Op 8 april heeft een Oekraïense Tochka-U raket het spoorwegstation in de stad Kramatorsk geraakt. Als gevolg daarvan zijn er burgerslachtoffers gevallen.

Het hoofd van de Oekraïense Spoorwegen, Alexander Kamyshin, meldde dat twee raketten het station van Kramatorsk hebben geraakt, bericht Southfront.org.

Volgens voorlopige gegevens zijn er ongeveer 30 burgers gedood en ongeveer 100 andere gewond geraakt.

Te oordelen naar de beelden waren burgers zich aan het voorbereiden op evacuatie uit de stad. Op de brokstukken van de raket staat geschreven “(wraak) Voor de kinderen”.

Oekraïne beweerde onmiddellijk dat de aanval was uitgevoerd door Russische strijdkrachten met een Iskander raket met een cluster kernkop.

Uit ter plaatse gedeelde beelden bleek echter dat de aanval was uitgevoerd met een “Tochka-U” raket, die alleen door de AFU wordt gebruikt.

De Kievse autoriteiten zijn nu al de weg kwijt met hun beweringen. Terwijl de beruchte heren Arestovitsj en Kirilenko beweerden dat het om een Russische Iskander-raket ging, veranderde president Zelensky daarna van mening en verduidelijkte dat het niet om een Iskander, maar om een Tochka-U raket ging, alleen dan de Russische.

Foto nr. 1 Raket van het Tochka U complex, die in dienst is bij Oekraïne. Foto nr.2 Fragmenten van een raket die in Kramatorsk is neergekomen. Foto nr. 3 Raket van het Iskander complex.

De strijdkrachten van de Russische Federatie hebben jaren geleden officieel alle Tochka-U raketten verwijderd, ze werden vervangen door moderne Iskanders. Bovendien is er geen enkele video die het gevechtsgebruik van Tochka-U raketten door de strijdkrachten van de Russische Federatie of de legers van de DPR en de LPR in de Donbass bevestigt.

“Alle verklaringen van vertegenwoordigers van het nationalistische regime in Kiev over de “raketaanval” die Rusland op 8 april bij het station in de stad Kramatorsk zou hebben uitgevoerd, zijn een provocatie en zijn absoluut onwaar.

  Willen jullie de totale deïndustrialisatie?

Wij benadrukken dat Tochka-U tactische raketten, waarvan fragmenten werden gevonden in de buurt van het station van Kramatorsk en die door ooggetuigen zijn gepubliceerd, alleen door de Oekraïense strijdkrachten worden gebruikt,” zei het Russische Ministerie van Defensie vrijdag in een verklaring.

Intussen verspreiden de MSM al beweringen over de Russische Iskander-raket, en geven ze de Russische strijdkrachten de schuld van weer een in scene gezette slachting onder burgers.

De stad Kramatorsk blijft onder controle van het Oekraïense leger. Een dergelijke provocatie van Oekraïense zijde heeft een aantal redenen die voor het nazi-regime in Kiev winstgevend zijn. De bevolking van Donbass, met inbegrip van Slavjansk en Kramatorsk, wordt door de AFU als ontrouw beschouwd, zodat zij gemakkelijk geofferd kunnen worden. Een ander mediaschandaal tegen de Russische strijdkrachten is bedoeld om medelijden op te wekken bij de westerse bondgenoten van het Kievse regime en de militaire leveranties aan de AFU op te voeren, en om de Europese landen ervan te verzekeren dat er meer sancties nodig zijn tegen de “wrede” Russische bevolking, ondanks het feit dat deze sancties de bevolking van de Europese landen pijn doen.

Dit is niet het eerste geval van aanvallen van de AFU op burgers in de Donbass-regio, die doelbewust op massa’s burgers gericht waren.

Op de ochtend van 14 maart, rond 11.20 uur plaatselijke tijd, hebben Oekraïense eenheden het centrum van Donetsk getroffen met een Tochka-U tactische raket, uitgerust met clustermunitie. Tientallen mensen werden gedood. De aanval was gericht op het centrum van de stad, waar zich geen militaire infrastructuur of uitrusting bevindt. Burgers werden opzettelijk als doelwit gekozen. De nationalistische eenheden van het Kievse regime probeerden met clustermunitie zoveel mogelijk inwoners van de stad in het centrale deel van de stad te treffen.

