij een verkiezingsoverwinning in 2022
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in