© Guido Hofmann op Unsplash

Zoals bekend reizen de modRNA-producten door het lichaam met behulp van zogenaamde lipide nanodeeltjes en worden zo getransfecteerd in de cellen.

Volgens een TKP-rapport hadden de twee lipiden ALC-0159 en ALC-0315 die door Pfizer worden gebruikt geen goedkeuring tot 2020, behalve voor “alleen onderzoeksdoeleinden”, schrijft Mitteleuropa.

Veiligheidsinformatiebladen van Pfizer tonen een toxisch effect

In de veiligheidsinformatiebladen van Pfizer wordt nu een gemiddeld toxisch potentieel toegeschreven aan hun mRNA-vaccin en bij injectie met een injectiespuit veroorzaken ze een “zeer toxisch potentieel”. Het is ongelooflijk dat de autoriteiten nog steeds toestaan dat dit aan mensen wordt toegediend.

TKP heeft op 9 december 2021 een gedetailleerde analyse gepubliceerd waarin het bedrijf dat deze lipiden produceert wordt geciteerd. Op de website van Echelon Biosciences kunnen we het volgende lezen: “ALC-0159 is een van de componenten van het BNT162b2 vaccin tegen SARS-CoV-2 naast ALC-0315, DSPC en cholesterol. Dit product is alleen voor onderzoeksdoeleinden en niet voor menselijk gebruik.”

En verder: “ALC-0159 en ALC-0315 werd genoemd in een beoordelingsrapport van de EMA voor de eerste voorwaardelijke vergunning voor het in de handel brengen, ontvangen van pagina 22.”

Het verklaarde dat “alle hulpstoffen behalve de functionele lipiden ALC-0315 en ALC-0159 en de structurele lipide DSPC overeenkomen met de Ph. Eur. De functionele lipiden ALC-0315 en ALC-0159 worden geclassificeerd als nieuwe hulpstoffen. De twee structurele lipiden DSPC en cholesterol worden gebruikt in verschillende eindproducten die al zijn goedgekeurd.”

“Het geprefabriceerde geneesmiddel bevat twee nieuwe hulpstoffen, de cationele lipide ALC-0315 en de PEG-gelatineerde lipide ALC-0159. Er wordt slechts beperkte informatie over de nieuwe hulpstoffen verstrekt.”

  Voeg al deze nieuwe getallen samen, en wat spellen ze? D-E-P-O-P-U-L-A-T-I-E

EMA heeft slechts “beperkte informatie” ontvangen

Het is moeilijk te geloven wat hier wordt onthuld. De lipide nanodeeltjes ( LNP ), die ook BioNTech’s ALC0159 en ALC0315 gebruiken, worden gespecificeerd met OEB 3 classificatie; d.w.z. hazar­dous, of “gevaarlijk” aanduiding. Het modRNA, of gemodificeerd RNA, wordt in het LNP getransporteerd en in de Process-2 studie werd het verkregen uit E -coli bacteriën en plasmiden.

Het hele “Comirnaty”-pakket, dat de code PF-07302048 heeft gekregen, is na de “combinatie” met het modRNA ingedeeld in gevarenklasse OEB5, d.w.z. very highly hazar­dous, of zoals het daar ook wel wordt genoemd “hoog toxisch potentieel“. Hoe weet je nu eigenlijk dat PF-07302048 “Comirnaty” is? Daarvoor moet je kijken in het veiligheidsinformatieblad van “Comirnaty” van 07.12.2021. Daar staan de veiligheidscodes en de toewijzing aan Comirnaty. Nu kun je natuurlijk zeggen dat de classificatie betrekking heeft op handling, maar dit geldt al vanaf 1 microgram.

Hoe weten we nu dat PF-07302048 eigenlijk “Comirnaty” is?