  Probeert Sleepy Joe Biden Hitler en de geschiedenis te overtreffen?

Tientallen Oekraïense Tochka-U raketten zijn dagelijks afgevuurd op steden en nabijgelegen gebieden die onder controle van de DPR en de LPR staan. Deze gevallen worden echter door de MSM tot zwijgen gebracht.

Het bloedbad van vandaag onder de burgerbevolking in Kramatorsk is geen ongeluk, maar het zoveelste geval van oorlogsmisdaden van het Kievse regime tegen de bevolking.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne bombardeert burgers en kinderen in centraal DonetskVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVS maken onjuiste inlichtingen bekend in informatieoorlog tegen Rusland
Volgend artikelDe wereldwijde populistische OPSTAND komt in een stroomversnelling nu de mensen in de wereld tirannie, lockdowns, corruptie en perversie verwerpen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. De aanval op Kramatorsk met de Tochka-U raket werd toegebracht door een Oekraïens raketbataljon uit het gebied van het dorp Dobropillya, 45 km ten zuidwesten van de stad. Dat meldde op 8 april in het ministerie van Defensie van de Russische Federatie.

  Speciale operatie in Donbass op 8 april. Vertalen van tekst
  Hoe gebeurtenissen zich ontwikkelen in de LDNR, in Oekraïne en in de wereld tegen zijn achtergrond – in het online rapport van Izvestia
  “Volgens bijgewerkte gegevens werd de aanval op het treinstation van Kramatorsk toegebracht door een raketbataljon van de Oekraïense strijdkrachten uit het gebied van het dorp Dobropillya, 45 kilometer ten zuidwesten van de stad”, aldus het ministerie.

  De aanval werd eerder op de dag op het station uitgevoerd tijdens de evacuatie van de burgerbevolking. Volgens het ministerie van Defensie van de Russische Federatie was dit een provocatie van de kant van de autoriteiten in Kiev om Rusland te beschuldigen van agressieve acties tegen burgers.

  Oekraïners hebben op het web foto’s verspreid van de Tochka-U draagraketten die in februari 2022 deelnamen aan de Russisch-Wit-Russische oefening “Union Resolve-2022”.

  Volgens het ministerie wilde het leger van de strijdkrachten van Oekraïne het massale vertrek van burgers uit de stad verstoren om ze te gebruiken als een “menselijk schild” om hun posities te verdedigen. Dit is een gangbare praktijk in de gelederen van het regime in Kiev.

  Het hoofd van de DPR, Denis Pushilin, zei dat de aanval van het Oekraïense leger “Tochka-U” op het station in Kramatorsk een oorlogsmisdaad is. Dit is niet het eerste geval van het gebruik van raketten van dit type door de strijdkrachten van Oekraïne. In totaal hebben de strijdkrachten van de republiek sinds februari al 24 Tochka-U-raketten neergeschoten.

  De vertegenwoordiger van de Volksmilitie van de Volksrepubliek Donetsk (DPR) Eduard Basurin zei dat er ongeveer 100 slachtoffers zijn gevallen als gevolg van de aanval van de Oekraïense veiligheidstroepen met het Tochka-U raketsysteem op het treinstation in Kramatorsk. Basurin zei dat ongeveer 30 mensen werden gedood als gevolg van de staking.

  Zoals Basurin benadrukte, is de Tactische raket Tochka-U niet in dienst bij de Donbass-republieken en het Russische leger.

  De Tochka-U TRK is een Sovjet tactisch en raketsysteem dat in staat is om toe te slaan op een afstand van maximaal 70 km. Het complex is in staat om raketten te lanceren met een kernkop van conventionele, nucleaire en chemische apparatuur.

  Voor meer relevante video’s en details over de situatie in Donbass, kijk op het tv-kanaal Izvestia.

