Er bestaat nu een nieuw soort na-pandemie burgers: zij die, ook al werden ze ooit voortdurend geschonden door het brute volksgezondheidsbeleid van de regering – en die destijds hun grieven uitten, maar masochistisch weigerden hun medeplichtigheid daaraan op te schorten – nu toch een voorliefde aan de dag leggen om de gebeurtenissen van die twee tumultueuze jaren door een roze bril te bekijken, schrijft Tom Penn.

U hebt ongetwijfeld wel eens een van deze merkwaardige exemplaren ontmoet, het gemuteerde nageslacht van bijvoorbeeld James Delingpole’s celebrity lockdown “verraders” – Ik genoot van de rustige wegen; het was heerlijk om betaald verlof te hebben; ik waardeerde het lagere levenstempo; ik had tijd om mijn leven opnieuw te evalueren; zij halen nu met liefde, verlangen zelfs, herinneringen op, ondanks de talloze ontberingen van die tijd.

Hoe snel zijn ze vergeten dat hun oudere kwetsbare familieleden in eenzame opsluiting werden gedwongen, dat de persoonlijke groei van hun kinderen werd belemmerd, en dat tientallen bedrijven in hun district ten onder gingen, om nooit meer terug te keren, bijvoorbeeld. En de regel van zes? Ach, wij nodigen met Kerstmis en Nieuwjaar meestal toch niet meer dan zes personen uit.

Deze mensen – de achteraf onverschilligen – zijn gevaarlijk; hun nonchalance dodelijk. Hun bagatellisering van een langdurige periode van volstrekt onnodig nationaal trauma is de vruchtbare bodem waarop het nep-medelijdende, groezelige, politiek gedreven machtsbeleid van een toekomstige noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid gemakkelijk kan worden gezaaid. Zij, niet het virus, zijn de echte vernietiger van vrijheid en rede.

Het is een absolute schande dat ik zes weken moet wachten op een afspraak bij mijn huisarts, hebben ze het lef hebben om te klagen. Ik word voortdurend doorverwezen naar een online dienst! Wel, wat had je in godsnaam verwacht? Ik probeer, maar faal vaak, om niet te spugen van bijna totaal ongeloof.

  Verbolgen Amerikaanse doctor: COVID-19 gevaccineerden zullen in de komende vijf jaar sterven

Afgelopen juni ben ik er, omwille van mijn geestelijke gezondheid, in geslaagd me los te rukken van elke verdere analyse van de pandemie en haar vele dystopische sociale uitlopers, maar terwijl ik probeer het oude levensritme weer op te pakken, blijven de spoken me achtervolgen. Helaas blijkt dit veel meer inspanning te vergen dan ik aanvankelijk dacht: de psychologische gevolgen van twee jaar gloeiend hete woede en plaatselijke ideologische vervreemding – om nog maar te zwijgen van het universele verbod op alles wat het leven aangenaam maakt – zijn niet zo gemakkelijk weg te poetsen als ik me had voorgesteld.

Ik geef toe dat de schandelijke campagne van gedragsmanipulatie van de regering – hun op de mainstream media gebaseerde duw in de rug project de hysterische antithese van het “blijf kalm en ga door” ethos van voorheen – was soms zo genuanceerd, agressief en alomtegenwoordig dat zelfs de meest nuchtere mensen onder ons erdoor werden misleid. Maar dat zelfs nu, terwijl het overduidelijk is dat alle oorspronkelijke apocalyptische profetieën die hun narratief over de lockdown bepaalden zo onnauwkeurig waren dat het een farce werd, de rooskleurige kijkers er toch voor kiezen om de totaal onevenredige eisen die aan ons werden gesteld te herzien alsof ze een of andere zinnenprikkelende soap aan het naspelen waren, is rampzalig.

