Foto bron

De Trucker Freedom Convoy naar Ottawa Canada is vandaag [30/01/22] zijn tweede dag ingegaan, en niets wijst erop dat het rustiger aan wordt. Terwijl ik regelmatig live streams volgde, hoorde ik mensen ter plaatse in Ottawa dingen zeggen als: “Ze denken dat we nu allemaal naar huis gaan, maar we zijn net begonnen!” schrijft Brian Shilhavy.

Vanmorgen was er een podium in het centrum van Ottawa waar plaatselijke predikanten en anderen om beurten de menigte toespraken.

De protesten zijn tot nu toe opmerkelijk vreedzaam geweest, gezien de grootte van de menigte, die zelfs door de media wordt gezien als “duizenden”, maar waarschijnlijk in de tienduizenden, zo niet honderdduizenden loopt. Sommige mensen ter plaatse schatten dat het er wel 2 miljoen zijn.

En toch blijven de media de demonstranten karakteriseren als “radicalen” en “binnenlandse terroristen” en suggereren ze zelfs dat “Russische actoren” de protesten waarschijnlijk aanwakkeren.

Justin Trudeau en zijn gezin zouden uit hun huis zijn geplaatst vanwege “veiligheidsoverwegingen”. (Bron.)

Positief nieuws is dat Scott Moe, de premier van Saskatchewan, een Canadese provincie die aan de VS grenst, heeft opgeroepen om een einde te maken aan de vaccinatiemandaten voor vrachtwagenchauffeurs.

Wat is de volgende stap?

Dr. Coleman: De persoon die u het meest waarschijnlijk zal doden is uw dokter

Het konvooi van vrachtwagenchauffeurs heeft brede steun gekregen en hun aanhangers hebben miljoenen dollars ingezameld om hen te steunen in de kosten van brandstof en voedsel, waardoor dit meer lijkt te zijn dan alleen een weekendevenement. Hun succes dit weekend heeft plannen voor andere truckerkonvooien in de V.S. en over de hele wereld aangewakkerd.

Wat gaat er nu gebeuren? Dat is de grote vraag waarmee de Canadezen en de mensen over de hele wereld geconfronteerd worden als ze zien wat er in Ottawa gebeurt. Morgenochtend, maandagochtend, gaan de mensen weer aan het werk, ook de parlementsleden.

Intussen zullen er niet veel vrachtwagens de grens tussen Canada en de VS passeren, wat de toch al gespannen problemen in de toeleveringsketen zeker zal verergeren.

Als dit de hele week aanhoudt, zal de Canadese regering zeker actie ondernemen. Maar wat die actie precies zal inhouden, en of militairen en Royal Canadian Mounted Police hun tirannieke leiders zullen gehoorzamen als die hen vragen hun medeburgers aan te vallen, valt nog te bezien.

Hier is de live stream van RedPilling The Masses die een van de beste lijkt te zijn, maar als dit langer doorgaat, verwacht dan dat YouTube deze zal gaan blokkeren.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het Canadese Trucker KonvooiVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTot het bittere einde
Volgend artikelLanden met hoge Covid-19 vaccinatiecijfers hadden allemaal een buitengewone oversterfte in 2021, wat er op wijst dat de prikken de schuldige zijn
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

13 REACTIES

 1. Reacties zijn onmogelijk op YT bij alle CBC news videos!! Dit is een linkse zender en natuurlijk kun je niet reageren omdat de reacties desastreus zullen zijn voor CBC news.
  De waarheid dient voor dit soort nieuwszenders onder het tapijt te worden geschoven.