 2. Het zijn satanistische demonische nazi’s die daar aan het werk zijn en een ieder die dit verwerpelijke naziregime steunt in wat voor vorm dan ook, die faciliteerd het dus en is daarmee excact van eenzelfde caliber, het nazisme dat 75 jaar ondergronds heeft voortbestaan, is nu weer volop aanwezig in de hedendaagse westerse wereld..🤮

  • Ja Dr Coleman, het volk wilt gedood worden zij gaan zelfs vechten voor die smerige ratten de elite zodat zij het kleine beetje wat het volk nog heeft af te pakken en te onteigenen , Rutte was woedend dat de boeren op kwamen voor hun bestaan en noemde het walgelijk en kijk hoe reageert het volk wij staan in een file wij kunnen niet naar ons werk wij staan vast in het verkeer daaraan kan je zien hoe hun leven vast zit in hun schulden zij kunnen geen uur missen want dan staat hun leven in de gevaar zone, maar dat mag niet je mag wel de boeren en hun kinderen uit hongeren maar let op waar oorlog is zal je geen van die vuile elite zien en zeker niet Rutte want hij ontloop elk kamer debat zodat hij niet kan aan gevallen wordt anders roep dat VVD en links tuig inclusief de kamer voorzitter dat er niet gesproken mag worden over de misdaden die Rutte pleegt tegen zijn eigen volk want hij kan zich niet verdedigen.

 3. Ik snap niet dat oekrainse mensen die hohohoer zelensky zelf niet afmaken, als ik daar woonde was die allaaaang history , zonder pardon. Ik liet mijn land niet zo naar de klote helpen door zo een playboy en wefhoef.

 4. Greet april 8, 2022 at 15:24

  Onbegrijpelijk dat het Oekraïense volk zich zo laat afslachten voor de victorie van NAVO,EU en Amerika. Dat de media daar ook aan meewerkt door nep nieuws maakt de media mede een oorlogsmisdadiger.
  Het gaat niet om hun welvaart of vrede.

  • Onbegrijpelijk dat Nederlanders dat al vele jaren laten doen. Hier niet anders. Het probleem is dat de cohesie ook hier al lang kapot is door het Kalergi Couwenhove plan en het gebrek aan solidariteit onder Nederlanders. Vechten lijkt zinloos, want wie bevecht je. Diegenen die werkelijk aan de touwtjes trekken onbekend, blijven goed achter de schermen en laten anderen het vuile werk doen. Het verraad van Groen Links tt van de Afghanistan missie. Het grootste deel van Nederlanders was tegen. ! missie maar zei de politiek tegen het volk, Nog steeds gaan nederlandse soldaten op missie naar Afghanistan. De derde missie is al lang gepasseerd. Kruisraketten gericht op Rusland zouden weggehaald worden beloofde Lubbers. Nooit gebeurd en recent vervangen door de meest moderne. Onze westerse regeringen zijn al lang gekaapt door een specifieke groep. Videos, documenten, boeken, transcripten van speeches, dagboeken het is er allemaal en ook daar doen we niets mee.

 5. Die zelfde tactiek pas ook Israël en de USA toe om de sympathie van de wereld bevolking te incasseren maar er zal een keer een einde aan komen. Zoveel mogelijk chaos veroorzaken (zie corona en wat nog komen gaat) Het is de enigste manier voor die reset club om hun doel te bewerkstelligen!!! USA en Israël zijn hun militaire speeltje om de politieagent van de wereld uit te hangen. Laatste stuiptrekkingen van dat satanische gespuis.
  China word de nieuwe chef met als bedrijfsleider Rusland. Elk imperium heb een tijd van opkomst ,een tijd van bloei en een tijd van ondergang. De USA (lees Israël) en dat stelletje globalisten wat trouwens gewoon loopjongens zijn van een paar super rijken op Aarde zullen het niet gaan redden maar het zal wel vele levens gaan kosten. (zie de vele doden (na corona vaccinatie plus 588 boosters) en wat ons nog te wachten staat. We zijn getuige van een strijd tussen het kwade en het licht.
  Amen.

 6. Waarom is deze site zo eenzijdig. Is er dan niemand op deze site die denkt? DE Russen vallen dit land binnen hè, die zijn de oorlog begonnen, om wat voor een reden dan ook. Nooit te rechtvaardigen. Een land met geen enkele vrijheid van meningsuiting. Alles vergoelijken, geen enkele nuance of openheid. Is het domheid, of wordt deze site gefinancierd door de Russen??? Treurig stelletje.

