Huurlingen uit de hele wereld waren aan boord van de neergeschoten Oekraïense helikopter Beeld: screenshot

Het Verenigd Koninkrijk gebruikt zoekmachines om huurlingen uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten te rekruteren voor deelname aan het Oekraïense tegenoffensief, onder het mom van “militaire onderhoudstechnicus”, zo blijkt uit een vacature op Adzuna.

Het vacatureplatform is actief in 20 landen en heeft maandelijks minstens 10 miljoen werkzoekenden en werkgevers, bericht Almayadeen.

“Wij nodigen burgers uit het Midden-Oosten (MO) en Noord-Afrika (NA) uit om deel te nemen aan een vrijwillig programma om Oekraïne op concurrerende basis bij te staan… Militaire specialisten met een goede gezondheid en psychologische stabiliteit zijn nodig om deel te nemen aan het Oekraïense tegenoffensief,” aldus de vacature.

De vacature werd gepubliceerd door het in Londen gevestigde EU Citizenship Program, dat kandidaten zoekt in NA en het MO om deel te nemen aan een “High Contract” betalingsprogramma van 20.000 pond sterling (23.009 euro).

De werkgever garandeert ook dat na afloop van het contract versneld staatsburgerschap in het VK of de EU zal worden verstrekt aan personen die aan het programma deelnemen.

“Deelnemers moeten alle risico’s begrijpen en een verklaring van afstand van vorderingen ondertekenen,” benadrukte de advertentie.

Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken heeft eerder gegevens verstrekt waaruit blijkt dat duizenden huurlingen uit meer dan 60 landen naar Oekraïne zijn gerekruteerd om aan de zijde van de Kievse strijdkrachten te vechten.

De totale Britse militaire steun aan Kiev heeft sinds het begin van de Oekraïense crisis de 2,3 miljard pond overschreden, waardoor Groot-Brittannië na de VS de grootste ondersteuner van het regime van Zelensky is.

Eerder deze week zei de Britse premier Rishi Sunak dat hij zich verzet tegen elk vredesinitiatief voor een staakt-het-vuren in Oekraïne dat geen volledige terugtrekking van Rusland inhoudt.

  Helikopter met buitenlandse huurlingen neergeschoten boven Mariupol - Frankrijk woedend

Zijn opmerkingen kwamen in het Britse parlement nadat Jeremy Corbyn, voormalig leider van de Labourpartij, Sunak om commentaar had gevraagd op het door Zuid-Afrika voorgestelde en door de secretaris-generaal van de VN en de paus toegejuichte initiatief voor een staakt-het-vuren.

“Een staakt-het-vuren is geen rechtvaardige en duurzame vrede voor Oekraïne,” verklaarde Sunak.

Het Verenigd Koninkrijk heeft eerder ook beloofd dat het deze zomer Oekraïense piloten zou trainen en Kiev “hand in hand” zou helpen bij “inspanningen om samen met andere landen F-16 jets te leveren” aan de regering van Zelensky.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïense militairen executeren groep Poolse huurlingen in VuhledarVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHoe het Westen verloren ging… Kievs-regime dat Russische olie en gas hoereert, is de ultieme zwendel die de ondergang betekent voor Westerse geldschieters
Volgend artikelDe volgende psyop is gelanceerd nu de WHO waarschuwt voor massale sterfte terwijl baby’s worden geboren met dodelijke hartziekten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

58 REACTIES

  • Ja ik denk wel dat je gelijk hebt Cammaro, waarom anders vreemden recruteren om te komen vechten in een ver vreemd land, wie weet staan er duizenden klaar als men denkt zo de EU in te kunnen komen, maar het VK is juist uit de EU gegaan, Rusland weet met deze personen ook wel raad hoor, wanhopig dat zijn ze zeker, ik ben wel bezorgd met die Poolse aandacht voor Wit Rusland, dat is een zwakke plek voor Putin, de bevolking is die President erg zat, lijkt mij ook een zeer slechte trouwens en die Polen willen een grote natie worden in de Eu en vriend zijn van de VS en haten denk ik ook de Russen, dus een gevaarlijke mix vermoed ik.

 1. beste Afrikanen wil je dood DOE het dan geloof de EU USA VK niet ze liegen als de pest er word je iets belooft wat zij niet zullen nakomen ik kom zelf uit het westen en vertrouwd niemand niet eens Willempie van oranje

  • Vertrouw sowieso niemand. Dat is de eerste fout,
   laten ze mij eerst maar eens vertrouwen. Dan praten we mogelijk verder. Nu zit 80% van Nederland met de vaxx in hun lijf. Allemaal vol vertrouwen. Kan er eigenlijk en eindelijk niet meer mee zitten.