Ik huiver als ik terugdenk aan de gebeurtenissen van de pandemie, en ben er helaas getuige van dat de werkelijke doelstellingen die ten grondslag liggen aan de herprogrammering van onze zintuigen, overal om mij heen werkelijkheid worden: de sluwe ontmanteling van onze gezondheidsdiensten, en de daaropvolgende heruitvinding ervan online voor onze “veiligheid”, en het openbreken van de obsceen lucratieve markt voor onvoldoende geteste “medische vooruitgang”, slechts twee van de meer voor de hand liggende gevechten die zijn gewonnen in de strijd om drone-achtige betalende klanten te creëren voor de onmenselijke technologieën van de Vierde Industriële Revolutie.

  Dokter tegen gezondheidsautoriteiten FDA en CDC: "In 20 jaar medische praktijk heb ik nog nooit zoveel letsels door vaccins gezien"

Ik ben geenszins bereid om de flagellanten te vergeven voor wie het vooruitzicht van een herhaling van genoemde soap voor de volksgezondheid slechts onverschilligheid oproept: die schijnbare fetisjisten die er nu met een soort perverse moed prat op gaan dat ze het eigenlijk niet zo erg vonden dat het weefsel van hun leven werd verscheurd, alsof het slechts verwant was aan het experimenteren met een licht taboe van de erotiek. Wij leven tenminste niet in Oekraïne, zeggen ze. Wat een sluwe ontsnappingsroute voor het pandemiebeleid was die invasie. Zo ontzettend handig. Perfect, zouden sommigen zeggen.

Misschien is het een tekortkoming van mij, maar ik vind dat deze mensen nog geen vergeving verdienen. Het gaat niet om hun totale gebrek aan berouw, maar om hun totale Disney-achtige idiotie: een kracht van onwetendheid met genoeg macht om het morele universum in te storten, en die daarom een soort existentiële bedreiging vormt voor ons allemaal.

Misschien zal ik ooit in staat zijn tot vergeving, maar ik zal het zeker nooit vergeten, en ik zal verdoemd zijn als ik ooit terugkijk op de pandemie als een boeiend en vreemd uitstel van de dagelijkse sleur, en niet als de walgelijk wrede verschrikking die het was.

Zelfs als iemand die zich boven de hysterie heeft weten te verheffen, om de rook en de spiegels heen heeft gekeken en door alle canards, afleidingsmanoeuvres en herdopingen heen heeft gekeken, lijkt het erop dat het ontwarren van de ongewenste persoonsveranderingen helaas, voorlopig althans, een half werk blijft. Elke ontmoeting met een misleidende zelfkwetser is een verontrustende herinnering dat de echte architecten van toekomstige oorlogen over moraal, ethiek en zelfbestuur niet in Whitehall en daarboven zitten, maar in feite allemaal om mij heen.

  Bewijs dat het vaccin veel meer doodt dan het redt

Het is inderdaad een machtige en contra-intuïtieve vraag om diegenen te vergeven die je eenvoudigweg niet kunt vertrouwen. Hoe kun je dan in vrede leven als zij elk domein van het dagelijks leven bevolken, en als zij bij de geringste externe aansporing alles wat jou (en zogenaamd hen) dierbaar is, met plezier ontmantelen, terwijl zij de brutaliteit hebben om in je gezicht de spot te drijven met jouw lijden?