  • Eenzijdig?! Deze oorlog is georganiseerd en gecoördineerd door onze Angelsaksische vrienden. Je weet wel; het belangrijkste instrument van de heersende wereldmacht.
   Neen, De VS en VK waren helemaal geen overwinnaars van WWI en WWII. Zij hebben het hele circus georganiseerd en gefinancierd. Duitsland was sinds 1918, zij verloren WWI, een vazalstaat van de VS. Zij VS/VK hebben Hitler in het zadel gehesen en Duitsland kreeg de eer, samen met de Europese landen, om de Sovjet-Unie te veroveren. 2 miljoen Europese mannen vochten aan de kant van de nazi’s. Nederland zorgde voor 50.000 manschappen….
   Je begrijpt het al, VS/VK hadden gewild dat zij de overwinnaars van de Sovjet-Unie waren. Een natte droom die zij werkelijkheid willen maken…

   Maar zij werden gestuurd in 1944 om te redden wat er te redden was. Want tel je voor dat de machtigen der aarde ook alle economische markten van West-Europa zouden verliezen aan de USSR. Dat zou het einde zijn van hun globalistische droom.
   Maar nu is het moment aangebroken voor het Rijk der Leugens, om hun natte droom uit te laten komen.
   Een unie-polaire wereld waar alleen zij, dat kleine groepje grootaandeelhouders van Wallstreet (banken en multinationals), de scepter zwaaien. Dat is wat ze willen!
   En de wereldbevolking heeft maar te buigen….

   Eind januari waren er al zichtbaar krachten bezig om de oorlog in Oekraïne uit te lokken….
   Onze Engelssprekende vrienden zijn voor de volle 100% verantwoordelijk. Net als toen…

   https://regnum-ru.translate.goog/news/3483431.html?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl&_x_tr_pto=wapp

   • Iets verder terug gaan. Joodse Lenin, Trotzky, Karl Marx en vele anderen allemaal in de USA getraind. Docu Bolsjevistische Revolutie van Juri Lina en zijn boek over de Illuminati. Oorlogsmisdaden door de geallieerden. UK, USA, Rusland. De oorlog in Ukraine duurt al 8 jaar. Docu Donbass 2015 van Anne Laure Bonnel. De zgn revolutie 2014 destijds al een bewezen coup door het westen, met gruwelijke oorlogsmisdaden. Bibi Netanyahu wilde een tweede joodse staat in de Krim en daar joodse settlers van de West Bank herhuisvesten, maar niet allemaal en zeker de West Bank niet teruggeven aan de Palestijnen. Speech in Den Haag kort na WW II. Ze zullen de hele wereld bezitten. Noahite Laws. De rest enkele slaven en de rest dood. Je ziet het dus nog te rooskleurig. Gelukkig heeft de wetenschap ontdekt dat we direkt na onze dood doorgaan naar een volgend/ander leven. Graag niet terug in deze werkelijkheid dan. hitler aan de Chrystal Meth/Permethrine, Koningin Wilhelmina ook en het duitse en amerikaanse leger ook. Beetje als ISIS ook aan zware drugs. Hitler op foto tijdens bolsjevistische communistitsche demonstratie vlgs joods auteur. Hij liet zijn hele joodse familie uitmoorden. Op YouTube. Zijn Transfer agreement met joden in Palestina maakte de economische opleving in Duitsland mogelijk. Maar hoe zat dat met de Vril Meisjes, Het Bell project en de UFO’s. Agharta in Antartica en het verlangen naar buitenaards Thule te gaan. Thule ook een ondergrondse US basis in Groenland.

