Er is een reden waarom Donald Trump de titel “vader van het vaccin” voor zichzelf heeft verdiend. Niet alleen noemt hij zichzelf pochend zo, maar Trump blijft in het mediacircuit opscheppen over hoe hij met succes meer mensen zou “overtuigen” om de injecties te nemen als hij nog president zou zijn in plaats van Joe Biden, schrijft Ethan Huff.

Tijdens een recent optreden met Bill O’Reilly, voorheen van Fox News, zei Trump: “Ik zou het aan hen verkopen,” verwijzend naar zijn vermeende vermogen om meer ongevaccineerde mensen dan Biden ooit zou kunnen manipuleren om de “Operation Warp Speed” injecties te nemen.

In minder dan negen maanden, zo schepte Trump op, was zijn regering in staat om drie verschillende “vaccins” voor het Covid-19 virus snel op de markt te brengen, die nu over de hele wereld worden toegediend.

“Kijk, ik ben erg trots op wat we met de vaccins hebben gedaan,” zei Trump tegen O’Reilly, die nu een politieke nieuwsshow host op The First TV.

“Het zou vijf jaar duren,” voegde Trump toe over de productietijdslijn voor de injecties, “en ze zeiden dat het niet ging werken. Ik heb drie vaccinaties gedaan in minder dan negen maanden en ze werken wel, ze werken echt goed.”

Volgens Trump was er “geen sprake” van een vaccinatiemandaat toen hij nog president was, en niet omdat zijn regering niet van plan was om iedereen te laten injecteren. Nee, in de ogen van Trump hoefde er geen mandaat te komen omdat “iedereen het vaccin wilde” onder zijn bewind.

Trump heeft het nog nooit gehad over de bijwerkingen van covidvaccins, Trump heeft het nog niet eens gehad over de lange lijst van ongewenste bijwerkingen die zijn gemeld in verband met zijn vaccinaties. In plaats daarvan probeert hij met de eer te strijken ten koste van Biden.

Aangezien de eerste gegevens van de vaccinatieproeven ongeveer een week na zijn “verlies” van de verkiezingen voor 2020 werden vrijgegeven, is de grootste zorg van Trump op dit moment dat Biden met de eer gaat strijken voor de productie en vrijgave ervan in plaats van hij.

Trump wil dat de wereld weet dat hij het was die miljarden dollars van de Amerikaanse belastingbetaler in de kas van Big Pharma heeft gesluisd om deze injecties te produceren, waardoor een paar selecte farmaceutische CEO’s zeer rijk zijn geworden.

Biden heeft ondertussen zijn toevlucht genomen tot het dreigen van ongevaccineerde Amerikanen met straf als ze doorgaan met het afwijzen van Trump’s vaccins, die blijkbaar niet Biden’s vaccins zijn.

“Ons geduld raakt op,” mummelde Biden tijdens een optreden. “En jullie weigering (om je te laten injecteren) kost ons allemaal.”

Trump en veel andere Republikeinse politici zingen vrijwel hetzelfde liedje over deze injecties, voornamelijk dat ze “veilig en effectief” zijn en iedereen ze zou moeten krijgen. Het enige verschil tussen de Republikeinen en de Democraten, althans wat hun uitspraken over de prikken betreft, is dat de Republikeinen tegen vaccinatieverplichtingen lijken te zijn.

Wat hebben deze loze woorden echter voor zin als de mandaten toch door de particuliere sector of door de federale regering zullen worden opgelegd? En laten we niet vergeten dat er niets zou zijn om te mandateren als Trump deze dingen niet door het proces had gesleept, want dan zouden er nog minstens vier jaar lang geen covidvaccins beschikbaar zijn geweest.

  OAN: 946.000 Amerikanen lijden onder ernstige bijwerkingen of stierven na Covid vaccinatie, en dit is nog maar het begin

“Trump is op de plaats gezet om de vooruitzichten op een burgeroorlog aan te wakkeren. Om de verdeeldheid en de haat te bevorderen. Allemaal volgens het plan om Amerika van binnenuit te vernietigen,” schrijft een commentator op Zero Hedge.

“Trump was een Trojaans Paard van valse hoop,” voegt een ander toe, die het eens was met het sentiment.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Zonder PCR geen pandemie”… en in Portugal verdwijnen als bij toverslag bijna alle coronasterfgevallen Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCanadese verpleegkundigen: Artsen en verpleegkundigen zijn medeplichtig aan de vaccinmoorden
Volgend artikelBiofysicus Andreas Kalcker: Chloordioxide is een 100% effectieve remedie tegen Covid & Hoe u CDS maakt en gebruikt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Er zijn nu nog mensen die in Trump geloven, ik denk dat dit komt omdat de westerse politici intellectueel en moreel zo zwak geworden zijn dat de ineenstorting van het Westen maar een kwestie is van een jaartje of max 2 jaartjes. Nu zijn we terug in de jaren ‘ 30 en we zullen op een dag wakker worden in het meest moorddadig regime ooit in de geschiedenis van het mensDOM!

