Honderdduizenden Canadezen krijgen elke week de derde dosis van een Covid-19 vaccin, maar uit de laatste gegevens van de regering van Canada inzake Covid-19 blijkt dat 9 op de 10 Covid-19 sterfgevallen nu voorkomen onder dubbel- en drievoudig gevaccineerde Canadezen, waarbij de laatstgenoemden de meerderheid van die sterfgevallen voor hun rekening nemen.

Maar slechts enkele weken daarvoor waren de dubbel/driedubbel gevaccineerden goed voor “slechts” 7 op de 10 Covid-19 sterfgevallen. Is dit een bewijs dat de derde dosis gewoon niet werkt en mogelijk de zaak verergert? schrijft Dailyexpose.uk.

De Canadese Covid-19 cijfers worden geproduceerd door de regering van Canada (zie hier).

Hun laatste gegevens zijn hier als downloadbare pdf beschikbaar.

De regering van Canada publiceert haar officiële Covid-19 gegevens op een manier die doet voorkomen dat Canada een “Pandemie van de Ongevaccineerden” beleeft, en dat de Covid-19 vaccins duidelijk doeltreffend zijn. Maar deze gegevens zijn bedrog.

Vanaf bladzijde 20 van de downloadbare pdf staan gegevens over Covid-19 gevallen, ziekenhuisopnamen en sterfgevallen vanaf het allereerste begin van de Covid-19 vaccinatiecampagne in Canada op 14 december 2020 tot en met 27 februari 2022.

En het is deze datumparameter die de gepresenteerde gegevens uiterst misleidend maakt, want er was een enorme piek in Covid-19 gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen in 2021, toen slechts 0,3% van Canada als volledig gevaccineerd werd beschouwd.

Door alleen een totaaloverzicht te geven van gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen tot 14 december 2020, kan de regering van Canada dus een enorm aantal Covid-19 sterfgevallen meerekenen die zich voordeden toen slechts 113.624 Canadezen volledig gevaccineerd waren, en zo de valse indruk wekken dat de Covid-19 injecties enorm succesvol zijn en dat Canada een pandemie van ongevaccineerden beleeft.

  Een dankbetuigingsscript voor de COVID gevaccineerden die toch geïnfecteerd zijn

Maar dankzij de gave van de “WayBackMachine” kunnen wij kijken naar eerdere verslagen van de Canadese regering over de dagelijkse epidemiologie van Covid-19, om af te leiden wie eigenlijk verantwoordelijk is voor het merendeel van deze sterfgevallen, ziekenhuisopnamen en gevallen.

Hier is de tabel met het aantal Covid-19 gevallen, ziekenhuisopnamen en sterfgevallen tussen 14 december 2020 en 13 februari 2022.

Nu hoeven we alleen nog maar een eenvoudige aftrekking uit te voeren om te zien wie verantwoordelijk is voor de meest recente golf van Covid-19 gevallen, ziekenhuisopnamen en sterfgevallen in Canada, en dit zijn de resultaten…

Covid-19 gevallen

De volgende grafiek toont het aantal Covid-19 gevallen in heel Canada, uitgesplitst naar vaccinatiestatus, tussen 14 februari en 27 februari 2022.

Gedurende deze twee weken werden er in Canada in totaal 47.558 Covid-19 gevallen geregistreerd, en de gevaccineerde bevolking nam er 41.473 voor haar rekening, met 1.868 gevallen bij de gedeeltelijk gevaccineerden, 18.953 gevallen bij de dubbel gevaccineerden, en 20.652 gevallen bij de drievoudig gevaccineerden.

Onder de ongevaccineerden werden slechts 6.085 gevallen geregistreerd, ondanks het feit dat de totale ongevaccineerde bevolking groter was (13,11 miljoen) dan de dubbel gevaccineerden (10,6 miljoen) en de drievoudig gevaccineerden (12,9 miljoen).

Dit betekent dat de ongevaccineerden slechts 12,79% van de gevallen voor hun rekening namen, en de gedeeltelijk gevaccineerden slechts 3,93%. Maar de dubbel gevaccineerden waren goed voor 39,85% van de gevallen, en de drievoudig gevaccineerden voor 43,42%.

In totaal maakte de gevaccineerde populatie 87,2% uit van alle Covid-19 gevallen tussen 14 en 27 februari 2022.

  Israël wordt het eerste land ter wereld dat de 3e COVID-19 injectie eist voor reeds gevaccineerden

Covid-19 ziekenhuisopnames

De volgende grafiek toont het aantal Covid-19 ziekenhuisopnamen in heel Canada per vaccinatiestatus tussen 14 en 27 februari 2022 –

Over deze twee weken zijn er in Canada in totaal 2.772 Covid-19 ziekenhuisopnamen geregistreerd, en de gevaccineerden namen er 1.932 voor hun rekening, met 136 ziekenhuisopnamen bij de gedeeltelijk gevaccineerden, 853 ziekenhuisopnamen bij de dubbel gevaccineerden, en 943 ziekenhuisopnamen bij de drievoudig gevaccineerden.