  • Je moet je huiswerk eerst doen als je op deze site een comment wilt leveren en anders ben je waarschijnlijk gewoon een betaalde trol. Luister ook eens naar wat mensen zeggen. Putin is dit land niet binnengevallen, zoals de USA meer dan een honderd soevereine landen binnenviel, illegale oorlogen startte, millioenen burgers vermoordde, valse vlaggen zoals de Gulf of Tonkin pleegde. Vietnam 4,5 millioen slachtoffers en door Agent Orange nog steeds nieuwe slachtoffers. 30 biolabs dicht bij de Russische grens en Donbass, Lugansk die mensen voortdurend met pathogenen sprayden. Operatie Seaspray deed dat zelfs vanaf de Zwarte Zee, Een Ukrainse journalist die openlijk zegt op tv, Er zijn te veel nutteloze mensen in Donbass die geextermineerd moeten worden. Je had wat geschiedenis kunnen onderzoeken. Doe ik zelf altlijd. Dan had je geweten dat Donbass wild land was waar Russische boeren zich gesetteld hebben. De republieken Donbass, Lugansk, Crimea door Rusland erkend zijn en nu door een militaire operatie van Putin beschermd worden voor een aanval samen met NAVO die enkele dagen later had zullen starten. Een groot wapenarsenaal door NL journaliste in Oost Ukraine gevonden. Kun je bedenken wat ze daar mee van plan waren aangezien de NAVO vanuit het Westen kwam. JSOC met een killlist van 3000 per dag. Jeremy Scahill, docu Dirty Wars is al jaren bezig op de grond in Ukraine. Biden, Kerry idem. De revolutie vas geen revolutie van het volk maar een coup van het westen, CIA en ISrael, Bewijzen genoeg destijds. Scherpschutters die burgers van beide kanten beschoten. Russische sprekende burgers in gebouw opgesloten en levend verbrand. Gruwelijke oorlogsmisdaden in Donbass door het Ukrainse leger. Donbass 2015 docu van Anne Laure Bonnel. En nee ik ben de Bolsjeistische revolutie, de Holodomor en de oorlogsmisdaden van de russiche bolsjevieken aan het eind van WW II in Oost Duitsland niet vergeten. Uiteindelijk zijn het allemaal Vrij Metselaars. Er zijn fantastische genezingsprocedures voor kanker in Rusland die terminale patienten genazen. Er is nog steeds heel veel biologische landbouw onder de lokale bevolkingen, gestimuleerd door de overheid. En wie is Putin. Ooit een Young Global Leader van Schwab. Vrij Metselaar. Gecontroleerde Oppositie. Of is de man van mening veranderd en heeft hij werkelijk het licht gezien. Een fantastisch debater die al vele jaren als enige de westerse politici van repliek dient. Maar net als voor Obama worden zijn speeches misschien ook door een team geschreven van afgestudeerden in meerdere studierichtingen. Maar wat is er interessant aan dat gebied dat juist daar WW I, WW II en nu WW III waarschijnlijk zich afspelen. Waarom willen zij die de hele wereld willen bezitten, juist dat gebied in handen hebben. Deze oorlog duurt al 8 jaar . Het Ukrainse leger heeft Donbass volledig plat gebombardeerd. Er leeft nog 1/5 van de bevolking. Ouderen die niet weg willen of kunnen en kleine kinderen die permanent in schuilkelders leven, nooit zonlicht zien, nooit buiten spelen.Buiten bezaaid met landmijnen met een ongelukkige dode hond er tussen. En jij vanuit je schijnveiligheid, je onwetendheid herhaalt als een papegaai wat MSM je voorkauwt. Net als met Covid en het Covid vaccin. Al deze oorlogen, ,revoluties worden bewust en zorgvuldig georkestreerd. De meeste burgers zien alleen de buitenkant en interpreteren die vanuit hun eigen valse perspectief. Rockefeller Scenario For the Future. Korte versie om een idee te geven op YouTube. Docu Dirty Wars van Jeremy Scahill.

   • Waarom moet je zo denigrerend doen? Niet iedereen is goed ingevoerd in de geschiedenis. Sommigen ontdekken nu pas wat er gaande is en was. Om iemand dan meteen maar af te blaffen omdat jij het allemaal zo goed op een rijtje hebt is gewoon oneerlijk. Leer ons hoe het wel zit en zat, voor zover we daar zelf nog niet achter gekomen zijn. Daar hebben we meer aan.

  • nou dat die raketaanval niet klopt is duidelijk. na de inslag en ontploffing is toevallig net de tekst goed te lezen om het luguber te maken.
   in oorlog is de waarheid ver ,en censuur hoog.

 7. In eigen gat kijken is moeilijk

  Onderzoekers van de Universiteit Utrecht, vredesorganisatie PAX en de Iraakse hulporganisatie Al-Ghad hebben geconcludeerd dat de omvang van de schade en het leed door het Nederlandse bombardement op IS-bolwerk Hawija in 2015 nog veel groter is dan aanvankelijk werd gedacht. Daarnaast zijn slachtoffers nog steeds niet gecompenseerd, maar gelukkig heeft Defensieminister Ollongren (D66) wel een verbetervoorstel gedaan voor toekomstige bombardementen.

