Steve Kirsch was een Big Tech CEO die met pensioen ging nadat hij dubbel gevaccineerd was voor Covid-19. Niet lang daarna kwam hij erachter dat het hele narratief over injecties en Covid niet strookte met de wetenschap of met de feiten. De vaccins, bijvoorbeeld, waren niet veilig en effectief zoals men hem had doen geloven. Gezonde mensen die hij kende vielen dood neer nadat zij gevaccineerd waren. Dus begon Kirsch, die twee graden aan het MIT heeft behaald, een zoektocht om alles te weten te komen over Covid-19 en de zogenaamde vaccins die gebruikt worden om het te behandelen, schrijft Greg Hunter.

Al doende werd hij een strijder voor de waarheid en plaatste hij zijn baanbrekende journalistiek en analyses die de enorme Covid-19 leugens ontmaskerden op zijn razend populaire Substack.com site. Kirsch legt uit, “Ik kijk eigenlijk naar de wetenschap om te zien of die ondersteunt wat de aanbevelingen zijn, en elke keer ben ik verbaasd om te ontdekken dat de werkelijke wetenschap niet overeenkomt met wat ons verteld wordt. Dat geldt voor de vaccins, dat geldt voor de maskers, en voor eigenlijk alle ingrepen waarover men ons heeft verteld. De “twee meter regel,” zelfs zoiets simpels als dat, u kunt geen artikel vinden dat zegt dat het 2 meter is in tegenstelling tot 2,5 meter, of 1,5 meter of wat dan ook. Het is veel ingewikkelder dan dat.”

Kirsch zegt: “Altijd als ik een publiek heb, vraag ik de mensen: “Hoeveel mensen in uw huishouden zijn gestorven aan Covid?” Er zal één hand of twee handen zijn. Dan vraag ik: “Hoeveel mensen kent u die aan het Covid-19 vaccin gestorven zijn?” De laatste keer dat ik die vraag stelde, was het een verhouding van 7 tegen 1. 7 keer meer mensen meldden een sterfgeval aan de vaccins. Als ze er zelfs maar een factor 10 naast zitten… is het nog steeds een ramp buiten proportie… Ik zag een tweet van een arts die zei: hoe lang gaan we nog doen alsof deze (vaccindoden) incidenten gewoon pech zijn? Hij zegt in feite dat wij weten dat het vaccin dit veroorzaakt, maar dat wij ons niet kunnen uitspreken, want dan worden wij ontslagen en worden onze ziekenhuisprivileges ingetrokken. Onze vergunning om geneeskunde te beoefenen zal worden ingetrokken. Daarom ziet u geen dokters die zich dit realiseren zich uitspreken. Zij moeten allemaal zwijgen.”

Kirsch zegt verder: “Dit is de grootste catastrofe in de Amerikaanse geschiedenis. Zelfs een lid van het EU-parlement heeft dit onlangs gezegd. Zij zei dat deze vaccins de grootste ramp ooit zijn.”

De massale hoeveelheid slachtoffers van deze vaccinfraude worden wakker en beseffen dat zij vergiftigd en vermoord zijn. Kirsch zegt: “Zij zullen niet blij zijn. Ik wil niet voorspellen wat zij gaan doen, maar een heleboel mensen zullen enorm overstuur zijn. Ik denk dat zij op zijn minst nooit meer iets van de CDC, FDA en NIH zullen vertrouwen. Dat is op zijn minst, en ze zullen ook de mainstream media niet meer vertrouwen. Zij zullen geen vertrouwen hebben in voorstellen van het Congres, omdat de meeste mensen in het Congres zeggen dat u uw vaccin moet halen. Dit zal het vertrouwen vernietigen in de mainstream media, in het Congres, in de mainstream medische gemeenschap, in overheidsinstanties en in de medische wetenschap in het algemeen. Het zal de grootste vertrouwensvernietiger zijn in de geschiedenis van de mensheid, deze Covid-vaccins. Dit is niet alleen in de V.S., dit is wereldwijd. Wanneer de mensen erachter komen dat hun regering hun gezegd heeft dat zij een injectie moesten nemen die hen veel eerder zou doden dan redden, zullen de mensen razend zijn. Het zullen niet slechts een paar mensen zijn die razend zullen zijn, het zullen heel veel mensen zijn.”