Om daar achter te komen, hoeven we alleen maar te kijken naar het veiligheidsinformatieblad van “Comirnaty” van 7 december 2021. De veiligheidscodes en de toewijzing aan “Comirnaty” staan daar vermeld als PF-07302048. Hoewel deze classificatie betrekking heeft op veilig gebruik, is het slechts van toepassing op 1 microgram.

De dosis voor volwassenen is 30 microgram en sommige gevaccineerde personen hebben 5 of meer van deze doses. De publieke classificatie als volledig onschadelijk en “vrij van bijwerkingen” kan daarom op geen enkele manier in overeenstemming worden gebracht met de evaluatie van de fabrikant en hun OEB5 classificatie. Ook het feit dat ALC0159 en ALC0315 zijn geclassificeerd als “gevaarlijk” zonder modRNA, en toch op de een of andere manier het totale product is geclassificeerd als “zeer gevaarlijk” heeft een verklaring nodig en kan niet worden gerechtvaardigd door de arbeidsveiligheidskwalificatie alleen.

  Robert F. Kennedy Jr: "Nieuw Covid-vaccin moet tegen elke prijs worden vermeden"

Als een vaccin vooraf de OEB5 classificatie had gehad, had niemand zich daarmee laten prikken.

Raad van deskundigen beoordeelt het gegevensblad van Pfizer

Expert Council heeft op zijn website ook een gedetailleerde beoordeling uitgevoerd van de veiligheidskwesties van het mRNA-product van Pfizer. Het bevat de volgende passage over het veiligheidsinformatieblad

Sommige passages in het veiligheidsinformatieblad van Pfizer over Comirnaty doen je opkijken. Waarom moet iemand die per ongeluk het product inademt, citaat: ” … in de frisse lucht worden gebracht en onmiddellijk medische hulp zoeken.”

Waarom staat er op het veiligheidsblad, citaat:

“Maatregelen om het vrijkomen te voorkomen en te beschermen tegen blootstelling moeten worden vastgesteld voor alle activiteiten waarbij dit materiaal betrokken is.”

Deze producten wordt geïnjecteerd, is een hogere blootstelling denkbaar dan bij een injectie?

Wat houdt de zin in, citaat:

“Als de bedrijfs- en behandelingsomstandigheden resulteren in het vrijkomen in de lucht, moet geschikte ademhalingsbescherming worden gedragen met een beschermingsfactor die voldoende is om de blootstelling te beheersen.”

Deze instructies voor een product dat herhaaldelijk bij mensen wordt geïnjecteerd, zijn meer dan verontrustend.

En verder over wat Pfizer schrijft in zijn contract met de EU, namelijk dat de injecties niet hetzelfde zullen zijn als die in het klinische onderzoek en dat ze geen informatie hebben over de langetermijneffecten en ook geen uitspraken kunnen doen over de effectiviteit (zelfbescherming, bescherming tegen anderen) en dat er mogelijk nog onbekende bijwerkingen zijn.

Desondanks ondertekende de EU namens alle lidstaten. Op dat moment was de postmarketingstudie al beschikbaar voor de FDA. We kunnen alleen maar speculeren waarom deze vaccins dan nog steeds beschikbaar zijn.

  DEATHVAX™ Israël Editie: Officiële gegevens over totale sterfte vrijgegeven

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID-19 vaccins werden nooit met mRNA gemaaktVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPfizer zet 43 miljard dollar in op een wereldwijde explosie van ’turbokanker’
Volgend artikelZwitserland heeft sinds de uitrol van het ‘vaccin’ 73% meer kankergevallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. “Desondanks ondertekende de EU namens alle lidstaten. Op dat moment was de postmarketingstudie al beschikbaar voor de FDA. We kunnen alleen maar speculeren waarom deze vaccins dan nog steeds beschikbaar zijn.”

  Omdat ze ons willen verminken en vermoorden. Hoe moeilijk is het???