  De Irakezen in Hawija beginnen zo langzamerhand door te krijgen hoe walgelijk Nederland is in oorlogssituaties, vooral ná een bombardement. Defensie is net als andere ministeries doordrenkt van bureaucratie en systeemdenken en wordt geleid door een clubje dat totaal niet gewend is om de consequenties van eigen acties te zien, laat staan daar verantwoordelijkheid voor te nemen.
  Nederland werd zeven jaar geleden al sterk afgeraden om een bommenfabriek van IS in Hawija te bombarderen, omdat alle systemen aangaven dat de nevenschade enorm groot kon zijn. Nederland paste die parameters gewoon aan, zodat op papier de nevenschade beperkt zou blijven. Het resultaat was uiteindelijk zeker 70 burgerdoden en ruim 400 beschadigde of verwoeste gebouwen. Maar zelfs dat bleek een conservatieve schatting, want het blijkt nu te gaan om zeker 85 burgerdoden, 1.200 bedrijven en winkels met schade én 6.000 huizen, meldt de NOS.

  Die Irakezen voelen zich zwaar genaaid, want ze kunnen eigenlijk gewoon fluiten naar compensatie. Er is tot nu toe (dus al een paar jaar geleden) 4,4 miljoen euro toegezegd, maar er is geen concrete actie ondernomen. Nederland gaat ook geen individuele compensatieregelingen treffen, want dat is qua bureaucratie bijna net zo lastig als je huis en familie in rook op zien gaan.

  Is er dan ook nog iets goeds aan de Nederlandse aanpak van dit drama? Jazeker! Defensieminister Ollongren schrijft aan de Tweede Kamer dat ze van plan is om burgerslachtoffers een prominentere rol te geven in de evaluatie van missies. Wat lief!

  Daarnaast gaat het kabinet voortaan vooraf aan een missie beschrijven welke afwegingen worden gemaakt, ook juridisch, over het risico op burgerslachtoffers door Nederlandse militaire inzet. En er zal worden gepraat over een Red Card Holder, dat is iemand die namens Nederland beslissingen neemt over dit soort aanvallen.
  Er gebeurt dus helemaal niets. Nederland heeft overduidelijke signalen destijds compleet en moedwillig genegeerd. Dan gaan nog meer regeltjes echt niet helpen. En burgerslachtoffers laten uithuilen tijdens een missie-evaluatie zet ook geen zoden aan de dijk. Werkelijk afschuwelijk dat ze dit überhaupt durven voorstellen!

  • Ik meen me te herinneren dat dat bombardement plaats vond gebruikmakend van US intel. Dezelfde Intel bombardeerde ooit een moskee waar Osama Bin Laden zou bidden. Hij was net weg toen de bommen al zijn vrienden vermoordden. Net als een bom op een bijeenkomst van islamitische geleerden. Foutje. Foutje net als Gulf of Tonkin valse vlag zeker.

 8. En dan te bedenken dat de EU en de Nederlandse regering een staande ovatie gaven aan Volodymyr Oleksandrovych Zelensky!

  Walgelijk!

 9. @Frans alweer, ga u is verdiepen waarom de Russen dat hebben gedaan. Buiten dat dit geen oorlog is maar een militaire operatie. En openheid is juist niet in de westerse MSM en bij de overheden.

  • De NAVO gaat de Ukraine beschermen, maar Putin/Rusland mag niet Donbass en Lugansk, Crimea beschermen. Enkele dagen later was het Ukrainse leger, samen met Navo van plan Donbass aan te vallen. Later zou dan Crimea volgen. Groot NAVO wapenarsenaal ontdekt in Oost Ukraine door NL journaliste. Maar Putin ooit 1 van de young global leaders van Schwab en Vrij Metselaar. Zou hij werkelijk Wakker geworden zijn of is het allemaal theater. Hij maakt nogal wat geschiedkundige missers. Slaat Stalin en de gruweldaden van de Bolsjevistische Revolutie en de Holodomor gemakshalve maar even over. Heeft het over Hitler die de vredesafspraken schond. Ook toen zelfde spelletje. Rusland zou binnen enkele dagen Duitsland aanvallen. Deed dat al in Polen, en gaf de schuld aan de Duitsers. Wetenschappelijk onderzoek heeft inmiddels hen als ware daders bewezen. Maar wat is er zo interessant aan die regio?? Gobekli Tepe, Arkaim en vele Dolmen en andere hele ouder sites? Israel die op de Golan hoogte een oude site de naam gaf Het wiel van Rephaim. De occulte symboliek van hun vlag. Een twee dimensionale Merkabah. De vele occulte ordes in de wereld met hun eed afleggingen en geheime kennis. Het nieuwe supreme court in Jeruzalem, gebouwd door UK Rothschild vol met Luciferiaanse, Illuminati symboliek. Het bijbelboek Openbaringen wat als profietie heeft een 1000 jarige regering vanuit Jeruzalem. Geloofd door millioenen christenen en Shia moslims in de wereld. Het rabbithole van Alice blijkt steeds maar dieper.

