De naam ‘valse vlag’ stamt uit de tijd dat schalkse kapiteins van zeilschepen een vlag hesen die suggereerde dat ze tot de tegenpartij behoorden. De onschuldige kapiteins van de tegenpartij, die hun eigen vlag zagen wapperen, gingen er dan vrolijk van uit dat ze veilig konden naderen om kookrecepten en favoriete vakantieoorden uit te wisselen met een collega-kapitein, want social media bestonden toen nog niet, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Hier op het Brighteon-kanaal.

Piraten hielden van dezelfde truc. De Jolly Roger ging naar beneden. En de Spaanse of Britse vlag ging omhoog.

De geschiedenis is vol van valse vlag operaties: het doel is altijd misleiden, manipuleren en controle uitoefenen door middel van valse informatie van welke aard dan ook.

Herinner je je het paard van Troje? Dat was een vroege valse vlag. Er waren valse vlag operaties in het oude Egypte waar Ramses werd misleid. In Rome vervalste de kerk een document dat zichzelf het recht gaf om de koningen van Europa te creëren. In de 12e eeuw was de kerk weer bezig, deze keer met het verzinnen van een figuur genaamd Prester John, die gebruikt werd om de Europeanen in een oorlog te lokken die ze niet konden winnen. Prester John werd vervolgens vijf eeuwen lang gebruikt zonder dat iemand onraad rook.

Vanaf de 13e eeuw gaf de kerk onschuldige mensen de schuld van alles wat misging – ook van het weer. En aangezien er enkele eeuwen een kleine ijstijd was, had men alle gelegenheid om mensen op te jagen, hen heksen te noemen en te doden. Als de oogst mislukte, kreeg de plaatselijke heks (meestal een ongelukkige lokale vroedvrouw of verpleegster) de schuld. Als het dan een winter te koud was, werd de heks verbrand of verdronken. Door de mens veroorzaakte klimaatverandering. Als een plaag veel mensen doodde, kreeg de plaatselijke heks de schuld. Heksenjacht was een populair beroep en in die tijd verwant aan het werk van de hedendaagse Wikipedia-redacteuren.

De Spaans-Amerikaanse burgeroorlog begon toen president McKinley de Amerikanen vertelde dat de US Maine in de haven van Havana door een Spaanse mijn tot zinken was gebracht. De publieke verontwaardiging was voldoende om de oorlog te beginnen. De kapitein van de Maine had echter volgehouden dat het schip niet door een mijn was gezonken, maar door een explosie in een kolenvat. Na de oorlog bleek uit onderzoek dat de kapitein gelijk had en dat McKinley had gelogen. Oh jee. Een politicus die liegt. Wat een schok.

  Lees dit niet als u gevaccineerd bent

Hitler was een groot voorstander van valse vlag operaties. In 1933 werd het Reichstag gebouw in Berlijn, het huis van het Duitse parlement, in brand gestoken. Hitler gaf communistische opruiers de schuld en gebruikte de brand om zichzelf en zijn partij in Duitsland aan de macht te brengen. In 1939 zorgde Hitler ervoor dat Duitse doelen werden aangevallen en vertelde de Duitsers vervolgens dat Polen verantwoordelijk was. En zo begon de tweede wereldoorlog.

Tijdens die oorlog waren de Amerikanen woedend over de Japanse aanval op Pearl Harbour die, zo beweerde president Roosevelt, niet was uitgelokt en een complete verrassing was. Roosevelt loog. Hij wist van de aanval maar wilde dat de Japanners enkele schepen tot zinken brachten en enkele Amerikanen doodden om de Amerikanen een excuus te geven om zich bij de Tweede Wereldoorlog aan te sluiten.

Er wordt algemeen aangenomen dat de aanslagen op Amerikaanse doelen op 11 september 2001 door de Amerikanen waren geregeld (of op zijn minst bekend waren). En zowel de Amerikanen als de Britten logen over “massavernietigingswapens” in Irak als excuus om dat land binnen te vallen. Politici die deze leugens steunden of verdedigden, maakten zich schuldig aan oorlogsmisdaden. De zwendel met de massavernietigingswapens was een grootscheepse schijnvertoning, bedoeld om de angst voor terrorisme aan te wakkeren en de machthebbers in staat te stellen massaal opdringerige controlewapens in te voeren – zoals Homeland Security in de Verenigde Staten van Amerika.

Rond de eeuwwisseling was het grote bedrog Y2K – toen de wereld te horen kreeg dat computers op 31 december 1999 om middernacht niet meer naar behoren zouden functioneren. Men beweerde dat computers zouden terugspringen naar 1 januari 1900 en dat er daardoor geen elektriciteit zou zijn en vliegtuigen uit het luchtruim zouden vallen. De hoax of valse vlag operatie werd gecreëerd en in stand gehouden door software promotors die oplossingen verkochten en 6 miljard dollar aan de onzin verdienden.

  De Grote Vriendenreset

Maar geen van deze valse vlag operaties komt in de buurt van de twee valse vlaggen die regeringen over de hele wereld momenteel voeren en die worden gebruikt om de massa’s over te halen een totalitaire wereldregering te accepteren, een reeks onderdrukkende controlemaatregelen, hersenspoeling, ontworpen om mensen te verzwakken en te breken, een giftig en volkomen overbodig medicijnprogramma en de Great Reset – allemaal om ons naar een wereld te brengen waarin we niets zullen bezitten en absoluut geen controle zullen hebben over ons leven, onze huizen, ons lichaam of onze toekomst.

