De mensheid komt misschien eindelijk tot bezinning. Hoewel velen nog steeds mentaal worden meegesleept in elk “volgend ding” dat door de mainstream media wordt gepusht, worden steeds meer mensen wakker en beseffen zij hoe zij hun hele leven al onder een wereldwijd misdaadkartel leven. Zij hebben een “Zo is het genoeg!” punt bereikt en verzetten zich nu actief tegen tirannie, lockdowns, corruptie en perversie – die allemaal kenmerkend zijn voor het wereldomspannende misdaadkartel dat zich voordoet als gesteund door “democratie”, schrijft Mike Adams.

In Peru breidt het oproer tegen de inflatie, veroorzaakt door het drukken van geld, zich nu uit. In Sjanghai hebben de brute lockdowns, waarbij de autoriteiten de huisdieren van “covid-positieve” bewoners hebben vermoord, het gevoel van ontevredenheid tegen een autoritair regime alleen maar doen toenemen.

In Amerika worden de perverse, grooming schoolbesturen overgenomen door ouders met gezond verstand die de perverselingen uit de macht zetten, en in Florida heeft gouverneur DeSantis een wet ondertekend die grooming van kinderen op openbare scholen verbiedt. (Dit heeft er trouwens toe geleid dat talrijke pedofiele perverselingen die zich voordeden als leraars, publiekelijk hebben verklaard dat zij Florida zullen verlaten en naar New York zullen verhuizen, zodat zij daar op kinderen kunnen azen. Opgeruimd staat netjes!)

Over de hele wereld worden vaccinatiemandaten verworpen (zoals zojuist in Duitsland gebeurd is), worden maskermandaten opgeheven en spreken de mensen zich uit tegen de corruptie en tirannie van hun nationale leiders. In de Verenigde Staten wordt nu openlijk gesproken over de inhoud van de laptop van Hunter Biden, een moeras van vernietigend bewijsmateriaal dat waarschijnlijk zal leiden tot de strafrechtelijke aanklachten tegen zowel Hunter als Joe Biden.

  YouTube BANT 'Sound of Freedom'-clips vanwege 'discriminatie van Minor Attracted People’ (pedofielen)

Als Joe Biden aangeklaagd zal worden, dan zal hij aftreden en gratie krijgen van Kamala, die zelf later gedwongen zal worden om op te stappen.

Zelfs tirannen kunnen niet eeuwig wegkomen met het misbruiken van het volk

Na twee jaar onder covid geleden te hebben en nu de brandstof- en voedselprijzen omhoog zien schieten, hebben veel mensen hun grens van misbruik bereikt. In de komende maanden zult u een snelle, wereldwijde explosie van protesten en rellen zien, wanneer de mensen in opstand komen tegen de abjecte corruptie en criminaliteit van hun politieke leiders.

Natuurlijk zullen sommige mensen gehersenspoeld blijven over de redenen waarom de voedsel- en energieprijzen de pan uit rijzen, maar voor een toenemend aantal mensen zullen de waanideeën aan diggelen vallen en zij zullen snel tot het besef komen dat zij de hele tijd voorgelogen zijn geweest.

Het is dit “ontwakingsmoment” dat de machthebbers beangstigt. Daarom proberen zij de massale hongersnood, de thermonucleaire oorlog en een wereldwijde ineenstorting van de fiatvaluta te versnellen – omdat zij proberen miljarden mensen uit te roeien voordat die miljarden tot bezinning komen en in opstand komen tegen het globalistische misdaadkartel.

Nu is het een race tegen de klok: zal de mensheid snel genoeg ontwaken om het anti-menselijke misdaadkartel dat momenteel de wereld bestuurt, af te breken? Of zal de mensheid in een hypnotische sluimer blijven terwijl de slangen van het WEF en het globalisme in een wurgpositie glijden en het leven uit hen persen?

Zij die niet ontwaken zullen waarschijnlijk geruimd worden via hongersnood, vaccins, biowapens, economische ineenstorting en razend geweld. Maar zij die zich voorbereiden op wat komen gaat, zullen een zeer goede kans hebben om de geplande afbraak van de menselijke beschaving te doorstaan.

  De Grote Reset fase 2: Oorlog

Het nieuws is dus eigenlijk heel goed voor hen die zich voorbereiden. De takedown van het wereldwijde misdaadkartel zou eigenlijk heel snel kunnen gaan, als het eenmaal begint, en de “reboot” van de maatschappij zou in slechts een paar maanden kunnen plaatsvinden in plaats van jaren. Wij weten natuurlijk niet zeker wat de timing zal zijn, en het veiligste principe is om u voor te bereiden op de langste duur van de ineenstorting die u zich kunt veroorloven. (Ik raad iedereen aan om op zijn minst een voedselvoorraad van een jaar aan te houden, en een manier om onmiddellijk te beginnen met het verbouwen van uw eigen voedsel).

De pas geüpgrade website PrepWithMike.com brengt u how-to video’s en prepping advies dat u kan helpen in leven te blijven. Bekijk de video’s daar om te leren hoe u:

 • Uw eigen kruidentincturen maakt in ongeveer 45 minuten.
 • Kokosolie kunt gebruiken om vuurwapens en andere mechanische apparaten te reinigen en te smeren.
 • Munitie te organiseren voor verschillende doeleinden, waaronder zelfverdediging.
 • Maak uw eigen noodvuur om maaltijden warm te houden of systemen om af te koelen.
 • Hoe u uw eigen noodvoedselvoorraad in luttele dagen kunt ontkiemen met behulp van een wekpot.
 • Kies wapens die geschikt zijn voor zelfverdediging en bescherming van de gemeenschap.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Na de genocide: Zullen er genoeg vaccin-overlevenden zijn om de beschaving weer op te bouwen?Volg Frontnieuws op Telegram

  Het Nieuwe Normaal Links
Vorig artikelBREAKING: Oekraïense Tochaka-U treft Kramatorsk in een nieuwe bloedige provocatie – Tientallen burgers dood (Waarschuwing! Schokkende beelden)
Volgend artikelRussische tegensancties op komst: Verwoestend voor het Westen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Het is hier in Frankrijk het tegenovergestelde!!!

  Overgrote deel van het proletariaat houdt weflap op en de winkels verzoeken de klanten toch hun muil te korven.
  Echt heel eng…….
  (in 2 jaar maar 1 niet geïnjecteerde ontmoet).

  Het is hier niet het meest ontwikkelde deel, maar er zijn maar weinigen hier die geen geweren hebben. En makkelijk te manipuleren door de machtswellustelingen. Het volk is onze vijand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in