Ryan Cole, een patholoog uit Idaho, gaf vorige maand een verontrustende toespraak op de White Coat Summit in Texas. Hij legde onder meer uit hoe COVID-19 “vaccins” tot kanker en andere ziekten kunnen leiden.

“We zien in het lab dat de vaccins je immuunrespons verstoren. We hebben zeer belangrijke cellen die andere virussen in toom houden, waaronder zogenaamde CD8 killer T-cellen. Studies hebben aangetoond dat de cellen een verontrustend patroon vertonen na vaccinatie, en we weten niet wanneer ze naar hun normale gedrag zullen terugkeren,” aldus de arts.

Het resultaat zijn gaten in de verdedigingslinie. Dan krijgen herpesvirussen meer ruimte, evenals het humaan papillomavirus en allerlei andere virussen, klierkoorts, enz. “Ik ben patholoog, dus we zien dit in het lab, en ik zie de eerste signalen”, zegt Cole.

Raad eens wat deze CD8 cellen en sommige van de receptoren op deze T cellen ook doen? Ze bevorderen kanker, volgens Cole.

“In de laatste zes maanden is het aantal gevallen van baarmoederkanker in mijn lab tien tot twintig keer toegenomen. Wanneer zijn we begonnen met inenten? Januari?”

De arts zegt te verwachten dat het aantal kankergevallen in de komende jaren aanzienlijk zal toenemen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Sherri Tenpenny: “Dit is een perfect ontworpen moordmachine”Volg Frontnieuws op Telegram

  Luchthaven scheidt reizigers die niet volledig zijn ingeënt tegen COVID-19
Vorig artikelAmerikaans tv-bericht: Besmettingspercentages onder volledig gevaccineerde mensen schieten wereldwijd omhoog
Volgend artikelEr is meer met de dood dan alleen COVID-19
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Nouja…beter laat dan nooit. Ik ben blij. Maar er zijn zooooo veel mensen sceptisch. Zij geloven alleen maar het nos journaal. En alles wat anders is is fake om mensen angst aan te jagen. Hoe dring je door tot mensen die altijd hebben geloofd in de eerlijkheid van het journaal en natuurlijk de gezondheidszorg. Maar daar heb ik mee te maken. Met ouderen die denken dat ze goed doen. En nu zijn de kinderen aan de beurt…die zijn waarschijnlijk beter op de hoogte. Maar hoe kunnen zij zichzelf beschermen. Ik blijf maar hopen dat het voorbij is. Maar dat laten ze niet gebeuren. Die miljardairs die gewoon de hele wereld kopen voor een……

 2. De verschillende specialisten gaan telkens vaker met exact dezelfde bewijzen komen.
  Er stond hier al een artikel waar ongeveer hetzelfde naar boven kwam.
  En elk onderzoek is weer opnieuw een bevestiging.
  En toch worden ze genegeerd door overheden.

  • Ze worden niet genegeerd maar gewoon af gelogen maar nu komt alles aan het licht en zij zullen alles er aan doen om het te ontkennen , maar de schuldigen moeten door een volkstribunaal komen et staan en veroordeeld worden en zo vlug mogelijk voor dat deze varkens vertrokken zijn.

 3. Sterker nog. Ze worden naar psychiatrische instellingen gebracht. Daarom zit ik nu ook met die knoop in m’n buik omdat ik zomaar eruit geplukt ben om m’n ervaring te delen over de voor en nadelen sinds de corona crisis begon….nouja. ik kan me alleen maar voorstellen omdat ik nog leef en hier woon. Maar dan willen ze om de 2 weken geïnformeerd worden over de situatie en of ze die kunnen verbeteren of verzachten. Maar ik ben als de dood. Als ik moet gaan spelen alsof er niets is gebeurd en iedereen nog happy go Lucky leeft dan moeten ze zich maar s afvragen. Waarom zie je niemand meer gezlif samen bomen. Nouja..omdat ze zelfs onze ouderen hangplek hebben gebroken. Want velen zochen elkaar op daar. Eerst de boetes en toen de overlede en nu vragen ze mij om als steekproef te weten in de wijk. Ik denk me suf. Maar hoe kan ik dit ten voordeel gebruiken. Ik moet dringend uit dit verstikkende angst theater waarin we allemaal een rolletje gaan spelen. Adios amigos

  • Ik kreeg om de 2 weken een brief van het CBS om wat in te vullen. Geheel vrijwillig.
   Tot 6x aan toe..Desnoods zouden ze dan wel even langs komen.
   Ik heb ze gebeld en ze verteld dat als ze het lef hadden om aan te bellen, ik ze net zo hard weer van de trap af schop.
   En toen was het afgelopen. Nooit meer een brief van ze gehad daarna.

 4. Speciaal voor Bert. De overheid heeft al voor zoveel miljard vaccins en testen gekocht. Ook in een overdreven paniek reactie. Dus moeten ze wel eventjes de clowns spelen die ze toch al zijn. Blijf achter je beslissing en besluiten staan of laat zien dat je genaaid bent. Nouja..voordat dat gebeurt zullen ze iedereen onder de bus gooien totdat ze hun quotum hebben gehaald. En dan is het jammer genoeg te laat voor ons dwaze kleine plekkie aarde. Peace for everybody out there. I love you

 5. Heel fijn dat jij ook open je mening geeft. Maar toch heb je besloten om het verder te negeren. Is dat wat je mij ook adviseert? Ik heb te weinig mensen waarmee ik open durf te zijn. Google heeft mij al een keer geblokkeerd voor dit soort nieuws En dat was na 2 keer mijn mening te geven. Maar ik heb het toch weer terug gekregen. Weliswaar pas na een week. Maar dat laat mij zien hoe sterk ze In de schoenen staan. Vandaar ook mijn angst om deel te nemen. Zeg maar eerlijk Bert. Wat zou jij kunnen aanraden

  • Ik zou iets opzoeken met de zoekmachine duckduckgo.
   https://duckduckgo.com En sla deze op in jou computer.
   En je moet niet inloggen bij google en dan iets opzoeken. Verwijder googel.
   En ik ken inmiddels ook heel wat minder mensen sinds dat gedoe, de buren zijn schuw.
   Een enkeling maakt nog een praatje en we groeten mekaar op straat.

   • Hoi Bert,

    Ik heb laten vertellen dat DuckDuckGo ook nog een zoekmachine van de elite is.
    Zogenaamde ‘controlled opposition’.
    Ik gebruik sindsdien ‘Quant’.

   • Anonieme zoekmachines zijn: Swisscow, en Startpage.
    En op YT, Twatter, en Facebook in “cripto” schrijven; BlII G4t3s ls 33n 3ik3l, o f Spa tie’s op g3kk3 pl44tsen we rkt ook.

 6. In de laatste dagen zullen de kinderen van de gevallen engelen (duivelen demonen en onreine geesten) hun wil opleggen op de mensen. Daarvoor gebruiken ze hun uitverkorenen.

 7. Mensen denken zelf niet meer want wat heeft een arts eraan om dit te verspreiden? Hij raakt alles kwijt en zet zijn baan op spel.
  Klinkt hard als ik dit zeg.

  Als mensen na zoveel info nog steeds niet geloven dat het gif is dan zeg ik, neem nog een 3de en 4de gifspuit en dan zijn we straks alleen met wakkere mensen die de wereld kunnen en willen veranderen in een positief iets en sowieso terug naar normaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in