Via Facebook / Carl Stredder

De moslim stak een personeelslid en een klant neer in een Marks & Spencer winkel. De zaak moet niet worden beschreven als aan terrorisme gerelateerd, aldus de politie, zelfs niet als er anti-terrorisme politie op de zaak is gezet naar aanleiding van opmerkingen van de moslim.

Het was op woensdagochtend dat het drama zich afspeelde in het Britse Burnley. Een 57-jarige islamiet stak een werkneemster van in de veertig en een klant van in de zestig neer.  Beiden werden naar het ziekenhuis gebracht met verwondingen die als ernstig maar niet levensbedreigend worden omschreven.

Volgens getuigenissen werd een van de vrouwen in de nek gestoken, wat echter niet kon worden bevestigd. Er werd een mes gevonden op de plaats delict.

De moslim werd gearresteerd op verdenking van poging tot moord. Volgens de politie wordt de zaak niet behandeld als een terrorismezaak. Ondanks dat anti-terrorisme politie de moslimaanslag onderzoekt.

Onduidelijk motief

De politiewoordvoerder prees het publiek dat de dader vasthield totdat de politie arriveerde. Ze zeggen dat ze de zaak onvoorwaardelijk onderzoeken met betrekking tot het motief, maar houden rekening met de geestelijke gezondheid van de moslim.

Moslim spreekt openlijk over zijn huwelijk en seks met een minderjarig meisje

Volgens officiële gegevens ligt het aantal sterfgevallen onder Britse kinderen 44% hoger dan het vijfjaarlijkse gemiddelde sinds zij het Covid-19 vaccin kregen

1 REACTIE

  1. Dit is nog maar het begin , als iemand het lef heefd om aan mijn kinderen of kleinkinderen te vergrijpen denk maar niet dat ik naar de politie ga of het een asielzoeker is of moslim of wat dan ook ik reken persoonlijk met hem af reken daar maar op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here