De opmars van de pandemie-robotten gaat onverminderd door. Hoeveel zijn er eigenlijk?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het is zo ver – Het grote sterven is begonnenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Verenigde Staten zijn zeer flexibel als het gaat om het ondersteunen van de internationale rechtsorde
Volgend artikelCDC, VK regering & Oxford Universiteit bevestigen dat COVID-vaccinatie NIET WERKT en mogelijk dodelijke gevolgen heeft
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Dankzij WO2 en Hitler zijn er snelwegen en straalmotoren… dat niveau. Mensen die geleerd hebben om alles om te buigen naar iets positiefs omdat ze de realiteit niet aankunnen en zelf/intern nooit positief geladen zijn. De wereld en alle situaties/gebeurtenissen zijn niet positief of negatief. Dingen zijn zoals ze zijn. Mensen leren om alles positief of negatief te labelen, waardoor ze niet doorhebben dat in realiteit alleen zijzelf positief of negatief zijn. We zijn allemaal van onszelf verwijderd en daardoor projecteren we wat wij willen horen/zien ipv de realiteit te horen/zien. Iedereen fantaseert de wereld aan elkaar ipv zonder oordeel de realiteit aan te kijken. Als we allemaal zouden ophouden met oordelen, zouden we langzaam allemaal hetzelfde gaan zien. Dan zouden negatief en positief veranderen in kwaad en goed. Kwaad (angst) en goed (liefde) zijn alles wat er bestaat. Negatief en positief zijn meningen/oordelen, terwijl kwaad/angst en goed/liefde feiten zijn. Kwaad is een lage vibratie, goed is een hoge vibratie. Als we zo zouden kijken en luisteren, dan zouden we allemaal zien wat de kwade krachten/lage vibraties/angst op aarde aan het doen zijn. En dan zouden we allemaal beseffen dat WIJ een wereld willen obv het goede/hoge vibraties/liefde op aarde.

  • Klasse bericht – 100% eens….

   Lage en hoge frequenties is wat is.
   Het surfen op beide frequenties is wat we allemaal doen.

   We zijn 1 zee.

   En de tegenstroom is intens…….. en daar erger ik me soms echt wel aan. Vooral dit stuk is zó leidend:

   ” Elke ontmoeting met een misleidende zelfkwetser is een verontrustende herinnering dat de echte architecten van toekomstige oorlogen over moraal, ethiek en zelfbestuur niet in Whitehall en daarboven zitten, maar in feite allemaal om mij heen.”

   Dat is wel de vibratie waar we ons met z’n allen in bevinden… 4D..5D… veel nog 3D… en die 3D om je daar doorheen te werken..is een task hoor….

   We zijn een spiegel… voor elkaar en van elkaar… maar het is verdomde zwaar!

   Rijmpje.

 2. Dankjewel voor deze schijnwerper, die ons laat zien dat we, bewustzijn en zelfbewustzijn en omgevingsbewustzijn hebben verworven !
  En ondanks dat, wij toch als onbedwingbaar lijkt het wel, de heftigste dingen in ons leven, in ons samenleven romantiseren.
  Wij schijnbaar niet in staat zijn om een nieuwe wereld te scheppen en dus maar in de oude tredmolen voortgaan en in een alles- herhaald- zich- bewustzijn voort leven .
  Hopelijk is het zo dat een voldoende zelf- bewusten alsnog uit de tredmolen springen en ontsnappen aan de gelatenheid.

 3. Er zijn er Teveel…maar met een heleboel anderen voel ik me Beter dan de rest..en Vergeven NOOIT…we leven ermee..maar dat is al… uiteindelijk straffen zij alleen zichzelf kijk eens naar de Vele familie-Drama’s…de zeer vele onverklaarbare auto-ongelukken…vele rijden Zomaar huizen binnen..op een Rechte weg bv..DAT ZE OPROTTEN..end of Story…🪦⚰️🪦⚰️❗❗

 4. Elk nadeel heeft zijn voordeel. Uiteindelijk zullen we als gevolg vd gifinjecties van een deel vh deugzaam knuddeveegilde af zijn. Daarmee komt er vanzelf minder draagvlak voor het crimineel waanbeleid. Daarbij wordt het leven van mensen met gezond verstand ook prettiger.

 5. Er valt niets te vergeven.
  Je bent persoonlijk verantwoordelijk voor de gevolgen van je eigen handelingen, en die gevolgen zijn voor jou persoonlijk.
  Vergeven?……. een grote verzameling slapende dufkoppen heeft zich laten leiden door een verzameling giftige Dikkoppen.

  Wat valt daarin te vergeven dan?