Ten eerste is er natuurlijk de covid-19 fraude, die ik in het midden van maart 2020 voor het eerst bestempelde als de coronavirus hoax. De covid-fraude is zorgvuldig en opzettelijk ontworpen om angst aan te jagen en te controleren. Het is gebaseerd op een volledig valse premisse – dat we momenteel worden blootgesteld aan een gevaarlijke ziekte die ons bestaan bedreigt en die alleen kan worden tegengegaan als we onze regeringen toestaan buitengewoon strenge controlemaatregelen te nemen over alles wat we doen, overal waar we gaan en alles wat we denken. Om het bedrog te bevorderen hebben de regeringen de massamedia volledig onder controle gekregen, het debat verboden en iedereen aangevallen en gedemoniseerd die de officiële leugens in twijfel durft te trekken, met name iedereen die misschien weet waar hij het over heeft.

Ten tweede is er de fraude met de opwarming van de aarde: het onderliggende bedrog dat een halve eeuw geleden werd bedacht, gepland en dat is ontworpen om ons angst aan te jagen. zodat we een nieuwe wereldorde en één enkele, niet-gekozen, ondemocratische wereldregering accepteren. Opnieuw is de fraude met de opwarming van de aarde gebaseerd op bedrog en absurd onnauwkeurige pseudo-wetenschap. Het doel is, heel bewust en koelbloedig, de wereldeconomie te vernietigen door het gebruik van essentiële fossiele brandstoffen te verbieden, de dood van miljarden mensen te veroorzaken door honger, kou en de onvermijdelijke oorlogen die zullen volgen als mensen vechten om te overleven. Opnieuw is elke oppositie, elk in twijfel trekken, verboden. Opnieuw worden degenen die de leugens in twijfel trekken, aangevallen, belasterd, uitgestoten en gemarginaliseerd.

  EU-parlementslid dropt nuke op wereldwijde COVID-vaccincampagne - "Dit is de ergste misdaad die ooit tegen de mensheid is begaan" (Video)

De global warming zwendel is, net als de covid-19 zwendel, gebouwd op zand. Beide operaties zijn gebaseerd op valse wetenschap, bedreigingen, opzettelijk gemanipuleerde angst en chaos en verwarring.

Er zullen variaties op deze thema’s zijn. Ik verwacht meer berichten te zien dat degenen die vraagtekens zetten bij het covid-programma van de regering, zijn gearresteerd wegens geweld tegen personen of klinieken. Dit zal worden gedaan zodat alle verzet tegen welke vaccinatie dan ook als terrorisme kan worden aangemerkt. Dat willen ze al enkele jaren doen.

De mensen achter deze valse vlag operaties zijn bijna onbegrijpelijk kwaadaardig. De frontmannen, Schwab, Gates, Blair enzovoort, zijn slechts marionetten die dansen naar de pijpen van duistere en sinistere figuren die persoonlijke doelstellingen hebben die zo corrupt en angstaanjagend zijn dat onze natuurlijke menselijke instincten ze als ondenkbaar van de hand wijzen.

Zoals al eerder is gezegd: als de leugens die je vertelt maar groot genoeg zijn, zal niemand geloven dat je liegt, omdat niemand zal geloven dat iemand zo slecht kan zijn.

Maar mensen zijn zo slecht.

En ze staan op het punt om totale, definitieve controle over ons leven, onze wereld en onze toekomst te nemen.

De tijd dringt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zweden stopt met PCR-tests – RNA van virussen kan nog maanden na infectie worden opgespoordVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelSpike-eiwit verslaafden: Covid vaccin-junkies liegen over ongevaccineerd zijn zodat ze extra booster injecties kunnen krijgen
Volgend artikelWillie Garson: “Sex and the City” acteur noemt ongevaccineerde mensen “onwetende idioten”, dood vijf maanden na mogelijke Pfizer mRNA-geïnduceerde kanker
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Typisch dat veel mensen films met vijanden die wereldheerschappij najagen acceptabel en niet onwaarschijnlijk achten. Maar als het dan echt gebeurd dan is het ver van hun bed….

  De vijanden, welke afkomst ze ook hebben, hebben:
  – een motief
  – de middelen
  – de financiën
  – de mensen
  – het plan
  – de strategische posities
  – de tactische stappen
  – de exit strategiën

  Met andere woorden álle troeven in de hand om te winnen. Ze zullen ook een eind komen.

  Echter, waar ze totaal geen rekening mee houden is de kracht van de waarheid en de liefde. En het vermogen wat meditatie (gebed enz.) heeft.

  Als ze de Aarde hebben, hebben ze nog controle over universele principes.

  • Met een gun in je nek ga je andere dingen prevellen 😛
   Meditatie gebed enz .. ??
   Scuse hoor dan zijn je woorden lege vaten .
   Kun je nog herinneren de monikken die eind jaren 60 zichzelf in brand staken .
   Dat onder pure meditatie ..
   Mensen klapten in hun handen ..
   Er is geen grotere pijn dan zelfverbranding ..
   Favoriete executie methode van de katholieke .
   Sorry maatje maar dat is voor ons waarschijnlijk niet weggelegd ..
   Geen kritiek op je posting hoor ..
   Ik ben het grotedeels met je eens ..
   Fijne dag nog Unauthorized User .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in