Het Duitse blog Corona-blog.net kreeg een verslag toegestuurd van een man op Facebook die de dramatische gevolgen beschrijft van een vaccinatie met het vaccin van de fabrikant Moderna. De berichten worden hier geherpubliceerd.

In tot nu toe drie berichten beschrijft Frank Mombauer zijn bijwerkingen van de vaccinatie met opname in een kliniek in Gummersbach en het daaropvolgende herstel in een revalidatie-inrichting. Daar merkte hij dat bijwerkingen van vaccinaties niet zo zeldzaam zijn als de mainstream media ons willen doen geloven.
Frank Mombauer werd op 11.07.2021 ingeënt, een dag later schrijft hij:

Wat zal ik niet meer doen?
Nog een vaccinatie tegen Covid 19 nemen!
Mijn vrouw en ik zijn gisteren met de ambulance naar het ziekenhuis in Gummmersbach gebracht – vanwege bijwerkingen van het Moderna vaccin (dat in zeldzame gevallen – zoals bij mij – ook verlamming in het gezicht kan veroorzaken).

Gelukkig kan een beroerte medisch worden uitgesloten, die ook als zeldzame bijwerking kan optreden). In ieder geval heb ik nog steeds last van spraakmoeilijkheden naast de gevolgen van de inenting “koorts en pijnlijke ledematen” (ook al is dit al iets verbeterd).

Ik laat me in ieder geval niet meer vaccineren, temeer daar de ziekenhuizen die ik gisteren bezocht alleen maar hun schouders ophalen als het gaat om de gevolgen van vaccinaties, omdat de op gegevens gebaseerde kennis flinterdun is (en de behandelende artsen geven dat openlijk toe).
In ieder geval, mijn vertrouwen als “vaccinatie slachtoffer” is weg! Ik wil nu geen fundamentele discussies – het is mijn verklaring, mijn ervaring en mijn leven. Punt uit!

  Arts op staande voet ontslagen na kritiek op Covid-19 vaccinaties: "Ophouden met het inenten van die vuiligheid"

Frank Mombauer, 12.07.2021
Op 26.07.2021 begint de man dan aan zijn revalidatie. Daar schrijft hij:

Begroeting bij de start van de revalidatie: “Er komen hier steeds meer mensen die een beroerte hebben gekregen na vaccinatie!” Mijn antwoord: “Het zou mooi zijn als helemaal geen enkele gevaccineerde een beroerte zou krijgen!”

Frank Mombauer, 26.07.2021
Op 03.08.2021 is er de laatste update uit de revalidatie-inrichting tot nu toe:

Covid 19 en de (vaccinatie) gevolgen
Ik ben nu al meer dan een week aan het revalideren. Mijn medepatiënten, met wie ik voor het merendeel contact heb, zijn ofwel voormalige Covid 19-patiënten (die lijden aan diverse late gevolgen zoals neuritis, diverse verlammingsverschijnselen, enz.), ofwel patiënten die lijden aan de zogenaamde inentingseffecten en door onder meer beroertes direct of indirect uit het leven zijn gestoten, en wier lot in geen enkele statistiek wordt opgetekend.

Dit “lot” verenigt ons en maakt duidelijk dat vaccinatieschade veel vaker voorkomt dan uit de statistieken blijkt!

Waarom de statistieken persoonlijke lotgevallen uitsluiten, kan worden beantwoord door degenen die hier verantwoordelijkheid dragen. Maar onvolledige statistieken vertekenen – bewust of onbewust – het causale beeld van de aanpak van deze pandemie.

Wie verwijst naar de vaccinatiesuccessen moet eerlijkheidshalve ook de volle aandacht vestigen op de mogelijke vaccinatiegevolgen en eerlijke en volledige statistieken bijhouden!

Tot de Corona-waarheid behoort ook dat naast de Corona-patiënten ook de mensen die ziek zijn geworden als gevolg van de vaccinatie in de statistieken moeten worden opgenomen! Een blik op mijn kliniek alleen al verraadt dit: Het gaat hier geenszins om individuele gevallen, maar om een toenemend aantal mensen dat als gevolg van inenting moet worden behandeld!

