Doktersassistente Deborah Conrad controleerde in het ziekenhuis waar zij werkt of binnenkomende patiënten waren gevaccineerd. Dit is het United Memorial Medical Center in New York, de staat die afgelopen april het epicentrum was van de Corona-uitbraak in de VS.

Hoewel de vaccinatiegraad in de regio minder dan 50% bedraagt, is ongeveer 90% van de ziekenhuispatiënten gevaccineerd.

Aaron Siri, de advocaat van Conrad, heeft op 19 juli een brief gestuurd aan de CDC, het Amerikaanse National Institute of Public Health en de Amerikaanse FDA. In de brief stond dat deze patiënten om verschillende redenen waren opgenomen, waaronder Corona.

De advocaat schreef ook dat opvallend veel jongeren in het ziekenhuis werden opgenomen en dat velen maandenlang na de vaccinatie medische verzorging nodig hadden.

Conrad zei dat zij contact had opgenomen met de gezondheidsautoriteiten om deze gevallen te melden, maar dat zowel de CDC als de FDA haar hadden genegeerd.

De doktersassistente werd door collega’s aangesproken op de bijwerkingen van de vaccins en besloot deze zelf te melden bij VAERS. Conrad kreeg toen te horen dat het ziekenhuis alle meldingen zou onderzoeken.

Siri’s brief werd ook genegeerd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Stanford-studie: mondkapjes zijn nutteloos tegen COVID-19 en kunnen zelfs leiden tot verslechtering van de gezondheid en vroegtijdige doodVolg Frontnieuws op Telegram

  Niet alleen bloedstolsels - Europees Geneesmiddelenbureau "beoordeelt meldingen" AstraZeneca prik in verband met zeldzame immuunaandoening
Vorig artikelVaccinzeloten hebben een nieuw symptoom voor hun vaccinverwondingen verzonnen: “Long Covid na vaccinatie”
Volgend artikelCanadese verpleegkundigen: Artsen en verpleegkundigen zijn medeplichtig aan de vaccinmoorden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Deze vrouw is een heldin!
  Ze vat het perfect samen: “de medische hulpverleners zijn niet goed geïnformeerd over de procedure en de patiënten worden totaal aan hun lot over gelaten door van het kastje naar de muur gestuurd te worden. Ik zou nog geen droger kopen als de verkoper niet achter het product zou staan. Dit gaat om mensen en wij zeggen dat het vac veilig is terwijl het nog in een experimentele fase verkeerd. Als iemand volledig gevac is en in het ziekenhuis terecht komt, meldt ik dit bij het bijwerkingen centrum maar het wordt gewoon niet opgepakt. Het wordt verdoezeld. En nu zeggen jullie dat ik de patiënten het moet laten uitzoeken als ze bijwerkingen melden. Ik sta niet achter de organisatie mentaliteit”.

  Haar manager is overigens een (zwaar!) gebrainwashed persoon. Samen met nóg een collega; met zijn 2-en tegen 1…durven ze wel. Walgelijke antwoorden krijgt deze heldin terug.
  dank voor het delen!

  • met “deze vrouw” bedoel ik: de doktersassistente Deborah Conrad. En gelukkig neemt haar advocaat haar melding(en) serieus door een klacht in te dienen bij de gezondheidsautoriteit CDC (Centers for Disease Control and Prevention/ centrum voor ziekten controle en preventie).

   Overigens het FDA (Food and Drug Administration) waar ze hier over spreekt; dáár werken de wetenschappers die door Veritas (Veritas is een Amerikaanse extreemrechtse activistische groep) worden ontmaskerd. Die mensen zeggen gewoon dat ze mensen met drones willen schieten met de spuiten. En dát zijn de medewerkers van gezondheidsautoriteit FDA.

   Een geheel ware (gebrainwashed/) sekte.

  • Heldin? Gewoon menselijk. Een held ben je als je met gevaar voor eigen leven een kind voor een aanstormende trein wegkaapt en bijna geraakt wordt. Of in ijskoud water iemand uit een auto trekt op 5 meter diepte. Deze vrouw doet gewoon wat iedere ziekenhuismedewerker zou moeten doen. 99% van de medewerkers zijn schapen en kijken bewust of onbewust de andere kant op en diene berecht te worden voor nalatigheid of erger.

   • Als je een risico neemt zonder daar zelf belang bij te hebben. De Amerikaanse overheid slaat hard terug, wanneer je gelijk hebt in iets, waarin zij ongelijk heeft. En dit geldt ook voor andere overheden. Dus in die zin zeker een heldin. De mainstreammedia gebruikt het woord ‘held’ verkeerd, namelijk vooral voor mensen, die risico’s nemen in hun eigen belang.

 2. Heb het interview met haar gezien al enkele weken geleden op Thehighwire.com (episode 233)
  DE leugens van alle overheden gaan maar door./

 3. Een “vaccination treat”? En ze zetten er ook echt “treat” op? Hoe vernederend… Als een hondje krijg je 1 enkel snoepje omdat je braaf gedaan hebt wat de baas zegt. Wat een belediging. Hebben jullie in de gaten dat ze de mensen aan het vernederen zijn? Een “treat”…. Man man man…

 4. Waar blijven de jongens en meisjes uit “de tweede slaapkamer “van Den Haag ,wij hebben mannen nodig als Thierry Baudet,Gideon van Meijeren,Geert Wilders!!Diegenen die deze dystopische omstandigheden hebben veroorzaakt moeten vanwege de straf d.m.v. een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal vrezen voor hun leven ,wegens aantoonbare misdaden tegen de menselijkheid!!In alle gradaties en functies moeten de aansprakelijke instituten vervolgd gaan worden door een nog op te richten onafhankelijke rechterlijke macht ,buiten de totaal gecorrumpeerde overheid om!!!

  • Neurenberg tribunaal is destijds ook niet eerlijk gegaan, doe maar een geheel nieuw tribunaal met een volksjury en door het volk aangestelde rechters.

   • Neurenberg tribunaal

    Operatie Paperclip
    Operatie Paperclip was een geheime operatie van de Verenigde Staten, aan het eind van en vlak na de Tweede Wereldoorlog, om zo veel mogelijk technologische vernieuwingen die in nazi-Duitsland waren ontwikkeld naar de VS over te brengen.

 5. De Engelse titel van deze vrouw is physician assistant. Dit is een academische titel en wordt in het Nederlands niet vertaald. Ook hier in Nederland is dat physician assistant. Deze functie zit op hetzelfde niveau als artsen qua werkzaamheden.

  • Ja, men vertaalt op Frontnieuws vaker letterlijk, waardoor het onbegrijpelijk wordt. Een doktersassistente hoeft dit echt niet te proberen, dan kun je meteen je boeltje pakken.

 6. Maar denk ook eens terug aan alle goedkope en doeltreffende medicijnen die er indertijd waren.
  Werden bijna allen door gepatenteerde, dure en met bijwerkingen overladen medicijnen vervangen.
  De dokters kregen van alles cadeau om die voor te schrijven en deden het ook tegen beter weten in.
  We mogen echt niet versteld staan van de dokters mentaliteit.
  Wat nu speelde is echt niet verwonderlijk.
  Maar niet te min verachtelijke.
  Eén pot nat de medische wereld, uitzonderingen bevestigen de regel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in