Er is nog veel meer in het 1 uur en 10 minuten durende interview.

  Duizenden tweets "Boosterprik is Kicking My Ass" - Ontwikkelen onmiddellijk na de prik ernstige koorts, zweren, lichaamspijn


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

SPIKE-EIWIT SYNDROOM overspoelt de wereld nu dodelijke aandoeningen uit het niets opduiken na de COVID-19 vaccinatieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNew York Times: Dankzij de klimaatverandering is het nu tijd voor… kannibalisme
Volgend artikelWij zijn ons hele leven voorgelogen over alles wat belangrijk is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Former Mariinsky Theater opera singer, Vadim Cheldiyev, has been convicted to 10 years in prison.

  Cheldiyev, who is from North Ossetia – a republic of Russia situated in the North Caucasus of Eastern Europe – was detained in April 2020 after organising a 2,000-strong anti-lockdown protest in his hometown due to concerns that restrictions would cost many their jobs.

  Prior to the protest, Cheldiyev shared a video message with his followers, highlighting that the “non-existent coronavirus” was part of a government plot to “enslave the people”.

  • Ja, niet verwonderlijk. Rusland is een dictatuur. En vergeet niet dat Putin tot kort nog bevriend was met Klaus Schwab en dus zijn WEF doelen steunde…

   • Nederland is nooit een democratie geweest, maar altijd een dictatuur al sinds ruim 200 jaar en sinds 1896 door een buitenlandse entiteit bestuurd wordt die heel geniepig een bedrijf met de naam Staat der Nederlanden coöperatie opgericht heeft, maar eigenlijk helemaal niet bevoegd is.

  • @Ab……………..

   BINGO…………..en de discussie gaat maar over het wel of niet bestaan van een virus, over de gifspuiten, afleiding manouvres met stikstof en CO2, klimaatverandering, voedselketenonderbrekingen……

   U bent de eerst dit in 1x top to the point komt…..

   In het hele dorp waar ik woon zijn de straatlantaarns (ik bedoel concreet de lampunits) vervangen eind 2020 begin 2021.

   Toen ik zo’n grapjas van enexis vroeg waarom dit gebeurde, en meer concreet, of dit was omdat IN DEZE LAMPUNITS 5G transmitters zaten antwoordde hij, dat dit niet het geval was. Hij had er naar mijn mening helemaal geen verstand van want toen ik 5G noemde keek hij me aan als een botsauto….

   Het was omdat de lampjes welke in de units zaten niet meer gemaakt zouden worden. Dit is totale BS daar er plaatsen in mijn dorp zijn, o.a. in de straat waar ik zelf woon, waar nog gewoon alle oude lampen units staan.

   En nu komt de klapper………

   Vorige maand of misschien iets langer geleden hebben ze in de straat waar ik woon, welke doodlopend is tegen een dijk aan, 2 units vervangen met daarin led lampen en in de vorm van een plat uitlopende eendenbek………

   De straat is vanaf de rijksweg, waar grote palen staan met ledverlichting (en dus 5G transmitters) tot aan de dijk waar de straat dus doodloopt, ongeveer 350 meter lang…..een 5G transmitter moet elke 250 meter een transmitter hebben anders loopt deze op niets uit en is de ontvangst verder nul!

   Ik wist niet dat men deze 2 palen hier neer gezet hadden want het viel niet op daar het er maar twee waren en deze staan ook nog eens tussen bomen echter ik heb sinds een week of 6 een fluitje in mijn beide oren, ben sneller moe en zelfs overdag wat eerder NOOIT het geval was en ik heb het gevoel dat ik meer en intensiever moet ademhalen. Het is net of ik minder zuurstof inhaleer dan voorheen.

   En laat dit nu precies enkele bijwerkingen zijn van 5G.

   Ik moet dan ook binnenkort mijn plan trekken, dat zult u begrijpen nietwaar.

   Ik ben echter nog even met iets bezig wat nogal van belang is en daar heb ik deze mastyen net voor nodig..

