Zo, nu ben je dus ingeënt tegen COVID-19. 40 biljoen pakketjes RNA zijn geïnjecteerd die onomkeerbare veranderingen veroorzaken in je bloedvaten. Wat nu?, schrijft Bill Sardi.

Afhankelijk van welke informatiebron je gelooft, staat je leven op het spel als je de verkeerde beslissing neemt over de COVID-19 vaccinatie.

Een probleem met wat ik vandaag schrijf is dat de onderstaande informatie, die essentieel is voor het behoud van de gezondheid na de COVID-19 vaccinatie, kan leiden tot meer angst en vrees, wat de pandemie en slechte beslissingen betreffende COVID-19 vaccinatie zou kunnen aanwakkeren. Ik zal dit hieronder nader toelichten.

Volgens Our World Data zijn op 20 juli 2021 161 miljoen Amerikanen volledig gevaccineerd, op een bevolking van ongeveer 328 miljoen (49,1%).

Het is moeilijk te begrijpen waarom iemand zich zou immuniseren, niet met een vaccin, maar met een 5-voudig “gain-of-function” biowapen, wat de COVID-19 RNA/DNA vaccins zijn. Maar de nieuwsmedia voeren een angstcampagne die ervoor zorgt dat mensen uit angst gezondheidsbeslissingen nemen.

Biljoenen spike-eiwit genpakketjes vrijgelaten

Onmiddellijk na de vaccinatie komen biljoenen genenpakketjes vrij uit de deltaspier waar de vaccinnaald uw arm is binnengedrongen, en veroorzaken een ravage in uw bloedvaten.

De Canadese cardioloog Dr. Charles Hoffe legt uit welk gevaar deze vaccins vormen voor  bloedstolsel: “De bloedstolsels waarover we horen en waarvan de media beweren dat ze zeer zeldzaam zijn, zijn de grote bloedstolsels die beroertes veroorzaken en te zien zijn op CT-scans, MRI, enz. De stolsels waar ik het over heb zijn microscopisch klein en te klein om op een scan te kunnen vinden. Ze kunnen dus alleen worden opgespoord met de D-dimeer test.”

Meer dan de helft van Dr. Hope’s patiënten hadden abnormale D-dimeer tests na een COVID-19 RNA injectie. Een D-dimeertest meet de hoeveelheid afgebroken fibrine in het bloed, dat met bloedplaatjes samenwerkt om wonden af te sluiten.

Dr. Hoffe waarschuwt dat deze microklonters schade toebrengen aan weefsels in de hersenen, longen, ruggenmerg en hart, weefsels en organen die niet kunnen regenereren. Blijvende schade is het gevolg.

Dr. Hoffe (geparafraseerd):

“Wanneer het COVID-vaccin in je arm wordt geïnjecteerd, weten we nu dat slechts 25% in je arm blijft (deltaspier) en dat de andere 75% letterlijk wordt opgevangen door het lymfestelsel en in de bloedsomloop terechtkomt. Deze pakketjes boodschapper-RNA, in een enkele dosis van het Moderna-vaccin bijvoorbeeld, zijn er 40 biljoen van deze boodschapper-RNA-pakketjes die in uw systeem worden geïnjecteerd. Deze deeltjes worden opgenomen in de haarvaten van het bloed.” (Haarvaten zijn de verbindingen tussen de rode aders -(slagaders) en de blauwe aders).

Het lichaam herkent deze genpakketjes die de cellen binnenkomen en elk gen kan spike-eiwitten produceren. Uw bloedvatenstelsel is abnormaal veranderd in een spike-eiwit makende fabriek. Uw lichaam herkent deze spike-eiwitten als vreemd en maakt er antilichamen tegen aan. Spike-eiwitten worden dan permanent onderdeel van de celwand die uw bloedvaten bekleedt (het vasculaire endotheel genoemd).

Deze spike-eiwitten steken uit, er komen witte bloedcellen (lymfocyten) en antilichamen aan, die vervolgens bloedplaatjes aantrekken om er een stolsel omheen te vormen.