 10. Aan Frans alweer, Even een uitleg wat eenzijdig nieuws is namelijk dat de MSM en de propagandazenders voorbij gaan aan wat er 8 jaar lang in Donbas heeft plaatsgevonden. Voor wat betreft uw reactie. Gaat het aan u voorbij dat ook in Nederland ooit een democratisch land vrijheid van meningsuiting in de ban is gedaan. Vergeten dat vreedzame demonstranten tegen het coronabeleid zonder meer werden neer gemept. Dat onze democratie is vermoord door D66 door alleen al referenda af te schaffen en onze regering zich schuldig maakt aan discriminatie onder oorlogsvluchtelingen. Kortom eenzijdig nieuws wordt uitsluitend weergegeven door onze propagandazenders en linkse MSM. Kort samengevat onderbouw uw reactie maar na het raadplegen van de geschiedenis.

 11. Frans alweer april 8, 2022 at 16:55

  Beste Frans.
  Tegen eenzijdigheid in de media mag je denk ik wel de andere eenzijdigheid niet aanwezig in de media melden .Zoek zelf maar de waarheid.
  Maar die wil jij niet weten gezien je reactie

 12. Since war in Ukraine started this website has posted nothing but Russian propoganda about war in Ukraine. its 100% sposored by Kremlin and its spies in Europe. It doesnt provide info from both side so reader can judge himself. All posts are one-sided and claim that Russia is good guy helping free poor Ukraininas from Nazis and all killing is done by Ukrainian army.

  • Werkelijk?! Niet alleen het oekrainse leger pleegt misdaden tegen de eigen bevolking. Wat denk je van de rechtse sector, azov en andere nazi-milities? Deze terroristen zijn getraind door Amerikaanse professionals, je weet wel dezelfde training die zij aan de mujahideen, Al Qaida, isis, is, en al die andere islamitische terroristen gaven.
   En vergeet de buitenlandse huurlingen niet, die dezelfde training kregen en ook elke maand hun salaris ontvangen….
   https://avia-pro.translate.goog/news/francuzskiy-inostrannyy-legion-polnostyu-razbit-v-mariupole?_x_tr_sl=ru&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl&_x_tr_pto=wapp
   Ook huurlingen uit diverse andere naties, in dit geval Zuid-Afrika, Tanzania en Marocco zijn ingezet in Oekraïne … maar het liep even anders dan de organisatoren in gedachten hadden…
   Geen wonder dat Macron formeel toestemming wilde “afdwingen” voor een zogenaamde “humanitaire” evacuatie uit Mariupol met de hulp van Franse en Griekse troepen.
   Wat een zielig en doorzichtig niveau hè, van deze Franse vazal…

   • Is dat wel zo dat het anders loopt. Of precies volgens script en zijn wij de dwazen. Huurlingen uit Nigeria moeten 1000 euro betalen voor de reis. Ik geloof dat ze 10.000 euro per mnd krijgen, tegen Amerikanen, Canadezen 60.000 euro. Kindsoldaten uit vele afrikaanse landen al lang door US prive legers gerekruteerd. Krijgen het minimum loon.

