Dr. Rochagné Kilian via YouTube

Dr. Rochagné Kilian heeft onlangs ontslag genomen als eerste hulp en huisarts vanwege haar bezorgdheid dat het gezondheidssysteem van Ontario en Gray Bruce Health Services (GBHS) tijdens de pandemie ethische grenzen heeft overschreden, schrijft Lifesitenews.com.

In een virtuele vergadering met Gary Sims, CEO van GBHS, en andere personeelsleden, stelde Dr. Kilian een reeks vragen aan Sims over wat zij beschouwt als onethisch gedrag namens het Ontario gezondheidssysteem op alle niveaus. Sims leek niet voorbereid te zijn op moeilijke vragen die betrekking hadden op de voortdurende uitrol van vaccinatie-mandaten en vaccinatie-beperkingen die het Ontario gezondheidssysteem voorstaat.

Kilian schatte dat 80 procent van de patiënten die ze de afgelopen maand op de eerste hulp zag en die onverklaarbare symptomen hadden, “dubbel gevaccineerd” waren.

Het eerste onderwerp dat Dr. Kilian ter sprake bracht tijdens de vergadering was geïnformeerde toestemming met betrekking tot de COVID-prik en wat zij beschouwde als een dwingende mentaliteit om mensen onder druk te zetten om medicijnen te accepteren die volgens haar nog steeds in “klinische proeven” zijn.

Een GBHS administrator gaf geen direct antwoord op haar vraag, maar schoof de zwarte piet door naar de provinciale overheid en verklaarde dat zij geen “overzicht of inbreng” hebben met betrekking tot toestemmingsmechanismen die aan patiënten worden gepresenteerd.

Kilian voegde eraan toe dat het meer inspraak hebben in waar patiënten toestemming voor geven iets is dat GBHS “zou moeten overwegen,” vooral in het licht van het uitvoeren van de door de overheid aanbevolen vaccinatie-mandaten met hun eigen personeel.

Verwijzend naar geïnformeerde toestemming en het verplicht stellen van experimentele vaccins die zijn gekoppeld aan duizenden doden en gewonden, legde Sims uit dat vanwege de ‘pandemie’ bepaalde procedurele normaliteiten niet zullen plaatsvinden.

“In een pandemie zullen sommige van die dingen waarvan je denkt dat ze er zouden zijn [mechanismen van geïnformeerde toestemming van de overheid] wanneer je veel tijd hebt om dingen te herzien … in een pandemie zullen ze mandaten aannemen, en ze zullen wetten aannemen, en ze zullen richtlijnen aannemen zoals nodig is om die pandemie te beheren,” zei hij. “En sommige van de dingen … zullen aanvoelen alsof ze inbreuk maken of of kortere wegen nemen … ze doen dat rechtstreeks om levens te redden.”

  Professor Hudson bespreekt de toekomst van Europa en wereldwijde herstructurering

Sims verklaarde vervolgens dat er een “enorme wetenschappelijke groep” is die alle kwesties met betrekking tot de vaccins en het gebruik en de verspreiding ervan heeft bestudeerd. Deze bijeenkomst vond plaats op 23 augustus. Sindsdien heeft de regering van Ontario toegegeven dat ten minste één van de vaccins die aan het publiek zijn opgedrongen, ernstige hartproblemen heeft veroorzaakt bij jonge mannen, die statistisch gezien vrijwel geen risico lopen om ernstig aan COVID te lijden.

Dr. Kilian zette Sims onder druk over beweringen dat protocollen van geïnformeerde toestemming kunnen worden omzeild als gevolg van een noodsituatie, en verduidelijkte dat de Tri-Council beleidsverklaring bepaalt dat een noodsituatie geen rechtvaardiging is voor het omzeilen van protocollen die de bevolking beschermen tegen het in gevaar brengen als gevolg van medische experimenten. De Tri-Council Policy Statement is een Canadese richtlijn voor de ethische uitvoering van onderzoek waarbij mensen en/of menselijk biologisch materiaal betrokken zijn. Aangezien de vaccinaties technisch gezien nog steeds experimenteel van aard zijn, worden zij in een op onderzoek gebaseerd kader op de bevolking uitgevoerd.

Volgens Kilian wordt het ethisch kader genegeerd en worden gezondheidswerkers en burgers als gevolg van vaccinatiemandaten gedwongen tegen hun wil iets in te nemen waarvan niet is bewezen dat het op lange termijn veilig of effectief is.

Sims reageerde scherp op Kilian en zei: “Niemand dwingt je om dit te doen, je hebt het recht om nee te zeggen, maar de realiteit is dat de regering het recht heeft om te zeggen dat je niet meer in dienst bent.”

“Als de wet ernaar kijkt, zegt de wet dat men het recht heeft om dit te doen [het afdwingen van vaccinatiemandaten],” voegde hij eraan toe.

Dr. Byram Bridle, een professor aan de Universiteit van Guelph, heeft onlangs een brief vrijgegeven die hij aan de president van zijn universiteit heeft gestuurd en waarin hij de legitimiteit van vaccinatiemandaten in twijfel trekt, zowel vanuit medisch als vanuit juridisch perspectief. Hij verklaarde in de brief dat hij “ervan overtuigd is dat er advocaten zullen zijn die dit voor de rechter willen toetsen”.

