© Freepik

In november is een 15-jarig meisje in het district Bayreuth, Duitsland, overleden na haar tweede Covid-vaccinatie met het vaccin van Pfizer. De moeder was van mening dat de vaccinatie de oorzaak van de dood van haar dochter was, en het Openbaar Ministerie begon een onderzoek. Een post-mortem onderzoek bracht tekenen van een hartziekte aan het licht; de vaccinatie als oorzaak wordt nog in twijfel getrokken. Volgens het Openbaar Ministerie kan echter niemand verantwoordelijk worden gesteld, bericht Report24.news.

Bron: privé

Zoals het Bayreuther Tagblatt meldt onder verwijzing naar een woordvoerster van het Openbaar Ministerie in Neurenberg-Fürth, kon geen foutieve werking van het vaccin bewezen worden. Een trombose was ook niet opgetreden. De forensische geneeskunde ontdekte echter een hartziekte: of het meisje was gestorven aan een longontsteking in verband met een reeds bestaande hartziekte- of aan een myocarditis die door het vaccin veroorzaakt was. Volgens de moeder was er vóór de inenting en de behandeling in het ziekenhuis geen hartziekte bij haar dochter bekend geweest. De woordvoerder en de procureur-generaal benadrukten dat het vermoeden van door vaccinatie veroorzaakte myocarditis niet onomstotelijk bewezen was, maar verklaarden ook dat zelfs als de vaccinatie de schuld van de dood van het meisje zou zijn, er geen procedure zou worden geopend. Het Bayreuther Tagblatt citeert:

Zelfs indien de COVID-19 vaccinatie schuld zou hebben aan de dood van het meisje, zou er geen procedure worden geopend. “Het is een bekende – zeer zeldzame – bijwerking”. Aangezien deze bijwerking bekend was, kon ook hier niemand wettelijk verantwoordelijk worden gesteld.

Voor de familie van het meisje zal dit waarschijnlijk een klap in het gezicht zijn. Volgens de  procureur-generaal kan de moeder nog tegen deze beslissing in beroep gaan – dan zou de zaak naar de volgende instantie gaan. Zij deelde ook mee dat het geval door het verantwoordelijke ziekenhuis aan het Paul Ehrlich Instituut was gemeld. Maar, althans in het laatste veiligheidsrapport van het PEI van 23.12.2021, komt de dood van het meisje niet voor.

  Vergeet nooit dat je eigen regering je probeerde te vermoorden

Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Carlos Tejada: 49-jarige Wall Street Journal en New York Times schrijver plaatst zijn booster injectie-foto op Instagram, enkele uren later doodVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelRusland trekt Oekraïne binnen; erkent afgescheiden gebieden, nu de strijd officieel lijkt te zijn begonnen
Volgend artikelCanada is gevallen: De eens zo vrije natie is nu onder VN-bezetting en globalistische controle, zonder dat er nog een mechanisme bestaat voor een vreedzame terugkeer naar democratie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. In feite zegt de rechter: “Aangezien algemeen bekend is dat je letsel op kunt lopen wanneer je voor een rijdende auto gaat staan, achten we de bestuurder van de auto niet verantwoordelijk.”
  Je zou dit in een rechtszaak als verdediging aan moeten voeren; je zou voor gek worden verklaard.

 2. Ze moeten al die zwaar gestoorde opsluiten en wel levenslang .aar dan met veel injecties en een uithongeringswaarschuwings app dat ze pas voeding krijgen als het heel hard nodig is.Wat een wereld die zoon van de Cubaanse president de president van Canada met een directeur van de great reset als nevenpersoon.Wat is de wereld ziek geworden en de mensen laf.

 3. Aangezien de bijwerking van iemand met een hamer het hoofd inslaan bekend is, kan hier dan ook niemand wettelijk voor verantwoordelijk worden gesteld.
  De pseudo-logica die sommige rechters (‘krommers’) uit hun duim zuigen tart iedere verbeelding.

 4. Als iemand mij onder dwang die spuit zet veroordeeld men mij ter dood.
  Alleen moet ik die moord nog plegen om ter dood
  te worden veroordeeld, wegens moord, middels injectie.

 5. Er zijn geen rechters meer die wat te zeggen hebben behalve wat de regering hen voorschrijft .
  En er zijn nog veel te veel mensen die de regering als hun vrienden betrachten die alleen maar het beste voor hun willen en niet begrijpen dat er een heel ander verhaal gespeeld word.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in