Met een pennenstreek en een aankondiging vanaf een podium heeft de Canadese premier Justin Trudeau zichzelf in wezen tot opperste dictator uitgeroepen over het land aan onze noordgrens.

Wij hebben nu een volledig totalitair regime naast de Verenigde Staten. Dit is geen geringe ontwikkeling. Laten we het dus uitsplitsen, schrijft Leo Hohmann.

De Canadese Civil Liberties Association (Vereniging voor Burgerlijke Vrijheden) heeft Trudeau veroordeeld voor het inroepen van de Noodwet, en zegt in een tweet dat de Canadese federale regering “niet de drempel heeft gehaald die nodig is” om dit te doen.

“De Emergencies Act kan alleen ingeroepen worden wanneer een situatie een “ernstige bedreiging vormt voor het vermogen van de regering van Canada om de soevereiniteit, veiligheid en territoriale integriteit van Canada te bewaren” en wanneer de situatie “niet doeltreffend kan worden aangepakt op grond van enige andere wet van Canada,” zo gaat de twitterdraad verder.

Door zich op deze wet te beroepen, de eerste keer dat dit ooit in de geschiedenis van Canada is gedaan, heeft Trudeau in wezen een vorm van de staat van beleg afgekondigd. Deze kleine dictator heeft zich blijkbaar beschikbaar gesteld voor de globalistische roofdieren en zijn land opgeofferd om als eerste in de voorheen Vrije Wereld van vrijheid over te gaan in de grote utopie van de Great Reset.

En wij dachten dat er een oorlog of een economische ineenstorting voor nodig zou zijn om de Westerse democratieën zover te krijgen dat zij de Great Reset uitvoeren. Nee. Het kan met een pennenstreek onder het mom van een valse “noodtoestand”.

Deze vorm van krijgswet richt zich tegen een selecte groep Canadezen die hun recht op vreedzaam protest uitoefenen op grond van het Canadese Handvest van Rechten en Vrijheden, maar nu zijn zij gebrandmerkt als misdadigers. Bankrekeningen worden zonder eerlijk proces bevroren, rijbewijzen geschorst, mensen gearresteerd.

  "Het is alleen maar..." - Waarom ik nooit en te nimmer zal opgeven

Maar volgens de Civil Liberties Association beroept Trudeau zich op onwettige wijze op de wet, omdat de natie de in de wet vastgelegde drempel om van een legitieme nationale noodtoestand te kunnen spreken niet heeft gehaald.

Lori Williams, een professor in de politiek aan de Mount Royal Universiteit in Calgary, zei tegen Reuters dat “het gevaar bestaat dat dit nog meer problemen veroorzaakt,” en noemde de bevoegdheden “enorm.”

“Daarom moet dit gebeuren met medewerking van de premiers, en als die geen hulp willen, dan moet de federale regering zich terughoudend opstellen.”

Leah West, een assistent-professor aan de Carleton Universiteit in Ottawa, betwijfelde of de actie aan de normen voldeed, en postte op Twitter dat de soevereiniteit van het land niet in gevaar wordt gebracht door de grotendeels geweldloze protesten.

Dus wie is hier de echte misdadiger?

Dit zou een les moeten zijn voor alle Amerikanen en burgers van andere westerse naties. Trudeau is duidelijk niet de aangewezen persoon om zulke drastische beslissingen te nemen, net zomin als Biden hier in Washington, D.C., of Macron in Parijs, of Johnson in Londen.

Trudeau legt verantwoording af aan de elites van Davos die zich inzetten voor de agenda van het Wereld Economisch Forum.

Globalisten komen voor uw auto’s, uw geld en uw lichamelijke integriteit

De globalisten komen niet alleen voor uw auto’s en uw geld; zij willen ook uw biefstukken, hamburgers en spek

De marionet Young Global Leaders van Klaus Schwab onthuld

De globalisten van het Economisch Wereldforum spelen vuil spel. Daarom noemen wij ze globalistische roofdieren. Zij huren en trainen politici die bekende psychopaten zijn, zoals Trudeau in Canada en Macron in Frankrijk, of sell outs zoals Obama/Biden in de V.S. en Ardern in Nieuw-Zeeland.

Geen van Trudeau’s daden moet gezien worden als die van een nationaal leider. Hij past gewoon de tactieken toe die hij geleerd heeft in het Young Global Leaders programma van WEF-oprichter Klaus Schwab, waar hij een afgestudeerde aan is.

  Vaccinproducenten elimineren de COVID lange termijn veiligheidsstudies, schakelen de controlegroepen uit

Elk van de andere westerse naties die nu “geleid” worden door politici die ook de WEF-visie op de wereld toegedaan zijn, zou dus precies hetzelfde doen als de omstandigheden in hun land dezelfde waren.

Wij weten dat Biden een van hun handlangers is. Hij heeft zelfs zijn baanbrekende stuk wetgeving genoemd naar de slogan van het WEF, “Build Back Better.”

De globalistische roofdieren wisten dat hun gedwongen maskering en verplichte injecties uiteindelijk tot wereldwijde opstanden en burgerlijke onrust zouden leiden. Zij voorspelden het in het document van de Rockefeller Foundation uit 2010, Lockstep genaamd. Hoe met die volksopstanden om te gaan was allemaal van tevoren besproken en ingestudeerd – bestempel ze als misdadigers en sla ze waar het pijn doet, sluit hun financiën af.