   Gegroet beste,

   Gladiator

   • Dag Gladiator, dank.
    Hier soortgelijk op het Franse platteland. Nog nooit sinds de “beschaving” is ze het gelukt telefoonkabels in de steenrijke grond te stoppen, nu wel voor glasvezel. Bij eerste opsluiting bij verkeersborden vage gaten waar kastjes in verdwenen.
    Paar weken geleden bij ons (rest hangt ook ineensvol met de witte kastjes) een monteur die een gaatje in een telefoonpaal bij ons maakte en de maat tot bovenaan opnam. Op z’n autootje zo’n signaalteken.
    Ik vroeg of hij ons kwam vermoorden met 5G. “Tuurlijk kwam hij niet voor 5G, het was controle voor de telefoonlijn”.
    Ze denken nu Linky (die smartmeter) IN ons huis te gaan plaatsen.
    Tuurlijk, want zo kunnen ze o.a. 5G over ons terrein laten stralen want huis en deel perceel staat te ver van de openbare weg. Dit wordt oorlog. We laten ons zo nodig afsluiten en dat heeft grote gevolgen in dit land (de electrafactuur is het enige bewijs dat je hier woont en is voor van alles nodig. Scheelt in ieder geval bewonersbelasting)

    Vervelend dat oorsuizen. Hier ontploft één van mijn honden en ikzelf als ze weer aan de knop draaien.

    • @Ab,

     Dank voor het wederhoor,

     Beste, even dit,

     Ik ken Frankrijk eigenlijk helemaal niet echter ik meen dat het daar nogal makkelijk is om aan bepaalde zaken te komen.

     Laat ik heel duidelijk zijn, ik moet even iets uitproberen echter lukt dat niet dan gaan ze eraf en wel heel zeker. Zo gepiept.

     We moeten eens eindelijk voor ons zelf gaan opkomen en ook voor onze medemensen en daarmee bedoel ik met name de ouderen die hun leven lang gewerkt hebben en nu geruimd worden. Die snappen gewoon niet wat er werkelijk aan de hand is en dus moeten deze beschermd worden….dat is een plicht!

     Ik woon hier in een piepklein gehucht met schrik niet 50 mensen waarvan de meeste ouderen en dan ook nog eens op hoge leeftijd.

     Deze laat ik niet ruimen, daar sta ik voor en wel heel zeker.
     Ik heb er in elk geval een behoorlijk aantal kunnen redden voor de gifspuit en hun al op hun hart gedrukt dat indien het verplicht gaat worden ze mij moeten inlichten….de meesten hebben mijn telefoonnummers al….

     Laat ze vooral hier bij ons gehucht beginnen……zal mooi worden echter vooral luidruchtig.

     En hier zijn mensen bij mij geweest welke van diverse forums of sites komen, stuk of 20 ongeveer…..maar liggen nu in ruststand, denken waarschijnlijk dat alles weer normaal gaat worden en dus nog niet echt wakker wat me nogal tegenvalt maar oké…..het komt nog wel en heel snel….dit komend herfst/winterseizoen gaat de hel los komen………..kijken of ik het dan og een beetje drukker krijg en anders dan verdwijn ik van dit theater en…..nou ja…..

     Hou u taai daar in France……….ik probeer het fort hier te houden…..

     Groet vanuit de taille van Limburg ergens aan de Maas

     Gladiator

     • Elke keer word er gespeculeerd dat de hel los gaat de ene keer in maart dan in juli en nu weer in de winter, ben benieuwd.
      Dat er mensen sterven en ziek worden is wel duidelijk maar die hel heb ik nog niet gezien ondanks de bangmakerij.

      Na mijn idee laten ze gecontroleerd mensen sterven en ziek worden om de aandacht niet op het spuitje te vestigen, de onderzoekende mensen weten al lang dat het allemaal foute boel is.

      Laat wat mij betreft die winter of hel maar komen, ben wel klaar met de schaapjes.

  • Wat is er niet duidelijk aan NEE!
   Al mijn 20 redenen om nee te zeggen zijn nog staande.

