Een video amuseert momenteel tienduizenden internetgebruikers die meer dan kritisch zijn over de toenemende propaganda van de LGBTQ-homolobby in de westerse wereld.

De video toont twee Britse politieagenten te paard die door een straat rijden. Maar plotseling stoppen de politiepaarden en tonen zichtbaar onwil om door te gaan. De reden: voor hen ligt een van de duizenden “rainbow pedestrian crossings” die in elke stad en dorp in heel Groot-Brittannië worden neergekalkd om de “zichtbaarheid en acceptatie van seksuele minderheden” te vergroten.

In ieder geval zijn internetgebruikers het erover eens dat ook paarden een innerlijk moreel kompas hebben en instinctief de links-liberale homohersenspoeling aanvoelen. Uiteindelijk moeten de politieagenten hun dienstpaarden rond het “kleurrijke” zebrapad leiden:

Walgelijke homopropaganda: eersteklassers moeten onder de regenboogvlag marcheren

  Leugenmedia - Aanklager: "16 -jarige jongen'" die Groot-Brittannië probeerde te bereiken was een 28-jarige man
Vorig artikelBrisante studie onthult: Alle Corona-maatregelen waren volledig ineffectief
Volgend artikelPoging Spaanse politie om een vrouw zonder mondkapje te arresteren mislukt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in