Dr. James Thorp, een specialist op het gebied van maternale foetale geneeskunde, onthuld dat COVID-19 vaccins massaal zwangerschapsverlies veroorzaken. Thorp merkt op dat er een enorme piek is geweest in het aantal sterfgevallen en zwangerschapsverliezen in verband met de COVID-injecties in vergelijking met de andere vaccins. Hij presenteert zes dia’s, waaronder gegevens van het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), schrijft Dailyexpose.uk.

“Je kijkt naar het enorme verschil in het aantal sterfgevallen per maand door al deze verschillende vaccins. Het COVID-vaccin heeft veel hogere [sterfgevallen per maand] dan alle andere vaccins,” zegt Thorp.

De arts die momenteel in Florida woont, heeft ook nota genomen van het hoge aantal foetale misvormingen dat in verband wordt gebracht met de COVID-vaccinatie, waarvan hij zegt dat het ook massaal is in vergelijking met alle andere vaccinaties.

Thorpe presenteert ook een dia die het verlies van zwangerschappen in verband brengt met het COVID-vaccin, waaronder miskramen, doodgeboorten en foetale sterfte. Hij zegt dat de gegevens die het massale aantal zwangerschapsverliezen door de COVID-vaccinatie en zwangerschap laten zien in vergelijking met alle andere vaccinaties verbluffend zijn.

De maternale foetale geneeskunde specialist wijst er ook op dat afgezien van foetale dood en foetale misvorming, baby’s blootgesteld aan vaccins voor de geboorte blijvende levenslange schade zullen hebben, met inbegrip van cognitieve hersenen handicap, permanente immunologische handicap en een verscheidenheid aan auto-immuunziekten.

“Het is afschuwelijk, rampzalig. En alsof dat nog niet erg genoeg is, blijkt het vaccin een deel van de normale immuunbewaking te onderdrukken. Het heeft dus een groot aantal zeer zeldzame kankers bij pasgeborenen en baby’s in het eerste levensjaar ontketend,” aldus Thorp.

  Dokters, politici, uitgevers verdienen de doodstraf voor het samenzweren tot het plegen van genocide met voorbedachten rade

“Voorlopige gegevens suggereren dat er blijvende gevolgen kunnen zijn bij de baby’s die deze giftige prik daadwerkelijk overleven. Ik noem het geen vaccin. En de baby’s die het overleven kunnen levenslang mentaal gehandicapt zijn, CNS [centraal zenuwstelsel] cognitief gehandicapt, levenslang immunologisch gehandicapt wat resulteert in een toename van het aantal infecties en een toename van zeldzame kankers. Het wordt ook geassocieerd met levenslange auto-immuunziekte.”

Thorp, die zich richt op het terugkrijgen van de vrijheid van gezondheidszorg, zegt dat Amerikanen nooit medisch en zorgpersoneel in Amerika moeten vertrouwen.

“Uw luisteraars moeten nooit een arts vertrouwen, inclusief mijzelf. Vertrouw nooit een arts waar dan ook of een verpleegkundige waar dan ook in de Verenigde Staten van Amerika, want ze zullen je de waarheid niet vertellen. Ze hebben een spreekverbod,” zegt Thorp.

“Als ze je de waarheid vertellen, verliezen ze hun broodwinning. Dus vertrouw ze niet. Vertrouw niemand. Ze hebben het gezondheidszorgsysteem vernietigd. Niemand vertrouwt deze oplichters, en niemand zou dat moeten doen.”

“En alsof dat nog niet erg genoeg is, de hele kwestie van de eed van Hippocrates van geïnformeerde toestemming – het is allemaal vernietigd. We kunnen niemand eerlijke geïnformeerde toestemming geven. We hebben een spreekverbod. Je moet je arts niet geloven, geloof geen enkele gezondheidswerker.”

Thorp voegt eraan toe dat hij “het kartel wil vernietigen dat al onze vrijheid en vrijheid van gezondheidszorg in de Verenigde Staten van Amerika heeft weggenomen.”

Volgens de arts uit Florida zijn het kartel waar hij het over heeft de corrupte farmaceutische bedrijven en gezondheidszorgsystemen die enorme federale smeergelden krijgen voor het vergiftigen en doden van patiënten. Hij noemt ook de verzekeringsmaatschappijen en medische vaktijdschriften die frauduleus zijn geworden.

HIS Glory: Pastor David Scarlett ft. Dr. James Thorp

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

CIA neurobiologie expert over hoe RNA vaccins de menselijke hersenen controlerenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIsraël: Van wereldkampioen vaccineren naar wereldkampioen nieuwe infecties
Volgend artikelBoris’ salvo van vrijheid: Johnson annuleert de pandemie in Engeland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Nog niet eens zo lang geleden werden hier in ons kikkerlandje zwangere vrouwen en vrouwen die van plan waren om zwanger te worden er dringend op geattendeerd om zich vooral te laten vaccineren, daar het oplopen van het zogenaamde virus tijdens de zwangerschap een groot gevaar zou betekenen voor moeder en kind volgens de gynaecologen.
    Daarvoor werd dit juist afgeraden…
    Gek eigenlijk dat je hier nooit wat hoort over vaccinschade bij deze groep, wordt natuurlijk allemaal weer vakkundig onder het welbekende tapijt geveegd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in