Beelden en video’s die vandaag uit de Canadese nationale hoofdstad Ottawa kwamen, zonden schokgolven over de hele wereld. Honderden werden gearresteerd en gingen vreedzaam, maar de politie was bij tijd en wijle bruut. Eén groep agenten te paard werd op video betrapt terwijl zij demonstranten vertrapten.

De bereden politie in Ottawa heeft zich vrijdag beijverd om de demonstranten bij het Vrijheidskonvooi uit de straten te verwijderen. Na een aanval van bereden politieagenten op een menigte demonstranten, zijn er tegenstrijdige berichten verschenen over de toestand van een bejaarde vrouw die vertrapt werd, meldt Thepostmillennial.com.

Volgens Fox News medewerkster Sara Carter is de vrouw die door de bereden patrouille was vertrapt, mogelijk in het ziekenhuis overleden. Anderen melden dat de bejaarde vrouw slechts gewond is.

Op basis van online beschikbare beelden lijkt het erop dat ten minste één andere demonstrant vertrapt werd.

Op video van het incident is te zien hoe de bereden patrouille door een menigte snijdt, terwijl demonstranten “hold the line” zeggen.

“Wij zijn een vreedzaam protest,” hoort men de oudere vrouw kort voor het incident zeggen.

De mensen beginnen te schreeuwen als een bereden politieman met zijn paard over de bejaarde vrouw heen holt.

In een eerste tweet van de politie van Ottawa stond dat iemand een fiets naar de paarden had gegooid in een poging het te verwonden.

Foto’s van het incident onthullen echter dat de vertrapte vrouw een loophulpmiddel had gebruikt.

Dit bracht velen ertoe de politie van Ottawa te beschuldigen van het verspreiden van desinformatie over het incident.

  Ziekteverwekkende antilichamen? Vaccin-geïnduceerde antilichamen worden nu verondersteld catastrofaal te zijn voor gezond weefsel

“Als de fiets waarvan u beweert dat hij gegooid is, in werkelijkheid gewoon de rollator was van de gehandicapte vrouw die u vertrapte, dan zou u echt deze tweets moeten verwijderen en zich verontschuldigen, @OttawaPolice”, twitterde Candice Malcolm van True North.

De politie is snel in actie gekomen om de demonstranten, die nu al meer dan drie weken de straten van Ottawa blokkeren, te arresteren en op te ruimen.

De politie van Ottawa beweert dat er niemand ernstig gewond is geraakt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Canada’s leiders zijn in paniek omdat burgers nu hun tirannie trotserenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHoe “Factchecking” controleert wat u online ziet – en wat u denkt
Volgend artikelDe Nazi’s werden niet verslagen… zij gingen ondergronds en regeren nu CANADA en de WERELD, en dringen aan op eugenetica en depopulatie, op één lijn met Adolf Hitler
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Mij ontgaat het waarom mensen bij elkaar in groep zichzelf laten slaan of vertrappen, of wat dan ook. Dat is tegen natuurlijk, alsof je bij brand een huis binnen gaat of erin blijft zitten. Ze hebben in Canada geweren, wat let men om gewoon overal de zaken te egaliseren, macht van overheid is slechts aanwezig als er een grote groep van de knuppelploeg bij elkaar staat, alleen of met twee in de patrouillewagen zijn het konijnen in koplampen…overal ter wereld…hebben al die agenten niet door dat ze worden opgeofferd door een dictatuur? …en zeg niet dat het bij het werk hoort, dan ben je werkelijk superslaaf….

  ….ik snap de gedachte achter geweldloos demonstreren niet, dat is jezelf per definitie al afschrijven.

  Wie wil onderhandelen op gelijk niveau met lui die zich overgeven….??? Wie is er zo stom om te denken dat men een onderhandelings positie heeft? Een onderhandelings positie kweken en dan pas onderhandelen. Kijk naar de Bataclan, daar werd een onderhandelings positie gekweekt voor mislams in heel Europa, dezelfde \ mislams waar nu de politici voor kruipen en de politie thee gaat drinken om te horen wat ze voor dat tuig mogen betekenen….waarvan er miljoenen worden geimporteerd met als enig mogelijke uitkomst burgeroorlog.
  Het kwaad heet Rutte en consorten, dit weten ze en ze gaan er mee door, dit wisten ze toen ze eraan begonnen. Ze willen ons als burgers dood of als slaaf, blij met niets en gelukkig met nog minder…

  En dan denken dat je vreedzaam iets kunt bereiken….ooit gehoord van Sneeuwitje, klein duimpke en de prins met de witte onderbroek met bruine streep…..Efteling indoctrinatie, Ghandi had ook gewoon een leger met geweren en die deden ook bommen leggen en Engelse soldaten met verlof aan de wandel afknallen….
  Welke onzin is ons aangeleerd. Demonstreren tegen een regering die je door die regering met goede motivatie te laten nadenken, niet door als vakvulling te fungeren….wat er word gecreerd is haat in het kwadraat tegen politie en elkaar, wat de toekomst enkel verder negatief laat ontwikkelen. Dit beleid van terreur door de regering kost vele malen meer dan zichtbaar is en zal zijn. De politie moet gaan nadenken wat ze aan het doen zijn, tegen je eigen burgers in gevechtsuitrusting optreden wekt een haat op die ook langdurig geweld zal voortbrengen, generaties lang. En hoe kwetsbaar is de eenzame agent met kompaan op een stille landweg in de patrouille wagen, in de stad op de fiets of lopende hand in hand….? Gaan de agenten overal straks in beveiligde enclaves wonen, met eigen scholen en winkels? Dat is waar dit naar toe gaat is het ontmenselijken van de gehele bevolking. Door de politiek tot binnen in uw huis gebracht.
  Voor tirannen gezwicht….Build back better….