 2. Iedere reactie die ik wil plaatsen op het Belgisch nieuwsblad hln wordt ook nooit toegevoegd, dat moet stoppen. Vrije mening zonder gecensureerd te worden is belangrijk maar wat mij betreft is dat een teken dat ik er altijd recht op zit.
  Stel dat op een dag 95% van de onwetenden die gevaccineerd zijn binnen de 10 jaar allemaal gestorven zijn… 1% van de bevolking nu superrijk is en de macht heeft wetten te veranderen naar hun zin. De overige 4% zijn dan mensen die nu weet hebben van het bedrog of gewoon door andere reden geen vaccin willen nemen (religie,…). Die 4% zijn nu meestal mensen uit de middenklasse… die mensen waaronder ik belanden volgens mij dan in een heel moeilijke situatie. Terug slaven zoals vroeger of roeien we samen 4 tegen 1 dan die 1% superrijken dan maar ook uit. Zij zijn dan ook mede verantwoordelijk voor het uitroeien van 95% van de bevolking vandaag. Gaat het zover komen denken jullie?

  • Het zou zover kunnen komen, maar ik denk dat het geleidelijker zal gaan en dat mensen daardoor e.e.a. minder in de gaten zullen hebben.

 3. Ook geen reacties mogelijk bij de regionale omroepen van NL. Stelletje linkse hufters. Weet niet hoe het nu op twitter gaat. Ik kreeg een permanente ban omdat ik Hugo schoenenjongen afbeeldde als een grote lul. Dat is voor twitter dus een enorme doodzonde.

 4. Het was een letterlijke overompeling in Ottawa het was nooit gezien zo een massa aan vrachtwagens en mensen alles is te volgen via live straem op youtu.be de uitbundigheid en vastberadenheid overvald je gewoon , volg ze en steun ze te zullen het nodig hebben zeker met alle negativiteit en laster die men verspreid

 5. Bij Nu.nl zijn het helemaal smeerlappen die geen enkele (eerlijke) kritische reactie doorlaten. En het “nieuws” dat ze brengen is helemaal bagger.
  https://www.nu.nl/buitenland/6181112/nucheckt-geen-50000-vrachtwagens-in-canadees-truckerskonvooi.html?redirect=1
  Het is namelijk volgens de site allemaal misleiding over de aantallen Canadese truckers.
  “Zo houdt de Canadese politie het op tientallen tot honderden truckers ”
  1 Van de ergste zogenaamde nieuwssites met misleidende informatie over de “vaccins” is Nu.nl in mijn ogen! Ik kwam er voor dit alles best regelmatig, maar als ik nu heel af en toe kijk naar de reacties van de mensen die daar komen dan denk ik echt dat de wereld knettergek is geworden! Ik hoop echt dat men snel wakker wordt want het lijkt er op dat die lui die daar komen het liefst iedere dag een prik willen hebben. Bizar dit. En een hele slechte zaak.

 6. Euronews is nog linkser an links. Iedere zending een “veroordelende reportage over ant vaccers.
  Deze demo in Canada: volkomen doodgezwegen.

  Waar zijn deze gekkies geschoold? Onde Stalin? Mao?
  In de jaren 60 werd de Telegraaf om minder verbouwd…..

 7. Als je me 50 jaar terug zou vertellen hoe ver de censuur nu gaat, en wat geaccepteerd wordt van dat zootje landverraders in NL en west europa, zou ik je uitgelachen hebben.

  West Europa zal imploderen; ik hoop spoedig. Wil dat zonder geweld moet NL snel worden overgenomen door rechts.

  Maar allez; USA is weer bezig oorlog te zoeken, en raad eens: natuurlijk NIET in Amerika maar in Europa, en die die stomme honden van de Nato volgen en betalen ervoor.
  Awel, kan onder Putin niet beroerder zijn dan nu.

  heeft er wel eens iemand verteld hoeveel Nato troepen en bases er dichtbij Rusland zijn?

 8. Jullie kunnen nou zien hoe makkelijk het is om dat tuig in den Haag uit te schakelen alleen wij samen zullen moeten op staan voor onze vrijheid er is maar een manier het voorbeeld volgen van Canada niet bang zijn want zo als het nu gaat in ons land gaan wij allemaal eraan, wees sterk maak je niet kwaad maar sta op voor je vrijheid en laat deze kwaad aardige mensen die ons dat aan doen voorgoed uit de samen leven halen dat kunnen wij wij zijn sterker en slimmer dan dat tuig in Den Haag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in