Het nieuws dat na Berlijn – waar deze ‘zegen’ al enkele jaren bestaat – “Mohammed” nu ook de meest populaire mannelijke voornaam in Bremen is, ging vorige week een beetje onder de radar in het algemene geruis – en markeert daarmee een trend die waarschijnlijk geleidelijk aan heel Duitsland zal bestrijken. Het aandeel migranten in het land stijgt en stijgt.

En natuurlijk zijn moslims – vooral vanwege het grote aandeel mensen van Turkse afkomst, maar ook vanwege het grote aantal asielzoekers – de grootste groep onder de referentiegroepen, aldus Jouwatch. Buitenlanders en ‘Duitsers’ met een migratieachtergrond vormen in een groot aantal grote Duitse steden nu de meerderheid van de bevolking – waaronder de grootste agglomeraties van het land.

Vooral door het vruchtbaarheidscijfer van immigranten uit Afrikaanse en Arabische landen van herkomst, dat vele malen hoger ligt, is het kindercijfer per vrouw tussen 2015 en 2019 gestegen van 1,33 tot 1,59 – voor sommige etnische migrantengroepen is dat zelfs meer dan 5,5! Vooral onder kinderen tot 6 jaar zijn de quota’s van migranten aanzienlijk gestegen. Zoals gemeld door het Federaal Bureau voor de Statistiek, zijn deze in sommige steden zelfs meer dan de helft.

“Jullie dochters zullen een hoofddoek dragen”

  Verkrachter duwde fles in de vagina van zijn slachtoffer maar ontloopt deportatie – het strafbare feit is niet ernstig genoeg
Vorig artikelBrussel: Migrantenbende valt politieagenten aan
Volgend artikelAsielzoeker onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: de onthoofding van de Hamburgse justitie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. “Culturele diversiteitsdag”: migranten zijn hoge troefkaarten

  Gisteren vierde UNESCO de Werelddag van de Culturele Diversiteit voor Dialoog en Ontwikkeling, en op deze dag spraken voornamelijk vrouwelijke politici, die de gebruikelijke brullende en links-ideologische dromen ventileerden. Minister van Sociale Zaken Ursula Nonnemacher en Staatscommissaris voor Integratie Doris Lemmermeier bespraken voor Brandenburg de mogelijkheden voor de samenleving van integratie van mensen met een migratieachtergrond en benadrukten dat migranten een grote troef zijn.

  […] Nonnen: “Diversiteit is een enorm voordeel. De interculturele uitwisseling van creatieve ideeën en verschillende ervaringen bevordert ons niet alleen in zaken, wetenschap, onderzoek en klimaatbescherming, maar ook in cultuur. Immigranten hebben veel vaardigheden en capaciteiten en verrijken onze samenleving. We moeten ons hier veel meer van bewust zijn in tijden waarin reactionaire krachten zich proberen te vestigen en de juiste ideeën de politieke debatten in ons land steeds meer beïnvloeden. Brandenburg heeft een lange geschiedenis van immigratie, tolerantie en openheid, waaraan we een deel van onze huidige welvaart te danken hebben. Wij zijn allemaal degenen die profiteren van succesvolle integratie. Openheid en bereidheid tot dialoog zijn cruciaal. ”

  Lemmermeier : “Er zijn veel verschillende initiatieven in Brandenburg waarin mensen met en zonder migratieachtergrond elkaar ontmoeten, ideeën uitwisselen en elkaar steunen. Hierdoor ontstaan ​​tal van nieuwe culturele evenementen die op hun beurt mensen bij elkaar brengen. Dat is geweldig. Brandenburg is altijd bijzonder succesvol waar mensen met verschillende achtergronden samenwerken. ”[…] Bron: PNR24-Der Cityreport

  Iedereen die het wil, kan het geloven, maar nogal wat burgers zien het heel anders en geloven niet in de propaganda die op alle kanalen draait. Nog maar twee dagen geleden kon de diverse samenleving in Duisburg-Marxloh versteld staan ​​hoe politieagenten werden bedreigd door een horde van 200 mensen, zelfs een imago-verslaggever hoorde over de integratie en het vermogen van mensen met een migratieachtergrond op het hoogste niveau, gelukkig alleen eieren gegooid zonder je voor te stellen wat de volgende keer – vleestomaaten? – zouden kunnen vliegen.

  Zoals Özoguz zei: “We staan ​​voor een fundamentele verandering. Onze samenleving blijft diverser, wat ook uitputtend en soms pijnlijk zal zijn. Over co-existentie moet elke dag opnieuw worden onderhandeld. Een immigratiemaatschappij zijn betekent dat niet alleen de mensen die bij ons komen, moeten integreren.

  https://politikstube.com/tag-der-kulturellen-vielfalt-migranten-sind-eine-grosse-bereicherung/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in