Twee en een half miljoen mensen zijn tot nu toe alleen al in Duitsland het slachtoffer geworden van de experimentele COVID-19 injecties door bijwerkingen van de preparaten. Een schokkend rapport van de Nationale Vereniging van Artsen voor Wettelijke Ziektekostenverzekering (KBV) heeft dit nu aan het licht gebracht, en bevestigt de schatting op basis van de factureringsgegevens van BKK Pro Vita, schrijft Wochenblick.at.

Het is een document met explosieve kracht, dat de inentingscampagne van de Bondsregering aan het wankelen zou kunnen brengen of zelfs tot een einde zou kunnen brengen. In maart vroeg AfD-parlementslid Martin Sichert aan de directeur van de Landelijke Vereniging van Artsen voor Wettelijke Ziektekostenverzekering (KBV), Andreas Gassen, hoeveel patiënten medische behandeling hadden gekregen voor klachten na het krijgen van een COVID-19 injectie.

Miljoenen slachtoffers van COVID-19 injecties

Na eerst overvraagd te zijn, leverde Gassen nu drie maanden later een zeer explosief document van drie bladzijden, zoals de “Epoch Times” meldt. En dit bevestigt ook het onlangs ontslagen BKK ProVita bestuurslid met zijn extrapolatie: want bijna 2,5 miljoen mensen moesten door een arts behandeld worden nadat ze met een van de experimentele stoffen geïnjecteerd waren. En dit zijn nog maar de slachtoffers van de vaccinatie tot eind 2021.

Slechts 10% van de bijwerkingen gemeld

Vreemd genoeg vermeldt het veiligheidsrapport van het Paul Ehrlich Instituut (PEI) op 31 december daarentegen minder dan 250.000 “vermoedelijke gevallen van een bijwerking”, d.w.z. minder dan een tiende van wat het KBV-rapport laat zien. Volgens het PEI zijn er tegen eind 2021 ongeveer 149 miljoen doses ingespoten bij ongeveer 60 miljoen gevaccineerden. In verhouding tot de patiënten met bijwerkingen die nu gemeld zijn, betekent dit dat elke 60e injectie een bezoek aan de dokter opleverde. Als men het cijfer relateert aan het aantal gentherapiepatiënten, moest 4,1 procent van de gevaccineerden daarna naar de dokter.

  Familie van lerares die stierf na vaccinatie met AstraZeneca spant rechtszaak aan

AfD-Sichert: “Gegevenssituatie moet gevolgen hebben”

De AfD-gezondheidswoordvoerder Martin Sichert, die in de gezondheidscommissie de openbaarmaking van deze cijfers had geëist, ziet dit document als een schandaal.

“Wanneer bijna 2,5 miljoen mensen een arts raadplegen na een COVID-vaccinatie, dan moet dat openbaar gemaakt worden. Deze nieuwe gegevens moeten gevolgen hebben.”

Verklaring vaccinatie is veilig, beslist onjuist

Sichert eist dat artsen en patiënten voortaan over dit risico worden geïnformeerd.

“Tot nu toe is hun alleen gezegd dat vaccinatie veilig is. Nu weten wij dat zij hun toestemming onder volkomen valse voorwaarden hebben gegeven. Natuurlijk moet de federale regering ook opdraaien voor alle schade die met vaccinatie gepaard gaat. Als ik 2,5 miljoen behandelde bijwerkingen heb op ongeveer 60 miljoen gevaccineerden, dan is de bewering dat vaccinatie veilig is, beslist onjuist.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig Pfizer chef Mike Yeadon heeft gelijk gekregen – Wij zijn voorgelogenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKlokkenluidster: Pfizer’s voornaamste doel is het immuunsysteem van de mens te bewapenen om zichzelf te doden
Volgend artikelWesterse “elites” zijn gewoon niet in staat om slecht nieuws over wat dan ook te horen, omdat de meesten van hen nukkige kinderen zijn met het volwassenheidsniveau van middelbare school tieners
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. (2,5 miljoen Duitse slachtoffers van vaccin bijwerkingen)

  Wanneer lees ik een keer over de aantallen vaccin bijwerkingen in Nederland.
  Of zijn die hier niet ? Overal komen ze met schrikbarende cijfers.
  Behalve in Nederland…. Raaaaaaar

 2. Ik heb zelf 3 vaccins gehad en last van bijwerkingen ik raad men de faceboek groep Bijwerkingen na mRna te volgen daar delen mensen hun verhalen en hun bijwerkingen na het vaccin als je dat leest wil je nooit geen vaccin meer

 3. Ik heb gepraat als Brugman, mijn kinderen en vrienden gewaarschuwd voor de gevolgen van de gifprik. Ik was een drammer en complotdenker. “Ja ouwe we weten het nu wel, hou je mond maar” uiteindelijk mijn gezin en “vrienden” verloren. Ze hebben allen braaf de prik en booster genomen. Wat willen jullie nu met deze zgn vaccinslachtoffers. Vergeet ze en ga morgen de boeren steunen voordat we later alleen maar munnen jammeren over “stikstofslachtoffers” Shit hé, wat een slaperig volkje zijn we toch. Beschamend om Nederlander te zijn.

  • @Eddy,

   Mag ik me voor de volle 100% bij deze woorden aansluiten!!!!

   Op een toetsenbord liggen rammen kunnen ze WEL…..ben benieuwd naar morgen.

   Ik ben er in elk geval klaar voor. Zal indien nodig en mogelijk, maar dit laatste zal ik zelf wel bewerkstelligen, onze/mijn boeren in mijn land met drinken verzorgen. Gaat niet zoveel in mijn autootje maar flesjes water en evt frisdrank moet kunnen.

   Ben al zo lang aan het aansporen om BIJ ELKAAR te komen, groepen te vormen in eigen omgeving en een persoon aanwijzen om met andere groepen contacten te leggen.

   Uitsluitend domme opmerkingen of helemaal niets, volledige stilte.

   Dit achterlijke volk verdient niet beter…..

   Niet te geloven dit!

   Hoop dat men weet wat er speelt morgen. Kom van jullie luie reten af en beweeg naar BUITEN, daar waar trekkers staan zijn boeren, jullie weten wel, dat zijn die mensen die NOOIT vakantie hebben want dieren hè, en die moeten verzorgt worden, landerijen moeten bewerkt worden, en dat allemaal onder een gigantische hoge druk door vergunningen en voorschriften daarin welke steeds maar strakker getrokken worden en geloof me aub, ik kan dat weten!

   We moeten deze geweldige mensen helpen…..trek dus jullie plan en help!

   En nee, IK ben geen boer maar heb er erg veel sympathie voor!!!

   Mijn God wat een lam volk!

   Fijne dag gewenst morgen en type nog maar wat hier en daar, dat gaat helpen!

   Bah bah bah!

   Gladiator

   • Beetje wereldvreemd als je niet weet dat die boeren tig jaar aan alle kanten zijn gesubsidieerd om de natuur te verkloten (met big pharmaffiashit) en de arme dieren te mishandelrn en volstouwen (met pharmaffiashit).

    Typisch nederlands om massaal onnadenkend een groep op te hemelen.Zelfde niveau als op commando met een tweekleurig nazivlaggetje te lopen.

    Uitsterven van ons apenras is zo slecht nog niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in