Dit is de Great Reset, in onze gezichten. Als u gehoorzaamt, kunt u een schijn van uw normale leven behouden, hoewel het in niets meer zal lijken op het leven dat u vóór de Covid leidde. Gehoorzaamt u uw nieuwe meesters niet, dan wordt u uit de samenlevingg verbannen. Wij spreken nu al anderhalf jaar over de Great Reset in theorie. Nu hebben wij een duidelijk voorbeeld van hoe het werkt, vlak over onze noordgrens.

In sommige opzichten is Trudeau’s beroep op de Emergencies Act erger dan een militaire krijgswet. Dit is digitale/economische oorlogsvoering tegen de Canadese bevolking. Bij het leger kunt u tenminste de vijand zien. Dit is nog erger.

Trudeau hoefde niet eens een valse vlag aanval in scène te zetten zoals Hitler deed met de Reichstag brand. Het enige wat hij hoefde te doen was zijn staatsmedia te gebruiken om zijn politieke tegenstanders, die volkomen vreedzaam zijn, als blanke nationalistische extremisten te bestempelen. De door de staat gefinancierde Canadese media gingen vrolijk mee in zijn spelplan. De Amerikaanse media zouden hetzelfde doen.

  Directeur inlichtingendienst Rusland: "De indruk blijft bestaan dat de westerse elites de opkomende situatie alleen maar gebruiken om lang gekoesterde plannen uit te voeren om de middenklasse daadwerkelijk af te schaffen"

Trudeau heeft banken de bevoegdheid gegeven om achter zijn politieke tegenstanders aan te gaan, terwijl hij die banken van alle wettelijke aansprakelijkheid voor hun daden ontsloeg. Deze man is een verrader van zijn land en zijn volk. Een monster.

Wij hebben dezelfde NWO-freaks in elke Westerse hoofdstad, klaar om Trudeau’s voorbeeld te volgen als hun volk uit de pas zou lopen.

Wij hebben ze ook in de kerken.

Bergoglio in het Vaticaan is nog zo’n handlanger van hen, bereid om elk beleid te bepleiten, hoe anti-God en anti-menselijk ook, als het bevel maar gegeven wordt door de juiste elitaire machtsmakelaar. Wij weten dat hij bevriend is met Schwab.

Mocht u denken dat alleen de katholieken hun spelers in dit rijk hebben, denk dan nog eens na. Aan de protestantse kant hebben ze predikers als Franklin Graham, Tim Keller, Rick Warren, Robert Jeffress, TD Jakes en vele anderen die bereid zijn te hoereren voor de Nieuwe Wereldorde.

Bewust of onbewust zullen de leiders van bijna elke kerk, als puntje bij paaltje komt, de lijn van de Great Reset en de Vierde Industriële Revolutie van de nieuwe wereldorde volgen. Velen schrijven zich nu in voor de Metaverse kerkdiensten van Mark Zuckerberg. Zuckerberg is een andere afgestudeerde van Scwab’s Young Global Leaders programma.

Pas op, Patriotten. Ze komen achter uw bankrekening aan.

De beproeving is hier, mensen. Of u nu een hoofdletter “B” of een kleine “b” aan dat woord wilt toekennen, het is hier. God zij genadig. Christus zij genadig.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Waarom streven globalisten en regeringen zo wanhopig naar 100% vaccinatiepercentages?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDictator Trudea zal huisdieren van gearresteerde demonstranten stelen, hun bankrekeningen in beslag nemen, hun voertuigen afpakken en hun kinderen ontvoeren
Volgend artikelJa, je kunt ontgiften van covid “vaccin” spike-eiwitten: hier is hoe
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Commentaar uit de Leo Hofman site:

  “World Economic Forum Partners are leading global companies developing solutions to the world’s greatest challenges. They are the driving force behind the Forum’s programmes.”

  Their partners are where we should boycott. (letter writing campaigns, etc) They could even be criminally liable for this plot against humanity.

  Please look at the list on their site. https://www.weforum.org/partners#search

  Some of their partners include: (MEDIA) New York Times, NBCUniversal, Yahoo, Google, Bloomberg(MEDICAL)Moderna, Pfizer, Kaiser Permante, Mayo Clinic, CVS(BANKING) Bank Of America, Barclays, Citi.

 2. https://www.weforum.org/partners#B
  Op de WEF site:

  “World Economic Forum Partners are leading global companies developing solutions to the world’s greatest challenges. They are the driving force behind the Forum’s programmes.
  Our Partners engage in Forum Platforms to shape the future, accessing networks and experts to ensure strategic decision-making on the most pressing world issues.”

  Blader maar eens door deze enorm lange lijst. Kijk ook naar de initiatieven die lopen bij de WEF – bijv de supply chain. En blader door de rest van de site. Dan zie je dat het éen grote globale business deal is – “follow the money”. De covid shit was nog maar het begin om het geld uit het slijk der aarde te zuigen – follow the money naar de pharma’s. En om iedereen in het gareel te krijgen.

  Maar denk je dat het de schapen boeit? Mss werk jij ook wel voor een bedrijf op deze lijst, bijv Capgemini, of ING Group.

  En dan?

 3. Het zou mijn inziens interessant zijn om de ware acteurs achter de schermen alsook hun handlangers op topposities het DNA af te nemen en openbaar te maken …

  • dat geeft hun dan het recht om totaal door te draaien , stembus is enige manier.. anders gaat tegenwoordig niet.
   PS .je herkent zo de landen waar de WEF leden zitten , legaal wapenbezit verbieden elk incident aangrijpen ook door illegaal bezit zoals de misdaad en terrorist wat de hoofdmoot is ..terwijl het legaal bezit relatief helemaal geen gevaar blijkt voor de bevolking ,of voortdurend ontmoedigen met onzin regels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in