© Mohammad Shahhosseini op Unsplash

Bijwerkingen en sterfgevallen worden niet gerapporteerd omdat het papierwerk buitensporig is, maar er is een alarmerende toename van “gevaccineerde patiënten” die te maken krijgen met beroertes, toevallen, bloedstolsels, verlamming, hartaanvallen en ontstekingen, schrijft Ray Songtree.

Persoonlijk verhaal van wat er gebeurt in delen van Canada.

Persoonlijke vriend die een gediplomeerd verpleegkundige is en op de spoedeisende hulp werkt in Canada: Artsen en verpleegkundigen zijn medeplichtig aan de vaccinmoorden

Hij zag en documenteerde een alarmerende toename van “gevaccineerde patiënten” met beroertes, toevallen, bloedstolsels, verlammingen, hartaanvallen en ontstekingen… evenals huiduitslag, netelroos etc. Sommige verpleegsters en verplegers hebben verlammingsverschijnselen en hartaanvallen gehad na het toedienen van het vaccin. Hij merkte ook een toename op van anafylactische shockgevallen van dingen zoals bijensteken… die voorkwamen bij gevaccineerde mensen die nooit eerder dit soort allergie hadden gehad.

De meeste artsen en verpleegkundigen keken de andere kant op en documenteerden niet de gezondheidsproblemen die zich binnen enkele dagen, weken en maanden na de vaccinatie en boosters voordeden.

Documentatie van dergelijke bijwerkingen vereist dat artsen ongeveer 40 pagina’s per incident invullen en uren onderzoek doen om de informatie over de vaccinflacon te achterhalen, zoals lot #, fabrikant etc. Artsen doen dit daarom niet.

Mijn verpleegkundige vriend en zijn spoedeisende hulp vriendin hebben nu hun RN licenties ingetrokken zijn omdat ze ervoor gekozen hebben hun mond open te doen en zich niet te laten vaccineren. De BC (British Columbia) verpleegkundigen vakbond was tegen de mandaten, het ontslaan en het intrekken van de licenties maar Bonnie Henry, hoofd van BC gezondheidsdienst heeft het toch opgelegd… dus het gebeurt, Bonnie Henry werd in haar huidige positie geïnstalleerd na een aantal jaren bij de WHO gewerkt te hebben.

Dankzij premier Trudeau is Canada nu verder gegaan met vaccinpaspoorten en geen vaccin betekent geen vlieg- of vakantiereizen. Mijn vrienden daar die zich bewust zijn van de gevaren van de vaccinaties hebben hun biezen gepakt en zijn naar Mexico verhuisd of geven toe aan de tirannie en krijgen de vaccinaties. Velen lijken echter erg bang en zijn psychologisch “bevroren”. De atmosfeer is niet goed… in veel gebieden, vooral in de steden is er veel vijandigheid tegen de “ongevaccineerden”… gepropageerd en aangemoedigd door premier Trudeau.

  Misdadig Canada injecteert kinderen met COVID-19, koopt ze om met ijsjes terwijl de politie de ouders op afstand houdt

Het lijkt erop dat Canada in ernstige problemen zit..v eroorzaakt door decennia van programmeren en demoraliseren van het volk in afhankelijke, hulpeloze ‘gehoorzame’ burgers met een slachtoffermentaliteit. Ik zie dit als een ernstige keerzijde van het socialistische regeringsparadigma.

Ziekenhuizen – Moord voor winst

– Hallo allemaal,

Ik was gisteren op bezoek bij een vriend die ik al acht maanden niet gezien heb. We waren aan het bijpraten en hadden het ook over Covid toen hij vertelde dat zijn oudere zuster (die op het vasteland woonde) onlangs aan Covid was overleden. Ik was geschokt en vroeg naar de omstandigheden en of ze comorbiditeiten had, enz. Blijkbaar was ze ernstig gevallen en bracht een ambulance haar naar het plaatselijke ziekenhuis. Bij de opname voor de val gaven ze haar een PCR-test (waarvan we allemaal weten dat die vals-positieve resultaten oplevert) en diagnosticeerden haar met Covid. (Ditzelfde protocol wordt op grote schaal gerapporteerd).

De dokter legde haar onmiddellijk aan de beademing en twee dagen later was ze dood. Mijn vriend gelooft oprecht dat het de beademingsapparatuur was die haar doodde. Dit is precies wat Stew Peters, verschillende doktoren en ziekenhuis klokkenluiders beweren dat er gebeurt. Moord door beademing en Remdesivir.

Als je bedenkt hoe de regering dit heeft gestimuleerd door de ziekenhuizen meer geld te betalen voor Covid-gevallen ($13.000 en beademingsapparatuurgebruik 39.000) is het schokkend. Wie deze beslissing ook heeft genomen in de regering en de beslissing om de ondeugdelijke PCR test te gebruiken voor de diagnose is schuldig aan misdaden tegen de mensheid. (Ik zou ook willen toevoegen het onthouden van Ivermectine en Hydroxychloroquine behandelingsopties).