  • You clearly cannot read and know nothing about the coup in 2014, the slaughter of Russian speaking Ukranians there, burning them alive in a building. the many warcrimes committed in East Ukraine by the Ukranian Army. Donbass 2015 docu by Anne Laure Bonnel. This war has been going on for 8 years and you have been sleeping. i do not know if this website is sponsored and by whom. But it is currently the only website that posts some truths from diverse sources. You on the other hand did not do your homework to know the story of both sides. And why is it ok that NATO has been in Ukraine for many years now and intends to fight with Zelensky and not when Putin starts a military operation to protect the people of Donbass, Lugansk. Crimea. You are a hypocrite. Whether Putin can be trusted?? Once one of the Young Global Leaders of Klaus Schwab and a Free Mason, i do not know. Possibly it is all theatre. It is well known that Rothschild always funded both sides of these kind of conflicts and lied about the outcome of the battle of Waterloo which gave him the financial district of London and ultimately complete power of the world because he has all the wealth. All politicians are liable to blackmail or they would never have been promoted to the top. Swedish scientific research. Those with integrity, speaking truths have their careers totally destroyed. I for one make up my own mind and am not controlled by the Kremlin. Putin is a fantastic debater. The only leader who dares to contests western political leaders. But that can all be theatre, Controlled Opposition. Watch the docu. And watch many docus about how all these wars are orchestrated. Look for Qui Bono. Makes the most profit or has other gains like stealing an entire country from Native Americans. First Nations, the Palestines and many other peoples in the world, whose ancestral lands were landgrabbed.

 13. Tien minuten geleden op Euronieuws:
  Zij brachten als feitelijk, dat de raket was afgevuurd door Rusland.
  Het type raket was meer dan 30 jaar oud trouwens.

  Maar ook de Russen misten een kans: Botox Ursula was in Kiev bij Zelensky.
  Slijm, slijm, slijm…de ene nazi bij de andere.
  Een paar raketjes op Kiev hadden veel opgelost…

  Botox Ursula gaf een envelop aan Zelensky, en zei, dat lidmaatschap van de EU een kwestie van weken was……….de aap komt uit de mouw.
  Dan natuurlijk een onderhands verdrag, gelijk aan dat van de Nato, en voila, WO3 is een feit.

 14. dat ursula ooit minister van defensie was ,is een blamage ,Die heeft nergens verstand van .Maar wat verwacht je van WEF mitglieder dat gewoon nazi`s zijn.

 15. Genoeg reacties op mijn schrijven. Waar het mij om gaat is dat deze site net zo eenzijdig is als Npo etc. Nog veel eenzijdiger. Geen enkele openheid om te onderzoeken. Uitsluitend dit is de waarheid uitspraken. Ik geloof ook persoonlijk dat alle corona maatregelen voor 90% onzin waren en dat de USA de grootste boeven zijn en waren. Maar ik hoef maar een paar verhalen te lezen, door onderzoeksjournalisten, dan weet je dat dit allemaal bittere ellende betekent voor de gewone man. Ik kijk zo nu en dan op sites zoals deze om ook andere verhalen te lezen. Voor de 5% koren. Maar jullie zijn er zo van overtuigd dat het 100% koren is. Je kunt je wat meer bescheiden opstellen.

  • Beste Frans, als je moet uitpakken met “DE Russen vallen dit land binnen hè, die zijn de oorlog begonnen, om wat voor een reden dan ook…” op deze site is net als op een nest horzels trappen man. Dat de oorlog al in 2014 begonnen was snapt zo iemand niet.

 16. Eens en de voorbereidingen hierover vindt je hier die al lang geleden is ingezet voor waar we nu zijn en herhalen de geschiedenis wederom. We spraken over Catherine haar tijd onder de “Bush administration” waar ze begon te zien hoe corrupt de politiek en het systeem is. Over de periodes van bedreigingen richting haar en haar familie. Het monetaire systeem en hoe het ingericht is. Wie trekken er aan de touwtjes achter het wereldtoneel? Wat staat ons te wachten de komende tijd? Wat kun je nou zelf doen? En nog veel meer. https://youtu.be/bWYgkrjRruk is losweken van het systeem en eigen doelen nastreven en je niet laten meeslepen hoe moeilijk het ook is. Werkt Nederland er gewoon aan mee zie hier : Welke plannen voor Nederland? VERPLICHT DIGITAAL VACCINATIE PASPOORT, EUROPESE CENTRALE BANK TECHNISCH FAILLIET, NIEUW ELEKTRONISCH GELD, NIEUW GELD – OUD GELD WEG, HET W.E.F. INFILTREERT IN NATIONALE KABINETTEN https://youtu.be/3rc6YWOWgpM

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in