   Ik heb ze afgeschreven. De honden huilen maar de trein dendert door.

   • Gewoon hem niet geloven en op naar die gehakt molen en je zult het ondervinden hoe het woord van de elite hier in het westen waard is.

   • Akbar. Zie vonnis geveld in het Reuzegom proces in België. Door een blanke dakloze pauper vervallen etenswaren gestolen uit de vuilnisbak van een supermarkt wordt zwaarder bestraft dan de moord op een gekleurde jongen.

 2. daarmee geeft de uk/Navo/eu/us/..toe dat ze slaag krijgen die ze nog nooit gehad hebben, behalve de Duitsers..en de totale Unthergang van hun strijdkrachten…ze zadelen héél Europa op met overlevenden van wat de Russen laten liggen.. met een Europees paspoort…de verkrachtingen/moorden/diefstallen met geweld zullen ontelbaar zijn..onze regeringen moeten vallen de leiders de galg, zoniet valt héél Europa 2000 jaar terug in de geschiedenis…of de grote Champion💣💣 want alles maar dan ook alles doen ze verkeerd.. het eiland zal zinken..wie trekken ze mee in hun val ??

 3. En in het geval dat Oekraine zal winnen… dan komen deze.huurlingen lekker bij ons in de gemeente wonen, vanwege de onlangs geregelde spreidingswet. En moeten de gemeentes deze mensen.hoe dan ook een woning / opvang verschaffen. Dus we hebben nu altijd een loose.- loose situatie

  • Emile,
   Men wil van elke sterke man af, bij wef
   En aanhang.

   Viel mij reeds op begin 2020 dat ook Nederlanders , zonder enig hard bewijs, toen had ik zoiets van ; zijn ze gek geworden, opgesloten zijn.
   Pittige types.
   Hoe het gaat lopen, of deze überhaupt terugkomen ; anders een aparte groep hiervoor mogelijk gebruikt , geen idee
   bij iemand die zich te pletter heeft gevochten , en dit spektakel OOK overleeft, denk dat er meer opties mogelijk zijn dan je nu bedenkt.
   De overheid is de oorzaak, niet de bijkomstigheden.

   • Ze vrezen de sterken mannen die die moeten koppie kleiner gemaakt worden en dat gaat goed door ze naar die gehakt molen te sturen en zie ook dat vele motorclubs opgeruimd zijn omdat ze echte mannen niet graag in groepen zien en de oplossing is dan, verbied dit soort groepen en zet hun leiders vast in de bajes.

 4. Uit de E.u. en dan zoiets.

  We weten dat G.B. veel te vertellen heeft wat de financiele markt betreft.
  Maar nu Afrikanen ronselen voor oorlog, en versneld staatsburgerschap” als” ze dat overleven gaat echt te ver.

  De BREXIT heeft de gehele Europese gemeenschap heel veel belastinggelden gekost.
  Zoals de gehele financiële markt veel geld kost.
  Dus houd op met dit soort bemoeienis en beloften doe niet aan G.B. zijn.

 5. “De vacature werd gepubliceerd door het in Londen gevestigde EU Citizenship Program, dat kandidaten zoekt in NA en het MO om deel te nemen aan een “High Contract” betalingsprogramma van 20.000 pond sterling (23.009 euro).”

  … Dus op een of andere manier kan een organisatie feitelijk paspoorten uitdelen…?

  …echter, dit is wat de EU gaat doen als burgers in Europa in opstand komen tegen de EU en hun WEF aanhang….huurlingen werven en deze tegen de EU burgers inzetten, dat is wat men bedoeld met een EU legermacht….huurlingen die op bevel moorden zonder binding van land en volk hier….

  Als die stap word genomen door de EU kun je er gif op innemen dat deze huursoldaten intern worden gebruikt….en dat is macht hebben…het is te hopen dat de EU toppers voor die tijd in hun achtertuin met een glas in de hand op ene mooie zomeravond het licht uitblazen, of iets van die strekking…

  zeg niet dat het onverwacht kwam.

  • Duchesne mei 27, 2023 at 20:10
   Die hebben ze al,genaamd eufgendor of zo,
   Die mensen hebben geen binding met hier,kunnen ze er lekker op los slaan.
   Het geeft aan,hoe doortrapd het westen is,
   en niet anders weet hoe het oekrainse leger te vullen.