Dit betekent dat de ongevaccineerden goed waren voor 30,3% van de ziekenhuisopnamen, en de gedeeltelijk gevaccineerden slechts voor 4,91%. Maar de dubbel gevaccineerden waren goed voor 30,77% van de ziekenhuisopnames, en de drievoudig gevaccineerden voor 34,02%.

In totaal was de gevaccineerde populatie goed voor 70% van alle Covid-19 ziekenhuisopnames tussen 14 en 27 februari 2022.

Covid-19 sterfgevallen

De volgende grafiek toont het aantal Covid-19 sterfgevallen in heel Canada per vaccinatiestatus tussen 14 en 27 februari 2022.

In deze twee weken zijn er in heel Canada 279 Covid-19 sterfgevallen geregistreerd, en de gevaccineerde bevolking nam er 247 voor haar rekening, met 0 sterfgevallen onder de gedeeltelijk gevaccineerden, 85 sterfgevallen onder de dubbel gevaccineerden, en een schokkende 162 sterfgevallen onder de drievoudig gevaccineerden.

Dat betekent dat de ongevaccineerden slechts 11,4% van de sterfgevallen voor hun rekening namen. Maar de dubbel gevaccineerden waren goed voor 30,5% van de sterfgevallen, en de drievoudig gevaccineerden voor 58,1%.

Dat betekent dat in totaal de dubbel- en drievoudig gevaccineerden 89%, dus 9 op de 10 Covid-19 sterfgevallen in heel Canada tussen 14 en 27 februari 2022 voor hun rekening namen.

Canada’s pandemie van de dubbel/driedubbel gevaccineerden

  Angstaanjagende oversterfte toename sinds de invoering van het COVID-19 vaccin - Alle Gevaccineerden DOOD tegen 2025?

Als u deze cijfers niet zo verontrustend vindt, dan misschien wel als u zich realiseert dat tussen de 30.000 en 50.000 Canadezen elke dag hun derde dosis van het Covid-19 vaccin krijgen, en dat de pandemie nog maar een paar weken geleden in het hele land zo gestalte kreeg –

Want tussen 16 en 22 januari 2022 was de gevaccineerde bevolking goed voor slechts 41% van de gevallen, 68% van de ziekenhuisopnames, en 69% van de sterfgevallen.

Maar nu, ondanks dat de regering van Canada duidelijk wanhopig probeert het te verbergen, heeft een beetje tijd, moeite, en eenvoudige wiskunde uitgewezen dat 89% van de gevallen, 70% van de ziekenhuisopnamen en 89% van de sterfgevallen tussen 14 en 27 februari 2022 onder de volledig gevaccineerde bevolking zijn geregistreerd.

Zouden we dit zien als de derde prik doeltreffend is? Absoluut niet, deze cijfers wijzen er sterk op dat de derde prik de situatie voor de gevaccineerden heeft verslechterd. Geen wonder dat de autoriteiten en het mainstream nieuws u nu willen afleiden met 24/7 leugens en propaganda en u gericht willen houden op het conflict in Oekraïne.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hackers kraken de servers van de vaccinfabrikanten – Er zijn werkelijk “DODELIJKE BATCHES” onder de prikkenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet Coudenhove-Kalergi plan – De volkerenmoord op de volkeren van Europa
Volgend artikelDr. Coleman: De Tijd dringt voor hen die om Vrijheid geven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Dit zijn zo te zien absolute getallen.
  Zou dit niet gecorrigeerd moeten worden naar het percentage dat geinjecteerd is?
  Begrijp mij goed in ben zelf niet geinjecteerd maar “wij zijn de nette mensen” om maar een politiek gevangenen te citeren we moeten ook de cijfers correct weergeven
  Vandaar mijn vraag

 2. “””Is dit een bewijs dat de derde dosis gewoon niet werkt en mogelijk de zaak verergert? schrijft Dailyexpose.uk.”””

  VOLGENS MIJ WERKT HET PRIMA, HET DOET PRECIES WAARVOOR HET IS ONTWIKKELD TOCH???? Genocide op een epische schaal. Heb medelijden met de onnozelen overheidsgelovigen. Domheid is dodelijk tegenwoordig, en ook dit is omgedraaid mensen met een hoog IQ zijn de dommen, omdat zij in de “wetenschap” geloven, en niet in hun intuïtie hun EQ.

 3. Het zijn absolute getallen, maar de aantallen per categorie zijn gegeven:
  ongevaccineerden (13,11 miljoen)
  dubbel gevaccineerden (10,6 miljoen)
  drievoudig gevaccineerden (12,9 miljoen).
  De groep ongevaccineerden en de geboosterden zijn ongeveer even groot, dus zijn de getallen vergelijkbaar. De groep dubbel geprikten is kleiner, dus zij doen het procentueel nog slechter dan wat in de grafieken wordt getoond.
  Wat uit deze grafieken niet naar voren komt is de leeftijdsverdeling, en het is een veilige aanname dat de groep ongevaccineerden veel kinderen en jongeren bevat, dus ligt het voor de hand dat die groep een beter resultaat laat zien, zeker bij overledenen.
  Dat neemt nog steeds niet weg dat de effectiviteit van deze spuiten abominabel is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in