Foto: Public Domain https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=906349

Er waren geen voortekenen. De beroemde rapper Coolio kreeg op 28 september een hartstilstand en kon niet meer worden gered. Volgens insiders viel hij gewoon ter plekke om – en stierf. Hij was pas 59 jaar oud. Steeds meer beroemde sterren sterven plotseling en onverwacht – en veel te vroeg, bericht Report24.news.

Hij is een van de meest recente doden in een veel te lange rij. De vraag is of al deze “plotselinge en onverwachte” voorvallen altijd te wijten zijn aan een “intens leven” en “drugs en alcohol”. Toegegeven, artiesten nemen het ervan, velen van hen hebben problemen met allerlei middelen, ze houden van het leven, zijn soms manisch, soms depressief. Maar hoeveel van hen vielen als een blok om en stierven aan een hartstilstand vóór 2021?

Dit was het lot van de wereldberoemde zwarte muzikant “Coolio”, die op 28 september 2022 in Los Angeles in het huis van een kennis overleed. Geboren als Artis Leon Ivey Jr. in Monessen, Pennsylvania, verwierf hij wereldwijde bekendheid als “hip-hopper”. Zijn muziek maakte deel uit van talrijke Hollywood-films. Het nummer dat hem ver buiten de grenzen van zijn genre bekend maakte was waarschijnlijk “Gangsta’s Paradise” uit 1995. Coolio verscheen zelf ook als acteur in talrijke films. De ster laat zes kinderen achter.

“Factcheckers” doen alweer veel moeite om speculaties dat Coolios’ dood iets te maken had met de Corona-vaccinaties te ontkrachten. Dus verklaart de extreem onserieuze Techarp: Geen bewijs dat Coolio stierf aan Vaccin SADS! Daar wordt ook geloofwaardig bewijs aangehaald dat Coolio de “vaccinaties” heeft gekregen. Hij verscheen in maart 2022 in Australië – en daar was toen een “volledige vaccinatie” verplicht voor toegang. Een autopsie werd bevolen om de exacte omstandigheden van de dood te achterhalen. In veel soortgelijke gevallen werden de resultaten van deze autopsies helaas niet openbaar gemaakt. Misschien weten we over een paar dagen of weken meer.

  Duitse bejaarde vrouw overlijdt na politiegeweld tijdens coronamaatregelen-kritische demonstratie

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Coleman: Zullen de dokters en verpleegsters die de Covid-19 prik geven als oorlogsmisdadigers berecht worden?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSommige mannen melden zich vrijwillig aan om te vechten in Oekraïne om hun vrouwen te ontlopen – Russische burgemeester
Volgend artikelLaat de wereld niet vergaan!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

  • Druif, racisme en kortzichtigheid zijn op je lijf geschreven
   Mi wordt je betaald van belasting geld, net als de 150 lui uit Den Haag

   Wat betreft fullmich ; weer zo’n statement van je dat past in het plaatje
   Deze is mi controle oppositie, Neurenberg code , een giller 😂bedacht door de deep State
   Zoethoudertje , voor de 🐑🐑🐑🐑
   Voor de anderen ; tip naar zaken te kijken en welk effect ze hebben gehad economisch in welke branche , en voor wie , bij fullmich de advocaat.

   • @,Hopsakee,

    Gebruik je nu alweer een andere Nick? Moet bijzonder lastig zijn, te leven met een persoonlijkheidsstoornis al dan niet vermengd met een identiteitscrisis.

    Sterkte!

 1. “Keep spending most there time living in gangsters paradise”
  Ja en hij ook met zijn gifprik ,die kwam ook van Gangsters paradise.
  Jammer was een van mijn favorieten vroeger.
  Waar ik moeite mee heb is dat al mijn helden van de jaren 70 en 80 zich hebben laten vaxen.

  • Als jij dit soort als helden ziet heb je nog niet door welke rol ze spelen blijkbaar. Het is maar goed dat ze zich hebben laten vaxxen als je weet wat ze de wereld hebben aangedaan met hun hypnosebullshit.

   Ik snap je dat je het vroeger anders zag maar je zou nu wel beter moeten weten en ze niet langer als “helden” te zien. Uberhaupt, iemand die zijn zakken vult met troep verkopen als held zien snap ik niet. Gelukkig nooit gehad anderen als held te zien.

 2. Er zijn berichten dat het plots neervallen van mensen , ook vlak voor jouw neus, gaat toenemen!
  Zou je gaan reannimeren, of zou jij je annimeren ter plekke ?

  • Nou ja, je laat iemand toch niet liggen zonder wat te doen?
   Of je moet zeker weten dat iemand niet gereanimeerd wil worden.. Dan is het wat anders.

  • Even opgezocht annimeren; opvrolijken oa. 🤩
   Geef ik even geen antwoord op, Frans
   Wel kun je info opvragen bij reanimatie ‘club’ ; deze hebben mij aangegeven via de mail dat mond op mond beademing, jij zelf dit bepaald / inschat, afweegt. Dus niet verplicht is.
   – vanwege risico’s ‘ Corona’ besmetting heb ik dit maanden geleden nagevraagd.
   Wordt door werkgevers anders voorgespiegeld. ( dat zij zo)

   • Snel aflopend Stervensproces, is indrukwekkend , bijzonder.
    Een overgangsfase waar je ( mits geen ja, op reanimeren hebt) een waardevolle bijdrage kunt verlenen door je aanwezigheid/ contact.

 3. Terzijde: het Paradijs was het Hof van Eden, dus hoe kunnen Adam en Eva al in het Paradijs geleefd hebben als iedereen zegt dat “de hemel” “het Paradijs” is?

  Etymologisch is “paradijs” ook een groen en weelderig hof, een tuin, voorzien van omheining/bescherming.

  Het Paradijs kan dus niet hetzelfde zijn als de hemel. “Heden zult u met mij in het paradijs zijn”, doelde dus ook niet op de hemel, maar op de situatie zoals Adam en Eva in het paradijs leefden: om tot volmaking te komen.

 4. Groot geworden door de Cabal-muziekindustrie. Eén van de eerste mainstream rap-ellendelingen.
  East-Coast, West-Coast….4000 km uit elkaar :/

  Had deze wat te vertellen of zo?
  Waarom niet eerder dan?

 5. Ik heb gelezen dat hij the cabal wilde exposen en toen ineens dood werd gevonden. Dat gebeurt wel vaker met whistle blowers…

 6. Interview gezien van hem , waar…
  Wellicht schiet het mij te binnen .
  Kwam op mij over ; sympathiek, geloofwaardig
  Maakte zich ernstig zorgen , leek zich bedreigd te voelen door Deep State .
  Wilde puur blijven was mijn indruk . Gaf aan dat hij er binnenkort mogelijk niet zou zijn , vond het erg voor zijn familie de achterblijvers.
  Heb niet de indruk dat hij vanwege covid” is overleden

  • realiseer mij ,na dit interview en suddenly dead bij deze man ( vader, en opa) dat ik vraagtekens zet bij de andere suddenly dead gevallen .
   Of dat er mogelijk sprake is van een twee sporen beleid.

 7. Begaafde artiest. Beroemde mensen worden complete debielen omdat ze constant bewierookt worden in de pers. Ik ken er een persoonlijk. Totaal achterlijke ideeen over Corona, je gelooft het niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in