 6. Eigenlijk zou Nederland een versneld staatsburgerschap moeten geven aan degene die zich hebben aangemeld bij de asiel aanmeld centra bijv. Ter Apel rechtstreeks naar de gehaktmolens dan hebben de Nederlanders wat meer lebensraum.

  • Nah.
   Kwestie van statistiek.
   Ik ben mank,half blind,
   ikke ben nog zieliger.
   Je ziet ze verschijnen op het slagveld?
   Helaas hebben ze meestal wel ervaring met wapens,
   dat dan weer wel

  • Adriaan dat is een briljant idee ! Op die wijze neemt het aantal aanmeldingen wel heel snel af en ze moeten op deze wijze het staatsburgerschap verdienen. Win, Win zo gezegd 😉

   • Peter mei 28, 2023 at 07:03

    Juist Peter onze overgrootouders, grootouders, ouders hebben Nederland opgebouwd en naar welvaart gebracht dat was de verdienste van hen, laat die laagbegaafde etters maar eens flink gaan werken er zijn vakatures plenty, ook voor de zgn. autochtone bankhangers, de meeste millennials, generatie Z en laat generatie D ook maar dienst nemen, mij steekt het niet meer ik zie al reeds de donkere wolken hangen, we zitten allemaal in het zelfde schuitje.

 7. Het geeft dus aan,dat ze zonder volk zitten.
  Imo kan mr. Putin gewoon doorlopen.
  Gaat niet makkelijk worden,maar dat was Berlijn halen ook nier,
  ook gelukt.

 8. Geen conventie van Genève, met geluk een strafrechtprocedure. Tevens beschouwen Russen de Oekraïners als broedervolk, deze huurlingen vallen daar niet onder.

  • Jij bent dus echt levensmoe, of je woont niet in Europa.
   In het 1e geval: zoek hulp
   In het 2e geval, hou rap je mobd dicht en kraam niet zoveel dodelijke onzin uit. De paddestoel waar jij over praat zal iedere inwoner doden, zelfs al die op Kiev wordt gegooid en we de oostenwind hebben (radiation/fall out) zijn ook wij Nederlanders flink de klos….

   • Gelukkig heb ik geen kinderen . En ben oud genoeg om te weten dat de linkse kliek zn zin wil krijgen. Ik niks niemand iets . Gewoon doen . Ga jij maar praten voor vrede

    • Nee, wij moeten serieus gaan praten, en vooral doen! Over verandering.
     Aan doden en verbrande aarde hebben wij niets.
     En ik heb trouwens wel kinderen.
     Egoist!

     • De mate van radioactieve fallout hangt er vanaf welke atoombom gegooid, niet elke is dezelfde. Bij veel bommen (met name de krachtige waterstofbommen) valt de radioactiviteit wel mee.

      Dat wil trouwens niet zeggen dat ik voor een atoombom op Kiev ben. Men moet het kwaad bestreiden waar het zit. Het is dus effectiever voor de Russen om iets op ramstein te gooien wanneer de oorlogshitsers er weer zitten te vergaderen, op Davos of op Bilderberg te gooien. Dan hebben ze meteen wie ze hebben moeten i.p.v. onschuldige burgers.

    • Snap ik helemaal, heb te doen met situaties waar mensen op leeftijd de keuze maken of ze verder willen met rolstoel en zuurstof fles of dat het leven wel mooi geweest is. Dus in dit geval, wil je 1984 leven of de kans waarnemen om nucleaire winter te overleven?
     Films zoals on the beach en the day after hebben een enorme indruk op me gemaakt aan de andere kant is er leven in Japan en ik ken iemand die 1948 in Hiroshima is geboren. Dus wat zijn de kansen, durf het niet te zeggen.
     Angst regeert!
     Het euvel/ kanker zit in DC, Londen & Brussel dat brengt ons bij de vraag hoeveel hebben hun leven gelaten om Europa van de Oostenrijkse schilder te bevrijden?
     Wat is wat waard? Gezien eerdere resultaten denk ik dat 60% het allemaal wel best vinden

   • Beste Oops, hoe jij je kansen met vaccinatie 6 tot 20, een paar extra lockdown voor Covid 392, de kachel op 16 maximaal en gedwongen medebewoners in je huis?
    Zou zeggen ieder zijn keuze.
    Ik woon binnen een radius van 10 kilometer van de Britse basis in de Middellandse zee, zal de flits niet eens zien, dit conflict was al sinds de jaren 90 gepland dus tenzij Rusland op de rug gaat liggen met de benen gespreid wordt er niet onderhandeld en alleen maar geëscaleerd

 9. Wat een gedoe, overvaren en je aanmelden is veel slimmer voor Afrikanen.
  Hoef je niet te vechten voor een paar euro’s die binnenkort uit de roulatie gaan/ niets waard worden tgv inflatie.

