Een festival in het Terkamerenbos in Brussel begon als een 1 aprilgrap op social media en eindigde met de inzet van traangas en waterkanonnen door de politie om enkele duizenden feestgangers uiteen te drijven die de opgelegde lockdown trotseerden.

Ongeveer 5.000 voornamelijk jonge mensen kwamen donderdag naar het bospark Terkameren ten zuiden van Brussel voor een evenement met als thema “La Boum”, een verwijzing naar een Franse tienerromanserie uit de jaren tachtig, hoewel het duidelijk om een aprilgrap ging.

Nadat de feestgangers herhaaldelijk via drones te verstaan waren gegeven dat zij zich moesten verspreiden, stuurde de politie rond 17.00 uur lokale tijd de oproerpolitie erop af.

Aangezien het optreden van de oproerpolitie niet het gewenste effect had, trad de politie harder op en gebruikte uiteindelijk waterkanonnen en traangas.

De Brusselse burgemeester Philippe Close schreef rond 18.30 uur op Twitter dat bijeenkomsten “van deze aard” niet konden worden getolereerd omdat de pandemie nog niet voorbij was. Hij benadrukte:

“Wie de bevelen van de politie niet opvolgt, riskeert te worden gearresteerd en vervolgd”.


??‍♂️??
A young woman was seriously injured as police stormed the Brussels park where teenagers were having a party today, running a horse straight into her, how can they justify this tyranny under the banner of Coronavirus?https://t.co/0bn2cljofN pic.twitter.com/HKWORHxADz

  Het farmaceutische bedrijf Pfizer en zijn lange criminele geschiedenis

— ⚔️ Uwe Malitz ⚔️, ”Single cases”? – No thanks! (@Connybub) April 2, 2021


RT meldt 15 arrestaties en 11 gewonden, waaronder drie politieagenten, volgens voorlopige politiecijfers.

Op woensdag oordeelde een rechtbank in Brussel dat de uitgaansverboden ongrondwettelijk waren omdat ze niet door het parlement waren goedgekeurd. Zij heeft de Belgische regering op straffe van boetes gelast de lockdowns binnen 30 dagen op te heffen.

Hoewel de regering zich gemakkelijk een boete van 5.000 euro per dag kan veroorloven, heeft het feit dat de anders elkaar vijandiggezinde Franstalige en Vlaamse mensenrechtenactivisten zich verenigd hebben tegen de lockdowns waarschijnlijk stof tot nadenken gegeven.

Europese virologen krijgen een training hoe te liegen en hoe statistieken te vervalsen om maximale angst te creëren

Vorig artikelMensen van de GREAT RESET: Hoe de toekomst er uit zou kunnen zien in 2021 – als de heersende elites hun zin krijgen
Volgend artikelAls eerste EU-land: Italië voert verplichte vaccinatie in
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

  1. Is brussel nu de fasistische toer opgegaan.? Weerloze mensen getiranniseert. Ik heb altijd een groot respect voor een goede politie bescherming? Geen gemakkelijke taak en gevaarlijk ook nog. Maar dit,is geen politie meer .Trouwens de regeringen opposities kloegen steeds dat er niet genoeg politie was ,om de dagelijkse banditisme te bestrijden. Ook geen geld om hen van degelijk materiaal te voorzien bij hun taak.
    Nu na de staatsgreep door deze oppositie regering ,nu huidige regering .Wat zie ik, is de politie rijkelijk voorzien van zwaar geschut ,tevens vergroot in aantal?en heeft hun scholing en inborst ook een andere leerschool gehad.Alleen is hun voorkeur nog item. Bij echte rellen en terreur wordt er zo niet opgetreden, alleen als zij vredig hun ongenoegen willen bekendmaken, weerstand bieden tegen onderdrukking , leugens en uitbuiting ,overwegend belgen zijn van origine ,gebeurd dit? Wie betaald al dis?!

  2. Brussel heeft niets te zien met fascisme maar alles met communisme. Het Brussel gewest is hiervan een bastion. De Vivaldi regering is ook een communistische logemaffia regering. Dit optreden was totaal niet nodig. Er was immers geen enkel gevaar voor de openbare orde en veiligheid. De door Vivaldi afgekondigde Covid 19 maatregelen zijn niet alleen nutteloos maar ook schadelijk.. en betekenen een psychologische en economische oorlogsvoering tegen de bevolking. En om dat die jongeren in het verzet waren, enkel door hun aanwezigheid in een park tegen deze Covid 19 terreur werd er opgetreden. De politie moest dan ook een politieke vijand bevechten, in opdracht van deze Vivaldi bende & krapuul. De motieven hiervoor waren dan ook alleen van zuiver politieke aard. Dit staat in schril contrast met het niet optreden in Luik waar enkele weken geleden het linkse en vreemde tuig het centrum terroriseerde en plunderde. Hier ging het echter om het kiesvee van de rode & groene kanker, die daar ook aan het bewind is, onder het motto “soort verdedigt soort” (=uitschot). Dezelfde selectiviteit doet zich ook voor in Nederland en andere landen van de EUSSR. We zien hier hoe de politie na al die jaren omgevormd is tot een knokploeg in dienst van corrupte communistische terreurregimes en terzelfder uitblinkt door laksheid en lafheid in de strijd tegen het echte schuim van de straat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in