  • Omdat er geld mee bemoeid is, heel veel geld.
   Volgend jaar EU verkiezingen en sommigen voelen de bui al hangen als blijkt dat de onderzoekers de strop steeds dichter aanhalen en wat is dan een goede uitweg: een vet betaald baantje bij Pfizer en dat is waarschijnlijk (terecht of onterecht) beloofd aan diegenen die het hebben goedgekeurd en gekocht, net zoals ze in Amerika de FDA ‘bespelen’ door de juiste mensen in de baantjescarrousel te zetten.
   Om zo een doel te bereiken gaan ze over lijken, want wat kan hun een mensenleven schelen, zover van hun eigen deur?

 2. ” Sommige passages in het veiligheidsinformatieblad van Pfizer over Comirnaty doen je opkijken. Waarom moet iemand die per ongeluk het product inademt, citaat: ” … in de frisse lucht worden gebracht en onmiddellijk medische hulp zoeken.”

  Maar het gif injecteren in de lichamen van de wereldbevolking is volkomen ” veilig, ” volgens o.a de frikandellen verkoper Hugo De Jonge.

 3. Ik had gehoord ergens dat deze veiligheidsvoorwaarden van toepassing waren op laboproducten omdat ze in giftige stoffen zoals chloroform of ethanol worden opgelost, maar ik zie daar niet heel veel bewijs van hier, dus ik weet het niet zeker. Enkel de mensen bij Pfizer weten dat 100% zeker.
  Ik vind het wel opvallend en zelfs schokkend dat er zoveel “data not available” te lezen is. De 2 ALC moleculen waren echt nieuw en ze hebben enkel uit populatiestudies geconcludeerd dat het veilig zou zijn i.p.v. met toxicologische studies. Ik geloof wel niet dat die veiligheidsvoorschriften nodig waren, want als ik naar de chemische structuur kijk van deze vetten, verdampen die vetten absoluut niet, dus je kan er gerust wat naast ademen. Als het vaccin een gif is, dan is mijn #1 verdachte nog altijd mRNA.

  En terwijl ik online wat keek zag ik dat zowel de WHO als 1 iemand van het Europees parlement hier al vragen over had. (ALC-0159 safe in Google typen, leuk om te zien hoe dat de WHO keek naar dit vaccin en of het wel geaccepteerd ging worden.)

 4. Toen ik chemo kreeg was de zuster welke bij mij het infuus aanbracht uiterst voorzichtig met het product! Op mijn vraag, waarom zo voorzichtig? Kreeg ik ten antwoord, dat je dat product beslist niet op onbeschermde huid mocht krijgen. Tja, ondanks van wat er allemaal over chemo gezegd word, ik ben er nog steeds! Al ruim twaalf jaar over tijd zullen we maar zeggen. Die Corona vaccinatie kan ook iets zijn net als dat chemo product. Het uitproberen van dat corona vaccin laat ik aan anderen, ik pas!

  • Begrijpelijk, ik vind het totaal niet verantwoord om het Covid-vaccin te verplichten op welke manier dan ooit, dat hebben we ook nooit met het griep-vaccin gedaan. (Over andere vaccins zoals polio denk ik wel anders)
   Als je een beetje het officieël verhaal volgt is het Covid-vaccin gemaakt om niet giftig te zijn en om een immuunrespons op te wekken. Chemo’s doel is om cellen te doden, vooral snel-delende kankercellen en is bij definitie giftige brol, anders zou het niet werken. Je kan beiden moeilijk vergelijken. Ik denk dat de impact van het vaccin beperkt zal blijven, maar ik heb geen glazen bol.

   Heel blij voor jou dat het nu goed gaat!