  Vaccinnederlaag in Oostenrijk: Slechts 9.000 van de 2,6 miljoen vaccindoses werden gevaccineerd

Ik geloof echt dat we al deze corrupte gezondheidsfunctionarissen, regeringsfunctionarissen, ziekenhuisbestuurders, doktoren, politici, mediabazen, technici die hebben deelgenomen aan deze Covidmisdaden, Lockdownmisdaden, Vaccinmisdaden en Neurenberg-overtredingen moeten aanklagen wegens misdaden tegen de mensheid.

Het is de enige manier waarop dit zal eindigen.

“Er wordt nu duidelijk gesproken over de schadelijke effecten van deze vaccins en meer en meer mensen, sommige met goedbetaalde banen, lopen ervan weg omdat ze willen blijven leven,” schrijft reageerder EB in de commentarensectie.

“Ik sprak een paar dagen geleden met een werknemer en hij vertelde me over een man die hij kende die een triatlonloper was die de prik had genomen. Na de eerste vaccinatie was hij in orde, maar na de tweede kreeg hij een beroerte en zit hij nu in een rolstoel.

Dit verhaal is een van de tienduizenden over mensen die na een injectie met Covid-vaccins letsel opliepen.

De mainstream media onderdrukken, op bevel, alle informatie en gegevens die aantonen dat dit giftige vaccin nalatig en verantwoordelijk is voor alle sterfgevallen en verwondingen die rechtstreeks verband houden met de mensen die de prik hebben genomen. Ook wordt hun opgedragen het publiek te informeren dat deze vaccindoses veilig en ongevaarlijk zijn.

Veel mensen zijn wakker geworden en alle chantage en bedreigingen veranderen hen niet van gedachten. Zij verlaten in groten getale hun baan en carrière. En veel van deze mensen hebben banen die werkgevers nog lange tijd niet zullen kunnen vervullen.

Het zijn niet de ongevaccineerde mensen die het probleem zijn. Het zijn de illegale en ongrondwettelijke mandaten die deze werknemers verplichten om hun gezondheid mogelijk in gevaar te brengen die de directe oorzaak zijn van al dit banenverlies,” aldus reageerder JG.

  Enorm! CDC onderzoekt Covid-klonterprik die beroertes veroorzaakt

“Wat er in Canada gebeurt, gebeurt ook in Amerika, maar vooral in de steden van de blauwe staten. Het is zo verschrikkelijk als je nu naar een dokterspraktijk gaat, want ongeacht je aandoening is het enige waar ze om geven of je de prik hebt gehad of niet. Als je zegt van niet, gaan ze onmiddellijk op het script over en proberen ze je te dwingen het wel te doen. Als je weerstand biedt, beschuldigen ze je van domheid en zeggen ze dat je moet stoppen met luisteren naar mensen op social media. Als je het over sterfgevallen hebt, zeggen ze dat het volkomen veilig is.

Als dat niet werkt proberen ze je bang te maken met “je eindigt aan een beademingsapparaat” of insinueren dat je verantwoordelijk bent als iemand in je familie ziek wordt. Het is meer dan walgelijk.

Ik ben een slim persoon en trap er niet in, maar oudere mensen en hysterische middenklasse moeders geloven alles wat hen verteld wordt. Je kunt niet tot ze doordringen, zelfs niet als mensen waar ze van houden dood neervallen van de injectie.

Ik denk dat het gedaan is met de westerse beschaving. Ik denk niet dat dit zal stoppen, de mensen hebben gewoon niet de wil om het te laten stoppen. Het venster sluit zich. Tijd om het land uit te gaan als je kunt,” zegt JK.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Er komen hier steeds meer mensen die na de vaccinatie een beroerte hebben gehad”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDoktersassistente slaat alarm: 90% van ziekenhuispatiënten zijn gevaccineerd en bijwerkingen worden niet gemeld
Volgend artikelTrump probeert nog steeds de eer op te eisen voor dodelijke covidvaccins die mensen vermoorden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. De Jood, de heiden en de Gemeente van God ‘Weest geen struikelblok voor Joden en voor Grieken en voor de gemeente van God’ (1 Kor. 10:32) ‘Gemeente’ duidt het geheel aan van alle ware gelovigen in deze genadetijd; het wordt soms ook aangeduid als ‘Kerk’ of ‘Vergadering van alle ware Christ-gelovigen’.

  Edwin Vissers

 2. ik heb hierbij moeten huilen.
  hoe die man vertelt over de zus van zijn vriend.
  je hoort hem niet, je voelt hem.
  alle onrecht en frustratie.
  hoe schuldig ze in feite zijn.
  en hoeveel van deze verhalen zijn er al niet…

  maar dat was vorig jaar.
  nu is het grote sterven begonnen.
  zullen we kerst maar afgelasten?

  • Echt een rotverhaal ja. In NYC kregen ze ook 40,000 dollar per beademingsmachine, dus ze lieten die dingen massaal aanrukken. Dan weet je al hoe laat het is, toch. Follow the money trail. Cuomo heeft er goed mee geboerd. Zieke shit…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in