© Freepik

Dus gaan zij nu door met injecties voor kleine kinderen die zeker het immuunsysteem van de kinderen zullen beschadigen en een reeks daaruit voortvloeiende ernstige aandoeningen zullen veroorzaken, variërend van hepatitis tot myocarditis tot steriliteit tot hersenbeschadiging, schrijft James Howard Kunstler.

U kunt zich dezer dagen afvragen of ons land nog gekker kan worden. De FDA en de CDC lijken erop uit te zijn om zoveel mogelijk Amerikanen te doden en te verminken. Bewijzen (niet alleen bewijzen, begrijpt u) zijn er in overvloed dat de mRNA-“vaccins” van Pfizer en Moderna niet werken en schromelijk onveilig zijn. Als de mensen die deze agentschappen leiden dat niet weten, dan is er in de geschiedenis van de westerse beschaving nog nooit een luier, minder competent, slechter geïnformeerd uitvoerend team geweest dat iets leidt.

Dus gaan zij nu maar door met inentingen voor kleine kinderen die het immuunsysteem van die kinderen zeker zullen aantasten en een hele reeks daaruit voortvloeiende ernstige aandoeningen zullen veroorzaken, variërend van hepatitis tot myocarditis tot steriliteit tot hersenbeschadiging. Je zou denken dat als alleen al geruchten hierover hun oren en ogen zouden bereiken, deze directeuren op zijn minst hun injectieprogramma zouden pauzeren om het te onderzoeken. Er is werkelijk geen analoog in de geschiedenis voor autoriteiten die zo blindelings moordzuchtig te werk gaan.

De nazi’s vermoordden doelgroepen voor doelbewuste eugenetische doeleinden, hoe wreed ze ook waren, en maakten duidelijk waarom ze het deden – althans onder elkaar – terwijl ze het deden. Stalin doodde zijn vermeende politieke vijanden en doodde daarna willekeurig massa’s om de sovjetbevolking in de greep van zijn bewind te houden. Daar is een naam voor: despotische wreedheid. Mao Zedong voerde zijn moordcampagnes en culturele revoluties op om wanhopig vast te houden aan zijn afglijdende autocratische macht. Pol Pot vermoordde mensen die een bril droegen en boeken lazen, omdat zij in staat waren dingen uit te zoeken – zoals wat Pol Pot van plan was.

  Geen andere verklaring

Dr. Anthony Fauci (medisch adviseur van het Witte Huis), Dr. Rochelle Walensky (CDC), en Dr. Robert M. Califf (FDA) doden en beschadigen Amerikanen omdat… zij blijkbaar niet weten waarom. Zoals het oude gezegde luidt: zij weten niet wat zij doen. Of is dat zo? Is het eigenlijk nog wel mogelijk? Men moet aannemen dat het mogelijk is als zij krankzinnig zijn, wat, dat begrijpt u ook wel, niet uitsluit dat zij ook slecht zijn.

Mevrouw Walensky zegt herhaaldelijk dat zij “de gegevens” bekijken of afwachten. Nee, dat doet zij niet. Zij zegt dat alleen maar, alsof zij een toverspreuk opzegt die de schuldvraag kan afbuigen. De gegevens zijn in het volle zicht, zelfs niet verstopt. De gegevens zijn overal ter wereld: dit land, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Frankrijk, Zweden, Noorwegen, IJsland, Portugal, Israël, Cuba, Zuid-Afrika, Australië, noem maar een land op. De gegevens duiken nu op in gerespecteerde medische tijdschriften, veel nieuwswebsites, substacks, en blogs, en zelfs, hier en daar, in wat wij mainstream media noemen. Veel van de gegevens werden tot voor kort gepubliceerd in de verzamelorganen van de agentschappen zelf, maar die hebben dat bewust tegengehouden.

De gegevens vertellen ons dat mensen die “gevaccineerd” en “geboosterd” zijn, tevoorschijn komen met een gebroken immuunsysteem, dat hen extra open laat staan voor herhaalde Covid-19 herinfectie, en dat elke herhaling van de ziekte hun immuunsysteem nog meer afbreekt – wat suggereert dat na verloop van tijd (denk: de komende maanden) steeds meer van hen direct door spike-eiwitten zullen sterven aan allerlei opportunistische virale en bacteriële ziekten, om nog maar te zwijgen van kankers, structurele schade door bloedstolsels, hartweefselbeschadiging en hersenen- en neuro-ziekten, idem dito.

  Moedige, onafhankelijke lezers - ik ben zo trots dat ik een van jullie ben

Gelooft u dat de autoriteiten dit alles op de een of andere manier over het hoofd hebben gezien? Proberen zij te doen alsof zij niet (kies maar uit): 1) roekeloos de grootste samengestelde medische blunder in de geschiedenis promoten? 2) met farmaceutische bedrijven hebben samengespannen in een afschuwelijke zwendel? 3) de orders uitvoeren van een duistere, kwaadwillige elite om de menselijke bevolking uit te roeien onder een verdorven, messianistische, crypto-eco-ideologie? of 4) gewoon… redenen…

Over niet al te lange tijd zullen zij het ons moeten vertellen. Op dit ogenblik is aftreden om gewoon weg te glippen van de plaats van het misdrijf waarschijnlijk niet meer mogelijk. Francis Collins heeft eind vorig jaar geprobeerd af te treden bij de National Institutes for Health (NIH), maar wij zullen hem weten te vinden, en wij weten zeker wat hij gedaan heeft bij het mogelijk maken van het ontstaan van de Covid-19 pandemie en daarna van de veronderstelde redder daarvan, de “vaccins”.