   Ze zullen en willen in iedereen een onbestemd goedje douwen.
   Dus…zijn er echtcimbicielen die hier in trappen?

   • Wij hebben te maken met een sekte het WEF zijn allemaal rijken en elite zij beheersen jou geest je lichaam dat is met de eerste Corona spuit begonnen die waren niet zo dodelijk maar wel genoeg om ouderen en ernstige zieken te vermoorden, maar ter herinnering in 2021 begon men ouderen mensen in verzorgingshuizen in te enten met het gif vervolgens mochten wij niet naar onze vader of moeder want het was zo besmettelijk en deze mensen gingen in eenzaamheid dood zelfs er kon nog niet eens afscheid genomen van worden en werden vlug begraven of gingen de oven in om zoveel mogelijk het bewijs te verwijderen en nu weten wij wat er aan de hand is het WEF heeft het besturen van het land overgenomen en Rutte met zijn links tuig speelde daarbij een grote rol WEF is een sekte ga maar eens zelf denken maar dat is wel moeilijk.

 2. Zo dus ondanks alles zit Rusland ook tot over de oren in de covid hoax.

  Waar ter wereld is er aan te ontsnappen?

  Van de week las ik dat Aftikaanse landen met grote armoede weinig of niet de gen-therapie injecteren.
  Er werd geopperd daar naar te emigreren.

  Echter schijnt men daar het injecteren te willen intensiveren

  Dus waar ontkomen we eraan?

   • Exact !! Vluchten kan niet meer….. laten we maar blijven op onze vertrouwde plek en omgeving want het zou je maar gebeuren dat je in een wildvreemd land/ continent als 3e rangs burger wordt behandeld.

    Hier weten we tenminste de wegen inmiddels wel uit ons hoofd, te vinden naar plekken die ons helpen rust te vinden. Maar je zou maar in India wonen…. OPVALLEN natuurlijk want…ja… uiterlijkheden zeg maar. Zelfde geldt ontvoeren ze je voor losgeld en al die andere taferelen.. of je wordt in eens staatsgevangene… spreek je de taal niet in een Peruaanse gevangenis…. moet je niet willen ook trouwens in zulke landen (amerika, zuid Amerika, India of ergens in het Afrikaanse continent…1 van de landen… hoe rijk of arm ook…etc.) willen wonen……

    En de overige landen tja…….. tel uit je winst.

    8 woorden: We gaan het allemaal beleven de komende periode !

   • Vluchten is gewoon je ogen sluiten voor de werkelijkheid en dat is de grootste fout wat het volk doet zich afsluiten van de werkelijkheid ik zie dat in mijn familie alles wat de overheid doet is goed voor het volk is hun mening zij zijn blind van angst geworden en ik heb ze zelf op gegeven zo mensen zijn niet meer te redden en wij hebben hier in Nederland zovele daar valt gewoon niet tegen te vechten en dus niet mee doen en sterk blijven aan je eigen lijf meer kunnen wij niet doen .

 3. Voor alle mensen die zichzelf hebben laten injecteren met dé gifprik en – welke in het bezit zijn van een rijbewijs;

  LEVER JE RIJBEWIJS IN BIJ HET CBR WANT U BENT EEN GEVAAR OP DE WEG VOOR ANDEREN;

  https://www.nu.nl/294331/video/auto-komt-op-dak-van-schuur-terecht-in-nieuw-lekkerland.html

  Uiteraard semi-sarcastisch, daar er niet gesproken wordt over bijwerkingen van de prikken, maanden na plaatsen, noch dat dit de reden van het ongeluk zou zijn.

  Ik stap in ieder geval niet in de auto of het vliegtuig bij iemand die het desbtreffende voertuig moet besturen. Ook buiten ben ik goed alert hierop…automatisch, hoef ik vrij weinig moeite voor te doen.
  Dus kan ik ook nog genieten van de prachtige natuur om mij heen….incl. de heldere hemel (met chemtrails) – op een niet bewolkte dag..

  • Mooi hè? Vorige week vloog zo’n toestel (wsl met spuitjunk) bijna ons huis in. Draaide in het dal. Uren later was ’s avonds een zwarte materie samengedreven door de draai. Bijzonder “natuurverschijnsel” in de helderblauwe avondlucht.