  Leef er maar mee…..met je schuldgevoel. Leef maar met de gevolgen van je weigering om te kijken wie je bent.
  Leef maar met de gevolgen van je weigering om jezelf onder ogen te komen.
  Leef maar met de gevolgen van je prikjes.
  Leef maar met de resultante van je stupide goedgelovigheid.
  Leef maar met de gevolgen van je op niets berustende arrogantie.
  Leef maar met je doodsangst .
  Leef maar met je spijt .
  Leef maar met de gevolgen van je neiging om mee te lopen met de kudde om je sterker te voelen dan het individu.
  Leef maar met je angst voor dat individu waar je zo’n hekel aan had tijdens die massahysterie.

  Daar verandert mijn vergeving helemaal niets aan.

  • Goed gezegd InHetMeer !

   Laat ze er lekker zelf mee leven.. ik wacht niet op een excuus of erkenning.. die mensen die zo waren en handelden en zich vol lieten prikken waren mentaal al weg…

   Je zou er maar mee samen willen leven… of als partner hebben….

   Het is verschrikkelijk hoe de maatschappij in 2en werd gedreven máár….. ook verhelderend vind ik!

   Ik weet nu met welke types ik te doen heb en de mensen met een goed geweten en zelf besef hebben de prikken niet “gekozen” en dát is wat er mij toe doet.. de rest heb ik (omdat ze zichzelf dat al aangedaan hebben) opgegeven….ze BLIJVEN in een cognitieve dissonantie merk ik. Verloren volk… maar trekt wel de hele maatschappij mee….

   Ziekmeldingen etc… dus druk op de rest…. what a time to be alive mensen!

   • De maatschappij was altijd al in tweeën. De veschilligen en de onverschilligen. De laatsten een zware en zelfs dodelijke last voor elke samenleving.

 6. Ik weet niet of jullie dat ook ervaren hebt maar er werd niet alleen uiterlijk het heel moeilijk op ons gemaakt maar ook innerlijk betreft onze dromen want die demonen weten precies waar jouw breekpunt lag betreft zaken die al heel lang achter jou lagen waarin je zwak goedgelovig of manipuleerbaar was. Persoonlijk heb ik innerlijk om hulp gevraagd en het ook gekregen zowat van de eene op de andere dag hadden ze geen vat meer op mij en was het gedaan met hun manipulaties terwijl je slaapt. Waar en hoe je ook woont al is het met 2de hand meubeltjes het zal er steeds warm en gezellig zijn zonder die negatieve dingen en je zal ook ondervinden als je ergens op bezoek “moest” gaan je achteraf blij en opgelucht zal zijn terug in je oude omgeving te kunnen vertoeven . Dus hoe groot en riant hun huis wel mag zijn en hun dure auto’s voor de deur en minstens 3xper jaar een verre tropische reis doen of deden het zal je allemaal niets meer doen het raakt je niet meer.

 7. Wat andere doen interesseert mij niet, dat is hun keus daar laat ik ze vrij in. Zolang zij mij maar met rust laten. Dat opdringerige en mij de wet willen lezen, heb ik een broertje dood aan. Vooral als ze geen onderbouwing hebben op basis van waarheden en natuurlijke processen en/of er geen wil is aan hun kant om er over te praten . Als zij dat niet kunnen of willen door hun onkunde of onwetendheid of vanuit de macht over mij willen beslissen is er geen land meer met mij te bezeilen. Dan gooi ik mij dwars dat is mijn principe kwestie. Want de meeste medemensen zijn zo achterlijk dom en inconsequent, wat me telkens opvalt. Intelligentie straalt er niet van af.