  Dr. Marble: Nu de COVID leugens ontmaskerd zijn, propageren de globalisten WERELDOORLOG om de wereld te ontvolken

Dr. Kilian stelde tijdens de virtuele bijeenkomst een laatste vraag over de beweringen van Sims en anderen bij GBHS dat de meerderheid van de COVID-geassocieerde gevallen in de regio zich onder de ongevaccineerden bevinden. Zij vroeg of er een gedetailleerde database is die kan worden gedeeld om dit punt te bewijzen. Sims verklaarde dat de vaccinatiestatus van de personen die in zijn regio zijn opgenomen om privacyredenen niet kan worden vrijgegeven, maar dat de provinciale overheid wel over de informatie zou beschikken.

Hij beweerde vervolgens dat provinciaal gezien “minder dan 0,7 procent van de mensen die in ICU’s belandden, gevaccineerd waren.”

Hij verwees naar de “derde golf” van COVID in Ontario die volgens hem te wijten was aan de Deltavariant, en verklaarde dat “het allemaal ongevaccineerden” waren die in die tijd ernstig ziek werden. De derde golf in Ontario zou in april en mei hebben plaatsgevonden. De overgrote meerderheid van de Ontarianen had op dat moment hun tweede dosis van geen enkele COVID-prik ontvangen, en de provincie heeft op talrijke plaatsen duidelijk gemaakt dat iemand voor klinische doeleinden pas als “volledig gevaccineerd” telt als er 14 dagen zijn verstreken sinds hij zijn tweede dosis heeft gekregen.

In de maand mei waren er in de regio Grey Bruce in totaal drie bevestigde ziekenhuisopnames met COVID-19. Vijf mensen in de regio stierven die maand met een COVID-positieve diagnose, en twee van de sterfgevallen waren inwoners die buiten de provincie stierven.

Sims zei tijdens het gesprek dat minimaal “80 procent” en maximaal “97 procent” van de IC-patiënten met COVID in de hele provincie ongevaccineerden waren. Het is onmogelijk dat aantal te bereiken gezien de Grey Bruce statistieken omdat er te weinig mensen zijn voor berekeningen die mathematisch uitvoerbaar zijn.

  Rapport: Doodskistenmaker vreest dat bulkbestellingen van doodskisten in kinderformaat een teken zijn van dreigende vaccindoden

Vervolgens liet hij doorschemeren dat er onder kinderartsen grote bezorgdheid zal bestaan over de COVID-herfstcijfers “als er kinderen beginnen te sterven”. Er is geen bewijs dat COVID op enige statistisch significante wijze gevaarlijk is voor kinderen.

Dr. Kilian nam ontslag uit haar functie tijdens het gesprek met de GBHS administratie en sprak over haar situatie op de The Strong and Free TruthCast, waar ze kritiek uitte op de staat van de gezondheidszorg in Canada. Ze zei dat de zorg voor de individuele patiënt in de schaduw is komen te staan van de “farce die we moeten meemaken.”

Ze zei dat ze gedurende de hele tijd dat de pandemie is uitgeroepen, slechts twee patiënten op de Intensive Care werden opgenomen die positief getest waren op COVID. Ze verduidelijkte dat dit niet betekende dat ze op de Intensive Care lagen als gevolg van COVID, maar alleen dat ze positief waren getest. Ze verklaarde dat haar Intensive Care afdeling “dood” was gedurende alle aangegeven golven van COVID, en dat ze foto’s van de officiële cijfers had genomen om dit te bewijzen.

Dr. Kilian voegde eraan toe dat ze sinds het uitrollen van de COVID-prikken een opvallende stijging heeft gezien van patiënten die zijn opgenomen met hartproblemen en niet in risicocategorieën passen. Ze verklaarde dat naarmate meer en meer mensen de prik hebben gekregen, ze een heleboel vreemde voorvallen heeft gezien bij haar patiënten. Ze sprak over “mensen die binnenkwamen met een nieuw gediagnosticeerde hoge bloeddruk, diabetici die onder controle waren maar dat niet meer zijn – hun suikers zijn of door het dak of ze zijn aan de grond … De enige factor … die constant veranderde in hun leven was de injectie van een experimenteel biologisch middel.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinspijt



Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBritse vrouw ontwikkelt gruwelijke huidaandoening na tweede AstraZeneca virale vector DNA injectie
Volgend artikel30 feiten die u MOET weten: Uw Covid Informatieblad – Een verzameling van alle argumenten die u ooit nodig zult hebben
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

    • Onlangs las ik overigens dat de zogenaamde A-Status van de plandemie die certificate of VAX ID genoemd wordt nog niet is goed gekeurd door de Eerste Kamer …………. in Hol-Land.

  1. Wat hier gebeurt hoor je dus in alle landen. Duidelijk is dat dit niets te maken heeft met gezondheid maar met controle en bewust mensen ziek maken. De covid griep is al lang verdwenen maar de vaccin ellende zullen we nog een hele tijd meemaken. Ze spelen allen onder 1 hoedje en recht is ver te zoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in