   We moeten niet vluchten maar ook niet bevriezen. Dus…..v.

  • Klopt helaas helaas heel veel ongelukken, het is net of de hersenen van de gefackcineerden compleet is aangetast maak het dagelijks mee op mijn werk.
   Of ze in een andere dimensie leven, veel fouten, dingen vergeten, afwezig, wazig.

   Wat op mijn werk nu opvalt onder de gefackcineerden ze krijgen “corona” en daarna chronisch moe, en het blijkt dat dit 1000 mensen minimaal per maand overkomt.
   ER IS GEEN PERSONEELS TE KORT MAAR TEVEEL ZIEKEN.

 4. De laatste tijd wordt de knop van het 5G steeds verder opgeschroefd, want al mijn planten in de kas beginnen bruine verbrande bladeren te vertonen. Dan wordt het tijd dat ik ook de kas moet gaan afschermen met superfijn gaas en deze aarde, zoals de rest van mijn huis. Als ik naar buiten loop slaat de meter al regelmatig boven de 200 millivolt per meter uit, bij 12Ghz. of hoger uit. (meter gaat maar tot 12GHz.) Het land wordt 1 grote magnetron. We hebben helemaal geen gas meer nodig uit Rusland, als het zo doorgaat. Daar al het voedsel nu ook geen bruikbare voeding meer ons zal geven, want het is al om gepoold om als voeding te kunnen gebruiken.

  • Dat zou zomaar kunnen kloppen, een struik van mij heeft in de kop allemaal zwarte bladeren alsof de zon een week erop heb staan branden. Ik begrijp dat je een 5G meter kan kopen. Zijn die duur?

   • Nog iets, de groenten smaken mij ook steeds minder. Mijn vrouw maakte altijd heerlijke groentensoep, je proefde de groenten goed. Totaal niks meer en net of het stugger is van structuur. Nou heb ik Corona gehad vlgs de huisarts (ben niet geprikt) dus dacht het daar aan lag.

  • Ik heb zelf ook een kas en moestuin, maar de zon is veel sterker als normaal en weinig regenval, sproeien is de oplossing.
   Dit heeft volgens mij niks met 5G te maken, de grond is verschrikkelijk droog en in de kas loopt de temperatuur soms wel over de 40 graden.
   Maar wat ik wel verwacht is dat dit met voorbedachte rade gedaan word, slechte of dure oogsten door droogte.

 5. Steve Kirsch is nota bene de grootste leugenaar en “controlled opposition” zelf.

  Als je de Engelse beheerst bekijk dan deze video van Steve Vise, een Canadees: EYESISWATCHIN PODCAST #57 – MORE PLANDEMICS, CLIMATE EMERGENCY, WEATHER MODIFICATION, MASS DIE-OFF

  Vanaf de 25:37 minute mark heeft hij het over Steve Kirsch

  Steve Kirsch gelooft of wil graag kegeloven dat virussen bestaan en door ze te “bestrijden” verdient daar miljoenen dollars aan. In 2007 werd zijn persoonlijke rijkdom geschat op $230 miljoen dollar.

  Virussen bestaan niet. Virologie is een pseudowetenschap en zo is vaccinologie.
  Dit is was Robert Kennedy Jr. zei over vaccins:

  “The vaccine companies are making $60 billion a year selling mandatory vaccines.
  They are also making $500 billion a year selling epi pens, inhalers, anti-seizure medications, diabetes and arthritis meds, etc.
  Virtually all of the medications they sell are targeted to treat diseases that are listed as SIDE EFFECTS of the vaccines on their own manufacturer inserts.
  It is the perfect business model. They make us all sick and create lifetime customers.”

  Ik kan er niet bij hoe mensen ooit een COVID vaccin wilden nemen. ALLE VACCINS zijn schadelijk voor je gezondheid.

  Dit is een hele interessante video:
  The Viral Delusion Pt. 1 – Behind The Curtain Of The Pandemic. The Pseudoscience of SARS-COV2

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in