De manager van een favoriet café vertelde mij gisteren dat hun elektriciteitsrekening, die nu 900 pond per maand bedraagt, vanaf volgende maand zal stijgen tot 2800 pond. Dat zal niet ongewoon zijn. Overal zullen de energierekeningen verdrievoudigen. Een liter benzine of diesel zal binnenkort meer dan £2 kosten. Het opladen van een elektrische auto zal het drievoudige kosten. Verwacht een verdubbeling van de voedselrekeningen in de komende zes maanden. Op zijn minst het dubbele, schrijft Dr. Coleman.

Duizenden cafés en kleine bedrijven gaan volgende maand sluiten. Lokale belastingen, stijgende energierekeningen, stijgende kosten van materialen en arbeid, en parkeergelden die overal verdubbelen, zullen verwoesten wat er nog over is van de High Street. De werkloosheid zal de pan uit rijzen.

Bijna dagelijks verschijnen er gruwelverhalen over de covid-prikken. De vrijgegeven Pfizer-documenten bevestigen alleen maar wat wij al sinds 2020 weten. Er kan nu geen twijfel meer over bestaan dat de prikken, zoals voorspeld, oneindig veel meer kwaad dan goed doen.

De mensen die de injecties hebben gepromoot en toegediend, zouden in de gevangenis moeten zitten. Er zijn aanwijzingen dat de prikken de eierstokken kunnen aantasten en een stijging van eierstokkanker kunnen verklaren.

Heeft The Guardian gemeld dat de Britse toezichthouder op geneesmiddelen tot nu toe meer dan 40.000 meldingen van voortplantings- en menstruatiestoornissen heeft ontvangen na de covid-19 prikken? Of hebben zij dat gemist? Hadden ze het druk met hun financiële partner Bill Gates?

Heeft de BBC al gemeld dat de volledig gevaccineerden nu negen van de tien covid-19 sterfgevallen in Engeland uitmaken? Of hadden ze het te druk met hun financiële partner Bill Gates?

  Klaus Schwab en globalisten plannen een aanval die Covid in de schaduw zal zetten

Over de hele wereld blijven de onwetenden en de omgekochten volhouden dat er geen risico’s zijn met de covid-prikken. De BBC en de rest van de media blijven de waarheid ontkennen en onderdrukken. (Overtreed de wet niet, maar betaal alstublieft geen omroepbijdrage aan de BBC. Geld geven aan de BBC is als wapens geven aan inbrekers die uw huis binnenvallen).

In Italië werd een artikel van een gerespecteerde journalist van het internet verwijderd.

Het artikel meldde dat de Amerikaanse denktank die bekend staat als de Rand Corporation de strategie achter de aanval op Rusland al in 2019 gepland had. De journalist zei dat het de bedoeling was om Rusland “overmatig uit te breiden en uit evenwicht te brengen.”

De media doen er alles aan om de haat tegen de Russen en de liefde voor Oekraïne aan te wakkeren. Oekraïense soldaten zouden `God save the Queen’ roepen terwijl ze raketten van Britse makelij afvuren op Russische tanks. De Britse koninklijke familie heeft zelfs een politiek standpunt ingenomen ter ondersteuning van Oekraïne. (Ik heb nog niet gehoord wat hun mening is over Saoedi-Arabië).

“Vertrouw nooit een Rus,” zei mijn oom Jack toen ik acht jaar oud was.

Het leven was veel eenvoudiger in die dagen.

Ik vraag me af wat mijn oom Jack zou denken van de bizarre en corrupte wereld waarin wij nu leven.

Ik vertrouw de Russen niet. Ik zou Poetin mijn op één na beste grasmaaier niet lenen. En ik zou hem geen lift geven op een donkere nacht, maar vergeleken met de Schwabbies is hij een meisjesgids.

  Mondkapjesdragers zijn gemener, egoïstischer, minder moreel, en gewelddadiger

Maar ik vertrouw ook niemand in welke regering dan ook.

Ik vertrouw niemand die voor een regering werkt. Ik vertrouw niemand (zoals mainstream journalisten) die door regeringen betaald wordt.

Wij leven in een wereld waar niets is wat het lijkt te zijn. De Britse regering importeert tonnen omgehakte bomen, zodat zij kan beweren dat zij elektriciteit maakt zonder fossiele brandstoffen te gebruiken. Maar diezelfde regering verbiedt houtkachels om te voorkomen dat de bewoners zich warm houden wanneer de elektriciteit en het gas uitgeschakeld zijn. Waanzin!

In Ierland heeft de regering blijkbaar verklaard dat “de staat… het recht op privé-eigendom zal afbakenen, wanneer dat nodig is om het algemeen welzijn te verzekeren”.

Denk eraan: “U zult niets bezitten en gelukkig zijn` is de mantra van de Grote Reset.

De voedselvoorraden raken op, maar men wil het illegaal maken om uw eigen groenten te verbouwen of een paar kippen te houden.

Alles wat er gebeurt, gebeurt met opzet.

U moet wel zo dom of zo bevooroordeeld zijn als een ontkennende BBC-medewerker om te denken dat de dingen per ongeluk gebeuren.