  Ik heb diverse gewaarschuwd met onderbouwingen e.d. voor het zogenaamde vaccin NIET te nemen, als jij je leven lief is. Op dat moment bedankte ze mij voor de informatie. Dan zou je als gewaarschuwd mens je toch even nadenken, als je de uitnodiging in de bus krijgt. Maar nee ze hebben alle gewoon de prikken gehaald tot aan de herhaal booster. En klagen nu over allerlei kwaaltjes en zijn zij kwaad op mij omdat ik geen medelijden met hun heb. Want mijn commentaar was dat het hun eigen schuld was, want ik had ze er voor gewaarschuwd. En dan krijg je allerlei smoezen naar je toe geslingerd, want zij zijn nu zielig vinden zij zelf. De slachtofferrol aannemen door hun arrogante eigenwijsheid en dan andere de schuld proberen te geven.

 8. “Hoe kun je dan in vrede leven als zij elk domein van het dagelijks leven bevolken, en als zij bij de geringste externe aansporing alles wat jou (en zogenaamd hen) dierbaar is, met plezier ontmantelen, terwijl zij de brutaliteit hebben om in je gezicht de spot te drijven met jouw lijden?”

  Het antwoord is heel simpel: wie t laatst lacht, lacht t best. Ze zijn binnen een paar jaar allemaal kaput.

  Maar inderdaad: nooit vergeten! Zoals m’n werkgever die t meer dan terecht vind dat ongevaccineerden geen recht op zorg hebben ‘want ze hebben bewust t risico genomen’.
  Toen en nu lag op t puntje van m’n tong om te zeggen: ‘dat geldt ook voor de geïnjecteerden’ maar ik gooi geen parels voor de zwijnen.
  2 jaar later, nu dus: meneer heeft braaf 5 spuiten in z’n lijf en al hier en daar wat daagjes ziek geweest. En deze week de hele week ziek. Ik ben geen dag ziek geweest. Misschien hier en daar een dag veel niezen maar dat was t ook. I rest my case…

  • Tiswat……
   Wauw.

   Zeer goede reacties allemaal.
   https://youtu.be/7i3zv33XgNE
   Video met onze dokters en wetenschappers die tegen de stroom zijn ingegaan en de consequenties moesten verdragen.
   In Duitsland is het tegenoffensief #ich habe mitgemacht aan de gang. Alle celebrities, muziekindustrie, politici die hebben meegedaan passeren de revue in de alternative media. Het grote ontkennen begint en “we moeten verder”.

   Van mij mogen ze allemaal sterven.

 9. Nederland in een economisch infarct!
  Verschillende gemeenteambtenaren, waaronder buitengewoon opsporingsambtenaren (boa’s), leggen eind deze maand het werk neer om zo een betere cao af te dwingen. Dat maakt vakbond FNV bekend. Er zal eerst in de vier grote steden worden gestaakt. Daarna volgen andere delen van Nederland.

 10. Wat een boosheid! Laat je niet vangen door haat en boze gevoelens, dat geeft geen blijdschap en vrede en rust. Heb medelijden met alle mensen die zich hebben laten misleiden en zich willen laten misleiden. Bidt voor hen en vraag of de Heilige Geest hun ogen wil openen. Vraag of de Heilige Geest je schoon wil branden van alle boze gedachten en gevoelens jegens andere mensen. Hoe vaak hebben wij zelf niet domme dingen gedaan? Wie heeft zichzelf of zijn kinderen ooit eens laten vaccineren? Ook met alle gevolgen van dien? Sommigen met de dood als gevolg. Zie omhoog! Vergeef! Want in Mattheus 6: 15 staat: “Maar indien gij den mensen hun misdaden niet vergeeft, zo zal ook uw Vader uw misdaden niet vergeven.” Kijk in de spiegel. Als ik voor alle domme dingen die ik heb gedaan lik op stuk had gekregen, had ik er niet meer geweest. Dank God in alles en deze fase in ons leven is ook een testfase voor ieder persoonlijk. Heb medelijden met allen die misleid worden. Vraag zelf vergeving en vergeef! Wrok en haat vreet aan je en in je! De Heere Jezus bad zelfs voor zijn moordenaars: “Vader, vergeef het hun want zij weten niet wat zij doen!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in