Deze spike-eiwitten kunnen worden aangetoond met een D-dimeertest die deze microklonters aan het licht zal brengen. De D-dimeertest brengt alleen recent gevormde microklonters aan het licht.

Critici zeggen dat stolsels zeldzaam zijn bij post-vaccin patiënten, maar dat zijn de grote stolsels die resulteren in beroertes en hartaanvallen. Volgens Dr. Hoffe laat een D-dimeertest binnen 4-7 dagen na vaccinatie zien dat 62% van de met RNA-vaccin geïmmuniseerde patiënten een abnormale D-dimeertest hebben. Deze patiënten raken snel buiten adem.

Het hart pompt nu harder om bloed door deze geblokkeerde haarvaten te persen, zegt Dr. Hoffe. Dit veroorzaakt rechtszijdig hartfalen binnen 3 jaar.

De linkerkant van het hart pompt zuurstofrijk bloed naar de organen en weefsels van het lichaam; de rechterkant van het hart neemt zuurstofarm bloed op en pompt het door de longen, zodat de hemoglobine in de rode bloedcellen zich aan zuurstof kan hechten en het naar de linkerkant van het hart kan transporteren; mensen met rechtszijdig hartfalen melden meestal symptomen als ’s nachts wakker worden met kortademigheid, kortademigheid bij inspanning, hoesten, piepende ademhaling, duizeligheid, vermoeidheid, gebrek aan concentratie, gebrek aan eetlust, misselijkheid, plotselinge gewichtstoename, vochtretentie in enkels en benen.)

Dit geeft aanleiding tot grote bezorgdheid. Het ergste moet nog komen, zegt Dr Hoffe. De schade is cumulatief met elke vaccinatie, zegt hij. Een hervaccinatie zou potentieel levensbedreigend worden.

Een bekende microbioloog neemt het op zich om gevaccineerde patiënten voor te lichten

Microbioloog Dr. Sucharit Bhakdi laat in een visuele online grafiek zien wat er gebeurt. Het RNA dat in je lichaam wordt geïnjecteerd, gaat naar de cellen die de bloedvaten bekleden. Hij wijst op de stekelige eiwitten die deze cellen zullen aanmaken en naar buiten zullen uitsteken om bloedplaatjes aan te trekken en microklonters te vormen. Dagen na de vaccinatie zullen de witte bloedcellen – lymfocyten genaamd – en antilichamen een aanval op deze cellen in te zetten. Als u het waagt dit te herhalen (de tweede vaccinatie nemen), “moge God u bijstaan”, waarschuwt Dr. Bhakdi.

  Covid-19 Vaccins hebben nu NEGATIEVE Effectiviteit onder Drievoudig Gevaccineerden zo laag als MINUS 206%
Klik voor video

Dr. Bhakdi wijst op lymfocyten (L) en antilichamen (AB) die een aanval beginnen in te zetten tegen je eigen bloedvaten na RNA/DNA COVID-19 vaccinatie.

Er worden dramatische bewijzen gepresenteerd om aan te tonen hoe het spike-eiwit microklonters induceert die worden gevisualiseerd met fluorescerende kleurstof (hieronder).

Microklonters bewezen in meerdere rapporten

Verschillende online bronnen veroordelen Dr. Bhakdi’s presentatie als verkeerde informatie. Maar het is onweerlegbaar dat de dreiging van microbloedklonters bestaat. Een autopsie studie van 20 COVID-19 patiënten vond microklonters in zes van hun hersenen.

Een ander gezaghebbend rapport, gepubliceerd in het tijdschrift PLoS One stelt (geparafraseerd): “676 COVID-19 patiënten (140 niet-overlevenden en 536 overlevenden) hadden abnormaal hoge D-dimeer (afgebroken fibrine) tests (83,2% van de niet-overlevenden versus 44,9% van de overlevenden) en verhoogde C-reactief proteïne (CRP), die ontsteking meet (50,4% van de niet-overlevenden versus 6,0% van de overlevenden).”