Politici zijn nu slechts stromannen voor samenzweerders van miljardairs die niet tevreden zijn met hun rijkdom. Zij willen alles: al het geld en al de macht.

Wij leven in een wereld waarin alles voorbestemd is om veel en veel erger te worden. En bedenk: niets gebeurt per ongeluk.

Is het bijvoorbeeld een toeval dat het onderwijs in het Verenigd Koninkrijk zo slecht is dat de helft van de bevolking onder de 30 niet kan lezen, schrijven of eenvoudige sommen maken?

  Miskramen en andere tragische bijwerkingen van de mRNA prikken

De scholen en zelfs de universiteiten hebben miljoenen idioten geschapen, die elke rotzooi zullen aanvaarden die hun gevoerd wordt.

Voor degenen onder ons die om vrijheid geven, ben ik bang dat de tijd begint te dringen.

De enige manier waarop wij deze oorlog zullen winnen is door de waarheid zo snel en zo wijd mogelijk te verspreiden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dr. Coleman: Wij zijn in de eindfase van de opmars naar “De Grote Reset”; Wij moeten nu winnen of voor altijd verliezenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCanadese regering heeft gegevens gepubliceerd die bevestigen dat de volledig gevaccineerden nu verantwoordelijk zijn voor 9 op de 10 Covid-19 sterfgevallen
Volgend artikelBulgarije, Hongarije, Servië: verzet tegen oorlogszuchtige NAVO groeit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  • AMEN nog effe of we zitter er al in. openbaring hk 17 .Grote problemen incomming op de aarde .prik doden,oorlog ,hongersnood,economie crasch=digital economie=niet luisteren =1 druk op de knop=geen geld.
   klimaat probeem is FAKE
   Het merkteken van het beest komt eraan =zondag wet global (aarde dag rust geven de natuur vergeeft niet zegt meneer de anti-christ de Paus/pausdom) paus de KETTER

 1. De great reset ligt ‘fantastisch op schema’
  Het gros van de mensen willen maar niet snappen dat we massaal door onze regeringen op allerlei gebied in de maling worden genomen en slikken alles voor zoete koek.
  Ik zie dit proces op deze manier helaas niet stoppen.

 2. Alles wordt in het werk gesteld, om alle eigendommen en rechten van de bevolkingen af te pakken, zodat zij volledig afhankelijk van de regering worden. Zodat de regering ze tegen elkaar opzetten met het heers en beheer principe en de bevolkingen kunnen degraderen tot werk slaaf. Een eigen houtkachel is taboe, omdat het een stukje onafhankelijkheid verschaft en net zo met een moestuintje of kippen houden. Door nu alles kunstmatig erg duur te maken, zorgt ervoor dat ieder zijn onafhankelijkheid verliest. Want als de kosten hoger zijn, dan je maandelingse inkomen, zal je eerst je reserve spaargeld opmaken en/of je huisraad verkopen om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen. Maar als alles verpatst is en je kunt niets meer, dan heeft de regering gewonnen. Want dat is hun einddoel om alles van je af te pakken en je te werk stellen om van dat digitale geld alles te kunnen huren tot aan je kleding toe. Zodat jij voor altijd afhankelijk blijft van hun en je niets zelf op kan bouwen.

 3. Ik vraag me af hoe die idioten denken dat ze alles kunnen beheren. Er is namelijk heel veel beheer te doen met die digitale nonsens. Alles moet bijv in beveiligde servers zitten. Er komen ook satellieten bij kijken. De mobiele phone moet intact blijven, dat op zich is al een hoop hardware, met satellieten en palen en de phones zelf. Er komt ook veel energie bij te kijken die de hardware draaiend moet houden. Etc. Deze digitale ombouw is niet handiger dan een ladenkast, die geen energie vreet. Dan is er het data beheer, dat nu al een puin is overal. Dan zijn er storingen, die een ladenkast dan weer niet heeft. Storingen kunnen veel ellende veroorzaken, wat een ladenkast dan weer niet doet. Er wordt superveel geld gestoken in de infra voor de digitale opzet, maar je weet hoe het gaat met de IT – het is altijd een rotzooi, overal en waar je ook komt. De ene weet het beter dan de andere, en het kost handenvol geld. En dan blijkt dat er ergens weer niet goed over nagedacht is. Er zal verder ook wel weer een hoop vriendjespolitiek spelen in de “aanbestedingen” waar de geprefereerde toko’s alweer achter de deur staan. En wie wordt er straks de baas over al die data… is dat Rusland, of China… en gaan ze elkaar dan bevechten over de data, of hacken en zo. En wat doen ze met al die data? En als dan het gros van de bevolking aan het bezwijken is aan vaccinaties en vervuiling en straling etc, hoe gaan ze dat bijhouden? En he beheer van al de info over het DNA van iedereen dat China aan het vergaren is… En ga zo maar door… wat een chaos gaat het worden. Wat een ongelooflijke kutwereld wordt het. Dankzij die Debiele Machtige Schapekudde. Dat het zo moest gaan; niet eens een gigantische asteroide die tegen de Aarde knalt, niet eens de invasie van de Space Aliens, niet eens een frontale botsing met de Kerstman en zijn slee… wat een kut einde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in