 5. ” een “zeer toxisch potentieel”. Het is ongelooflijk dat de autoriteiten nog steeds toestaan dat dit aan mensen wordt toegediend. ”

  Als je nu nóg niet ziet met wat voor toxisch potentieel we zitten opgescheept qua beleidsmakers……Tsja…..!……

  Maar goed.
  Wie zitten er achter………

  1. De oorlog in de Oekraïne
  2. De oorlog in Israël
  3. De oorlog in Irak
  4. De oorlog in Afghanistan
  5. De oorlog in Vietnam
  6. De oorlog in Servië,/ Kosovo
  7. Het moorddadige regime van Pinochet
  8. De moord op Kennedy
  9. De moord op Khadafi
  10. De moord op Marten Luther King.
  11. De MH 17 neergehaald
  12. De MH 370 verdwenen
  13. De Twin Towers
  14. De kluizen onder de Twin Towers
  15. De massamoord via vaccins.
  16. De totale verwoesting van de
  gezondheid zorg .
  17. De krankzinnige schuldenberg.
  18. Dat ongekozen zootje schuim in
  Brussel .
  19. De gestolen verkiezingen dáár.
  20. De gestolen verkiezingen hier.
  21. De verdwenen weeskinderen uit die
  smerige oorlogen.
  23. De pedofielen op alle strategische
  plekken in regeringen.
  24. En de allerergsten…….de
  adenochroom-vreters.

  Rothschild. Rockefeller. BlackRock. Vanguard. Gates. Soros. Deutsche Bank. CIA. FBI. WHO. ………….en daar zie ik voorwaar maar een fractie van de inhoud van de beerput .

  Het schuim van de Naties? Absoluut! En natuurlijk wil dat soort je de mond snoeren met alles wat ze maar kunnen bedenken. Ze dachten ons allemaal te pakken te hebben met het internet.

  Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan………en we mogen in het meest duistere tijdperk van de geschiedenis zijn aanbeland……….er komen altijd wéér mensen overeind die Zien…….(met een hoofdletter Z ja. )………wat er gebeurt.

  Daar is dat tuig doodsbang voor.

  Het is de zieke werkelijkheid. Zíj́ zijn de zieke werkelijkheid……..en overal waar die verschijnt vallen er doden.

  De hel is leeg, en de duivels zijn hier…..en ze sleuren de duisternis met zich mee……….en alles wat ik doen kan is dat kaarsvlammetje wezen in deze duistere tijd.

  Ik ben de enige niet. Alles wat je jezelf iedere keer opnieuw moet realiseren, is dat het licht van dat kaarsvlammetje heel veel duister verdrijft, en dat een stukje duister van de grootte van dat kaarsvlammetje geen enkele invloed heeft op de kwaliteit van het licht.

  Er zijn er velen met mij. Velen die de giftige en chagrijnig makende energie van de mainstream media hebben uitgezet.

  Soms vliegt het me nog naar de strot. Wil ik het tuig omleggen wat mijn dochter verkrachtte. Wil ik het tuig omleggen wat alles ziek en kapot maakt……
  Wat oorlogen creëert en de smerige gevolgen bij ons over onze schuttingen pleurt, en tegelijk doende is iedereen fysiek te vergiftigen met derlui vaccins, medicijnen, landbouwgiffen, conserveringsmiddelen, chemtrails, en mentaal te vergiftigen met derlui methodes om iedereen tegen elkaar op te zetten.
  en moet ik mezelf weer realiseren dat mijn intense woede precies de bedoeling is van het tuig.
  Omlaag met dat energetisch niveau!

  Gadverdamme…….ik zal de desbetreffende o’s weglaten.

  Het grootste probleem op deze aardkloot is het ……. GELOOF

  En het geloof bestaat uit onze angst om geen grip op je eigen bestaan te hebben.

  Waar geloof je in .

  Welke werkelijkheid creëer jij vanuit dat geloof?

  Wat weet je over deze driedimensionale pseudo-werkelijkheid?

  • Maar misschien vraag ik wel teveel. 45 jaar bezig zijn met deze pseudo-werkelijkheid stop je niet in een stukje hier.

   Heb je placebo’s gehad?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in