D-dimeer blijft stijgen bij niet-overlevenden en voorspelt sterfte. D-dimeer stijgt in alle leeftijdsgroepen met COVID-19. Preventieve anticoagulantia (bloedverdunners) worden voor deze patiënten aanbevolen.

Kijken we naar symptomen van een virale infectie of van een vitaminetekort?

COVID-19 patiënten vertonen manifestaties van hart- en vaatziekten zoals blijkt uit verhoogde troponine niveaus (31,6% van de ernstige COVID-19 patiënten) en een daling van de ejectiefractie (minder bloed dat door het hart wordt gepompt).

Een tekort aan Thiamine B1 kan leiden tot een verhoogd troponinegehalte (troponines zijn eiwitten in de hartspier die de samentrekking van de spieren regelen) en een afname van de ejectiefractie.

Als reactie op de noodzaak van wondgenezing produceert het lichaam Vascular Endothelial Growth Factor (VEGF), dat als een belangrijkere indicator voor de ernst van COVID-19 wordt beschouwd dan D-dimeer. VEGF bevordert de bloedstolling (klonters).

Maar beriberi, de ziekte die het gevolg is van een tekort aan vitamine B1, kan ook het VEGF-niveau doen stijgen, waardoor dokters misleid worden te denken dat ze te maken hebben met een cardiovasculaire ziekte die het gevolg is van een virus.

Deze symptomen treden 3-25 dagen na de eerste vaccinatie op. Een ander rapport zegt: “De meest opvallende eerste testbevinding is een sterk verhoogd D-dimeer gehalte.”

Het diagram hieronder toont het overlevingsprobleem bij stijgende D-dimeerwaarden.

De clou: is het echt een virus dat je symptomen veroorzaakt?

Bijna een derde van de herstelde COVID-19-patiënten keert binnen vijf maanden terug naar het ziekenhuis en een op de acht overlijdt. Bij vele duizenden patiënten blijven onverklaarbare, langdurige symptomen bestaan, die vooral het zenuwstelsel aantasten. Dit wordt “Long-COVID” genoemd, “onze volgende nationale gezondheidsramp”.

Symptomen zijn vermoeidheid, kortademigheid, hoesten, verlies van reuk- of smaakzin (en honger), spierpijn (kuitspier), braken, koorts, constipatie, gevoelloosheid in de ledematen, brandende voeten (’s nachts), snelle hartslag (tachycardie), verlies van reflexen, zweten, toevallen, coma, en geestelijke verwarring en stoornis.

Deze symptomen van Long-COVID zijn precies dezelfde als die van een tekort aan vitamine B1 (thiamine).

Aangezien de thiamineconcentraties in het bloed zeer laag zijn en de urineconcentraties niet betrouwbaar, moet thiaminedeficiëntie worden bevestigd door enzymactiviteit (transketolase).

In tegenstelling tot alle andere verkoudheidsvirussen, of om het even welk virus, wordt beweerd dat COVID-19 precies dezelfde symptomen veroorzaakt als beriberi, een openlijk tekort aan vitamine B1. Op onverklaarbare wijze, vormt COVID-19 een bedreiging voor het gehele zenuwstelsel. B1-deficiëntie kan leiden tot veneuze trombose, bloedstolsels in de aderen.

Dagelijkse toediening van 200 milligram intraveneuze vitamine B1 (thiamine) op de intensive care verminderde het absolute risico van overlijden bij gehospitaliseerde patiënten met 75%. B1-therapie verminderde het risico op trombose (bloedstolsels) met 81%!

Het terugkomen van COVID-19 na vaccinatie wordt verklaard door thiamine B1-deficiëntie.

Artsen zien COVID-19 door de lens van van winstbejag

Artsen zien COVID-19 door een lens van welke verzekeringsfactuurcodes ze kunnen gebruiken. Medicijnen op recept krijgen de voorkeur boven natuurlijke geneeswijzen. Dure behandelingen die meer winst opleveren voor artsen krijgen de voorkeur.

