Ik denk dat ik langzamer beweeg dan een schildpad … Ik huil onder de douche omdat het zo pijnlijk is,” zegt de vrouw in deze video terwijl ze vertelt over haar lange en moeilijke strijd tegen de verlammende huidaandoening die ze kreeg nadat ze de AstraZeneca prik had gekregen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Waar is Tiffany Dover? Verpleegster die flauwviel terwijl ze tijdens een live nieuwsuitzending COVID-gevaccineerd werd, is nog steeds nergens te vindenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Covid-19 vaccins zullen naar verwachting in 2022 wereldwijd 62,3 miljoen cardiovasculaire sterfgevallen veroorzaken 
Vorig artikelMeer Oekraïense eenhoorns voor het wanhopige Westen om op te jagen
Volgend artikelDe VS en de NAVO voeren oorlog met Rusland in Oekraïne… maar Rusland is verzekerd van de overwinning
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Off topic

  Een ander bewijs dat het Amerikaanse rechtssysteem langzaam ineenstort onder links/liberale politiek

  Rechter DROPS klaagt aan tegen man die blanke verpleeghuispatiënten doodsloeg
  Een liberale rechter heeft de aanklacht tegen Jaden Hayden ingetrokken, die werd gearresteerd voor het herhaaldelijk doodslaan van blanke bejaarde verpleeghuispatiënten.

  https://newspunch.com/democrat-judge-drops-charges-against-man-who-beat-nursing-home-patients-to-death/

 2. En ik moet het toch weer opmerken, helaas weer iemand gezakt voor de cojona t6est.
  Wie zakt wordt gevaxxed door onkunde, domheid of angst.

  • Ik begrijp je opmerking wel maar ik vind dat mensen met 2 spuiten er toch echt niet zoveel aan konden doen.
   Zij zijn zwaar misleid en hebben blind vertrouwen in de overheid gehad die wel het beste met hun voor zou hebben. Natuurlijk zijn zo ook te makkelijke geweest. Velen hebben ook echt priksprijt en zien het geheel nu wel.
   De mensen met een 3e spuit zijn echt blind geweest. Vergeet niet dat wij hier niet, zoals in Japan eerdere slechte ervaringen hebben gehad met spuiten van de overheid.
   Maar dit is zo ontzettend zien wat hier gaande is.
   Ik moet eerlijk zeggen dat ikzelf ook pas sinds 1 maand door heb dat we in een ontzettend kwaadaardig depopulatirprgramma zitten. Niet dat er enige twijfel was om die rommel te nemen maar dat was meer omdat ik de overheid al niet vertrouwde wegens “eerdere blunders”.

   • “Ik moet eerlijk zeggen dat ikzelf ook pas sinds 1 maand door heb dat we in een ontzettend kwaadaardig depopulatirprgramma zitten.”

    Bedankt dat je dit zegt. Het is nuttig om te weten wat het proces is bij medemensen, en hoe lang dat in beslag neemt voor ze iets opmerken.

    Er is meer aan de hand….
    https://zonderreden.substack.com/

    • Sorry hoor, maar dit is gewoon een soort mensen dat nog gelooft in het luistere naar “de notabelen in het durp” Notarissen, burgrmeesters, accountants, bankdirecteuren enz. ” waar ze blindelings vertrouwen in hebben.

     Met een beetje kritisch bewuste levenservaring moet dat toch op je 30e voorbij zijn en pik je dat niet meer en daarvoor pik je niks omdat je een opstandige puber bent.

     Dit zijn mensen die met een snottebel en zelfs met een sportblessure naar naar een waardeloze huis-tuin-en keukenarts stappen voor een zere pleister terwijl ze donders goed weten dat het tijd en rust kost.

     Een overheid die je vertelt dat je iets onbekends van een commercieel bedrijf (met strafrechtelijke veroordelingen!!!) MOET nemen???

     En zo kan ik nog wel heel veel langer doorgaan.

     Ik heb me altijd heel ver van politiek gehouden, had geen idee wat er speelde (en dat had ik graag zo gehouden), maar toen wij hier in maart 2020 werden opgesloten gingen alle alarmbellen af.

     Toen m’n mediavretende moeder direct vertelde “oh, maar ze komen vast wel snel met een vaccin!”
     Toen besefte ik dat we aan de vooravond van iets zeer fouts zaten…..

 3. Geen ‘medicijnen’ nemen die je niet nodig hebt, o.a. ‘vaccins’ zijn totaal overbodig.
  Al helemaal niet wanneer er mee geleurd en doorgedramd wordt…

 4. Wie ook maar 1 mRNA prik heeft gehad of nog krijgt is ten dode opgeschreven tussen nu en 5 jaar !!! Bron: prof. Cahill Ierland.

 5. Met volle afschuw naar deze beelden gekeken.

  1 ding is zeker; dit is geen aandoening.
  Dit is een levenslange inwendige infectie.

  En nog een ding is zeker; hier kom je intern nooit meer vanaf. Want je hele immuunsysteem is naar de kl*te.
  Je lichaam is niet meer wat het was.
  Je DNA is niet meer wat het was.

  Dit is geen “huidaandoening” … dit is een ONNATUURLIJKE aandoening, dat niet te vergelijken is met “natuurlijke” huidaandoeningen zoals eczeem of huiduitslag door de zon bijv.

  Dit kan Herpes zijn.. in combinatie met grafene oxide deeltjes en zware metalen.
  Je lichaam is letterlijk kapot gemaakt.

  Dit “helen” is alleen maar een buitenkant kwestie maar zal tijdelijk zijn en altijd in je huidcellen en lichaams cellen verblijven.

  Kortom; je BENT letterlijk GMO geworden……….. letterlijk..

  Dit is echt heel erg.

  En maar denken dat het een “tijdelijke” bijwerking is…

  Uitzichtloos zou ik ervan worden.

  En het is maar goed ook dat die mensen denken dat het tijdelijk is of wegtrekt…

  ik zeg het vaker; blijf uit de buurt van de mensen die dep rikken hebben geïnjecteerd gekregen.
  Familie of niet.

  Wegwezen. Eigen gezondheid is OOK belangrijk in plaats van mensen pleasen en zo dicht bij ze blijven terwijl ze GMO geworden zijn… diep triest…. echt waar.

 6. Shedding:
  Ik ben er nog steeds niet over uit of die ‘shedding’ verontrustend is. Volgens Theo Schetters (https://artsencollectief.nl/theo-schetters/) is het niet. Zelf heb ik er wel vraagtekens bij – want als die Ingespotenen in spike-eiwit fabriekjes zijn veranderd, dan komt die rommel er ook uit, hoe dan ook. En dat adem jij dan ook in. Gelukkig beperkt die shedding zich dan alleen tot gevormde spike-eiwitten, en niet de mRNA die zich in je dna gaat vestigen, dus dan kom je er weer van af. Wel een probleem als je dag in dag uit bij Ingespotenen aanwezig moet zijn. Want dan kan het best wel je immuunsysteem aantasten. Lijkt mij.

 7. Valt op dat meer mensen behoorlijk reaktionair zijn ook in het verkeer…zou dat komen door de grafeenoxide in bloed??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in