  Als men gaat klagen tzt, ;
  bestel een taxi naar mevrouw kaag, of heer Rutte voor de man.
  In feite wordt men/ soldaat belazerd, zo ook de asielzoeker, de Nederlander, Europeaan, Amerikaan.

  • Een achterliggende gedachten van dit besluit ; net als de instroom asielzoekers, ontregelen van samenleving in Afrikaanse-, en EU landen hiernaast depopulatie.
   Trachten Samen te werken is mi de optie die overblijft,
   Verdeel en Heers is waar men op uit is.
   NB Afrika 🏝 🐵 wordt een rustig land op deze wijze om naartoe te verhuizen.

 10. So western leaders wage war and then look south for coloured people to do their fighting.
  Black lives matter, but not so much in this case, when they need canon fodder.
  Accelerated citizenship ?
  Accelerated death more like 🙄

 11. De geschiedenis blijft zich herhalen. Keer op keer. Geld en huurlingen, huurlingen en geld. Het is van alle tijden. En bonus, gratis martelen en verkrachten.

  • Het is in triest;
   de winters zijn beroerd in Oekraïne/ Rusland, zijn deze mensen niet gewend. Ik hoop dat er Afrikanen zijn die hen kunnen waarschuwen om in Afrika te blijven.

   • De winter daar zijn juist geweldig. Droge kou is helemaal niet erg. De winters in Nederland en aan de Atlantische kust zijn kut. Nat en vochtige, klamme kou.

    • Klopt ik kan me nog de winters van voor de ernstige manipulatie herinneren, we hadden nog een kolenkachel thuis en bloemen op de ramen als je wakker werd en buiten was het als er sneeuw lag iglo’s bouwen of schaatsen in een heerlijk frisse lucht.

     • Vok mei 28, 2023 at 00:26
      Ik ben weer even helemaal terug in die tijd… die heerlijke frisse lucht, werkelijk, ik rook het weer toen ik je woorden las! En die fascinerende bloemen op de ramen!

 12. Waarom zetten ze hun eigen mannen niet in? En de NLse mannen. Gek is dat, die mannen moeten wel ingespoten worden met mRNA gif, maar ze mogen niet ingezet worden in de Oekrie Horror Show? Hier klopt iets niet… Maar we weten het antwoord: de gifspuit is het grote GMO experiment op de burgers. Ze mogen dus niet sterven in Oekristan want dan is het experiment verknald, derhalve moet er ander kanonnenvlees gevonden worden. En die waren niet ingespoten. (Komen ze al aangesneld? Hoeveel zouden er in trappen?)

 13. Het is een grapje, want noord Afrika en het midden oosten maken zich klaar voor aansluiting bij de BRICS. Daarnaast haten ze de VS en krijgen sowieso EU staatsburgerschap als ze komen.

 14. 🤣🤣🤣🤣🤣ook een goedkope manier om van asielzoekers af te komen. One way ticket🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  Ze gaan er toch aan ginder .🤣🤣🤣

  • Zeker als het winter word,,,. Dan is het huilie, huilie, voor ze. Die mensen zijn geen koude gewend en daar liepen de Fransen in de tijd van Napoleon zich zelfs een blauwtje. Ze jagen de Afrikanen letterlijk de dood in want werkt die gehakt molen niet 100 procent dan werkt de kou wel met ze af en zo ruimen ze de sterken mannen in deze wereld op.

 15. Jaren geleden heb ik eens de suggestie op NUjij. gedaan dat de massale import van islam lieden uit dat soort landen wel eens zou kunnen zijn om een of andere domme oorlog tegen de Russen te gaan voeren, je belooft ze bijvoorbeeld een kalifaat in W Europa, het blijkt langzaam uit te gaan komen, helaas werd mijn mening niet gewaardeerd, ik kreeg ook al snel een ban, alleen links woke mocht daar blijkbaar.

 16. ’n Zogenaamde “WIN-WIN-situatie” voor UKéSSàR & HAT°, want er komt gegarandéérd géén éne Afrikaander – gehuurd-of-verhuurd-, onderverhuurd-of-niét – van deze o1neWayTrip terùg- van-naar-de-“loopgraVen” geweest …. De “graCHten zijn door R🌸S allàng getransformeerd in 1.OOO%% efficiënte carnivorische aardsleuven ! Spijtig voor wie die RUSwarFairLogica & cruel reality in Afrika niet zien ’n willen ’t zij négéren (ontkennen) …..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in