 2. Links rechts oud jong liberaal democraat of republikein… wie nu nog niet doorheeft dat het allemaal één pot nat is, zal ik eufemistisch ‘hoopvol’ noemen, want nog meer kwaad bloed zetten helpt ook niet.

  Het maakt ook niet uit wie je ooit gekozen hebt jouw mening the vertegenwoordigen, zelfs niet als je van links naar rechts gaat of andersom. Uiteindelijk bestaat een mens uit zowel een linker als een rechterkant, dus blijf gewoon bij je eigen principes en geef een ander die vrijheid ook.

  Laat je niet verdelen. Samen tegen de dictatuur!

 3. Trump is misschien wel gewoon te dom om te beseffen dat je hier hier geen credit voor wilt. Het is natuurlijk de ultieme valstrik. Je steunt iets waar het volk om krijst. Het klopt in essentie. Hij heeft dit mogelijk gemaakt. Dat “we” er helemaal niet blij mee zijn kun je niet weten als je niets anders kijkt dan msm. Hij kijkt Fox en Fox is Disney en Disney is geen Fox. Als hij niet kijkt naar Alex Jones, weet hij niets. Misschien te veel gegolfd. Kijk ik geloof niet dat Trump onschuldig is, anders kom je namelijk niet weg met een epsteinfoto, maar ik geloof wel dat om populair te zijn hij soms dingen deed voor het volk. Ik geloof ook graag dat hij te dom is om het kwaad van vaccin in te zien. Voor veel mensen is het wél een redding en deze wilt hij behagen. Daarmee raakt hij zijn kernpubliek kwijt. Maar goed als je moet kiezen tussen Trump en Harris, welke kies je dan? En dat weet hij dus ook. Zo dom is ie dus niet. Lang verhaal kort, ik heb liever nieuw politiek talent. Trump was leuk voor een paar jaar maar ik zou graag een republikein zien die weer betekenis geeft aan die term en even een 4jaar communistischer is dan China, voor het land, niet voor de mensen. Infra is zo’n groot probleem in de VS. Het socialisme afremmen maar wel investeren schoon en betaalbaar water, niet in gratis studies maar wel in betere busdiensten, etcetera. Ligt zo gevoelig. Amerika heeft het echt nodig.

 4. Tja …

  Vaccine Bait & Switch: Terwijl Miljoenen Van De WHO Worden Teruggetrokken, Geeft Trump Miljarden Aan Door Gates Opgerichte GAVI

  ‘Half mei kondigde de Amerikaanse president Donald Trump aan dat de VS hun financiële steun aan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en COVID-19-hulp zouden beëindigen. De verhuizing werd in de reguliere pers bekritiseerd als een out-touch politicus die midden in een pandemie financiering aantrok van een vitale wereldwijde gezondheidsorganisatie. Voor de aanhangers van Trump werd het besluit met het typische gejuich ontvangen en gevierd als een nieuwe overwinning van Trump tegen de ‘globalisten’. Om te begrijpen wat er werkelijk aan de hand is, moeten we de acties van Donald Trump onderzoeken, niet zijn tweets of mediaverklaringen.

  Laten we beginnen met te kijken naar de financiering die de Amerikaanse regering in voorgaande jaren aan de WHO heeft verstrekt. De laatste cijfers van het fiscale jaar 2018 (cijfers zijn niet beschikbaar voor 2019-20) laten een geschatte $ 281,6 miljoen zien aan de WHO uit de VS. Uit de gegevens blijkt dat na de Amerikaanse regering, de Bill and Melinda Gates Foundation en GAVI, de Vaccine Alliance, de 2e en 3e topfinanciers zijn van de WHO. De VS die de WHO defundeert, verstevigt in feite de technocraten die al een stevige greep hebben op een andere mondiale instelling.