  De Horrordombo's

Over mezelf: Gelukkig zijn mijn eventuele vaccinatiegevolgen nu volledig hersteld. Een van de oorzaken van mijn beroerte was atherotrombose. Als gevolg van de verhoogde stollingswaarden kan een feitelijk verband met de vaccinatie niet worden uitgesloten, net zoals zwaarlijvigheid en hoge bloeddruk dat niet kunnen. De feedback over het onderwerp “gevolgen van vaccinatie” is tot dusver overweldigend geweest en wijst op een aanzienlijk hoger aantal ongemelde gevallen!

Blijf gezond!


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hier de 1 minuut uitleg waarom zoveel artsen zo bezorgd zijn over de experimentele Covid-19 ‘vaccins’Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDuitse professor vertelt de waarheid over COVID-19 ‘vaccin’ terwijl de interviewer naar hem zwaait om te stoppen
Volgend artikelReiner Fuellmich update: We beginnen te winnen in de rechtbanken!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Dus, conclusie op zijn oud-nederlands…dikke bult -eigen schuld?
  dat is vrij eenvoudig, jedoch,het is een mens die niet nagedacht de gifspuit nam.
  Hoe is de situatie alhier…dramatisch gesteld gezien de malloten die zich nog steeds laten inspuiten met hugo mengele,s gifspuit.
  Onze genocidegericht kabinet, aan de voeten van de WEF/WHO/VN/Bilderberg
  MOORDENAARS zien jullie …het volk alleen als slaven,kuddevolk en gedwee asfalt
  Elke media item de zg msm hoor je niet, gekocht door de gen-maffia over de verschrikkelijke gevolgen van het ingespoten gif bij de bevolking…mensen lees je in de alternatieve media sites…..

 2. Zorgpremie zal wel flink gaan dalen………ahum.
  Wat een fiasco.
  Ja, inderdaad veel mensen denken niet na, maar interesseert het ook geen biet.
  Maar als er iets fout gaat is Leiden in last, paniek!!!!

 3. Veel mensen wilden van het gedoe af en informatie was niet direct voorhanden.
  Goedgelovigheid en het idee dat een fraude op zulk een schaal toch niet mogelijk is.
  Maar nu komt de fase dat gemodifieerden de niet gemodde de schuld geven dat het gedoe nog steeds voort duurt en dreigt opnieuw te gebeuren. Ook weer aangewakkerd door alles wat alles verzweeg.

 4. Overal om ons heen mensen in problemen, ze zeggen het niet zo snel, Almere worden mensen bij huisarts weggestuurd als de huisarts merkt dat de problemen zijn veroorzaakt door de gifspuit.

 5. Over mezelf: Gelukkig zijn mijn eventuele vaccinatiegevolgen nu volledig hersteld.

  Dat is dan maar zeer de vraag … het is toch allang bekend dat als die troep (spike eiwitten) eenmaal in je lijf zitten, er die niet meer uitgaan en hun schade blijven aanrichten. Blijf WEG van deze experimentele medische behandelingen.

  • Het schijnt dat je toch nog kan uit spike eiwitten door de juiste vitaminen te slikken zelfgemaakte hydrocholoquine uit schillen van grapefruit en citroenen(nog bitterder dan gal) dennenaaldenthee(pas op wel de juiste nemen) gewoon opzoeken op het internet ???

 6. Ik had het tehuis van mijn demente moeder, geen toestemming gegeven voor die gifspuit,
  maar ze reageren niet eens op mail, omdat ik geen eerste contactpersoon ben….ik besta als kind dus niet. Nu is ze dood……tia! bedankt he! sprak nog een oude man deze week, zijn vrouw precies hetzelfde…..4/5 maanden na de spuit. Een andere man, kreeg van zijn leidse arts te horen, dat als hij geen vaccinatie nam, zijn chemokuur werd stop gezet! Heel vuil spel hugoooooooo!! de lijkwagens moeten bij de tehuizen de achteringang nemen, wegens corona……..EEn dooie, met een dichte kist…….heeft u nog verstand?? het mag niet teveel opvallen he…..wat gaan al die kerkklokken toch dagelijks tegenwoordig……

  • Dit is correct bij mij in mijn woonplaats dat viel op doordeweeks wel driemaal vroeg mij al af. Wordt toch tijd dat NL wakker wordt en dan straks al die migranten die door D66,GL, en de rest van de linkse kliek die voordeur open gegooid hebben ik heb mijn huis cq tuin al versterkt en beveiligd ben benieuwd wie de eerste is netals mijn muis balletje eenmaal erin niet meer eruit??????

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in