Onlangs werd op YouTube een voorbeeld uitgezonden van hoe artsen wanhopige patiënten uitbuiten om te profiteren van slepende COVID-zaken. Een arts prijst een andere arts en zegt dat hij een Nobelprijs verdient, omdat hij patiënten met een tekort aan vitamine B1 te pakken heeft genomen en in plaats daarvan een medicijn van $1650 te duur heeft laten testen en verkopen. Dit is slechts een van de vele winstgevende regelingen die artsen bedenken.

  Vertwijfeling of vlucht naar voren? Corona-gevallen onder gevaccineerden mogen niet meer geteld worden

In een rapport gepubliceerd in Frontiers in Immunology beweert de arts dat een eiwit-marker op het oppervlak van witte bloedcellen, CCR5, de ernst en de dodelijkheid van COVID-19 dicteert – een probleem dat zou worden opgelost door een medicijn van 1600 dollar. Patiënten trappen in het medicijn van deze arts omdat zij niet goed genoeg op de hoogte zijn om te begrijpen dat er veiliger en minder dure alternatieven zijn, zoals hier beschreven.

Alle symptomen die de dokter aanhaalt als veel voorkomend bij langdurige CVID-19 patiënten zijn dezelfde symptomen veroorzaakt door vitamine B1 tekort.

Ik heb duidelijke bewijzen verzameld die een verband leggen tussen de aan COVID-19 toegeschreven symptomen en een vitamine B1-tekort dat is veroorzaakt door veranderingen in de voeding tijdens de restrictieve lockdowns, namelijk een toename met 500 procent van de alcoholconsumptie thuis, gepaard gaande met een verhoogde consumptie van suikerhoudende voedingsmiddelen en, wegens slapeloosheid, van cafeïnehoudende dranken (koffie, thee) – allemaal voedings- en drankfactoren die de absorptie of het gebruik van vitamine B1 blokkeren.

“Hoe groter de ernst van een pandemie, hoe groter de hoeveelheid alcohol die door een bevolking wordt geconsumeerd.”

Interessant is dat een patiënt die zich voedde met bevroren koffie latte-mixen (moleculen in koffie blokkeren de benutting van vitamine B1) dezelfde symptomen ontwikkelde als de Long-COVID-19 patiënten.

Met andere woorden, de lockdown en de daarmee gepaard gaande angst en vrees hebben geleid tot een ergere epidemie, veel dodelijker dan COVID-19.

De Grote Maskeraar: Produceert symptomen van elke andere ziekte

Ernstig vitamine B1-tekort staat bekend als beriberi en geeft aanleiding tot een hele reeks symptomen die zich voordoen als een hele reeks ziekten. In combinatie met een onbetrouwbare antistoftest voor COVID-19 die veel fout-positieve resultaten oplevert, krijgen veel mensen ten onrechte de indruk dat zij een virale infectie hebben in plaats van een voedingstekort.

B1 regelt het zenuwstelsel

Vitamine B1 regelt het autonome zenuwstelsel, lichaamsfuncties die automatisch plaatsvinden, zoals ademhaling, hartslag, spijsvertering/uitscheiding en immuniteit. Een tekort aan B1 kan via de hypothalamus in de hersenen koorts, braken, diarree en kortademigheid veroorzaken, symptomen die vaak met griep of een virusinfectie worden geassocieerd.

Het feit dat COVID-19-gevallen ongewoon genoeg geen cytokinestorm in de longen teweegbrengen, zoals het geval is bij longontsteking en tuberculose, doet vermoeden dat het hier niet om een virusepidemie gaat. Artsen zijn verbijsterd over deze steeds terugkerende symptomen, maar kunnen zich niet voorstellen dat het een deficiëntieziekte is die wordt uitgelokt door angst, bezorgdheid en de lockdowns.

Over het algemeen induceren virale infecties van de bovenste en onderste luchtwegen na 7-10 dagen specifieke antilichamen en zakt de infectie weg.