  Dit betekent dat toen Donald Trump verklaarde dat de VS de WHO niet langer zullen financieren, de Gates Foundation en GAVI in de financiële toprol stapten. Bovendien werd GAVI in 2000 opgericht door en grotendeels gefinancierd door de Bill and Melinda Gates Foundation. Hoe dan ook, Bill Gates is de belangrijkste donor en zal zijn invloed en dominantie van het wereldwijde gezondheidsbeleid blijven uitbreiden. Zoals vermeld in deel 2 van mijn Bill Gates-onderzoek, lanceerde de Bill and Melinda Gates Foundation in 2010 het ‘Decade of Vaccines’ en riep op tot een ‘Global Vaccine Action Plan’. Sindsdien hebben ze hun netwerk en invloed op de WHO, GAVI en andere organisaties alleen maar vergroot om het volksgezondheidsbeleid vorm te geven op een manier die winst oplevert voor de Gates zelf.

  Terwijl de aanhangers van Trump de terugtrekking van de VS uit de financiering van de WHO beschouwden als een overwinning voor het nationalisme of een blauw oog voor de globalisten, ligt de waarheid iets genuanceerder.

  Begin juni verklaarde de regering-Trump steun aan GAVI voor een bedrag van $ 1,16 miljard USD. Trumps steun voor GAVI kwam via de allereerste virtuele Global Vaccine Summit . Op deze top overtrof GAVI het doel van $ 7,4 miljard, in plaats daarvan $ 8,8 miljard USD op te halen en toezeggingen van de meeste grote landen over de hele wereld veilig te stellen. GAVI ontving zelfs een donatie van $5 miljoen dollar van de Rockefeller Foundation . GAVI verklaarde dat de financiering naar “routinematige immunisatieprogramma’s” zal gaan en ook de publiek-private samenwerking zal helpen “een belangrijke rol te spelen bij de uitrol van een toekomstig Covid-19-vaccin.”

  Meer dan 25 staatshoofden en 50 leiders van internationale agentschappen, NGO’s en de particuliere sector woonden het evenement bij om geld in te zamelen. De deelnemers waren onder meer de Duitse bondskanselier Angela Merkel, de secretaris-generaal van de VN, António Guterres, de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, en de directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie, dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus.

  VN-secretaris Guterres verklaarde dat het vaccin niet genoeg zou zijn en riep in plaats daarvan op tot ” wereldwijde solidariteit … om ervoor te zorgen dat iedereen overal toegang krijgt tot het vaccin.” Guterres merkte ook op dat “onze individuele gezondheid afhangt van onze collectieve gezondheid.”

  Donald Trump, GAVI en Bill Gates …’

  Lees gehele artikel:
  https://www.thelastamericanvagabond.com/vaccine-bait-switch-millions-pulled-from-who-trump-gives-billions-gates-founded-gavi/

 5. Trump heeft zijn rol perfect gespeeld, verleidt het volk en probeer hun vertrouwen te winnen. Zodat ze hem op handen dragen en zo blindelings vertrouwen in hem hebben. Dan kun je alles met het volk doen. De acteurs die het nu moeten doen, slaan op alle vlakken een flater, of je nu Biden hebt of Harris. De enige competenties die Harris heeft zijn; een getinte huidskleur, vrouw zijn en ……………….? Het maakt niet uit wat ze moet doen, het gaat continu de mist in. De media geeft daar een draai aan en hemelen haar helemaal op. Want vergeleken met de demente hoog bejaarde Biden scoren zij even hoog of moet ik zeggen even laag en bij het volk niet erg geliefd dat koppel. Maar zoals we weten dat Washington D.C. al in 1999 failliet was en zo alle presidenten na die tijd allemaal illegaal waren en de zwendel gewoon door gezet is om het land nog verder te kunnen uitknijpen en leeg roven. Daar heb je juist geen competente presidenten voor nodig, maar door en door corrupte en incompetente die makkelijk omgekocht kunnen worden en zo gemakkelijk voor hun karretje gespannen kan worden. Het volk zal toch altijd met de huidige leiders willen afrekenen en zien de poppenspelers die echt de touwtjes in handen heeft toch nooit zien of weten wie dat zijn. Dat gebeurt nu in de gehele wereld en dat gaat al eeuwen zo. Alle regeringen die zo pro vaccin zijn, zijn door en door corrupt en zijn omgekocht. De bevolking wordt nog verder uit geknepen en onderworpen aan sadistische medische experimenten, de gehoorzame naïeve en de gemakzuchtige staan in de rij om vrijwillig zich te laten folteren om het sadistische globalisten clubje te behagen. Maar zij verraden wel zo hun eigen volk, die hun eigen leven meer waard vinden, dan zich te laten misbruiken door die sadisten. Die alles op de wereld al hebben toe geëigend. Er is genoeg ruimte voor iedereen en er is genoeg voedsel en welbehagen voor iedereen. Maar niet voor de hebzuchtige onder ons, die nooit genoeg en tevreden zijn met wat zij al hebben. Het moet altijd meer en meer. Al hadden ze het gehele heelal, dan hadden zij nog niet genoeg. Maar dat is een psychische hersenafwijking waardoor zij grootheidswaanzin gaan uiten, waar iedereen voor moet wijken. Want alleen hun ego is enorm groot. Logica en redelijkheid kennen ze niet, zij houden alleen van hun zelf en de rest mag stikken.