  “people living in glass houses shouldn throw stones”

  • Ik vind dat de koevoet erbij had moeten zijn en dat ze de paarden hadden moeten prikken ermee om ze de stuipen op het lijf te jagen , als ik daar was geweest had geen enkele smerige cop op een paard blijven zitten en daarna had ik ze in hun gezicht getrapt. Helaas zo als al 1000zenden jaren bekend is ,Alleen met grof geweld win je een revolutie. Maar goed blijkbaar ben ik de enige vrouw hier met ballen.

  • Dit snap ik dus ook niet meer. Ik snap het in het begin nog wel, maar het is toch duidelijk dat het over massamoordenaars gaat? Dus waarom zou je vredig protesteren? Denk je dat je dan veilig bent, dat de wet je beschermt? De wetten worden verzonnen en verbogen waar je bij staat… De politie liegt en bedriegt lekker mee, stelletje corrupte varkens.

   In sommige landen (zoals duitsland) is burgerlijke ongehoorzaamheid bij de wet VERPLICHT in deze omstandigheden, juist om te voorkomen dat er een weer een nazi staat 2.0 ontstaat. Wil je dus een deugdburger zijn? Dan MOET je ongehoorzaam zijn.

   Ook het parlement is zakloos want hoe simpel is het om met z’n allen op te staan en deze ene persoon, nl. Trudeau, gewoon op te laten pakken en af te zetten?

   @Greet Vrouwen hebben geen zak omdat we de compensatie niet nodig hebben :).

   • Ik heb een zak 😛
    Gelukkig wel anders moet ik mijn hele leven met mijn ballen in mijn handen lopen. 😀
    Maar ik ben het compleet eens met bovenstaande draadjes van Duchesne en Greet eens . Duidelijk krijgs vrouwen . ?
    Ik kijk ook met ( niet moedeloos ) piep piep aandacht naar deze beelden ..

  • Als het om massamoordenaars gaat en nuttig bruikbare idioten (politie) helpt het schreeuwen dat je vreedzaam protesteert niet meer. Hopelijk krijgen ze dat een keer door.

  • SOms kun je ook mentaal overlijden en fysiek niet hé… de dood is niet alles…. verminking draag je levenslang mee.. mentaal en fysiek. In 1 keer – overlijden is in sommige situaties nog de beste weg.

 2. De poten onder de stoel afzagen.
  Geld v. d. bank afhalen,geen belasting meer betalen.
  Het door ons betaalde belasting geld houd de politie, het leger en de regering in het zadel.
  NEXIT
  Dat zorgt dat we het weervoor het zeggen krijgen in “ons”land.
  Kijk naar wat de FvD doet.
  Ze verzamelen bewijs dat aangeeft dat er een buitenlandse instantie de regering aanstuurt.
  Iets voor Bart Maes, tenminste als hij zorgt dat er geen gaten in zijn bewijsvoering zit, zodat”het hof” een uitweg vind.
  Alle geld vd. bank zodat investeringsmaatschappijen als de Bilderberggroep en andere er in vestikken
  De families Arden, Roots en Rothschild met hun foundations, de City of London
  dat zijn de grootste vijanden.
  Die regeren de.wereld al sinds 1870, zie de Grand Jury v. Reiner Fuellmich dag 2.
  Die lui die ons “lifestock” noemen.
  Zuivere bloedlijnen door eu-genetica, m.i.z. een duur woord voor genocide.
  Die de wereldbevolking al decennia lang proberen te onderwerpen door “Mindcontrol”.
  Intussen zitten hun geld in wereldwijde drughandel en God weet wat nog meer.
  Dat is het tuig , dat we spreekwoordelijk een kopje kleiner zouden moeten maken.
  Maar nooit hebben ze deze “game ” uitgespeeld, WAAR ZIJN ZE BANG VOOR?

  Ons het volk,
  dat hun a.d. centen heeft geholpen.?

 3. Ik begrijp de politie, de Mounties, de Canadese legerleiding niet.
  Iedereen met verstand ziet toch dat Trudeau een niet-zo-Canadese-vrijheid-liefhebbende dictator is?
  Zijn tirannieke bevelen opvolgen is geen optie, maar nietsdoen ook niet. Een (tijdelijke) staatsgreep van het leger zal door alle vrijheidslievende Canadezen toegejuicht worden.
  Trudeau en zijn mede landverraders en overig boeventuig kunnen dan gegrepen worden en achter de tralies gesmeten worden.
  De vraag of een vrouw al dan niet doodgetrapt is doet wat betreft de beoordeling van de misdaad nauwelijks terzake, immers, het onbeheerste geweld van de bereden politie kan in principe dodelijk zijn voor iedere demonstrant. Op grond daarvan is het optreden al misdadig te noemen.
  Trudeau z’n Gestapo en z’n SS-troepen gebruiken nu grof geweld, dat kan je niet blijven bestrijden met vreedzaam protest, zorg er vanaf nu dus voor dat de moordlustige ‘politie-agenten’ bibberend van angst op hun paarden zitten voordat ze er vanaf worden geknuppeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in