Een tekort aan vitamine B1 dat komt en gaat, zou de ongewone, steeds terugkerende symptomatische episoden verklaren die door COVID-19 patiënten werden gemeld. Uit een studie van COVID-19-patiënten met ernstige symptomen bleek dat 15,6% een tekort had aan vitamine B1 (26,3% bij diabetici met COVID-19) – genoeg om een pandemie te veroorzaken.

Ziekten met een tekort aan thiamine worden in verband gebracht met een stijging van het sterftecijfer met bijna 50%. Vitamine B1 moet routinematig worden toegediend aan kritisch zieke patiënten.

Om je angsten weg te nemen, misschien heb je helemaal geen COVID. Een positieve PCR test voor COVID-19 geeft problemen. Onthoud u van alcohol, koffie en thee en neem vitamine B1-supplementen, bij voorkeur in vetoplosbare vorm (benfotiamine, allithiamine), zoals aangegeven op de fles. Laat u niet misleiden door een tekort aan thiamine B1 zoals artsen doen.

Wat zijn de lessen uit deze informatie?

Vermijd een tweede vaccinatie als u dat nog niet gedaan heeft.

 • Ik raad geen D-dimeertest aan binnen 4-7 dagen na vaccinatie, omdat het de angst alleen maar vergroot. Het is het beste om preventieve maatregelen te nemen. Erken dat de gezondheidszorg niet over voldoende problematische bloedverdunnende medicijnen beschikt, noch over de capaciteit om de 161 miljoen gevaccineerde Amerikanen die met de RNA/DNA-vaccins zijn ingeënt, op te vangen.
 • Gezonde mensen hebben een D-dimeergehalte van minder dan 0,5 microgram/mililiter bloed. COVID-19 is bestand tegen de normale afbraak van fibrine, dat in combinatie met bloedplaatjes bloedende wonden verstopt.
 • Onderneem zelf de volgende actie om te voorkomen dat zich microstolsels vormen in de bloedvaten in uw lichaam:

Anti-stolling dieet

Een dieet met knoflook, ui, tomaat, shiitake, rijstzemelen, boerenkool, bosbessen, ananas en/of kurkumapoeder kan het D-dimeergehalte aantoonbaar verlagen. Visolie en knoflook remmen het samenklonteren van bloedplaatjes, maar verminderen niet noodzakelijkerwijs het D-dimeergehalte.

  Dokter waarschuwt voor experimenteel Covid-'vaccin', in werkelijkheid een "gevaarlijke gentherapie"

Resveratrol

Het is geen verrassing dat de rode wijnmolecule resveratrol, die een sleutelrol speelt in de “Franse paradox” (het feit dat de Fransen meer vet aten en een hoger cholesterolgehalte in het bloed hadden, maar een veel lager sterftecijfer door hartziekten), wordt toegeschreven aan zijn vermogen om bloedklonters in de kransslagaders tegen te gaan. Resveratrol is geïdentificeerd als een primair preventief middel, met name met betrekking tot verhoogde D-dimeergehalten. Resveratrol verlaagt ook het VEGF-niveau. Resveratrol blokkeert opmerkelijk alle bekende paden naar COVID-19 ziekte en sterfte.

Enzymatisch antistollingsmiddel: nattokinase

Een zeer opmerkelijke manier om microstolsels te verminderen is ze enzymatisch af te breken. Als u in een ziekenwagen ligt met een potentieel dodelijke verstopping van een kransslagader die uw hart van zuurstof voorziet, kan een paramedicus een enzym/drug injecteren, streptokinase, om die potentieel levensbedreigende klonter op te breken.

Een in de handel verkrijgbaar enzym dat bloedklonters oplost is nattokinase – het is net zo effectief en veilig als streptokinase.

Nattokinase wordt geëxtraheerd uit de gefermenteerde sojaboon natto, die zeer populair is in Japan. Nattokinase is als natuurlijk geneesmiddel verkrijgbaar in reformwinkels. Een eenmalige dosis (2000 fibrinolytische eenheden of FU) is werkzaam tot 8-12 uur na orale inname en is in sommige opzichten superieur aan antistollingsmedicijnen. In milligrammen is een dosis van 200-400 mg voldoende en lost fibrinestolsels direct op, wat wordt gemeten in de D-dimeertest.

