Speakers’ Corner is een gedeelte in het noordoosten van het Hyde Park in Londen waar al van oudsher sprekers in het openbaar hun mening verkondigen over politiek, cultuur en religie. Het christelijke blog Christianconcern meldt dat een bekende vrouwelijke evangelist van de Speakers’ Corner van Hyde Park verwijderd nadat een menigte moslims beledigd was door haar christelijke boodschap.

De voormalige moslima Hatun Tash, die 27 jaar in een moslimland woonde voordat zij naar het Verenigd Koninkrijk verhuisde, predikte de christelijke leer op zondag 13 september op Speakers’ Corner toen een groep woedende moslimmannen haar omsingelde en begon te chanten: “Allahoe akbar! Weg, weg, weg!”

Wanneer de politie arriveert, wordt Tash verteld dat ze het park moet verlaten omdat haar “aanwezigheid problemen veroorzaakt”. Een agent grijpt Tash bij de arm en waarschuwt haar dat ze gearresteerd zal worden als ze zich verzet. Tash is te horen op video en smeekt de agent om haar arm niet meer te pijnigen. De politie waarschuwt Tash ook dat ze gearresteerd zal worden als ze terugkomt.

Speakers’ Corner is al lang bekend als een bastion van vrije meningsuiting in het Verenigd Koninkrijk, waar individuen mogen spreken, debatteren en discussiëren over elk onderwerp dat ze willen in de open lucht. Slechts twee onderwerpen zijn verboden om over te praten: de Britse koninklijke familie en het omverwerpen van de regering van het Verenigd Koninkrijk.

Het politieoptreden forceerde effectief de sharia op de Speakers’ Corner. Ze traden op om de islam te beschermen tegen kritiek. Ogenschijnlijk handelden ze alleen maar om een moedige, maar kwetsbare vrouw te beschermen – maar in feite dienden hun acties ook om haar het zwijgen op te leggen, zegt Tim Dieppe, hoofd Openbaar Beleid van Christian Concern.

Het hadden degenen die bedreigingen uitten moeten zijn, niet Hatun. Het resultaat was dat een christelijke prediker door de politie het zwijgen werd opgelegd in het huis van de vrije meningsuiting.

Blank Brits meisje werd 12 jaar gevangengehouden door moslimbende en werd gedwongen om acht abortussen uit te voeren

  Tommy Robinson ontvlucht het land na brandstichting
Vorig artikel1400 Belgische artsen en gezondheidswerkers slaan alarm: “Er bestaat niet zoiets als een dodelijk virus”
Volgend artikelTrump aangemaand tot het veroordelen van blanke macht – reactie: “Iemand moet iets doen aan Antifa”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in