 6. 1. President Trump initieerde ‘operation warp speed’ bedoeld om snel een vaccin te ontwikkelen. Hij kon van te voren niet weten met wat voor ‘vaccin’ de pharmaceutische industrie aan kwam zetten.
  2. Trump wordt steeds weer door de tegenpartij ervan beschuldigd dat hij onvoldoende gedaan heeft en het virus niet serieus genoeg nam. Dus benadrukt hij dat de beschuldiging niet op feiten berust.
  3. Je bent president van de grootste democratie in de wereld en zou dan moeten zeggen we doen niet mee met ‘deze hype’ ? Ondertussen heeft hij wel hydroxychloroquine als profilaxe gebruikt en ook toegediend gekregen tijdens zijn opname in het ‘military hospita;’ ondanks het verbod dat het medicament werd voorgeschreven.
  4. Het gros van de Amerikanen net zoals het gros van de Nederlanders en van andere volkeren geloven het narratief van de msm en de overheden dat het vaccin belangrijk is en ‘geneest’. Het is politiek niet opportuun om de plannen van WEF, Fauci, Bill Gates en Big Pharma te ontmaskeren want dan krijgt Trump geen meerderheid bij volgende verkiezingen want het domme volk zou hem wegstemmen.
  Etc.

 7. Het is bizar. Trump begon met tegen vaccinaties te zijn en te zeggen dat griepvaccinaties zinloos waren. Dan promoot hij hydroxychloroquine, zelfs preventief. Hij krijgt alle voorraden uit Israel gratis. En dan blijkt hij geinvesteerd te hebben in Remdesivir, is dodelijk vlgs wetenschappelijk onderzoek lang voor Covid en nog een middel. Is zelf in 1 week beter. Wordt dan hoofdpromotor van het zgn door hemzelf ontwikkeld vaccin. Nooit heeft hij het over statistieken, wetenschappelijke onderzoeken’/onderzoekers die op de gevaren van de Covid vaccins wijzen/aantonen. Nu heb ik hem nooit vertrouwd. Altijd het gevoel gehad dat hij de Patriots bespeelde door als slogans te roepen wat zij wensten om ze zo als electoraat binnen te halen. Zijn wangedrag tov vrouwen, zijn eerdere uitspraken, docus waarin medewerkers aan het woord kwamen over Trump achter de schermen, het was allemaal niet best.

 8. Mijn reactie is veel simpeler maar niet minder dan van de rest. Ik ben met een Amerikaanse veteraan getrouwd. Ik heb altijd dat akelige onderbuik gevoel gehad. Gezegd tegen mijn man, wat als Trump aan diezelfde kant staat? Dat is altijd blijven hangen. Het is voor de gewone mens zo moeilijk om het kaf van het koren te scheiden. Mensen willen die strohalm en zij weten dat. Worden overspoelt met info, zoveel dat ze erin verdrinken. Maar als we nou eens allemaal vertrouwen hebben in ons onderbuik gevoel. Ik heb het zo vaak vreemd gevonden hoe Trump opschepte over die spuiten. Ok, dan komt ie met hcq en daarna zegt ie haal de spuit dat hebben mijn vrouw en ik ook gedaan. Uh, je was toch immuun als je het gekregen hebt? Iemand van een band heeft ooit gezegd, think for yourself, question authorities. We zullen het echt samen moeten doen, zonder al die egoisten, maar hoe ga je iedereen op 1 lijn krijgen?

 9. Op 6 kan geloofde ik niet meer in hem. Russia gate om hem te impeachen, alleen een tel. Gesprek met de nieuwe leider van Ukraine? Niets van Trump gevonden financieel? Hij heeft een financieel dealtje gemaakt alvorens hij ‘president’ werd. De help wacht op hem. Hij liever dan ik. Alleen….mijn kat heet Trump, en luistert alleen naar die naam. Helaas.

 10. Waarom deed trump zoiets nu ,onbegrijpelijk hij kan niet winnen als hij zoiets vertelt ,was diep ontgoocheld is dit wel waar vraag ik me af

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in