Nattokinase moet bij voorkeur worden ingenomen op een lege maag zonder andere gelijktijdige geneesmiddelen of supplementen. Het is interessant op te merken dat het D-dimeergehalte kunstmatig kan stijgen bij inname van nattokinase, vanwege de enzymatische werking bij het oplossen van bloedklonters. Licht uw arts hierover in als hij/zij bloedonderzoek voorschrijft.

Vitamine C en bloedklonters

In 1990 publiceerden Nobelprijswinnaar Linus Pauling en de nog levende Matthias Rath een rapport over de ontdekking dat mensen – die zelf geen vitamine C produceren zoals de meeste andere dieren – de endotheelcellen die de bloedvaten bekleden niet naar behoren kunnen herstellen en dat een circulerend veteiwit, lipoproteïne(a) genaamd, een type cholesteroldeeltje met lage dichtheid (LDL), in de slagaderwand als vervanger van vitamine C fungeert. Het probleem is dat lipoproteïne(a) een “kleverige pleister” is. Het trekt bloedplaatjes aan om bloedklonters te vormen. Dr Rath heeft zelfs een boek gepubliceerd waaruit blijkt dat dieren die vitamine C inwendig aanmaken geen hartaanvallen met bloedklonters krijgen zoals mensen.

De noodzaak om vitamine C te gebruiken om bloedstolsels in de slagaders te voorkomen wordt sterker bij RNA/DNA gevaccineerden.

Een mens probeert niet zijn Lp(a)-spiegel te verlagen, hij handhaaft gewoon een hoge vitamine C-spiegel in zijn bloed, zodat de Lp(a) niet in de slagaderwanden blijft steken. Dieren zetten hun bloedsuiker (glucose gemaakt in de lever) enzymatisch om in vitamine C in de lever, maar bij mensen ontbreekt een belangrijk enzym (gulonolactone oxidase). De mens moet dus volledig op zijn voeding vertrouwen voor vitamine C.

Alleen mensen die vitamine C-supplementen nemen, hebben een voldoende hoog vitamine C-gehalte in hun bloed, dat ongeveer overeenkomt met wat mensen ooit zelf produceerden voordat een genetische mutatie dit proces onderbrak.

Bij gezonde mensen (die geen vitamine C-afbrekende medicijnen zoals aspirine of steroïden gebruiken, en die geen virale of bacteriële infecties hebben die de behoefte aan vitamine C verhogen) zou 500 milligram extra vitamine, verdeeld over de 4 uur, een gezonde vitamine C-spiegel in stand houden.

Een recente vooruitgang die door deze auteur is ontwikkeld is een nutraceutisch middel dat de interne vitamine C niveaus verdubbelt, theoretisch de geërfde genmutatie corrigeert, zonder vitamine C zelf te hoeven innemen. Urine- en bloedtesten, uitgevoerd door onafhankelijk onderzoeker Dr. Tom Levy, de regerende autoriteit op het gebied van vitamine C, toonden aan dat de vitamine C-spiegels worden verhoogd met een product dat FORMULA-216 wordt genoemd. Dr. Levy beschrijft het spike-eiwit als verwant aan stekelvarkens.

Aangezien mensen geen vitamine C-supplementen kunnen nemen tijdens de slaap, zou dit een uitkomst zijn voor gevaccineerden die willen voorkomen dat er bloedklonters ontstaan tijdens de slaap. Eén dosis voor het slapen gaan wordt aanbevolen.