Dit geldt trouwens voor de hele medische wereld, met inbegrip van de artsen, de ziekenhuisdirecteuren, en, natuurlijk, de pharmamanagers. Zij zullen zich moeten verantwoorden voor de vraag waarom zij doorgingen met het vaccineren van het publiek toen voorzichtigheid geboden was (primum non nocere – in de eerste plaats geen kwaad doen), en hoe het komt dat zij op domme en/of kwaadwillige wijze goedkope en doeltreffende geneesmiddelen voor vroegtijdige behandeling onderdrukt hebben.

De absurde zwendelmachine van de Amerikaanse geneeskunde is toch al aan het instorten, samen met zowat elk ander systeem waarvan wij afhankelijk zijn. Dus misschien denken de artsen en de ambtenaren van volksgezondheid dat, als zij het erkennen van het voor de hand liggende een paar maanden langer kunnen uitstellen, er in de VS geen instellingen meer zullen overblijven om hun misdaden te berechten. Mogelijk, maar niet waarschijnlijk.

  "Explosieve" studie concludeert dat natuurlijke immuniteit superieur is aan vaccinatie

Er zijn al genoeg gegevens die een abnormale stijging van het aantal sterfgevallen door alle oorzaken in veel landen laten zien. De levensverzekeringsmaatschappijen melden het al maanden. Maar de verworven immunodeficiëntie van de “gevaccineerden” zal te tastbaar en zichtbaar worden naarmate het netwerkeffect aanslaat en steeds meer Amerikanen beseffen dat overal om hen heen mensen sterven, geliefden, vrienden, vrienden van vrienden, beroemdheden uit het nieuws. Dat zou onvermijdelijk een soort sociale paniek veroorzaken – en precies op hetzelfde moment dat benzine en diesel onbetaalbaar of schaars worden, elk denkbaar product uit de winkelschappen verdwijnt, de financiële markten instorten, en de Partij van de Chaos haar stoottroepen de straat op stuurt om te rellen, te plunderen en te branden.

Zelfs onder die erbarmelijke omstandigheden moet u zich dit realiseren: er zullen in dit land nog heel wat mensen overblijven die niet gevaccineerd, niet ziek, en niet krankzinnig zijn – miljoenen – en zij zijn het die het beschavingsproject hier in leven zullen houden, inclusief het oordeel brengen over degenen die alle bovengenoemde rampen en boosaardigheden in gang hebben gezet.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een georkestreerde nep “Covid pandemie” werd gebruikt om gezondheid, burgerlijke vrijheid en de dokter-patiënt relatie te vernietigenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCatastrofale Oekraïense verliezen doen er niet toe voor Kiev, Brussel, Londen of Washington
Volgend artikelWijlen Dr. Zev Zelenko: COVID-19 vaccins zijn bedoeld om mensen in een staat van massapsychose te houden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. De westerse plundercratie die de hebzucht van de machtsgeile misdaad syndicaten, nu verenigd in het WEF. Tegen zijn grenzen aanliep, om zoveel mogelijk gratis toe te kunnen eigenen. Stonden de bevolkingen in de weg, om de mensenpopulatie drastisch te kunnen uitdunnen, zodat er weer meer voor hen overblijft. Het de andere niets gunnen staat hoog in hun vaandel. Dan is zo’n gecamoufleerde gifspuit met een vertragingsmechanisme toch een briljant idee, dat de bevolkingen deze gecamoufleerde dodelijke gifspuit met vertragingsmechanisme nog zelf vrijwillig komen halen onder valse voorwendselen.

    Van vertel de bevolkingen een fabel dat het voor hun eigen gezondheid is. Blaas het verhaal zover op dat het zogenaamd tegen een zeer ernstige besmettelijke ziekte gaat waar ze aan dood kunnen gaan. Zet de WHO aan het werk dat ze deze fabel ziekte moeten uit roepen tot een pandemie. En herhaal deze fabel constant op de media en in de politiek en dat er maar 1 oplossing is er voor en dat is een vaccin. Zorg er voor dat er zoveel mogelijk mensen dat zogenaamde vaccin komen halen, schaf de grondwetten tijdelijk af om zo dwangmaatregelen door te kunnen voeren. Zet er hoge boetes op voor het overtreden van de opgelegde (illegale) wetten. Zodat het net lijkt alsof de regeringen alles uit de kast trekken, om deze fabel ziekte onder de knie te krijgen. Zodat de iedere burger gehoorzaamd aan de regeringen. We zien nu de resultaten ervan.

    Door deze bewuste criminele genocide project door de farmaceuten en de uitvoerende omgekochte regeringen met de desbetreffende overheidsorganisaties is het zeer duidelijk geworden, dat het westen door en door corrupt is tot in het bot en geen middel onbenut laat om de eigen bevolkingen met het list en bedrog methodes alles van de bevolkingen te kunnen afpakken en de bevolkingen zelf als een wegwerp product te behandelen. Dit moet en zal met wortel en tak uitgeroeid moeten worden, want anders vernietigen zij alles en iedereen op de aarde, door hun hebzucht om andere niets te gunnen. Terwijl de aarde voor iedereen een overvloed aan voedsel ons biedt.

    • Qvic.U vergeet de veel machtigere voorloper van het WEF,de Nazi bilderberg groep.Mede oprichter nazi/sser nepprins bernhard en de CIA.Het nepkoningshuis zit vuistdiep in de nazi bilderberg groep en het WEF,hun masterplan een NWO/great reset.

  2. ik wordt helemaal ziek van het kijken naar die injectie foto op deze pagina. ik ga er bijna aan wennen, maar dat laat ik niet gebeuren. Is inderdaad schokkend met een reden. Is ook niet niks.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in