Wacht niet op dokters om je leven te redden. Als u gevaccineerd bent met RNA/DNA-COVID-19-vaccins, moet u preventieve maatregelen nemen om uw gezondheid voor de rest van uw leven te behouden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinwroeging slaat toeVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAustralische vrouw had vijf epileptische aanvallen, beroerte en 3 hersenoperaties na eerste AstraZeneca, neemt Pfizer als tweede prik
Volgend artikelIsraël constateert: Pfizer-gentherapie slechts 39 procent effectief tegen Deltavariant – volledig gevaccineerde mensen kunnen nog steeds COVID verspreiden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Slik al jaren 3-5 gr VC/24 uur en dat bevalt prima. Bij griep, verkoudheid of blessures beduidend meer.
  Afhankelijk van de stoelgang die als graadmeter dient!
  Uiteraard ook icm goede voeding.
  Die ADH is net voldoende om geen scheurbuik te krijgen.
  Lees het boek van Pauling of Levy en je wordt een stuk wijzer én gezonder.

 2. deltaspier bestaat niet, als je artikelen schrijft prima, maar corrigeer dit dan even naar de ‘Deltoid’. Er zijn genoeg anatomische tekeningen waar de juiste benaming op is te vinden, en op deze manier verspreid je desinformatie. Het is mijn werk en voeg vaker correcties in opmerkingen, je artikelen zijn goed en zeker goed en lees ze met plezier en ga ook door maar gebruik wel de juiste benamingen in je artikelen.

  Hier even de link naar een anatomisch beeldvorming:
  https://redefinestrengthandfitness.com/anatomy-of-the-shoulder-from-structure-to-function/
  De Deltiod is een front, side en rear deltoid, afkorting is DELT.

 3. Wat ik me afvraag, en de vertaling klopt, is wat bedoelt Bill Sardi hier met “niet-overlevenden” in dit stukje tekst – zou hij bedoeld hebben “overlevenden”:

  “D-dimeer blijft stijgen bij niet-overlevenden en voorspelt sterfte. D-dimeer stijgt in alle leeftijdsgroepen met COVID-19. Preventieve anticoagulantia (bloedverdunners) worden voor deze patiënten aanbevolen.”

  (Trouwens ik vind het wel hard van Tonny om een volgens haar verkeerde vertaling van de deltoid naar delta, “desinformatie” te noemen… dat is toch echt niet de bedoeling van FN, weet ik wel zeker. Bovendien heet die spier wel degelijk deltaspier. In het Engels deltoid muscle.)

   • De spike eiwitten zijn lichaamsvreemd dus ze worden vanzelf verwijderd, binnen enkele weken na vaccinatie. In de meeste gevallen doordat de cellen die het spike eiwit gaan produceren door het lichaam als “geïnfecteerd” gezien en vernietigd worden, of door bepaalde bloedcellen als de spike eiwitten in de circulatie zitten.

    Helaas is de schade die de spike eiwitten kort na vaccinatie aanrichten op allerlei plaatsen minder omkeerbaar. Bovendien is er nog allerlei mogelijk schade op hoger niveau denkbaar zoals verstoring van het immuunsysteem of de erfelijke informatie/regulatie; moeilijk te zeggen of dat na verloop van tijd kan herstellen.

 4. Vitamine C/anti-oxidanten in voldoende hoeveelheden zorgt er in elk geval voor dat de ontstekingen gereduceerd worden zodat het immuunsysteem zich op de eigenlijke veroorzaker kan richten.
  Verder lijkt er een tekort aan vit. B1 op te treden als gevolg van die injecties.
  Belangrijk om die op peil te houden!

  • Voor visolie kan je ook een fles Moller’s krijgen (met 2 puntjes op de o)
   Is bij Bol.com te verkrijgen voor een redelijke prijs.
   Komt uit Noorwegen en is gemaakt van kabeljauw, zit ook vitamine A, D, en E in.
   Dit is beter bekend als de ouderwetse levertraan.

  • Ik zou zowiezo ook dagelijks 500mg NAC (N-AceltylCysteine) nemen, om de troep uit je lijf te flushen. Ook voor nonvaxxers, ivm de shedding die plaats vindt door de vers gevaxxeden. Behalve alcohol werken zeevruchten (krab, mosselen, kreeft, oesters etc. ) ook prima om de zooi te verwijderen uit je lichaam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in